Posted December 1, 2008 · Report post Nãnashule esti amuzant.Sa mor de nu.Esti foarte amuzant. Probabil ca ai dreptate.Eu am doar 2 clase.Nu sunt un elev de liceu ca si tine, elev de liceu cu care Gigel viseaza sa isi umple peluzele. Asa ca, dragul meu elev de liceu, brav scolar al patriei si viitor membru al tineretului penegist, daca tu crezi ca echipa merge prost din cauza noastra, atunci te rugam sa ne iei locul. Du-te tu pe stadion si fa tu atmosfera. Cere public ca Gigel sa ne interzica accesul pe stadion si du-te tu sa faci atmosfera.Tu si cu cei ca tine, adevaratii stelisti care aplauda Steaua si pe Gigi oricand si la orice ora. Adrian. 1. Nu ma cheama nanasul(poate nu stii tu sa scrii- mai fa clasa I din nou). 2. Nu si-a bagat nimeni p*** in tn fara ca tu sa ti-o bagi in el. 3. Daca tu crezi ca asa incurajezi echipa, continua. Oameni ca tn cu 2 clase se gasesc peste tot. Ms. 1.Eu intr-adevar nu stiu sa scriu.Voi merge de maine inapoi la scoala. 2.Ce inseamna "tn"? Presupunand ca inseaman "tine" in limbajul mesagerist, cand Gigi ne-a facut vagabonzi si huligani anti stelisti si cand a tras la gat fularul spurcat, nu si-a bagat oare aia in noi? 3.Cat timp am incurajat echipa au reusit sa scoata 13 meciuri consecutive fara victorie. In momentul cand am injurat creditorul, a venit si prima victorie dupa multe, multe meciuri. Inca mai crezi ca nu am ajutat echipa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Cineva aici incerca sa ma convinga precum un contabil hraparet ca din 400 mil usor de strans de la cei 4 mil de suporteri stelisti, dupa aplicarea impozitelor si plata catre distribuitori mai raman exact 15 mil, adica bugetul actual al Stelei:). Adica, dragilor, avem un patron care nu fura din buzunarul nostru. In seara asta a trebuit sa traiesc o noua umilinta ca suporter stelist. A aparut acest om al cavernelor din nou pe sticla sa imi spuna ca nu mai sunt bani, asa incat el vinde tot si joaca de aici incolo numai cu juniori. Cum ar fi sa faca dumnealui lucrarea aceasta acasa, adica undeva pe coclaurile dumisale cuprinse de buruienile crizei financiare? Spune ca ne da echipa pe 500 000. Perfect! Ne apucam sa-i strangem daca ne da in scris asta. Ce are sa mai aiba de zis apoi? Probabil AISS ar trebui sa ia o astfel de initiativa. Cu o hartie semnata de oligrofen banii astia s-ar strange in cateva zile. Dragule, ma dezamagesti. Si ca epitete si ca adevar. Am spus eu ca sunt usor de strans 400 mil E de la cei 4 milioane de stelisti activi vehiculati de tine? Tu ai visat cifra aia ca buget al Stelei!Eu ti-am demostrat ce ar mai ramane din ea daca ar fi adevarata! Dar nu e! Cum si ce a zis ciobanul cu cei 500.000 e o gogoasa-nada pt botul naivilor:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Un alt meci urat....dar macar s-a intors Kapetanos si se vede. Grecul se zbate, are ocazii, da voleuri, face si el ce poate acolo in avanposturi... In schimb...cred ca daca l-as vedea pe Semedo in persoana l-as rupe in bataie...la cat de slab si pirpirel pare cred ca chiar as reusi...baiatul asta chiar nu are nici o treaba cu fotbalul la Steaua. Nu inteleg unde a disparut jucatorul care facea furori la CFR Cluj anii trecuti, acum pierde mingea si rateaza din orice pozitie.... La cate bare am avut (cineva numara nu cu mult timp in urma 8 meciuri la rand cu cel putin o bara din aceasta "serie neagra") in ciuda jocului urat, trebuie sa observe oricine marirea frecventei actiunilor de poarta de cand a venit Dorinel. Si ce daca am inscris dintr-un fund norocos? Cam asa face dinamu cand bate pe 1-0 pe toti amaratii, o baga cu mana cu picioru cu fundu din ofsaid, dar ia 3 puncte. Cam asa trebuie sa ne apucam si noi, inainte de a ne apuca serios de a juca frumos. PS: In iarna aceasta eu as fi indraznet si as RECONSTRUI echipa, daca eram in locul lui Dorinel. Profitand de faptul ca pt prima data prin buzunarele ciobanului bate vantul, eu as lua tinerii care vin din Buzau si i-as baga serios in planurile pt prima echipa si as da totusi drumul unor oameni gen Radoi, Goian, care si-au facut in mod f.serios treaba atatia ani si se vede de la o posta ca au nevoie de un aer nou. Desi l-am atacat foarte acid cand a venit la noi, Ionescu nu s-a miscat de loc rau asta seara.....e un inceput totusi, acum sa vedem daca poate sa concretizeze... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Ar fi bine sa incetati cu ironiile ieftine si atacurile la persoana. Pe langa faptul ca sunt neregulamentare, nici macar nu ajuta in acest dialog forumistic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 (edited) · Report post Pentru prima data in seara asta m-am simtit umilit ca sunt supoeter al Stelei. Intr-un moment f greu pt echipa noastra am ales in loc sa incurajam echipa , sa injuram patronul. Ok, dar acest lucru afecteaza jucatorii mai mult decat isi inchpuie "suporterii" pe care atat i-a dus capu. Ca sa nu mai zic ca unii injurau jucatorii din min 2. Astazi echipa a jucat cu public ostil, mai bn juca fara spectastori ca oricum au fost penibili. Nu vreau sa ma laud, dar am incercat de cateva ori sa stig "Forza Steaua", pentru a incuraja echiap, dar nimic. Dar la degajari ce sa vezi: "M** Gigi" intr-o veselie. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE siporterilor Stelei przenti la meci(se exlud aici cei care intr-adevar au venit la meci sa incurajaze echipa ) Forza Steaua. si cam cat crezi tu ca il afecteaza pe moreno ca se striga s..i p..a Gigi? si cam pe unde ai vazut tu jucatori injurati prin minutul 2? lasand la o parte scrisul partial in limba romana as fi tare curios sa stiu de ce nu se poate contesta un patron fara sa "afectam jucatorii"? ai jucat vreodata fotbal oficial? daca esti conectat la meci si concentrat pe ce ai de facut nu auzi nici macar antrenorul cand te striga. urmand rationamentele tale cand se striga de catre crapizi tampenia aia cu Radoi ar insemna ca Mirel sa-si dea cu stangul in dreptul. uite mie nu mi-e rusine. si nu e un "moment f greu pt echipa noastra". e un moment greu pentru Steaua, pentru fanii si suporterii ei. pt echipa ... timpul trece, leafa merge... sau nu ai vazut ce aroganti si neinteresati de fotbal au devenit unii? auzi la el ma, de aia centreaza Banel numai prin tribune ca il injura lumea pe el ciobandante... daca nu suferi sa vezi Steaua asa si iti arde de pupat patronul poate ca ai gresit site-ul. sau poate ca esti intr-adevar unul prea bine crescut. daca e asa, atunci sa vezi cum ti-ar trece treaba asta cu nu injurati! daca ai lua vreo cateva pe spinare, asa, preventiv. sau daca nu te-ar lasa sa intri ca ai tricou cu "nu te votez", sau banner cu ceva de zis. civilizat nu se mai poate protesta prietene. NU se mai poate ca nu ajungem nicaieri. asa macar ii amaram si lui zilele cum le amaraste si el pe ale noastre. numai bine. Edited December 1, 2008 by grizzly Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post 3.Cat timp am incurajat echipa au reusit sa scoata 13 meciuri consecutive fara victorie. In momentul cand am injurat creditorul, a venit si prima victorie dupa multe, multe meciuri. Inca mai crezi ca nu am ajutat echipa? Corect! Ce nu te omoara te intareste!))))))))))