Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

Maine plec pana la Timisoara,voi petrece week-endul acolo..ajung aksa duminica dupamasa.As dori sa aman si eu etapele ce vor fi postate in caz ca nu ma voi incadra in termenul lor....multumesc pentru intelegere :thumbsup:

Sa vii cu o capatzana de p..list ;)

Etapa 21

meph_frumossu v mihai1411 2-3

Etapa 20

mihai1411 v fifa_for_fun 3-2

Edited by mihai1411

Stau bine momentan cu echipa asta "veche" , care abia se misca ... am 31 puncte dupa calculele mele ... ;)) In primele 6-7 dak ma calific, e perfect

Etape. O sa vina si clasamentul . . .

Etapa 25

fallenangell002000 5 v 4 puricele88 uneori, cand joci mai bine chiar castigi. Nu poti mereu sa te bazezi pe noroc si pe greseala adversarului.

Etapa 25

fallenangell002000 5 v 4 puricele88 uneori, cand joci mai bine chiar castigi. Nu poti mereu sa te bazezi pe noroc si pe greseala adversarului.

Sau pe golul victoriei in min 88 din penalty.

Etapa 24: puricele88 v klaus_e89 4-0

Edited by pda

nu a fost penalty din ala cacacios, ai faultat clar. Mi-ai si accidentat jucatorul.

tu: 10/6

eu: 22/13

cu.e.d

in alta ordine de idei,

Etapa 24

mihai1411 5 v 6 fallenangell002000 final dramatic

Edited by DoctorLov

Cam asta e clasamentul, probabil cu un rezultat netrecut, dar nu intrebati care, ca nu stiu :)

altfel, mihainho, noi n-am jucat nici macar turul, tu m-ai intrebat o data daca pot sa jucam, tocmai plecam la Romania-finlanda la baschet. Mi se pare de bun simt sa zici cand poti juca, nu vreau sa intru cu restante in sezonul viitor ;)

untitled.png

Ti-am spus de 2 ori sa jucam..ai zis ca nu poti.Normal mi se parea sa spui tu o alta data cand poti juca,avand in vedere ca atunci nu erai disponibil.

Etapa 24

mihainho_86 v meph_frumossu 3-3..greu tare la cornere

Edited by mihainho86

Etapa 24

blind1ro v ronaldo_0201 1-1 :P

Etapa 25

i0nutz83 v blind1ro 0 - 2 dupa cateva sezoane... :ike:

Etapa 26

blind1ro v quitarr 2-2

26 7 7 12 45-52 (-7) 28 pct . 14 meciuri in care n-am pierdut nu's putine,dar nu's victorii .

Edited by blindica

Etapa 24:

cosmin_marin25 v fifa_for_fun ( 3 - 5 )

Etapa 25:

meph_frumossu v cosmin_marin25 ( 4 - 3 )

Etapa 26:

cosmin_marin25 v s3rgyu_adriano_13 ( 2 - 4 )

Ceva incredibil in meciurile astea, cu meph 2 goluri luate din corner si unul din aut si cu branica trei din corner, iar cu Sergiu 2 goluri luate in min 90!!! :wall: . Oricum, adversari fair -play, mi-a facut placere.

Bafta, baieti!

Edited by KINSKI

Etapa 26

cosmin_marin25 v s3rgyu_adriano_13 2-4 . 2 goluri in minutul 90 , 2 goluri din foarfeca Totti . Greu de tot.

eTAPA 25

s3rgyu_adriano_13 v mihainho_86 3-4 . baiatule am un mesaj pentru tine . Mi-ai provocat scarba. Adica pe bune m-ai facut sa ma gandesc serios sa ma retrag. Daca nu se interzice qw (mai ales ca acum se poate demonstra) , 90% eu ma retrag. Nu e posibil asa ceva.Doamne ajuta sa te vad in B !

Edited by Sergyu16

Etapa 25

s3rgyu_adriano_13 v mihainho_86 3-4..a mers foarte prost..nevoie mare de puncte,nu comentez jocul prestat:)

Edited by mihainho86

eTAPA 25

s3rgyu_adriano_13 v mihainho_86 3-4 . baiatule am un mesaj pentru tine . Mi-ai provocat scarba. Adica pe bune m-ai facut sa ma gandesc serios sa ma retrag. Daca nu se interzice qw (mai ales ca acum se poate demonstra) , 90% eu ma retrag. Nu e posibil asa ceva.Doamne ajuta sa te vad in B !

ohooo ... nu ai vazut nimic, stai sa vezi pe nmfifa ... ala promoveaza NUMAI cu asa ceva: portar, wq la fundas, qw la al doilea fundas, pasa surprinzatoare printre cuw la al treilea fundas, qw pe varf si goooooooooooooooool.

Tocmai de aceea am zis ca ma retrag daca nu se interzice. Pentru ca daca scapa Mihainho + Babardel si nmfifa aia suntem. O sa vreau sa retrogradez intentionat ca sa pot juca fifa.

P.s. Mihainho . Foame de puncte nu ? Saracul cosmin_marin ce sa mai zica? Sau I0nutz. Si ei nu joaca. Dar din cate am vazut daca ar fi sa joci fara qw nu ai lega 3-4 pase la rand.

Tocmai de aceea am zis ca ma retrag daca nu se interzice. Pentru ca daca scapa Mihainho + Babardel si nmfifa aia suntem. O sa vreau sa retrogradez intentionat ca sa pot juca fifa.

P.s. Mihainho . Foame de puncte nu ? Saracul cosmin_marin ce sa mai zica? Sau I0nutz. Si ei nu joaca. Dar din cate am vazut daca ar fi sa joci fara qw nu ai lega 3-4 pase la rand.

17 puncte am strans, dar am muncit pentru ele, plec cu capul sus :thumbsup:

Sign in to follow this  
Followers 0