fcsteaua.ro

Becali vinde Steaua ?

126 posts in this topic

Cred ca ne-am bucurat degeaba....

Ioan Becali, vãrul finanțatorului stelist Gigi Becali, a negat zvonurile cum cã latifundiarul ar vinde clubul din Ghencea, adãugând cã Gigi trece totuși printr-o crizã de lichiditãți, conform Mediafax.

"Fiți domnule serios! Asta e ultima chestie, sã vândã Becali Steaua. Cred cã ãsta ar fi ultimul lucru pe care l-ar vinde Gigi. Sunt baliverne, nu e nimic adevãrat. Cere 80 de milioane? Pãi cere 80 de milioane ca sã nu-i dea nimeni. Cine sã dea 80 de milioane de euro?", a clamat Giovanni.

Fostul agent de jucãtori a spus cã Gigi Becali se aflã într-o adevãratã crizã de lichiditãți, dar asta nu înseamnã cã nu mai are mijloace financiare sã întreținã Steaua.

"E adevãrat cã Gigi trece printr-o crizã, dar e o crizã cã nu are lichiditãți, nu cã nu are bani. Înțelegeți? Nu are cash. Adicã el vrea sã scoatã pachetele cu 100 de mii de euro din buzunar așa cum a mai fost filmat. Din acest punct Gigi trece printr-o crizã, cã nu are lichiditãți", a precizat Becali.

Edited by Alin Marinescu

Sper sa fie adevarat . Cat despre un nou investitor , cred ca Ilie Nastase ar fi cel mai potrivit. Mai intai sa plece si dupa aceea vorbim ...

Hahahaha, asta cred ca e gluma secolului! Ilie Nastase, pe langa faptul ca este un habarnagiu intr-ale managementului (nu se ridica nici la glezna lui Tiriac), nerealizand absolut nimic notabil in afaceri de cand s-a lasat de tenis, nu are bani nici sa treaca strada, metaforic vorbind.

Singurele persoane care ar putea eventual sustine Steaua sunt Patriciu si Vantu. Punct.

Edited by Piece of Mind

Sa dea Dumnezeu sanatate celui care a monitorizat presa si a pus stirea aici - he made my day! De nu o fi adevarat tot am timp sa ma bucur pana la dezmintire.

ce bine ar fi sa plece.....dar oare cine va fi capabil in Romania sa investeasca la Steaua?-sa investeasca cu adevarat.....

daca vine cineva macar sa vina unu care sa adune gloriile la club ( gen bayern ) sa se ocupe cineva naiba de scoutingu clubului cai la pamant recrutare de tineri din tara ac nu ducem lipsa de talente problema e si cum le modelam ...

ar arata rau Steaua cu Duckadam Laca Balint Hagi Tudorel Stoica etc la club ?

@Piece of mind

Tinand cont ca atunci cand era presedinte la federatia de tenis aducea cateva milioane de euro ca sponsorizare nu stiu cat de prost e ca manager. Poate nu a vrut sa fure asa de mult cum a facut-o Tiriac.

Pana una-alta tot aducea o suma impresionanta de bani pentru un sport atat de putin mediatizat in Romania ca tenisul. Crezi ca nu ar reusi sa aduca bani si la Steaua?

Ar fi frumos cu conditia sa vina cineva ma competent in locul lui. Oricum nu cred ca pune cineva la bataie 80 de milioane de euro de dragul Stelei. Cine poate fi interesat sa investeasca in fotbal? Cineva care vrea sa spele bani sau cineva care vrea sa-si faca reclama. Deci nu genul de oameni pe care am vrea sa-i vedem la loja.

@Piece of mind

Tinand cont ca atunci cand era presedinte la federatia de tenis aducea cateva milioane de euro ca sponsorizare nu stiu cat de prost e ca manager. Poate nu a vrut sa fure asa de mult cum a facut-o Tiriac.

Pana una-alta tot aducea o suma impresionanta de bani pentru un sport atat de putin mediatizat in Romania ca tenisul. Crezi ca nu ar reusi sa aduca bani si la Steaua?

Nu am idee ce a facut la FRT. Una e sa fii manager si sa aduci bani, alta e sa-i bagi in ceva din propriul buzunar.

In fine, ma indoiesc sincer ca Tiriac si-a intemeiat cea mai mare parte a averii pe frauda. In strainatate te leaga instant, vezi si cazul tatalui lui Steffi Graf.

Repet, ar fi ideal sa plece nea Gigi, dar sa vina cineva ca lumea, cu un management adevarat, nu vreu Taher 2, Negoita sau alt papagal de top 300!

