fcsteaua.ro

Steaua termina turul pe locul 4

173 posts in this topic

Victoria obtinuta in extremis in aceasta seara nu trebuie sa ne amageasca. Nu salveaza un sezon slab si nici nu a fost realizata in urma unei prestatii de exceptie. Golul norocos nu poate sa stearga imaginea unui fotbal bolnav si hidos pe care stelistii l-au jucat in ultimul timp.

Fara indoiala Steaua A MERITAT sa castige, a luptat enorm si avea nevoie de o victorie dar echipa a ramas datoare fata de suporteri. In repriza a doua ros albastrii si-au dominat copios adversarul dupa ce in prima repriza s-au plimbat pe teren dar avantul acestora a fost intrerupt de eliminarea lui Petre Marin. Un mare merit in impulsionarea atacurilor noastre l-a avut Andrei Ionescu introdus inspirat de antrenorul Munteanu dupa pauza.

Singurul motiv de bucurie dupa acest succes poarta numele Dorinel. Neamtul avea nevoie de acesta victorie, merita sa castige un prim joc in campionat. Pur si simplu, dupa ocaziile imense ratate de ros albastri in ultima vreme si barele tintuite cu persistenta se pare ca norocul a reusit sa umbreasca ghinionul imens pe care echipa l-a avut. Putem sa speram ca din acest moment, evolutiile favoritilor nostri pot creste, pentru ca au existat si semne bune in ultima perioada dar si pentru ca mai jos de atat Steaua nu poate juca.

Inca odata s-a dovedit faptul ca banii lui George Becali nu sunt de ajuns pentru a crea o echipa mare asa cum s-a promis, iar Steaua ocupa la finele acestui tur un loc rusinos daca punem in balanta istoria, traditia si trofeele castigate de aceasta echipa de fotbal.

In aceasta seara Radoi, Dayro Moreno si Andrei Ionescu au fost cu mult peste colegii lor din "camp", Zapata a fost extraordinar pentru cele trei baloane periculoase respinse in repriza a doua, iar Stancu, Nicolita, Lovin si Semedo au jucat foarte slab.

O lege simpla a fotbalului spune ca atunci cand fotbalistii nu stiu sa plimbe mingea, ei sunt nevoiti sa alerge mai mult decat aceasta si automat apar oboseala si nervii. Din pacate, echipa Steaua imbraca in ultimul timp aceasta haina ponosita, iar provocarea antrenorului ei este fixata in aceasta zona.

Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni 1 - 0

Steaua Bucuresti: 1. Zapata - 6. Radoi, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 8. Ov. Petre, 20. Lovin (19. A. Ionescu '53) - 16. Nicolita, 28. B. Stancu (9. Semedo '52), 10. D. Moreno - 35. Kapetanos (5. I. Rada '90+3).

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

Click aici pentru programul returului

Asta cu Pac pac nu te-am votat e tare ...

Am castigat cu un bulan criminal ....

Forza Steaua ...

bravo Stelistilor pt efortul depus ..... de remarcat minutele bune jucate de A.Ionescu si din cate vedem ...revenirea lui ZAPATA...:X BRAVO BAIETI SI ANTRENORULUI

Edited by Bodanel
NU MAI FOLOSI LIMBAJ DE MESS

nu imi pasa rezultatul..

asta e tot ce conteaza : Gigi Becali a declarat în aceastã searã la sportro:

"ªi ce dacã suporterii vor sã plec din Ghencea? Mã duc și vãd meciurile de acasã. Sau mai bine, dacã chiar vor sã plec, o sã plec, sã îmi arate banii și le dau lor clubul. :steag_cruce_invers:

Ce mincinos e ciobanul... Victor, xray_rom casca-ti ochii!

Becali e ca un mielusel incoltit de toti lupii din padure. Pacat ca nu mai sunt 2-3 etape ca l-am fi linsat pe cioban!

meci slab..am avut bulan...felicitar celor putini care s-au daruit azi...

SUGI P**A Gigi!!!!!!

La cate topicuri scriem? Hotarati-va care scrieti de la bun inceput....

Cred ca e acelasi topic cu un titlu schimbat :)

Slab, slab de tot....

nici o idee...

m-am saturat si de jucatorii astia care ne rup cand joaca impotriva noastra, si cand vin in Ghencea nu fac o preluare.....

jalnic....

nici cand era nulitatea aia de Piturca nu era asa....

trebuie sa se schimbe ceva....

Fratilor nu-l mai criticati p Semedo asa, lasati-l cateva meciuri fara sa-l huiduiti,are potential

Aveti pe cine sa huiduiti:Lovin si Nicolita ei strica de un an jocu Stelei si bineninteles Becali

Pac pac NU te-am votat! f tare felicitari pentru autor :)

nu pot sub nici o forma sa imi dau seama de ce s-a renuntat la arthuro si se insista cu un Stancu, jucator care nu mai are nici o realizare de vreo 2 luni si ceva. in rest, trebuia sa mai treaca bulanul si de partea noastra. merge si asa. deocamdata...

