Posted December 1, 2008 · Report post La multi ani Romania! Pacat ca multi uita chinurile pe care le-au suferit stramosii nostri pentru unire. Felicitari pentru articol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post La multi ani Romania! Pentru ca noii vechi comunisti au transformat Romania de astazi intr o natiune dezorientata in care prostia si smecheria de doi lei este la rang de virtute este numai vina lor si nu a tinerilor de astazi care citesc in cartile de istorie cat de bun este ilici (cel putin in cartile de pe care am invatat eu as scria), care sunt intoxicati cu raportul tismaneanu, etc.. Deja am mentionat ca la 26 de ani imi redescopar istoria. Inceputul redescoperirii a fost campania Basarabia pamant romanesc. Problema este ca cei care ne au facut trecut (50 de ani sub cel mai criminal si distructiv regim care a fost dat omenirii sa l cunaosca) ne fac si prezentul si ne pregatesc si viitorul. Respectivii au justitia in maine, respectivii ne au ascuns istoria si ne au "pus su ochi" pe bancile scolii, liceelor, facultatilor o istorie asa cum au vrut ei, o istorie care sa nu trezeasca nici un sentiment in tine, o istorie scrisa de roller, acum mai nou de tismaneanu. O istorie care ascunde adevarul! Este pacat ca oameni ca Paul Goma (cel mai mare dizidend roman si inca in viata) nu sunt cunoscuti nici de 5% din romani. SI nu s a autointitulat ingru cel mai mare dizident; asta era in ochii securutatii si a lui ceauseascu pe care a avut tupeul sa l infrunte prin tot ce a facut el pentru Romania. Eu unul ma simt dator fata de jertfa acestor oameni, datori fata de romanii care si au trait viata in siberia, de partizanii nostri care au luptat pana in 1960 cntr acomunismului (atunci au reusit sa i elimine pe toti), pe tinerii care au murit la revolutie( unii o numesc acum "imbulzeala"..... ca a fsot totul pus la cale nu stirbeste cu nimic curajul acelor oameni care nu stiau ca sunt actorii unui scenariu dinainte pregatit), dator fata de milionul de romani care a murit sub talba ciobotei bolsevice. Cei care ne au distrus viata in cei 50 de ani de comunism nu au vrut ca noi sa stim de martirii neamului, sa nu i cunoastem pe cei care au stat drpeti pana in ultima secundaa vietii, astfel au resuit sa ne ia orice reper, ne au anulat simbolurile, martirii, eroii neamului ( care sunt cu miile) iar rezultatele se vad astazi, prin nepasarea la care s a ajuns si cateva exemple de manifestari regretabile de pe acest forum. Cel mai mare rau facut de comunism nu a fost de natura fizica ci faptul ca aproape a reusit sa ne distruga identitatea nationala, identitate ce atarna de un fir de ata. Asta e cea mai mare crima a comunismului. Dupa tot ce am Redescoperit am realizat ca Romania aproape a murit in 1945. Din pacate dupa 89 procesul de dezradacinare a natiei romane a fost continuata de slehta condusa de ilici. Asa cum jijotul este cancerul Stelei asa este ilici pentru Romania, cancerul Romaniei. Cand aud oameni spunad ca era bine pe timpul comunismului rama fara cuvinte....dar informatia este putere iar tocmai informatia (istoria) ne a fost luata timp de 70 de ani. Fiti mandri de moarte inaintasilor nostri ( moartea multor este foarte recenta, nu trebuie sa i cautati in istoria indepartata a Romaniei) si sa le repsectam memoria asa cum se cuvine! La multi Romania! Desteapta te romane! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Acelasi sange, aceeasi tara - ROMANI am fost cu toti odinioara! Traiasca Romania! Basarabia - PAMANT ROMANESC! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post La multi ani, Romanie! si, pentru ca am frunzarit putin mesajele de mai sus... La multi ani patriotarzilor care cred ca detin ADEVARUL si l-ar baga pe gat altora cu draga inima (si cu pumnul, de ce nu?), la multi ani celor cu un orizont mult prea limitat, care se rusineaza ca sunt romani si probabil isi considera nationalitatea o povara. La multi ani moderatilor, extremistilor, optimistilor si pesimistilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Marko Bela intr-un comunicat de presa spunea ca pt el si pt maghiari ziua de1Decembrie nu reprezinta o sarbatoare ci ba din contra un moment de tristete pt "nedreptatea"facuta la Trianon. Cum e posibil ca o astfel de declaratie a unui parlamentar roman sa treaca neobservata de institutiile statului,cum e posibil ca pt atatea instigari la destramarea statului de drept,unitar si indivizibil al Romaniei,garantat prin constitutie...un om sa scape fara a fi macar avertizat ca astfel de"opinii"pubice contravin legii. Moldova,Transilvania,Tara romanesca,Basarabia...au fost din totdeauna provincii romanesti,locuite si populate de romani autentici si doar cotropirea lor de cate imperii"trecatoare"au creat alipirea lor unor teritorii decat statul mama,pt scurte perioade de timp(avand in vedere istoria indelungata a acestor teritorii). Imi iubesc tara precum parintii si n-as "permite" niciodata ca cineva sa se"atinga"de ea,cu atat mai putin sa se creeze autonomii teritoriale pe aceste meleaguri. LA MULTI ANI Romania!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Ma bucur, prieteni, ca mai sunt tineri in tara asta pe care inca ii mai misca astfel de aniversari! Dupa cum spunea maestrul Octavian Paler, avem o singura PATRIE, restul sunt tari! RO-MA-NI-A! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Traiasca Romania dodoloata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Transcriere din cefere-gaz metan live minut cu minut. Suporterii de la P1 au afisat mesajul: "Sa dormi Ioane linistit, neamul tau nu a murit" La galeria situata la Peluza 1 suporterii flutura steaguri ale Romaniei, in timp ce la Peluza 2 unde sta galeria KVSC, nu se flutura niciun steag Romani adevarati frate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2008 · Report post Sincer nu am ce sarbatorii de 1 decembrie pt ca Romania numa rusini mi-a produs ... da?atunci mars drecu din tara asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2008 (edited) · Report post @LDS Te-ai uitat vreodata in oglinda ca sa te vizi cine esti ? Nu crezi ca avand asemenea atitudini ar trebui sa pleci oriunde si sa renunti definitiv la cetatenia romana? Ce te mai leaga de aceasta tara ?CARE ESTE INTERESUL TAU DE RAMAI IN CONTINUARE SI "SCUIPI" CU NERUSINARE LA ADRESA ACESTEI TARI CARE TE-A FORMAT CA OM ?Crezi ca poti indobitoci si pe altii? Nu vezi ca esti ,prin atitudinea ta , unicat sau raritate ?Cati de aici s-au exprimat si gandesc ca tine? Acesta este rezultatul educatiei primite de la parinti si din toti anii de scoala ?Cand toti in urma educatiei au o atitudine inversa de a ta este clar ca materialul tau genetic este de vina si poti fi considerat "un rateu perfect" ! Este o impertinenta crasa sa sustii ca toti patriotii sunt "manelisti"! Jignesti tot poporul roman cu nesimtire ! Asta "s-a prins de tine" in toti anii de scoala si in cei "sapte ani de acasa"? Jalnic !Nu inseamna ca daca "ti-au fost reproduse " opiniile undeva esti "buricul pamantului" si poti sa scuipi cu nerusinare pe tara in care traiesti ! O dovada de lipsa de bun simt este si faptul ca vorbesti ironic si tendentios de "calitatea oamenilor care o locuiesc" uitand insa sa mentionezi ca aceasta