Posted November 26, 2008 · Report post Gigi Becali isi vinde toate actiunile pe care le are la clubul Steaua. Criza financiara l-a lovit atat de tare pe latifundiarul din Pipera incat acesta a decis sa renunte la clubul care l-a facut cunoscut. Conform unor prieteni apropiati finantatorului din Ghencea, Becali vrea pentru clubul campion de 23 de ori al Romaniei aproximativ 80 de milioane de euro. "Este adevarat, Gigi se afla intr-o criza de lichiditati", a confirmat intr-un fel si varul lui Gigi Becali, Giovanni. Nu numai criza financiara l-a facut pe Gigi Becali sa ia aceasta decizie, el fiind suparat si pe rezultatele inregistrate de echipa in ultimul timp, dar si pe faptul ca suporterii sunt contra lui. "Fara mine ar fi sub locul 10. Mi s-a urat sa ma implic tot timpul ca sa avem rezultate", ar fi spus Becali intr-un cerc restrans de prieteni. Gigi Becali (50 de ani) a preluat pachetul majoritar de actiuni al clubului Steaua in iarna anului 2003 de la Viorel Paunescu. Cu Becali finantator, clubul din Bulevardul Ghencea a castigat 2 titluri, o supercupa a Romaniei, a ajuns in semifinalele Cupei UEFA si s-a calificat de trei ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor. Ziare.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Deja devine utopica ideea asta, cum ca Steaua se leapada de Becali. La cat de mult ne dorim lucrul asta... atat ne este de greu sa credem o astfel de stire, care pare de domeniul SF. Jiji... du-te tare, lasa-ne, scoate-te din criza si scoate-ne si pe noi din disperarea e a-ti vedea expresia alaturi de blazonul Stelei!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sa fie oare adevarat? Desi la cum il vad eu pe Jiji mai repede si-ar vinde nepotii decat pe Steaua. Ciobane, banii nu aduc fericirea... Pleaca din Ghencea!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post )))) ya right!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Pleacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa INVARTINDU-TE Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sa zicem ca pleaca Becali(nu sunt un fan al lui),cine credeti ca s-ar incumeta in momentul de fata sa investeasca la Steaua? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post sper sa fie adevarat...mi-ar place sa vina cineva care sa bage cu adevarat bani in jucatori de valoare.....DU-TE Jiji DU-TE Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sa dea Domnu`. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Daca pleaca, intr-adevar exista un Dumnezeu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 (edited) · Report post @radu18 Mai conteaza asta?Intai sa plece berbecul si dupa aia sa ne ingrijoram de cine va veni.Steaua e un mare brand, cine are minte si o echipa competenta, isi scoate un profit excelent...dar parca nici nu vreau sa devenim atat de comerciali pentru ca se pierde de tot spiritul.Niciodata nu o sa fim multumiti, dar orice e mai bine decat jj. Edited November 26, 2008 by korynna Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Becali o sa vanda Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post SE PLEACE CAT MAI REPEDE. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Eu il cred pe Mihai Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Too good to be true!!!! Du-te Jiji lasa-ne, lasa-ne Fugi la stîna inapoi, lasa-ne Scoate cașul, dar din oi, lasa-ne Poate asa luam o victorie lasa-ne!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sa fie oare adevarat? Parca suna prea frumos. Si celalalt aspect ca cine ar veni in locul lui sincer nu ma intereseaza. Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti tarandu-te ca un vierme. Dar sigur se va gasi cineva sa investeasca pe timpul acestei "crize" financiare inventate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Ar fi bine Da acu vine si problema cine ii da 80 mil si cine va investi visu meu este cu actionari suporteri 50k 100k 200k (da deja e greu ...) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post mi-a facut ziua stirea asta chiar si ca zvon.... nici nu-mi gasesc cuvinte!! Doamne ajuta..... *ce-mi bate inima de fericire Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sa zicem ca pleaca Becali(nu sunt un fan al lui),cine credeti ca s-ar incumeta in momentul de fata sa investeasca la Steaua? fratii negoita ? au facut treaba buna, plecand de jos. ce este nasol, in cazul lor : 1. s-ar putea sa se fi declarat caini; 2. nu cred ca au puterea financiara sa sustina clubul, dar daca la Cluj s-a putut ... () 3. momentan, este un simplu zvon cf caruia maimuta vrea sa vanda. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post pleaca cat mai repede! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Sper sa fie asa din tot sufletul.As vrea sa vina actionari la Steaua fostele glorii ca ei stiu cel mai bine ce inseamna Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post se va dovedi oare ca Dumnezeu e stelist ??? EU SPER CA DA. LA REVEDERE DOMANULE Becali !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post Becali o sa vanda Steaua si eu vreau sa cred ca va face asta. sper sa se intample cat mai repede si sa vina cineva cu bun simt si capabil sa gestioneze un club de talia Stelei Doamne ajuta !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 (edited) · Report post Ar fi bine Da acu vine si problema cine ii da 80 mil si cine va investi visu meu este cu actionari suporteri 50k 100k 200k (da deja e greu ...) Azi se cer 80 de milioane. Da e criza, asa ca maine, sau peste 2 saptamani, s-ar putea sa mai scada pretul. Tineti minte, cu fiecare zi in care nu vinde nimic, Jiji devine mai sarac . Edited November 26, 2008 by strezahuzum Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 · Report post ar fi cel mai frumos cadou de craciun... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2008 (edited) · Report post Cred ca stirea asta nu este decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Nu stiu cine de pe mapamond s-ar incumeta sa plateasca ACUM o asemenea suma (sau macar 50 de milioane), pentru o echipa din campiobnatul Romaniei. Poate doar un actionat gen Manchester City. Oricum, pentru Becali, Steaua este ratiunea de a fi mereu in centrul atentiei, motivul pentru care apare la TV, etc. Este un personaj care are o asemenea nevoie de publicitate si de stridenta, incat, din pacate, nu cred ca va face pasul asta. Edited November 26, 2008 by Piece of Mind Share this post Link to post Share on other sites