fcsteaua.ro

Prea mici pentru un razboi atat de mare

122 posts in this topic

Inca o data ni s-a confirmat ca deocamdata suntem ¨prea mici pentru un razboi atat de mare¨. Niciodata n-o sa putem raspunde la fel unui adversar care joaca fotbal, cu acesti jucatori si cu aceasta conducere. In seara asta nici macar nu mi s-au parut timorati (ar fi fost culmea), doar ca atat pot. Nici un antrenor n-o sa poata scoate mai mult din ¨materia prima¨ actuala, chiar daca si-ar putea face meseria in conditii normale. Goian si Ghionea la fel de lenti vor fi, mijlocasii centrali nu vor stapani niciodata preluarea si pasa (in viteza nici gand), benzile la fel de certate cu mingea etc.

Sper ca ¨normalul¨ (antonim cu ¨Becali¨) sa revina cat mai curand la Steaua, sa se poata vorbi de planuri viabile pe termen lung. Strangem din dinti, mergem mai departe.

Cine spera intr-o victorie azi inseamna ca una zice si alta fumeaza:)

Si acel 0-0 la pauza a fost cat o minune si nici nu am jucat chiar rau dupa min. 15.

Nu cred ca puteam facem mai mult. Bayern este o "echipa de echipa" cu "jucatori de jucatori".

Daca si mai ratezi cand ai ocazii, nu ti se da penalti si iei si un gol din off-side, atunci ai un scor corect!:)

Cand vezi si caseta tehnica...

Bayern Steaua

3 Goals scored 0

9 Shots on target 7

7 Shots wide 4

1 Shots blocked 0

6 Corners 6

...constati ca nu am fost chiar "morti". Ca din 7 suturi pe poarta nu am bagat-o in atze, iar Semedo da iar in balari cu ea din 3m nu ma mira. Acelasi lucru il facem si in Liga 1.

In fine...si Fiorentina cu cel 60 mil bagate in jucatori anul asta a furat-o tot cu 3-0:)

Romania nu are bani, nici logistica, nici conducatori si nici campionat pt a crea astfel de echipe.

Dupa tortele alea tembele din tribuna ... si isprava cainilor de la NEC se pare ca nu are nici suporteri.

Vrem in Europa, dar ne comportam kamikaze, ca in lumea a-3-a (Irak, Palestina, Afganistan, etc.), pt a revendica ceva.

Avem o consolare! In seara asta, cel putin la acest aspect i-am lasat pe menti cu gura cascata de uimire si indignare!

Steau ramane pt mine tot Steaua, chiar daca lua 6-0!

O iubesc neconditionat si sufar alaturi de suferintele ei, nu pun sare si paie pe foc ca altii!

Sunt de acord cu tine cu precizarea ca am ajuns sa n-avem nimic !(patron nu, echipa nu,suporteri nu)Nu e de mirare ca nu mai sunt in stare sa bata pe nimeni nici in tara!Numai caricaturi !TI-E RUSINE SA SPUI CUIVA CA ESTI STELIST!Sa le fie rusine!Poate ca isi pune amprenta pe joc si atitudinea ostila a suporterilor "arabi"si cred ca s-a mers prea departe !Si eu ramaneam stelist si la 0-6 ! Cu somnul e mai greu dupa aia !

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori !!! fular-campionii:steag_cruce_invers:

Acum dupa acest meci ,"intotdeauna superiori !" suna ca dracu!Mai bine o lasai pe altadata !

Eu imi fac cruce ce citesc pe aici. Auzi tu la unii "le e rusine sa fie stelisti" voi nu aveti rusine mah. Ce plm vroiati sa facem...atat se poate poate mai tineti minte cum ani intregi ne chinuiam prin Cupa UEFA in tururi preliminarii. Daca sunteti stelisti adevarati acceptati daca nu plecati la spart seminte unde va e locul. Aici e forum de STELISTI nu de frustrati. Parca e pe la gradinita vezi ca o echipa pierde gata frate nu mai tin cu ea.

Meci slab, antrenor slab care se lauda ca il tine pe Gigi in frau dar refuza sa introduca un atacant din cauza ordinelor primite, galerie suparata, jucatori de rahat care nu vin sa salute oamenii care au venit de peste tot sa-i vada. Rusinos, suntem mereu stelisti dar cand oare se termina umilintele astea pe care trebuie sa le suportam?

Am adaugat poze de la meci.

Un singur cuvant : PENIBILI ...

Dar daca tre sa adunam 1000 de infrangeri ca sa plece ciobanu atunci fie ....

O linie de clasament rusinoasa, putin imi pasa ca jucam cu Bayern sau cu Otopeni. Asta nu inseamna ca o sa-mi fie vreodata rusine ca tin cu Steaua. Mi-e jena ca avem o conducere tip omul cavernelor, dar asta e tarisoara in care traim in aceste momente.

Vai de noi si de discutiile noastre....Unii chiar nu intelegeti ca nu e vorba aici de patron,de antrenor...pur si simplu Bayern ne batea oricum am lua si am dao.Atata timp cat unii inca il vad pe Radoi si inca 2-3 de la noi fotbalisti de clasa mondiala,atunci e clar ca se mira de acest rezultat.

E o diferenta mare de nivel si cultura fotbalistica.

Nu tu spuneai ca esti considerat in mod gresit un partizan al ciobanului? Dar cred ca nu ai postare in care sa nu-i iei apararea. Din pacate, TU chiar nu intelegi ca EL e principalul vinovat...

("am dao" banuiesc ca e un lider chinez, nu? ca vreun cuvint in limba romana sigur nu e...)

Edited by eddie the 'ead

Stiu, acum dupa meci multi se lamenteaza- am jucat cu o echipa mare, suntem foarte mici. Dar de ce nu am auzit astfel de opinii inainte de meci? Sunt oameni aici care pretind ca jocul s-a imbunatatit si eu am sa-i intreb in ce fel? Ba, mai mult Catalin spune ca in prima repriza am aratat ca o echipa uitand sa spuna ca nemtii puteau pleca lejer cu 3-0 la pauza judecand dupa numarul de ocazii clare la poarta noastra.

Jurgen Klinsmann, antrenor Bayern Munchen

"Steaua nu e cea mai slabã echipã din grupã. A arãtat asta mai ales în meciul tur"

(Gsp.ro)

Ce o fi fost in capul lui Dorinel cand a promis ca nu plecam invinsi? Nu suna asta cel putin ciudat? Pe ce lume traieste? Nu suna asta izbitor de mult cu punctul de vedere al sefului lui. Este Dorinel antrenor la Steaua sau doar purtatorul unui punct de vedere?

Ilie s-a decis sa rupa tacerea si declara ca totul a plecat gresit de la campania de transferuri.

"Steaua este o echipã destul de bunã, dar pentru a ajunge în elita Ligii Campionilor îți trebuie jucãtori foarte buni pe toate posturile. În competiția asta nu merge cu jumãtãți de mãsurã", a spus Rummenigge( prosport.ro)

Nu sunt de acord cu punctul de vedere ca nu era de asteptat nimic de la acest meci. Daca am fi jucat cu vana chiar si in conditiile date am fi pastrat o sansa. Jucatorii nu au atitudine pentru ca nu sunt bagati in priza de nimeni. Cu Lacatus acolo am fi pastrat macar aceasta speranta. Mi-a placut mult mai mult atitudinea jucatorilor din meciul tur si cel cu Lyon de acasa. Sau din meciul de la Londra de anul trecut cand jucam cu Carstocea,Badea si Zaharia. Nici meciul de la Sevilla nu a fost asa de rau.

3-0 este rusinos pe orice teren din lume pt o echipa ca Steaua. Nu mai adaug ca acest scor este unul norocos, putea fi la fel de bine 5 sau 6-0.

Vad ca unii poarta in continuare cu mandrie ochelarii de cal. Citez din memorie din posturile precedente: Steaua e cea mai galonata echipa din Romania, Steaua e castigatoarea Cupei Campionilor Europeni, noi suntem Steaua si alte lozinci. Semanati perfect cu primul cioban al tarii. Ala traieste din devize si din desene animate. Vreti sa comparam post pe post jucatorii din grupa Stelei de la toate cele patru echipe? Vreti sa vedem cat a costat fiecare? Pai rezerva lui Odo, fundasul ala de 21 de ani a costat peste 10 milioane. De-aia si are calitatile necesare sa nu treaca mingea de el. Cand o sa dea Steaua 10 milioane pentru un fundas ne putem plange ca o luam cu 3-0. Dar, sigur, nemtii sunt prosti, spaniolii sunt idioti, francezii naivi, englezii fraieri si italienii fuduli... sa dea ei atatia bani pe niste jucatori care nu provin din cea mai nobila si mai talentata combinatie din lume: roman si stelist.