calitate este data in primul rand de atitudinea si respectul lor fata de tara , care in cazul tau "este nul si lipseste cu desavarsire" ! Scrii despre "oferirea de sanse" dar tu prin comportamentul tau refuzi sansa pe care ti-o ofera "de a pleca" daca nu-ti convine(altii 50 de ani n-au avut-o si totusi n-au vorbit tara de rau ca tine).Refuzi cu rea intentie sa vezi ca ,pe langa multe aspecte negative, tara noastra are si valori unice in lume, oameni recunoscuti pe plan mondial .Doar lipsa de cultura te poate face sa nu vezi si sa apreciezi valorile cu care esti contemporan atata timp cat sunt apreciate chiar si international! Atitudinea ta , poate fi apreciata ca o "atitudine manelista" deoarece promoveaza "blamarea" si minimalizarea valorilor acestei tari ! Ce poti tu vedea rau in "originile" acestei tari ca sa nu ne putem mandri?Daca nu mai ai energie , la varsta ta, de ce nu pleci tacut unde vazi cu ochii lasand in pace neamul si tara asta care au suferit si sufera din cauza unor "tradatori", de veacuri , ce de "satui cat erau" au tradat,blamat si au vorbit-o de rau dupa care cu nesimtire si-au mai si permis sa se intoarca inapoi cand s-au schimbat "vremurile"! MORAL, NU AI DREPTUL SA POSEZI UN ACT DE IDENTITATE, PE CARE SA SCRIE CA ESTI ROMAN DACA SUSTII CA NU ITI PASA DE Romania ! ESTI UN APATRID CARE DOAR TRAIESTE IN Romania ! IN ACEST CAZ TOT CEEA CE SPUI SAU SCRII TU NU SE ADRESEAZA CETATENILOR ACESTUI POPOR ! NICI MACAR MAREA PARTE A CETATENILOR ROMANI DE ALTE NATIONALITATI NU GANDESTE ASA ! LEGILE ACESTEI TARI SUNT PREA BLANDE VIZAVI DE CEI CARE GANDESC CA TINE SI CARE AR TREBUI EXPULZATI IMEDIAT ! Faptul ca tii cu Steaua si te citesc stelistii nu-ti da dreptul sa ai astfel de atitudini fata de tara !Esti liber sa pleci "dincolo" si sa sustii aceasta echipa de acolo asa cum o fac si alti cetateni care nu sunt romani! Ca si inca multi altii sunt revoltat ca legile tarii ma obliga sa accept aceste atItudini antinationale la nesfarsit ! Nu instig la violenta dar te rog insistent :-PLEACA IN RANDUL "CELOR ZECE NATIUNI" ,CARE TE POT UMPLE DE "DREPTURI"(dar nu dreptul de a-ti bate joc de ele), PE CARE LE RESPECTI SI LASA TARA ASTA SI ACEST POPOR IN PACE ! Pentru valorile sale si istorie putem sa ne mandrim cu aceasta tara ! Pacat insa ca tara asta nu se poate mandri chiar cu toti cei ce o locuiesc !Un Eminescu este mai valoros decat toti lacheii pe care i-ai pomenit impreuna cu toti tradatorii si "apatrizii" la un loc si trebuie sa-i multumim ca ni l-a dat !Exemplele ar putea continua la nesfarsit dar daca scoala nu a facut-o de-a lungul anilor nu cred ca e cazul ca sa-ti trag eu acum "pielita de pe ochi"!Asta este cu siguranta rezultatul scolilor postdecembriste care scoate acum acesti "monstri de cultura" !Un tanar de douazeci si ceva de ani care comenta mai sus insa demonstreaza ca in ciuda scolilor slabe poate sa-si intregeasca propria cultura prin interes si lupta cu adevarul fiind constient de asta !Cinste lui! "Contestatarii de profesie" insa nu prea au timp de citit si studiu si se multumesc cu "diplomele obtinute"(acum se mai si cumpara )si comentarii simpliste precum si injurii si acuze care nu le fac cinste. P.S. Nu am nimic cu tine personal dar consider ca acest fel de a gandi nu este sanatos !Nu trebuie insa uitat ca in primul rand Steaua este a armatei (indiferent de patron) iar Armata este a tarii !Iti place sau nu suporterii ei au fost si vor fi mereu patrioti si nu lepre ! "Uscaturile" vor putrezi mereu "hranind" padurea cea sanatoasa ! Edited December 3, 2008 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites