Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

prosti sunt cei care pot crede asemenea aberatii.

sa pui asa ceva public si minciuni, e de toata jena. dar mai grav e ca poti gandi asta. nu ma cobor atat de jos sa-ti raspund.. pt ca nu am la ce. or fi destui prosti si pe aici... dar tre sa fii de-a dreptul retard cu o asemenea imaginatie. fabuleaza in alta parte... JAVRA... numai bine :))))

Din respect pentru fosta prietenie nu-ti voi raspunde tot cu jigniri. De fapt, nu-ti voi mai raspunde nimic. Tine cont de sfaturi si te vei insanatosi. Numai bine.

fratilor, va uitati la voi? copii frustrati? am 18 ani, dar nu gandesc asa! Atat cu off-topicul! Pardon!

Pacat Kinski. Strict ca jucator macar nu era tipizat ca multi care au uitat sa joace de placere, fac aceasi faza tot meciul.

Oricum, nu e singurul dinamovist de pe forum...

caz de OTV clar:))).... Senzational! Cosmin_marin = Elodia II :)) Laurentiu = Cioaca 2:D... acest post este un pamflet, deci tratati-l ca atare:-"

Edited by crist3a

kinski sunt de acord cu tine decat in privinta lui laur ... daca chiar ati fost prieteni buni si de la un joc el a stricat asta inseamna ca am dreptate :) cat despre ce ai facut tu ... in ciuda faptului ca ai fost foarte amabil si fair play, am o ura de necontrolat pe caini si de aceea iti voi ura traditionalul : MORI JAVRA !!!

6. Tot legat de useri multipli: pe langa meph si fifa_for_fun, aveti grija ca mai sunt 2 cazuri identice: primul, in prima Liga (unul din prima parte a clasamentului si unul din partea a doua) si un al doilea caz, cu unul din prima Liga si unul din a doua Liga. Aveti si voi banuielile voastre, dar nu ma apuc sa va insir eu numele aici, faceti-va curatenie singuri, o sa-i detectati pana la urma. Si nu am vocatie de “turnator”, precum moralistul domn State Laurentiu.

Te rog frumos kinsky ... mep si cu mine suntem doua persoane diferite .... nu sunt vreun disperat de fifa sa imi fac doua conturi ;) Salut .... Mesaju` pt echipa ta favorita cred ca nu mai are rost sa il transmit ... ;)

Branica intra pe mess sa jucam.

Mai kinski de-a dreptul emotionant. mi-au dat lacrimile. :thumbdown:

Etapa 29

meph_frumossu v blind1ro 4 - 3 infrangere in min 90.

@ sergiu : stai ca pleaca meph , vine si fifa in juma` de ora :angry:

Etapa 27

fifa_for_fun v blind1ro 4 - 2 3-4-3 amandoi...

meph, fii mai glumet :w00t:

Edited by blindica

Am stat astazi toata ziua pe mess. Fifa_for_fun nu a intrat deloc. Sa amane el daca vrea. Eu nu aman. Las comisia sa ia deciziile. Sper totusi sa intre pana la termen.

clasament la zi

*termen pentru disputarea restantelor: luni 26 ianuarie ora 20,00.

Ce nu se joaca pana atunci se anuleaza. Daca aveti meciuri jucate pe care am omis sa le trec in clasament anuntati-ma tot in acest termen.

*alte etape maine seara !

untitled.png

Etapa 29: quitarr v puricele88 2-3

Era jucat meciul.

Etapa 27: danny1ok v puricele88 1-3

Astea sunt ultimile 2 meciuri jucate.

Edited by pda

Nu

@blindica, totdeauna mi-ai lasat impresia ca esti minte ingusta, dar aveam ceva sperante ca te indrepti... :)

aveai 28 de puncte in conditiile in care luasesi 1 singur punct din dubla cu cosmin_marin;

28 - 1 = 27, fara punctul ala

27 + 6 (2 x 3 puncte cu cosmin_marin) = 33p.

Acum intelegi ?

Edited by i0nutz83

klaus m-a batut pe mine mai devreme, 4-1, uitasem sa te anunt ;) .

Edited by i0nutz83

Sign in to follow this  
Followers 0