Edited by Piece of Mind

Nu am idee ce a facut la FRT. Una e sa fii manager si sa aduci bani, alta e sa-i bagi in ceva din propriul buzunar.

Pai nu cred ca poate cineva sa sustina ca el sa cumpere si sa finanteze culbul exclusiv din banii personali

Insa ca manager ar putea aduce in club cel putin suma de bani care o investeste acum Jiji(desi raman la parerea ca de 3 ani clubul ii aduce profit)

Chiar daca e inventata stirea tot e bine. Macar se pune in discutie problema asta, utopica pentru unii. Nu pot spera ca va fi mai profesionista presa, de cioban sunt lamurit de mult, deci macar se agita apele. Cand va fi luat in serios in sensul asta vor apare si variantele. Tocmai ca e criza si la el coroborat cu imaginea lui in cadere libera ar trebui sa-l faca sa renunte mai usor la Steaua.

E greu de crezut ca ar putea veni altul mai imbecil ca el.

din prosport:

</h1>

<h1>Criza lovește Steaua! Scoate Gigi Becali clubul la vânzare?

Criza financiarã se pare cã face prima victimã printre cluburile din Liga I. Lovit din plin de situația economicã manifestatã la nivel mondial, Gigi Becali are de gând sã vândã Steaua, informeazã ziare.com

În ultimile zile, mai multe voci afirmau cã averea patronului din Ghencea a scãzut de 5-6 ori, odatã cu prãbușirea prețulurilor la terenuri, de la 2,5 miliarde de euro, la doar 500 de milioane de euro.

De asemenea, latifundiarul din Pipera nu mai dispune de bani cash, dupã mai multe investiții nerentabile, chiar el recunoscând cã mai are doar 2 milioane de EURO în conturi.

Presat de lipsa lichiditãților, Gigi Becali a declarat cã are de primit 80 de milioane de EURO de la rude și prieteni și îi soma pe aceștia cã le va executa gajurile dacã nu-și va primi banii pânã la începutul anului 2009.

Cancan-ul de azi confirmã problemele financiare apãrute la Steaua, dezvãluind cã "roș-albaștrii" nu aveau bani sã se deplaseze la Munchen pentru a susține partida cu Bayern din grupele Ligii Campionilor. Situația a fost salvatã de Cosmin Olãroiu, care l-a împrumutat pe finanțorul din Ghencea cu 500 de mii de EURO, problema fiind astfel rezolvatã.

În acest context, Gigi Becali intenționeazã sã scoatã clubul din Ghencea la vânzare și l-a cotat la 80 de milioane de EURO.

Contactat de ziare.com, Becali nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informațiile apãrute în sursa citatã. În schimb, vãrul acestuia, Virgil Becali a comentat:

"Domnul Becali nu vrea sã vorbeascã despre Steaua zilele acestea!".

Aceste zvonuri au apãrut dupã ce patronul vicecampioanei a cerut sãptãmâna trecutã Patriarhiei Române sã-i restitue donația în valoare de 2 milioane de EURO, bani destinați construcției "Catedralei Neamului".

"Am doar douã milioane de euro în cont, dar pe aceastã crizã ãștia sunt bani buni! Anul trecut aveam 250 de milioane de euro în bãnci, dar i-am scos și i-am investit. Am 80 de milioane de euro date împrumut la rude și prieteni. I-am somat cã, pânã la 1 ianuarie 2009, vreau toți banii înapoi. Dacã nu-i primesc, le execut gajurile pe case, mașini sau terenuri. În afaceri nu existã milã!", a spus Gigi Becali în Cancan.

"Este adevãrat, Gigi se afla într-o crizã de lichiditãți", declara Giovanni Becali în urmã cu câteva zile

Pai nu cred ca poate cineva sa sustina ca el sa cumpere si sa finanteze culbul exclusiv din banii personali

Pai asta sustinea cineva mai sus!

Noi am fi avut nevoie de un Consiliu de Administratie responsabil, nu de Argaseli, Geambazi si alti curteni, dar se pare ca in actuala formula e imposibil.

Hai sa vedem ce se intampla dupa 30.11.2008.

"Steaua este a mea și va fi a nepoților, nepoților, nepoților mei în vecii vecilor. Nu o dau nici pe 5 miliarde de euro. Este sufletul meu și sufletul meu nu se vinde", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena3.ro.

