Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

Etapa 24

alexxx_tzupy v s3rgyu_adriano_13 4-4 . poate sunt un pic subiectiv dar meritam victoria . Am avut 1-0 , 3-1 si 4-3 , plus ca la 4-3 am avut doua bare.

nu m-am sincronizat cu tzuppy ... rog frumos amanare ...

et 20 restanta alexxx_tzupy v alinn50c 6-4 parca.daca gresesc sa ma corectezi

et 21 restanta i0nutz83 v alexxx_tzupy 2-8

Edited by alexxx_tzupy

Etapa 28

i0nutz83 v s3rgyu_adriano_13 1-3 Mereu am avut probleme cu I0nutz. Inclusiv acum. Totti si-a facut insa datoria. :cool:

apropo, scoatem treaba cu baremul ;)

:laugh: Eu sunt de acord. Altfel cred ca ai termina incepe cu minus mult de tot .

:clap: :clap: :clap: Buna rau treaba, desi mai aveam doar 2 puncte pana acolo ! Merci Ionutz ! Edited by blindica

Etapa 28

blind1ro v f1or_cs 0 - 7 . Oribila conexiune, dar nu d-asta am pierdut oricum. Mentin parerea din Cupa. :ras:

Etapa 28

cosmin_marin25 2 v 3 fallenangell002000, daca-i mai dadeam inca vreo 2 pase ma batea :)

Etapa 28

cosmin_marin25 2 v 3 fallenangell002000, daca-i mai dadeam inca vreo 2 pase ma batea :)

Vreo 3 ocazii uriase in min 90 ... gol luat cu deviere din spatele fundasului meu ... minunat joc :-)

Dar nu contest victorian adversarului, asta a e Fifa, fiecare fir de iarba conteaza :-)))

etapa 29: marianbolohan v cosmin_marin25 4-0

Edited by marianb

fifa for fun - testare pLayer (1/23/2009 12:37:21 AM): <ding>

meph frumossu (1/23/2009 12:38:33 AM): <ding>

Poate sunt eu demodat sau inchis la minte, dar nu stau la ora asta sa joc fifa, cu tot respectul, fara nici un fel de repros .Stiu cum e cu serviciile,dar nah, nu dati un buzz doar ca sa apara ca v-ati interesat !

Zici ca v-ati vorbit ! V-astept la ore mai rezonabile , multumesc !

Edited by blindica

Dap . Fifa_for_fun in weekend esti? La 12 noapte numai fifa nu joc , imi pare rau. Alin mai intra si tu pe mess.

fifa for fun - testare pLayer (1/23/2009 12:37:21 AM): <ding>

meph frumossu (1/23/2009 12:38:33 AM): <ding>

Poate sunt eu demodat sau inchis la minte, dar nu stau la ora asta sa joc fifa, cu tot respectul, fara nici un fel de repros .Stiu cum e cu serviciile,dar nah, nu dati un buzz doar ca sa apara ca v-ati interesat !

Zici ca v-ati vorbit ! V-astept la ore mai rezonabile , multumesc !

interesant , tot la fel mi se intampla si mie , cand poate unu' sa joace , poate si celalalt , exact la aceeasi ora (maxim diferenta de un minut) si in aceeasi zi ..cand nu poate unu' , nu poate nici celalalt , si in tur si in retur la fel a fost ..hm

la fel am primit si eu un buzz de la meph sa jucam intr-o seara , i-am zis peste aprox un minut sa-mi dea ip si nu a mai zis nimic ..da si el buzz sa nu spuna ca nu-i pasa si iese imediat ..

@sergiu , lasa mesaj cu data si ora la care poti juca , intru eu pe mess din cand in cand si vad

Edited by AliN4u

lol vad ca buzzurile au fost date la ore apropiate .. mi s-a intamplat de 2 ori pana acum. ca fifa for fun si memph sa imi dea buzz aproape in acelasi timp sa jucam etapa .. si tot asa la ore d-astea tarzii. Am crezut ca e o coincidenta dar .. deja a 3 a oara la un alt user .. mi se pare SUSPECT DOMNE :) pe bune. Poate exista totusi o explicatie . Cine stie poate ma fac de ras :P cam greu

Plus de asta .. acelasi still de abordare .. cu <BUZZ> direct intre ochi =))

Nu mai zic ... mai mult .... Aceeasi asezare si acelasi stil de joc ;)

cam multe :D

Edited by quitarr

Alin asta-seara pana la 8 jumate sunt. Tu da doar buzz. Vezi ca stau pe invisible.

Edited by Sergyu16

lol vad ca buzzurile au fost date la ore apropiate .. mi s-a intamplat de 2 ori pana acum. ca fifa for fun si memph sa imi dea buzz aproape in acelasi timp sa jucam etapa .. si tot asa la ore d-astea tarzii. Am crezut ca e o coincidenta dar .. deja a 3 a oara la un alt user .. mi se pare SUSPECT DOMNE :) pe bune. Poate exista totusi o explicatie . Cine stie poate ma fac de ras :P cam greu

Plus de asta .. acelasi still de abordare .. cu <BUZZ> direct intre ochi =))

Nu mai zic ... mai mult .... Aceeasi asezare si acelasi stil de joc ;)

cam multe :D

nu cumva au zis amandoi ca au router daca le-ai cerut ip-ul ?

si faza e ca la vreo 20 de secunde dupa ce am terminat meciul cu unu' din ei , celalalt mi-a dat buzz ..de unde stia oare ?

etapa 27 , s3rgyu_adriano_13 v alinn50c = 3 - 5

Edited by AliN4u

klaus , meph si fallenangel lasati ziua si ora la care puteti juca

scuze de dublu post ..m-a batut forumu' , aveam impresia ca dau edit la celalalt

Edited by AliN4u

Sign in to follow this  
Followers 0