Ce mincinos e ciobanul... Victor, xray_rom casca-ti ochii!

Becali e ca un mielusel incoltit de toti lupii din padure. Pacat ca nu mai sunt 2-3 etape ca l-am fi linsat pe cioban!

:))))Inca nu te-au obisnuit cu balivernele papagalului?Nu are 2 vorbe identice de azi pe maine.

Si inainte de meciul cu Vaslui spunea ca se lasa de fotbal daca luam bataie si...

Aia cu banii a fost praf in ochi. A mizat ca nu are cum sa fie acel cont cu 500 mii E.

Daca ar fi aratat cineva acei bani si era dispus sa plateasca salariile, ar fi intors-o ca a glumit!

A dat Kapetanos cu curu' gol!!!

:bananadance:

Nu stiu de cand nu am mai fost asa fericit.

Am batut o echipa foarte buna, jucand corect si fiind si in inferioritate numerica.

E ceva...

E adevarat ca echipa merge foarte greu, e adevarat ca trebuie sa plece anumiti jucatori(nu dau nume), e adevarat ca valoarea lui Dorinel e inca sub semnul intrebarii dar nu are rost sa vorbim acum de din astea.Ca la nemultumiti le ia Dumnezeu darul.

Si astazi am primit destule daruri de la El.

Ciobanasul nu a intrat, am batut pe Unirea, e bine.

Abia astept returul.Daca echipa se pune pe picioare, suntem favoriti la titlu.

Cine e membru in conducerea AISS...luati o televiziune dupa voi...faceti un contract cu Gigi Becali ca daca strangem500000de euro ne face cadou echipa.Nu cred ca la cati stelisti sunt nu se strang 500000de euro....

Mi-am pierdut si ultima farama de respect care o aveam fata de Radu Banciu....

Mi-am pierdut si ultima farama de respect care o aveam fata de rADU bANCIU(zis jeg)....

Las-o-n sange!

Ce aia a calului de Stelist esti tu ba?

Auzi! Asta avea respect pt jegul ala...

Doamne fereste!

De fapt, am vazut cam ce poti.Nimic nu ma mai surprinde.

Vai de mama noastra,am ajuns sa ne bucuram ca da kapetanos cu spatele gol in min 90. Este exact ceea ce ma asteptam,vine o victorie si ne intoarcem la 180 de grade. Vorbeam cu taica-miu la telefon,stelist care a prins acea echipa din anii 70 ce a terminat turul pe 8,insa mi-a zis ca atunci Steaua juca fotbal,avea probleme cu omogenitatea(cititi SuperSteaua pentru a avea o imagine mai exacta asupra acelei perioade in care s-au schimba nspe antrenori si rezultatele au fost slabe)dar rezultatele lipseau.

Din punct de vedere al jocului practicat,Steaua din ultimii 3 ani este cea mai slaba echipa data de club in ultimii 30 de ani,daca nu chiar din toata istoria clubului.

Ma uit acum la jegul asta de Becali care ne face vagabonti pentru a mia oara si se mira de ce ii cerem sa plece din Ghencea,ba mai face si misto de noi spunand ca daca strangem 500.000 de euro pe luna ne da el clubul. Bai cacareaza noi iti reprosam faptul ca nu stii sa conduci cel mai mare brand sportiv din tara,nu ca nu bagi bani(desi bagi putini bani pentru ce avere ai).

Cum nu ii crapa obrazul cand vede ce echipa are,echipa construita de el,cu jucatori adusi pe criterii cunoscute doar de el. Imi vine sa ma urc pe toti peretii cand vad ca Steaua are prima ocazie adevarata in min 70 prin suturile lui Dayro si kapetanos. Nu mai pot sa vad aceleasi panarame in teren,Nicolita,Semedo si altii ca el. Mi-a placut unghiul de filmare al antenei 1,care arata cat de incet merg actiunile noastre,la un moment dat era Dayro la minge si pe wide angle se vedea cum doar kapetanos se demarca. In-cre-di-bil.

Steaua de acum nu e nici macar o echipa,ce sa mai zic de o Steaua la care visam cu totii. Goian si Radoi viseaza la transfeuri(meritat,dupa 3,respectiv 8 ani in Ghencea),Ghionea ar cam vrea si el sa plece,Petre Marin e prea batran,cocostarcii de la mijloc ov Petre si Lovin sunt super-limitati,Banel a ajuns la limitele sale fotbalistice,Semedo e praf oriunde l-ai pune iar de altii nu mai zic ca mi se face scarba.

