Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

Dupa rezultatele afisate la program , Tzuppy nu are decat o infrangere , nu doua ca in clasament.

Apoi cosmin_marin are toate etapele jucate , deci 17 meciuri. In clasament nu sunt decat 16 trecute. Acelasi lucru cu puricele.Deci probabil nu ai luat in considerare etapa 17 cosmin_marin - puricele 1-5.

Sper ca te-am putut ajuta.

Sergiu cred ca a vazut bine. Din calculele mele eu am 2 victorii, 4 egaluri si 11 infrangeri, golaveraj 30-63, 10 puncte.

Si Ionut, te rog sa lasi si poza cu clasamentul pe site, ca nu toti putem descarca fisierul, habar nu am de ce ... Merci.

Edited by KINSKI

Etapa 18 : marianbolohan v klaus_e89

Etapa 19 : klaus_e89 1 - 0 danny1ok ... chiar nu meritam sa castig, a ratat danny cel putin 4 ocazii clare singur cu portaru, cu poarta goala ; bafta dane

Etapa 20 : ronaldo_0201 1 - 0 klaus_e89 ... furt pe fata, eroare clara de joc, aia e :(

Etapa 18 danny1ok v s3rgyu_adriano_13 7-4 Asa prost nu am mai jucat de cand eram ultimul in sezonul trecut. Varza am fost.

Etapa 20

quitarr v s3rgyu_adriano_13 4-4 . Am condus cu 2-0 si 4-2 , iar la unul din goluri i-am dat mingea si l-am lasat cu poarta goala. fain asa!

Etapa 18

ronaldo_0201 v meph_frumossu 3-4 m-am cam saturat....nu stiu al catelea meci cand adversaru primeste penalty din nimic...pierd puncte din cauza penaltyurilor !!

etapa 19

fifa_for_fun v f1or_cs 2-1 .... Mihai si quitarr , diseara dupa 21 sunt pe mess, ca toata ziua am sa fiu plecat ... dak nu , amanam ;) va salut ... Scuze f1or pt victoria asta urata :P

Etapa 19

i0nutz83 v mihai1411 1-6

cu fifa_for_fun aman eu daca nu jucam

etapa 19 cu memph aman daca nu apucam sa jucam

etapa 18 cu fifa for fun .. vad ca a postat el amanare in caz de nesincronizare

Edited by quitarr

Etapa 23

danny1ok v ronaldo_0201 0-2

Etapa 22

ronaldo_0201 v marianbolohan 2-0

Etapa 21

fallenangell002000 v ronaldo_0201 2-6