Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

Etapa 33 : klaus_e89 3 - 2 blind1ro

Etapa 34 : klaus_e89 4 - 3 fallenangell002000 ... meci nebun, am dat golul victoriei in ultima faza de joc, am condus cu 1-0 , 2-1 am egalat la 3-3 si am si castigat :X:X:X

acum astept jocurile sa vad daca raman la baraj sau nu ....

trimit o valiza la alin50c sa faca macar egal :-< ca sa sper ...

Etapa 34 : klaus_e89 4 - 3 fallenangell002000 ... meci nebun, am dat golul victoriei in ultima faza de joc, am condus cu 1-0 , 2-1 am egalat la 3-3 si am si castigat :X:X:X

acum astept jocurile sa vad daca raman la baraj sau nu ....

:bananadance: pe data viitoare daca se poate, DACA, s-o lasam mai moale cu comentarille despre altii . Merci !

am replay ... la fel si de la meciul cu tine ... raman la parerea ca ai facut blaturi :)

Sa fim seriosi, ce-i un replay in ziua de azi :hmmm: . Sper ca esti constient ca rezultatul tau nu ma afecteaza cu nimic. Nu inteleg de ce tii cu toata convingerea sa intri in conflict cu mine din moment ce pe messenger erai tare amabil. Nu-mi place cand face cineva asa...Daca vrei iti dau si eu replay de la meciul cu purice...

am fost impersonal si pe mess la fel cum sunt si aici ... nu vrea nimeni conflict ... doar am dreptul la o parere ... plus ca replayul pe care il am cu fallen este concludent , se vede foarte lejer ca a fost un noroc golul meu din min 90 ...

cu mine :D

dar sper sa nu se intample .. eu vin luni dupa ora 16 acasa .. sper sa fi sa jucam pana la termen.

si apropo .. vrea si fratili meu sa se inscrie in campionat .. bineinteles o sa jucam de pe acelasi ip pana isi ia un calculator si probabil o sa difere o cifra la ip. Astept un raspuns daca se poate .. ca sa nu fie discutii sa zica lumea ca am doua conturi.

Deja si-a depus cererea la topicul inscrieri. id : c.golazo

dau o shaworma la maverick + o bere la primul meci al Stelei aline daca bati pe quitarr :)

este ora 17 sunt aici sa imi joc etapa .. Alin te astept pe mess

sunt acum

de fior nu dau , l-am cautat si ieri si nimic , mai asteptam

astept cu nerabdare verdictul ... ma duc la baraj sau nu :-s

cum sa ies pe loc 4 cu tottenham sezonul trecut si acum sa fiu la retrogradare cu Chelsea :|

ne mai vedem noi :)

Felicitari tuturor pentru sezonul frumos de care am avut parte. Suspans la campionat si la retrogradare. QW putin, cu cateva exceptii . Pentru mine un inceput slab de 7-8 etape au urmat 15 foarte bune si din nou o cadere. Per-total a fost bine , prind o echipa din primele 10 . Sunt multumit. Bafta tuturor si astept derbyurile eterne cu Andrey.

Etapa 33

f1or_cs v cosmin_marin25 3-0

Etapa 34

alinn50c v f1or_cs 3-4

ooooooooo quitar in B ... ooooo :drunk:

ne vedem sezonul viitor .. dar ma indoiesc sa mai fi tu in divizia A .. ;))

dar din tot sufletul sper sa fi ca sa iti arat cum se joaca fifa .. cand joci cu mine sa iti iei un pix si o foaie ;)

hai pa

Sign in to follow this  
Followers 0