Spunea cineva mai devreme ca ne-am facut toti iluzii dupa jocul cu Galatasaray. Mergand pe aceeasi linie... Nonda, atacantul Galatei care ne-a dat doua goluri si care ar fi pastrat o sansa sa ne mai dea daca imbecilul lui de antrenor nu-l scotea in margine la Bucuresti ca sa devina din pivot servant, a costat 6-8 milioane de euro. Eu zic ca omul chiar juca de banii aia. Faptul ca Steaua a eliminat Galata se traduce in faptul ca si-a depasit conditia: o echipa cu atacant de 2 milioane de euro (Dayro) a batut una cu atacant de 6 (Nonda). Daca Steaua ar fi batut pe Bayern (echipa cu fundasi de 10 milioane, in conditiile in care atacantii sunt cei mai scumpi pe piata) nu mai era depasirea conditiei, era miracol.

Realist, avem o sansa mai mica decat Fiorentina care e favorita dar dintre toate echipele din grupa italienii sunt mai aproape de noi ca valoare si daca reusim calificarea in UEFA deja am realizat mai mult decat ne prevedea statistica.

Despre ultimii antrenori ai Stelei... cred ca se comporta pe banca si asteapta de la jucatori exact acelasi lucru pe care l-au facut ei cand au fost in teren. Hagi e un munte de talent si se asteapta ca toti jucatorii pe care ii are sa fie talentati si tehnici. Lacatus a avut rautate in joc si asta le imprima elevilor sai, sa nu le fie teama, sa fie rai (o rautate pozitiva). Munteanu s-a impus peste tot prin munca si travaliu. Cred ca deja se vede asta la Steaua, toti jucatorii alearga mai mult, incepand cu Dayro si terminand cu Radoi care incepe sa faca si faza ofensiva (sigur ca nu cu Bayern avea cele mai mari sanse de actiuni ofensive incheiate reusit). Dati-mi voie sa cred ca dintre cele trei variante, daca nu avem bani sa cumparam talente adevarate, atunci doar munca ne poate aduce mai aproape de cei mai buni.

O precizare: Fiorentina a jucat fotbal pe Allianz Arena, putea sa marcheze, iar bavarezii au avut doar cateva ocazii de a marca. Cu Steaua a fost carnaval...

O observatie simpla, in trecere: ce-ar fi sa ne deprindem sa scriem corect?! Intr-un text romanesc, numele unui oras strain este de scris in ordine de preferinta: 1. in forma romaneasca (daca exista) sau 2. in forma originala (daca este scris cu alfabet latin) ori in transliterarea romaneasca oficiala (folosita de regula pentru numele scrise cu caractere chirilice sau grecesti). "Munich" nu este nici forma romaneasca (de tip Londra, Marsilia, Budapesta, Varsovia, Moscova) si nici numele original in germana ("München", transliterabil "Muenchen"), ci forma englezeasca. Daca ar fi fost luat cu Ctrl-C/Ctrl-V de undeva ar fi de inteles, insa atunci cand e scris la tastatura in mijlocul unui articol e mai bine de evitat.

Edited by mdionis

sa vedem si partea plina a paharului, ciobanul e in criza financiara poate se hotaraste sa vanda si "jucaria " lui preferata si sa ne elibereze de blestemul asta de nesuportat...

Poate tu traiesti in alt univers si nu ti-ai dat seama: toata economia mondiala e in criza financiara!

Cine crezi ca are acum bani de pierdut in fotbal?

Titlul spune totul...

prea mici pt un razboi prea mare?! da asa e.. dar noi suntem prea mici si pt un meci cu Otopeniu , Buzaul , Otelul , Sportul , U Cluj , .. si lista mai poate continua.. asta e Steaua in ziua de azi .. o echipa cu nimic mai presus decat echipele enumarate inainte..

Poate tu traiesti in alt univers si nu ti-ai dat seama: toata economia mondiala e in criza financiara!

-------------------------------------------

dar noii investitori ai lui Manchester city nu sunt in criza??? arunca in stanga si in dreapta cu sute de milioane....sau poate rusii care au incheiat negocierile pentru cumpararea CSKA Sofia ...ma rog lasa-ma pe mine sa visez in universul meu ca poate macar acolo scap de becliot

Conform Cancan, Cosmin Olaroiu, actualmente la Al Hilal, a ajutat Steaua cu peste 500.000 de mii de euro, insemnand salariile jucatorilor, doctorilor si celorlalti angajati ai clubului precum si deplasarea echipei si a staffului sau la Munchen, pentru meciul de Liga Campionilor cu Bayern. Conform aceleiasi surse, patronul Stelei, Gigi Becali ar mai avea 2.000.000 de euro lichiditati, ajutorul lui "Oli" fiind mai mult decat binevenit.

----------

pare uluitor...dar totusi...asta e Steaua de azi,e trist dar adevarat

in contiditiile in care ne-a prins bayern aseara nu se putea mai mult,bine ca nu a fost mai rau.la ratarile pe care le-au avut puteau sa ne dea 5-6 lejer.Dupa ce ca nu avem cine stie ce echipa,astia care sunt mai sunt si demoralizati total.daca eram in forma poate aveam mai multe sanse,dar asa nici una nu am avut.mai imp e meciul cu Unirea decat asta de la munchen.

sper ca ne revenim acum in al 13-lea ceas :(

O precizare: Fiorentina a jucat fotbal pe Allianz Arena, putea sa marcheze, iar bavarezii au avut doar cateva ocazii de a marca. Cu Steaua a fost carnaval...

Fiorentina e mai buna decat noi in momentul de fata.Poate pana pe 10 dec se mai schimba ceva,dar greu de crezut ca avem o singur sansa sa invingem,iar noi nu am mai invins pe Ghencea de 10 ani:(

-----------------------------------------

Mihai ai mare dreptate ,diferenta dintre noi si fiorentina e totusi vizibila, singurul nostru plus a fost defensiva bine organizata,dar din pacate sunt extrem d sigur ca nu vom castiga meciul decisiv de pe Ghencea...mai rau e ca s-ar putea sa terminam anul fara victorii in ultimile 15 meciuri...e deja grav

Steaua ramane pt mine tot Steaua, chiar daca lua 6-0!

O iubesc neconditionat si sufar alaturi de suferintele ei, nu pun sare si paie pe foc ca altii!

Asemenea. Jos palaria, domnule !

Corecta observatie!

Concluzii dupa meciul de ieri seara :

1. Antrenorii romani sunt artisti, adica sunt de neinteles. Ce mai aperi la 1-0 ? Dar la 2-0 ? La 3-0 ???

2. Bogdan Stancu = VARZA; Ovidiu "Pietre" = VARZA; Banel = VARZA; Sekely (cum dracu' se mai scrie ) = VARZA; Lovin = VARZA; Restul = MEDIOCRI

3. Pentru jucatorii Stelei este un chin sa joace in CL. Meciul de aseara a fost edificator ... ( inca o data )

4. La un moment dat, s-a vazut pe o reluare cum la o centrare in careul nostru, Toy a sarit la minge talonat ... de cine ?... de Petre Marin .... Dar ce spuneti de Bogdan Stancu langa ... Lucio ?

5. Unde sunteti ma aia care ati luat zilele trecute apararea GIBONILOR din galeria Stelei ??? Sau poate ca VOI ati aprins tortele aseara ...

Am uitat ...

As vrea sa vad si eu, macar o singura data, o alta tactica de abordare a meciurilor cu echipele mari din parte Stelei ( si in general a echipelor romanesti ).

As

As vrea sa vad PRESING. Din minutul 1. Calare pe ei. Chiar daca, vorba unui alt stelist care a scris pe site, luam 6 si nu marcam. Dar vreau o alta abordare, o alta atitudine.

O fi greu ?

le multumesc colegilor de pe forum care mi-au adus la cunostinta ca economia modiala e in criza si ca nimeni nu are bani de investit si automat de pierdut in fotbal.... deci cu alte cuvinte Becali e un rau necesar?el e singurul prost?