Sign in to follow this  
Followers 0
Bogdan

World Cup '94

9 posts in this topic

cine poate sa-mi zica si mie la ce ora s-au disputat meciurile din 94? Am cautat peste tot pe net si am gasit doar ziua si locatia, nu si ora. Daca cineva isi mai aduce aminte il rog sa ma ajute.

 

Multam Mult

Share this post


Link to post
Share on other sites
cine poate sa-mi zica si mie la ce ora s-au disputat meciurile din 94? Am cautat peste tot pe net si am gasit doar ziua si locatia, nu si ora. Daca cineva isi mai aduce aminte il rog sa ma ajute.

 

Multam Mult

 

Romania - Columbia - 16.35 PDT / 01.35 EET

Romania - Elvetia - 16.05 EDT / 22.05 EET

Romania - SUA - 13.05 PDT / 22.05 EET

Romania - Argentina - 13.35 PDT / 22.35 EET

Romania - Suedia - 12.35 PDT / 21.35 EET

 

PDT inseamna Pacific Daylight Time (meciurile jucate pe coasta de vest a Americii, trei din ele la Pasadena), EDT inseamna Eastern Daylight Time (coasta de est) iar EET e ora noastra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciul cu Columbia a fost prima mea noapte alba. Ce vremuri, ce goluri, ce jucatori... Cum dracu sa-ti mai placa Banel, Piturca, Tamas, Marica dupa asemenea meciuri ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meciul cu Columbia a fost prima mea noapte alba. Ce vremuri, ce goluri, ce jucatori... Cum dracu sa-ti mai placa Banel, Piturca, Tamas, Marica dupa asemenea meciuri ???

 

Domnu, fiindca Banel e Banel tata. Inca n-ai inteles ca antrenorii din Romania iubesc asemenea jucatori ca Banel? Banel este un baiat cuminte, un ascultator, un copilash. E copilul ideal pe care nu ai.

 

Doar ca jucator...e.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-au cam dus vremurile cand decoram toata casa cu textile decorative cu Romania: fulare, esarfe, tricouri, jobene, fanioane, steaguri, chiar si covoare, perdele sau huse de canapea... Atunci era mare eveniment ca joaca nationala, acum ne uitam cu sila cum ne bate Israelul acasa :( Unde e fotbalul de alta data?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Unde e fotbalul de alta data?

 

Vorba unui ziarist : "Pe calculator".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0