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Meci castigat cu un mare bulan. Incredibil chiar. M-a facut sa rad cat de aiurea a fost. Ovidiu trasese total in afara cadrului portii adverse. Noroc ca s-a nimerit Capetanos pe directie si a ricosat norocos in poarta. Prea tare. E golul etapei. Recunosc ca nu ma asteptam la victorie, speram maxim la un egal. Era normal, dupa cum mergeau lucrurile. Imi pare rau ca intervine vacanta tocmai acum, cand galeria a luat in sfarsit atitudine impotriva oierului. Parca vad ca la reluarea campionatului o sa fie liniste si pace. Felicit galeria, ca echipa chiar nu am cum. Jocul e mai varza parca cu fiecare meci jucat. E ca in desenul ala animat cu michael jordan. Imi pare rau de Urziceni, si ca Dinamo termina pe locul 1 turul. Dar asta e, trebuia sa castige Steaua pana la urma, macar un meci. Sa vedem cu Fiorentina ce facem.. Nu v-am criricat ca nu ati incurajat echipa. Mie mi se pare anormal sa fac ceva care dauneza echipei tale.Atat tot. Pentru ca fi sigur ca atunci cand injuri toate conducerea nu se poate ca jucatorii sa nu fi afectati. Ms. PS As vrea sa stiu cati din cei care l-au injura pe Gigi astazi il huiduiai si pe Oli cand inca era la Steaua. Au fast mai buni antrenorii care au urmat?????????????????????? Eu zic ca ai gresit forumul. Intai du-te si invata limba romana, apoi studiaza trecutul si prezentul si dupa aia poti sa-ti postezi parerile pe aici. Dupa cum vezi, o dai prin gropi. N-ai inteles nimic. Noapte buna ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Felicit galeria, ca echipa chiar nu am cum. Jocul e mai varza parca cu fiecare meci jucat. E ca in desenul ala animat cu michael jordan. Imi pare rau de Urziceni, si ca Dinamo termina pe locul 1 turul. Dar asta e, trebuia sa castige Steaua pana la urma, macar un meci. Sa vedem cu Fiorentina ce facem.. Cum ce facem? Alt repertoriu, ca la echipa ... varza murata nu mai inverzeste:))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Si nu mi se pare normal ca "suporterii" sa injure la meci. Cand a venit Glazer la Man au facut baietii proteste in strada, au ars figura lui, dar nu cred ca la meci s-au apucat sa huiduie si injure, stiind ca acest lucru le va afecta echipa. Dar asta e. Ei traiesc in Anglia si noi in Romania. Pe langa faptul ca prezenta la meci a scazut drastic in acel moment, fanii si-au creeat o alta echipa de fotbal. Oricum din ceea ce spui si din modul cum scrii deduc ca probabil n-ai mai mult de 15 ani(mental, nu fizic) si crezi ca televizorul e o cutie fermecata care spune mereu adevarul. Pai exista lucruri mult mai importante decat victoria la Steaua. La Steaua conteaza si modul in care castigi, la Steaua exista niste valori(nu valuta lui Jiji; nu ma refeream la tipul asta de valori) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 (edited) · Report post Pentru prima data in seara asta m-am simtit umilit ca sunt supoeter al Stelei. Intr-un moment f greu pt echipa noastra am ales in loc sa incurajam echipa , sa injuram patronul. Ok, dar acest lucru afecteaza jucatorii mai mult decat isi inchpuie "suporterii" pe care atat i-a dus capu. Ca sa nu mai zic ca unii injurau jucatorii din min 2. Astazi echipa a jucat cu public ostil, mai bn juca fara spectastori ca oricum au fost penibili. Nu vreau sa ma laud, dar am incercat de cateva ori sa stig "Forza Steaua", pentru a incuraja echiap, dar nimic. Dar la degajari ce sa vezi: "M** Gigi" intr-o veselie. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE siporterilor Stelei przenti la meci(se exlud aici cei care intr-adevar au venit la meci sa incurajaze echipa ) Forza Steaua. Din partea mea , un sincer si calduros : **** **** !!!! Semnat : Un "huligan" care a inghetat aseara pe stadion si care il vrea pe cioban afara din Ghencea Edited December 2, 2008 by bodanelu usurel maldini :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 (edited) · Report post Slava Domnului ca a fost ceata aia si jucatorii Stelei nu se prea vedeau. Bine ca nu au fost probleme cu sonorul si in repriza a doua s-a auzit foarte frumos mesajul suporterilor catre mascarici. Din pacate, s-a incheiat campania si ciobanul ne va invada iar. Probabil ca daca echipa va termina campionatul pe locul 3 (cu parere de rau, dar la ce e acum la club, nu e deloc imposibil), criza se va adanci in primavara, iar politica (s-a demonstrat), desi plina de curve, nu are loc pentru unul ca Becali, ciobanul se va gandi sa renunte la fotbal. Pina atunci, ma indoiesc ca s-ar putea intampla vreo minune. poate nu sti tu sa scrii- mai fa clasa I din nou Asemenea exprimare scrisa mi se pare de un umor extraordinar... Cei care cunosc cat de cat gramatica limbii romane inteleg. Edited December 2, 2008 by eddie the 'ead Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 (edited) · Report post @all Mai, fratilor! "Hoo cu tata!" Ati cashunat toti pe godfather86, in frunte cu unii moderatori. Lasati omul sa-si dea si el cu parerea. Ce e aici? Forumul Romaniei literare de-l puricati atat la virgulele limbii romane? Stadionul Ghencea sa-l injurati ca la usha lui Becali? E forumul suporterilor stelisti. Si cu carte si mai fara carte. Si mai destepti si mai putin destepti. Daca nu aveti aceeasi parere cu el, fie polemizati cu el pe fondul parerii, fie il ignorati. Nu detine adevarul nici cel care injura mai tare si nici cel care pune "virgula" inaintea "intelesului". E si el un stelist ca noi toti. Nici mai alb si nici mai negru, nici mai mare, nici mai mic! PS. Nu-l cunosc!Habar nu am cine este!Dar asta nu are nicio importanta! Edited December 2, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Bine ca nu au fost probleme cu sonorul si in repriza a doua s-a auzit foarte frumos mesajul suporterilor catre mascarici. daca galeria si-ar schimba putin repertoriul ( fara injurii) , cu siguranta i-ar mobiliza si pe cei din tribune sa scandeze alaturi de ei, iar Becali ar constientiza ca nu este contestat doar de niste "huligani", asa cum a afirmat si aseara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Nici acum nu îmi vine sã cred cã am câstigat Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Salut. Spuneti-mi va rog cine si de ce il desemneaza pe Banel sa execute lovituri libere, cornere ? Cine ? Poate sunt eu "pe langa", nu inteleg fotbalul ... Dar cand mai multi prieteni stelisti sau suporteri ai Nationalei spun acelasi lucru despre Banel : " Nu are nicio treaba cu centrarile " , mai mai ai spune ca problema e la antrenori. Ma gandeam initial ca are o "pata" Lacatus pe Banel, dar vad ca si Dorinel tot pe el il lasa ... Nu pot sa inteleg, cand una e lunga, alta scurta, pe jos cand trebuie inalta, inalta cand trebuie pe jos; inseamna ca Banel are o problema. NU vede nimeni ? Fotbalul asta nu este matematica. Nu degeaba se spune ca sunt vreo "20 de milioane" de antrenori in tara asta. Nu auzi pe nimeni spunand ca sunt "20 de milioane" de matematicieni in tara. De cate ori a jucat Semedo pe postul lui de cand e la Steaua ? Ce cauta Bogdan Stancu la Steaua ( si mai ales titular ) ? Ce mai cauta Ovidiu "Pietre" si Lovin la Steaua ? Banel ? Golul asta "sparcait" de aseara mi-a adus aminte de victoriile lui Dinamo din campionat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post @godfather86 explica`ne si noua cum decurge un meci pentru tine (ala de aseara de ex) ..ca sa intelegem si noi cum sta treaba cu suporterii civilizati.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Din partea mea , un sincer si calduros : Sugi p**a !!!! Semnat : Un "huligan" care a inghetat aseara pe stadion si care il vrea pe cioban afara din Ghencea Stai linistit ca o fi si el ceva spion de'al ciobanului, poate ! Nu vezi ce nick are, totul culminand cu cu '86 la sfarsit. Poate e anul in care s-a indragostit Jiobanul de Steaua. Nu....GodFadãr ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post daca galeria si-ar schimba putin repertoriul ( fara injurii) , cu siguranta i-ar mobiliza si pe cei din tribune sa scandeze alaturi de ei,.... Fa 2-3 propuneri de a contesta JIJIgodia fara sa-l lezam cu injurii ! Crezi ca ar avea succes , la T1 sau T2 , daca am folosi un "te rugam frumos lasa-ne" !???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Salut. Spuneti-mi va rog cine si de ce il desemneaza pe Banel sa execute lovituri libere, cornere ? Cine ? Poate sunt eu "pe langa", nu inteleg fotbalul ... Dar cand mai multi prieteni stelisti sau suporteri ai Nationalei spun acelasi lucru despre Banel : " Nu are nicio treaba cu centrarile " , mai mai ai spune ca problema e la antrenori. Ma gandeam initial ca are o "pata" Lacatus pe Banel, dar vad ca si Dorinel tot pe el il lasa ... Nu pot sa inteleg, cand una e lunga, alta scurta, pe jos cand trebuie inalta, inalta cand trebuie pe jos; inseamna ca Banel are o problema. NU vede nimeni ? Fotbalul asta nu este matematica. Nu degeaba se spune ca sunt vreo "20 de milioane" de antrenori in tara asta. Nu auzi pe nimeni spunand ca sunt "20 de milioane" de matematicieni in tara. De cate ori a jucat Semedo pe postul lui de cand e la Steaua ? Ce cauta Bogdan Stancu la Steaua ( si mai ales titular ) ? Ce mai cauta Ovidiu "Pietre" si Lovin la Steaua ? Banel ? Golul asta "sparcait" de aseara mi-a adus aminte de victoriile lui Dinamo din campionat. Rspunsurile la intrebarile tale se afla doar in capul lui Dorinel si-n buzunarul strategic al lui Jijel:) Lista ta de "ciurucuri" este imposibil de validat aici pe site. Un exemplu este Stancu, care atunci cand era rezerva era cerut titular, iar cand e titular e cerut...rezerva sau out:)))) PS. Nici nu o sa auzi! Matematica e mult mai grea decat chibitzeala.)) Am o veste pt tine! Fotbalul modern a devenit cam de multishor si o matematica! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Fa 2-3 propuneri de a contesta JIJIgodia fara sa-l lezam cu injurii ! Crezi ca ar avea succes , la T1 sau T2 , daca am folosi un "te rugam frumos lasa-ne" !???? In zadar te crezi nemuritor NU vei ramane vesnic in Ghencea Nimeni nu te poate suporta Noi reprezentam Steaua!! George Becali pleaca din Ghencea George Becali pleaca din Ghencea George Becali pleaca din Ghencea Steaua NU ESTE A TA!! desi ma indoiesc sincer ca va prinde in tribune Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Doresc sa-i felicit pentru acuratetea comentariilor pe cei care ne-au luminat in legatura cu pregatirea fizica precara a fotbalistilor nostri. In 10 oameni, in ultima etapa, in ultimele 10 min. am pus presiune (penibila d.p.d.v al jocului prestat) pe echipa cea mai solida fizic din campionat. Daca ma intrebati pe mine, singurul lucru care se mai vede acum la aceasta echipa este pregatirea fizica foarte buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 (edited) · Report post @godfather86 explica`ne si noua cum decurge un meci pentru tine (ala de aseara de ex) ..ca sa intelegem si noi cum sta treaba cu suporterii civilizati.. suporterul civilizat e acela care are bun simt, respect pentru sine si pentru cei din jur, care nu foloseste in exces sitagma plm insotita de flegme @lucvald fara rugaminti, direct si la obiect: pleaca (T1 si T2),ciobane (sau Becali) (peluzele) ! ce-i atat de greu de scandat ?! Nu-i lezezi orgoliul lui Becali prin injuraturi, eventuali creezi disconfort pentru o parte din spectatorii de la tribune. Angreneaza-i si pe ei intr-un protest si gata. Edited December 2, 2008 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post @Dee - Becali are ideea fixa cu peluzele. ar trebui sa-l injure aia din loje ca sa inteleaga ca nu e vorba doar de "huliganii din peluze" si ca mai sunt si oameni la tribuna 0, 1 sau 2 care s-au saturat de el. Si nu sunt adeptul injuraturilor, dar ma indoiesc serios ca ciobanul intelege alt limbaj decit cel ales aseara de galerie. @xray_rom - asa e, ai dreptate, orice om are dreptul la o parere. eu (stiu ca nu te-ai referit nominal la mine, dar evident, am fost vizat) nu i-am contestat mesajul lui godfather (desi...). El a inceput sa dea lectii de gramatica altora. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post suporterul civilizat e acela care are bun simt, respect pentru sine si pentru cei din jur, care nu foloseste in exces sitagma plm insotita de flegme @lucvald fara rugaminti, direct si la obiect: pleaca (T1 si T2),ciobane (sau Becali) (peluzele) ! ce-i atat de greu de scandat ?! Nu-i lezezi orgoliul lui Becali prin injuraturi, eventuali creezi disconfort pentru o parte din spectatorii de la tribune. Angreneaza-i si pe ei intr-un protest si gata. =)) te trimit la un curs de leadership ! Sunt indolenti bre , n-ai cu cine !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 · Report post Rspunsurile la intrebarile tale se afla doar in capul lui Dorinel si-n buzunarul strategic al lui Jijel:) Lista ta de "ciurucuri" este imposibil de validat aici pe site. Un exemplu este Stancu, care atunci cand era rezerva era cerut titular, iar cand e titular e cerut...rezerva sau out:)))) PS. Nici nu o sa auzi! Matematica e mult mai grea decat chibitzeala.)) Am o veste pt tine! Fotbalul modern a devenit cam de multishor si o matematica! Am si eu o veste pentru. tine ! In cel mai bun caz fotbalul a devenit o stiinta, NU MATEMATICA. Stiinta fotbalului. Antrenori care au har la copii si juniori, scouteri prin toata lumea, nutritionisti, preparatori, mijloace noi de recuperare, psihologi, manageri competenti, patroni chibzuiti, echilibrati si nu in ultimul rand antrenori care sa stie meserie ( inclusiv calitatea de a se face intelesi de jucatori si mai ales respectati ). Asa ca orice microbist adevarat, care a mai si jucat fotbal, va pricepe intotdeauna ce se intampla in teren, oricat de modern ar fi fotbalul. P.S. Cred eu ca un antrenor care stie meserie isi da seama ca Banel nu are nicio treaba cu executarea lociturilor libere. Asta nu pot eu intelege la Dorinel. Share this post Link to post Share on other sites