Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Noutati despre Ogararu

14 posts in this topic

Salut,

Asa cum probabil ati vazut la televizor, in timpul meciului amical al nationalei, disputat contra Georgiei, m-am ales cu o entorsa la glezna dreapta. Dupa un contact aerian cu adversarul direct, am aterizat gresit pe glezna cu toata greutatea corpului. In urma examenelor medicale diagnosticul este: entorsa de gradul II. Urmatorul meci, din acest an, in care ar mai fi posibil sa evoluez este cel contra Fiorentinei din data de 10.12.2008. Sper insa intr-o insanatosire mai rapida, sunt sigur ca Pawel va face neobservata lipsa mea si cred ca echipa va lua toate cele 6 puncte puse in joc pe acest final de campionat!

Hai Steaua!

Ogararu.ro

In meciul din aceasta seara contra celor de la Craiova, George Ogararu va fi inlocuit cel mai probabil de Pawel Golanski

Fabulos! Ce om de bun simt, sa-i ureze BAFTA lui Pawel!!! Ciooooobbbaaaaannneeee, asta este o mostra de Stelism, baaaaa!!!

RESPECT INFINIT, Domnule Ogararu!!! :worthy:

Pawel este de aceeasi valoare cu George, sunt sigur ca o sa ii suplineasca cu succes.

Insanatosire grabnica George

Si bafta Pawel

ce om!! ce caracter!! cata onoare!! el si cu Radoi sunt singurii care lupta cu adevarat in echipa asta, restu niste mercenari...eh ar mai fi Goian si Banel:P JOS PALARIA George!!

super om!!! maxim respect George....meriti tot ce e mai bun de la aceasta viata....sa iti dea Dumnezeu toate bunurile de pe Pamant, sa nu duci lipsa de absolut nimic niciodata in viata!!!

Multa sanatate si fericire tie si familiei tale!!!

Ma simt mandru ca iubesc aceleasi culori pt care lupti si tu!!!!

Multa sanatate! Sa revii cat mai repede pe gazon, pentru ca e nevoie de tine!

Si cum maine e ziua mea de nastere, sper sa imi dea baietii cadoul de azi, printr-o victorie in fata Craiovei :steag_cruce_invers:

Sa dea Dumnezeu sa ne revenim in acest final de campionat si sa nu mai pierdem puncte!

Si sper ca macar in Cupa UEFA sa ne calificam!

Forza Steaua!

Insanatosire grabnica!!!sper sa-ti revii cat mai repede.ce bine ar fi fost ca totii jucatorii sa fi fost ca el...respect George!!

Sign in to follow this  
Followers 0