Sau toata maimutzareala asta a lui Jiji, ca vinde clubul sa fie doar de dragul zilei de 30.11.2008? Sper ca nu, iar anul 2009 sa ne prinda cu un patrion nou si un manager competent, nu mister Argaseala.

la suma care o cere pe club.....e clar ca o sa ramana tot el patron.....Nu vad pe nimeni care sa dea atatia bani pe un club din Romania.....fie el si Steaua

ar fi cel mai frumos cadou de craciun... fularsteaua2

cel mai frumos comentariu pe marginea acestui subiect...ar fi cadoul de Craciun pt milioane de stelisti,eu insa,desi imi doresc enorm,sunt circumspect...

cica vine la realitatea TV sa spuna ca nu vrea s-o vinda!

vinde Steaua si mori, ciobane!

Nu mai tot dati nume de romani.

In afara de un investitor sau investitori straini, nu vad alta solutie mai buna acum.

Un singur investitor roman e greu sa vina la Steaua.

In momentele astea(si nu ma refer doar la criza economica. SI ALEGERILE SUNT UN RAHAT DESTUL DE MARE) nu prea cred ca exista Romani destul de curajosi ca sa poata cumpara Steaua si sa o duca la nivelul la care trebuie.(Doar sa cumpere Steaua si sa se foloseasca de imaginea ei ca sa devina cunoscuti nu e bine).

Eu sper sa dea vreun rus peste noi.Nu de alta dar am obsevat ca astora le place fotbalul la nebunie si sunt si linistiti.(Nu cred ca am vazut in viata mea un interviu cu Abramovici)

80 de milioane de euro e un pret destul de bun pt un magnat din asta petrolier :D

:))))El glumea ca va cumpara de la Copos si va face Rapid Steaua III.

Tare mi-e teama ca pe praful asta sa nu devenim si noi alt Rapid!

Si ei au exultat cand a plecat Copos ... si acum dupa antrenor de 1 mil/an vor sa-l puna pe Mourihno-Sumudica:)))

Dar...In primul rand ca nu va obtine 80 mil $ si al-2-lea rand ca nu cred ca o va vinde.... 99,9% este o speculatie de presa!

Toti au "lichiditatile" plasate in investitii si imobiliare.

Nici un om de afaceri nu tine lichiditati in banca de dimensiunea asta si nici o banca din Romania nu-ti da un credit de 80 milioane peste noapte.

Criza de lichiditati este datorata retragerilor masive de capital speculativ extern plasat in bancile din Romania.

Asta este si problema oierului acum. Are ce vinde (pamanturi), dar nu prea mai are nimeni cash sa cumpere!

Nu mai tot dati nume de romani.

In afara de un investitor sau investitori straini, nu vad alta solutie mai buna acum.

Un singur investitor roman e greu sa vina la Steaua.

In momentele astea(si nu ma refer doar la criza economica. SI ALEGERILE SUNT UN RAHAT DESTUL DE MARE) nu prea cred ca exista Romani destul de curajosi ca sa poata cumpara Steaua si sa o duca la nivelul la care trebuie.(Doar sa cumpere Steaua si sa se foloseasca de imaginea ei ca sa devina cunoscuti nu e bine).

Eu sper sa dea vreun rus peste noi.Nu de alta dar am obsevat ca astora le place fotbalul la nebunie si sunt si linistiti.(Nu cred ca am vazut in viata mea un interviu cu Abramovici)

80 de milioane de euro e un pret destul de bun pt un magnat din asta petrolier :D

Da eu n-as vrea totusi un "rus" ca Abramovici. Cinstit, ar fi destul de nasol ca Steaua, clubul reprezentativ al Romaniei, sa devina Maccabi Bucuresti.

@Piece

tu vorbesti de tiriac,vintu!astia au facut banii la fel ca si retardatul,da' cu alte relatii!eu sper sa lase clubul si sa-si vada de oile lui,inclusiv alea din familie!si sper sa moara in chinuri pentru ce a facut din clubul nostru drag!

eu,unul,ma pis pe presa si pe averea oierului,oricum presa a facut din jijel un bun national!se va gasi un om cu cap sa sustina Steaua pentru ca se pot scoate gramezi de bani din acest club,cu un management realist!nu intru in detaliile managementului pentru ca aici s-au vehiculat variante reale!si,ca idee,nu numai din bilete la preturi nesimtite iti scoti banii!

Nu va imbatati cu apa rece...jegu si-n curu`gol daca ramane nu vinde Steaua.

Steaua l-a ridicat si nu e chiar atat de prost incat sa-si taie craca`de sub picioare

Abureala....praf in ochi!Desi cu totii ne-am dori asta,Becali nu cred ca va vinde singurul lucru pentru care mai este bagat in seama.Cum ar mai aparea el pe sticla....in calitate de ce?De presedinte al PNG? :biggrin:

:steag_cruce_invers: