Virgil

Bayern Munchen - Steaua 3 - 0 (0 - 0)

70 posts in this topic

salutare....desi sunt dinamovist,sunt un tip fair-play!si eu intodeauna zic ca sa invinga care-i mai bun!desigur cand joaca Dinamo cu Steaua ,atunci imi doresc sa castige Dinamo,dar daca castiga Steaua atunci inseamna ca a meritat sa castige!ati castigat 23 titluri!si meritati!ma doare ca Steaua nu are rezultate,pentru ca joaca destul de frumos,dar intodeauna are ghinion...in meciul cu noi ati fost peste noi,si chiar am avut noi noroc!sper sa faceti un rezultat bun la munchen,si sa reveniti in campionat,pentru ca fara voi ii plictisitor!!numai bine!!

@Midle

felicitari pt postare...nu stiu daca mai e un dinamovist asa fair-play ca tine :thumbsup:

@ Razvan beica

Nici eu nu stiu daca mai exista. Dar a mai existat unul la inceputurile acestui forum. Nick-name-ul lui? Reddog, si a condus topul forumistilor pana aproape de 3000 de posturi.

Arbitrii: Eric Braamhaar, Arie Brink, Patrick Gerritsen. Arbitru de rezerva: Bas Nijhuis (toti din Olanda).

Delegat din partea UEFA: George Courtney (Anglia)

Observator de arbitri: Francesco Bianchi (Elvetia)

o brigada de arbitri mai favorabila nemtilor nu se putea. sper ca jucatorilor sa le fie clar ca nu trebuie sa astepte vreun favor de la arbitri! simularile si protestele trebuie uitate!

o brigada de arbitri mai favorabila nemtilor nu se putea.

Vai de capul tau. Putea scrie acolo orice nume si ziceai acelasi lucru.

P.S. Deja au inceput sa se miste rotitele. UEFA nu vrea Steaua in optimi. :|

Si ce ar fi daca...? Speranta moare ultima, sau niciodata caci acesti jucatori evoluati la milioane de dolari ne sunt datori si fara macar un egal la Munchen tare mi-e frica de o noua primavara fara Steaua. Chiar daca pare greu de crezut mi-e frica de o victorie a Fiorentinei in Franta...

Edited by _yang

atata timp cat dai citate din discursurile oierului, m-am lamurit...

nu ma intereseaza ce zice Becali si nici nu citesc stirile cu Becali nici decum nu l-am citat! nu stiu cum ajungi tu la aceasta afirmatie! dar nu ai cum sa nu-ti fi rusine de unii,cand vezi asanumitii FANI care dau in propia lor echipa! zicea cineva mai sus ca anarthosis a castigat la bremen! deci ? e posibil! sansa ai mereu! de ce sa nu castigam si noi la München! Bayern va menaja cativa jucatori!

oricum noi nu ne putem compara niciodata cu Bayern si fiecare stie ca pt a face performanta iti trebuie bani! nu numai pt a lua jucatori talentati ci pt alti factori care duc la performanta!

respect pt acel dinamovist care se vede ca e un suporter adevarat! si pot adauga drept raspuns ca acea discutie care se purta precum Dinamo nu ar fi meritat la momentul acela locul 1 a fost total aberanta! atat cat Dinamo a fost pe 1 a fost pt ca a meritat! ce daca nu a a jucat spectaculos??? vede-ti? asta inseamna sa fi fair play!!

ar trebui sa luati exemplu voi astia "stelisti" care cand va nesansa dau in propia echipa!

ar trebui sa tineti cu echipa voastra si la bine si la rau! nu sa va mandriti cu Steaua doar cand bate pe KIEW sau bate pe Valencia sau ia Liga Campionilor! asa e fotbalul ! dezamagiri, euforie , exstaz dar mereu trebuie sa fi Loial. daca nu poti atunci alegeti alt sport!

nu am reusit sa ii invingem pe Ghencea si acum vrem sa scoatem un rezultat bun in Germania..sa fim putin seriosi...meciul va fi extrem de dificil...si unii spera in minuni..dupa parerea mea minunile s-au stins de mult la Steaua...asta e adevarul..

minune ar fi un 0-4 pt Steaua sau ceva de genu asta dar eu nu cred sa fi auzit pe cineva sa fi afirmat ceva atat de deplasat! daca tie un rezulatat de egalitate sau o infrangere la limita cu 1-0 / 2-1 in care Steaua tine pasu ti se pare minune atunci inseamna ca nu mai ai incredere in echipa asta! iar eu nu-mi aduc aminte ca Steaua sa fi avut parte de minuni?? nu am batut niciodata o echipa cotata cu mult peste noi inafara de acel meci cu Barcelona din 86! aia poate a fost o minune! daca ne gandim la performanta lu dukadam

Edited by I.N.Money
post dublu

@dany030

cred ca tu nu ai inteles ce am vrut sa zic...minune ar fi sa batem bayern indiferent de rezultat...nu cu 4-0..daca eu nu am incredere in Steaua tu cine te crezi?sunt realista..bayern e prea puternica pt orice echipa din Romania,nu doar pt Steaua..si sti si tu asta..dar parerea mea este ca tu crezi una si postezi alta...

salut sunt din ploiesti si Steaua poate sa faca o surpiza frumoasa cu bayern as vrea sa bata cu 3-0 sa joace Radoi,Semedo,kappetanos,Nicolita jucatori de valoare hai Steaua pana la moarte luptam castigam suntem langa echipa la bine si la rau radem ne bucuram si strigam Forza Steaua sunt un stelist adevarat nu ca alti care zic ca ia bataie fular-campionii fular-campionii :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

salut sunt din ploiesti si Steaua poate sa faca o surpiza frumoasa cu bayern as vrea sa bata cu 3-0 sa joace Radoi,Semedo,kappetanos,Nicolita jucatori de valoare hai Steaua pana la moarte luptam castigam suntem langa echipa la bine si la rau radem ne bucuram si strigam Forza Steaua sunt un stelist adevarat nu ca alti care zic ca ia bataie fular-campionii fular-campionii :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

e cam deplasat sa spui ca speri ca Steaua bate maine tinand cont de felul cum jucam,dar orice e posibil.si inca ceva:foloseste puctul cand scri ;)

Cred ca mai important pentru noi e meciul Fiorentinei cu Lyon, decat al nostru cu Bayern.

Nici eu nu stiu daca mai exista. Dar a mai existat unul la inceputurile acestui forum. Nick-name-ul lui? Reddog, si a condus topul forumistilor pana aproape de 3000 de posturi.

chiar crezi cã stã un câine si scrie de zor pe acest forum ?

Edited by Guardian

da....cred ca da....deci eu tin cu Dinamo,dar tin si cu fotbalul romanesc!!si as vrea ca toate echipele din Romania sa joace cel mai frumos fotbal!!si da...recunosc....Steaua joaca mai bine ca Dinamo,dar nu ma doare,fiindca acesta face bine fotbalului romanesc.!

Off Topic: Omu' a stat si era o placere sa dialoghezi cu el. Daca nu ma inseala memoria, a avut peste 3000 de posturi pe site! Stia si de gluma, era capabil sa poarte un dialog argumentat in contradictoriu.

On Topic: Nu stiu de ce credeti ca ne vom face de ras. De fapt, nu pricep ce intelegeti voi prin "a se face o echipa de fotbal de ras". Pentru mine, asta inseamna Arsenal-Slavia: 7-0, Fenerbahce-Arsenal: 2-5 (turcii au facut niste investitii enorme!) etc.

Eu nu cred ca vom pierde cu mai mult de 2 goluri diferenta. Iar daca Lovin si Stancu vor avea ambitie, iar Ghionea nu va juca in aparare, cred ca am putea face o surpriza placuta. Foarte placuta.

Salut,

sper sa bate Steaua, dar si un egal va fi bine!Eu cred ca Steaua joaca mai bine in

deplasare si

Bayern München cind crede ca au jocul deja castigat before the game starts vor pierde! Ok. stiu ce a spus Klinsmann " un egal le vor ajunge.. bla bla bla" dar

echipa e arroganta!

In fine vreau sa spun HAI Steaua Hai Dorinel Munteanu! :steag_cruce_invers:

Mie mi-e rusine ca sunt frate intru culori cu atatia terminati care se dau mari suporteri ai Stelei daca scriu pe forum ca ei sunt siguri ca Steaua va castiga la Bayern sau in alta parte. Sunteti niste roboti, nu suporteri. Habar nu aveti fotbal si habar nu aveti pe ce planeta traiti. Sa fii suporter nu inseamna sa urli sus si tare ca echipa ta e cea mai tare. Ala e un terminat, fara creier, auto-indoctrinat, incapabil sa distinga realitatea de propriile dorinte si capabil de orice scandal iscat din nimic.

Oricat de rotunzi / oitze / ultrasi / etc v-ati crede, realitatea este una singura : Steaua nu mai bate pe nimeni. Si clar nu va fi Bayern invinsa de Steaua. Ar fi total ilogic. Asta este situatia. Trista, naspa, de porc, etc asta e. N-avem noi ce face. Privim si plangem. Or veni si vremuri mai bune... poate. N-avem ce face decat sa privim in trecut si sa ne mai incalzim inimioarele cu niscaiva frumoase amintiri europene.

Sa fiti sanatosi !

Salut,

sper sa bate Steaua, dar si un egal va fi bine!Eu cred ca Steaua joaca mai bine in

deplasare si

Bayern München cind crede ca au jocul deja castigat before the game starts vor pierde! Ok. stiu ce a spus Klinsmann " un egal le vor ajunge.. bla bla bla" dar

echipa e arroganta!

In fine vreau sa spun HAI Steaua Hai Dorinel Munteanu! :steag_cruce_invers:

Totusi nu-i bine ca ai uitat limba romana...zic eu!

Mai mult, disearã, pe Allianz Arena, Steaua nu va avea galerie. Decizie venitã ca urmare a incidentelor dintre suporteri și forțele de ordine la meciul cu Poli Timișoara. ªi la ultimele douã partide din Ghencea, cu Unirea Urziceni și Fiorentina, echipa lui Dorinel Munteanu va trebui sã se descurce fãrã aportul galeriei, care și-a anunțat absența.

Informatia de mai sus provine din Gazeta Sporturilor. Eu, cel putin, pana acum n-am auzit ca echipa nu va beneficia de aportul fanilor din peluze in ultimele 3 partide. Tocmai aici pe site, AISS-ul a facut publice detaliile cu privire la deplasarea din Germania si din cate stiu, se vor mai deplasa si alte grupuri de fani pe Allianz Arena.

De asemenea, nu am auzit pe nimeni ca meciul cu Urziceniul va fi sabotat, in semn de protest. Care-i adevarul ?

Daca am castiga la Munchen, ar fi extraordinar! Daca am face meci egal, ar fi bine, iar daca am pierde... ar fi normal.

Cel mai corect comentariu pe seama acestei partide...

(nu degeaba e redactor :beer2: )

:steag_sah_mic: salut

nu cred ca Steaua va reusi sa invinga pe bayern munchen...vorba aia ...sunt nemti, sunt puternici si ati vazut ultimul rezultat al lor 4-1...eu sper sa bata Steaua dar presimt un 2-0 pentru bayern sau 3-1 ...in fine bafta

Edited by bodanelu
renunta la limbajul de mirc

Hai lasati-o moarta. 2-0 pentru Bayern, scurt si la obiect. Un egal ar fi posibil doar daca intra nemtii la misto pe teren.

sau cu rezervele si sa mai fie si zapada ca la Brasov....si sa avem si noi cativa jucatori buni ... si un antrenor experimentat..si....