Mirel Radoi se intreba de ce fotbalistii uita cum sa joace fotbal atunci cand la vin la Steaua. Pai daca aici nu e management,cum naibii sa se joace fotbal de calitate? Sunt adusi jucatori mediocri,si antrenorilor li se cere sa faca minuni cu panarame,si de multe ori acei jucatori sunt fortati pe posturi aiurea pentru ca nu avem oameni pe acele posturi sau pentru ca respectivii sunt accidentati(amandoua probleme de management,management legat de transferuri si de staff-ul din echipa medicala).

Din toate echipele cu pretentii Steaua o duce cel mai rau. dinamu are mecanisme antice in spate,clujul indiferent de relatiile cu federatia si Liga joaca fotbal,crapidul plans de mila n-a mai pierdut de nspe meciuri,Timisoara si Urziceni joaca fotbal si au cat de cat liniste(desi se baga balena peste uhrin). Noi nu avem omogenitate,nu avem mangament,si din ce am inteles nici transferuri nu mai facem,according to Jiji.

Se pare ca ajungem la vorba lui Hagi,sa folosim tinerii. Bicfalvi,cel folosit de rege,se va intoarce in Ghencea,odata cu restul stelistilor trimisi la buzau iar ciobanul ne anunta ca nu va mai cumpara straini. Daca aveti o senzatie de deja-vu nu va mirati pentru ca acest episod s-a mai intamplat odata si probabil se va mai repeta.

Felicitari celor care l-au injurat pe imputit si imi inchei postarea cu o paralela intre vorbele unui stelist adevarat si cele ale unui cioban ratacit in istoria Stelei:

Gica Hagi: "Suporterii reprezinta istoria Stelei"

Becali: "Suporterii sunt niste bagabonti pentru ca m-au injurat".

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ha ha nu imi pasa cum jucam

Ma uns pe sufletel urarile de bine catre cioban

Am o singura idee in cap si singuru lucru care imi pasa este ca ciobanu sa plece dracului ...

Foza Steaua

E genul de faza in care ai incredere o viata intreaga intr-un om si cand te astepti cel mai putin te tradeaza. Pe Banciu il stiam din Turul Frantei, de prin 1998-99, si l-am respectat d.p.d.v profesional. Era cam singurul ziarist, alaturi de Vochin, pe care il citeam din cand in cand. Dar azi, atitudinea lui m-a oripilat. Nici caterinca nu se merita sa faci cu un asemenea personaj obscen ca si Becali. Ca de fiecare data, doar mimica lui inconfundabila l-a tradat.

Slab, slab de tot....

nici o idee...

m-am saturat si de jucatorii astia care ne rup cand joaca impotriva noastra, si cand vin in Ghencea nu fac o preluare.....

jalnic....

nici cand era nulitatea aia de Piturca nu era asa....

trebuie sa se schimbe ceva....

Trebuie schimbat Dorinel, nu se poate ca Semedo care la CFR juca numai dreapta si a dat randament sa joace in stanga, ia Andrei ionescu de foarte multe ori in mecul asta era in dreapta dupa ce la retras pe Banel fundas dreapta, ideea e ca trebuie adus un antrenor de valoare, ceea ce ia lipsit Stelei in ultimii anii

e prima data cand bate Steaua si nu simt nimic.e bine macar ca a batut.oricum cu fiorentina nu cred sa bata,dar sper din tot sufletul sa ma insel si sa obtina victoria.

Becali la sport.ro:"500.000 si Steaua E A SUPORTERILOR".SPER CA NU A GLUMIT!!!!!!

intr-un fel e bine cum a gândit jj sã numai aducem strãini!

tot cu români de ai nostri am câstigat si UCL

Iar a gresit jijii tactica. Altfel bateam cu mai mult. De 3 ani, de cand e Becali antrenor, creditor, sfant, protector, agresor de suporteri-mai nou, cam de 3 ani o cam sugem incontinuu. Pac-pac!

un joc al Stelei in nota obisnuita.. adica execrabil.. nu legam 3 pase in jumatatea adversarului .. daca nu schimbam toti titularii si fara valizele lui Becali nu terminam campionatu mai sus de locu 5-6 .. avem cei mai prosti titulari din istorie.. trebuie vanduti toti in frunte cu Radoi si terminand cu Semedo .. Lovin , toja , Petre Marin , arthuro , ov Petre trebuie vanduti cat mai repede sau da`ti de pomana.. astia nu sunt sau nu mai sunt fotbalisti.. inca mai am incredere in Szekely , Stancu , Dayro , Bicfalvi , Ochirosii .. eu as incepe meci de meci cu astia titulari .. decat sa`i folosesc pe Lovin toja Semedo ov Petre Banel..

Edited by Fear