Posted November 16, 2008 · Report post Nu stiu exact "ce" a fost ieri, am vazut meciul la TV, insa Imaginea tanarului inconstient, scos afara de cei 2 stewarzi a fost socanta. Nu zic sa fi folosit o targa, insa sa-l fi tinut macar cum trebuie,de subsuori , asa cum se procedeaza in mod normal,nu de un brat ,ca pe o carpa de care te debarasezi. E inadmisibila lipsa de consideratie fara de acea persoana. De asemenea,nu pot sa inteleg interventia agresiva a firmei de paza, pentru o torta aprinsa, nu pentru o torta aruncata inspre cineva sau pe teren. E adevarat, persoana care a aprins torta a incalcat legea in mod constient, dar asta nu justifica interventia in forta a firmei de paza. Putea foarte bine ca tanarul respectiv sa fie identificat, oprit dupa meci si bineinteles sanctionat. Pana la urma,in obligatiile stewarzilor intra indrumarea, oprirea, legitimarea si evacuarea spectatorilor, in nici un caz vatamarea acestora .Prezenta lor ar trebui sa fie cat mai discreta pe stadion,daca tot vrem sa ajungem la nivelul "civilizatiei" din Anglia. Buna sau rea, legea Dragomir ar trebui aplicata, insa nu unilateral.Toti cei care gresesc trebuie trasi la raspundere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post Chiar nu vreti sa intelegeti ca echipa se va simti la fel de incurajata si fara torte? Ce pasiune profunda? Sa stai in peluza si sa aprinzi torte e o pasiune profunda? Da-o naibii de treaba... De ce nu incercati sa incurajati echipa fara torte si petarzi, sa vedem ce iese... Uitativa va rog frumos la acest video: bai [...] nu ne mai plictisi atat...[.....]balmajeste pe alte situri.Ce nu intelegi????In Derby, dinamovistii au aprins ZECI de torte...la Timisoara - Dinamo ,galeria banatenilor a aprins zeci,sute de torte si in aia nu sa intrat.La noi in Templu esti DESFIGURAT,MALTRATAT in ultimul hal pentru o nimica toata.Da tu esti prea [...] sa intelegi,mergi in [....]la teatru,la film...v-as rupe gura la toti babalai ca tine pe stadion,am ajuns sa va urasc la fel ca pe caini.Din cauza voastra, a oilor lu` Becali ne-a fost furata Steaua.Din cauza a [....] ca tine care nu sunteti in stare sa luati atitudine un cioban infect distruge ceea ce noi iubim cel mai mult. Sunt de acord cu tine, dar mai usor cu injuriile Edited November 16, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post In Derby, dinamovistii au aprins ZECI de torte...la Timisoara - Dinamo ,galeria banatenilor a aprins zeci,sute de torte si in aia nu sa intrat.La noi in Templu esti DESFIGURAT,MALTRATAT in ultimul hal pentru o nimica toata. parerea mea e ca aceia stiau ca dinamovistii/timisorenii vor aprinde torte, strict in scopul de a face atmosfera si de aceea au fost pasivi. E clar ca a existat o comunicare intre galerie si fortele de ordine, acceptata tacit si de conducere. La Steaua nu exista loc de dialog intre parti, asta-i diferenta majora si de aceea totul degenereaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post parerea mea e ca aceia stiau ca dinamovistii/timisorenii vor aprinde torte, strict in scopul de a face atmosfera si de aceea au fost pasivi. E clar ca a existat o comunicare intre galerie si fortele de ordine, acceptata tacit si de conducere. La Steaua nu exista loc de dialog intre parti, asta-i diferenta majora si de aceea totul degenereaza. Scuza-ma ca iti spun, dar te bagi ca musca in lapte si n-ai idee despre ce vorbesti. Daca STIAU ca suporterii au introdus torte, trebuie dati afara in suturi deoarece au sustinut o ilegalitate. Comunicare sau necomunicare, actiunea zmarandestilor nu ar fi trebuit sa aiba loc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Omule, tu nu prea ai fost in Ghencea, se pare. De la peluza se vede cel mai bine. Si apoi galeria nu sta ca in alte parti cu spatele la joc, isi incurajeaza echipa in fiecare moment al jocului in functie de ce are nevoie echipa. Nu mai pun la socoteala ca in Ghencea nu se intampla decat foarte rar ce s-a intamplat aseara. Cateva ciondaneli cu galeria Rapidului sau a cainilor, nimic iesit in comun sau care sa iti puna tie integritatea corporala in pericol. Ce s-a intamplat aseara s-a mai intamplat o singura data nu imi mai aduc aminte la ce meci cand tot asa maimuta era nemultumita de strigarile oamenilor si au azmutit jandarmii pe noi. *Cer scuze admin, dar daca nu citez intreg postul devine de neinteles replica. Multumesc. 1) Asa cum este dreptul tau sa stai unde iti place si nu-l comentez, asa este si dreptul meu de a avea o preferinta!Eu am raspuns de ce nu-mi place mie sa stau la peluza, nu ca as impune cuiva sa nu stea la peluza si nici sa sustin ca ce-mi place mie trebuie sa fie un standard de vizionare!!Asa ca orice comentariu pe aceasta tema este superfluu!"De gustibus non disputandum est"! 2)Da. Se intampla foarte rar....Rar si...bine:) Aseara a fost si nepotrivit. Echipa avea mai mult decat oricand de incurajari pentru a trece o bariera psihologica a egalurilor fara sfarsit, nu de circ in tribuuna! Mai mult, aseara a fost un tzantar, devenit armasar prin aportul ambelor parti. Si al fortelor de ordine si al suporterilor implicati. Razboiul nu a fost numai in tribuna...a continuat si in strada, din pacate! Noi suntem sub lupa mediatica. Nu ai vazut ca asta le-a venit ca o manusha si GSP-stilor care au comentat 1 ora bataia si 1 secunda meciul! 3) Nu au trecut decat cateva zile de cand tot galeria Stelei era sa fie evacuata din Giulesti pt petarda aruncata spre adversari ... 4) .. atat de rar incat campionatul trecut s-a jucat mai mult cu portile inchise...plus cireasa de pe tort cu tembelul care in meciul de prezentare a intrat pe teren sa loveasca portarul advers , culmea-culmilor, intr-un joc amical!!! Din pacate, asta face parte din viata paralela a unora pentru care un meci este doar locul si motivul pt descarcat adrenalina si defulat stresulViata paralela cu interesul si lupta din teren. Este razboiul intre ostile lui "care pe care", din campionatul anonimilor in care titlul se da dupa criteriul "cine-i mai ciumec in bannere deocheate, petarde torte si fumigene, mai tare in pumni si injuraturi, etc". Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post bai [...] nu ne mai plictisi atat...[.....]balmajeste pe alte situri.Ce nu intelegi????In Derby, dinamovistii au aprins ZECI de torte...la Timisoara - Dinamo ,galeria banatenilor a aprins zeci,sute de torte si in aia nu sa intrat.La noi in Templu esti DESFIGURAT,MALTRATAT in ultimul hal pentru o nimica toata.Da tu esti prea [...] sa intelegi,mergi in [....]la teatru,la film...v-as rupe gura la toti babalai ca tine pe stadion,am ajuns sa va urasc la fel ca pe caini.Din cauza voastra, a oilor lu` Becali ne-a fost furata Steaua.Din cauza a [....] ca tine care nu sunteti in stare sa luati atitudine un cioban infect distruge ceea ce noi iubim cel mai mult. Sunt de acord cu tine, dar mai usor cu injuriile si care e problema? si noi trebuie sa aprindem doar pt ca au facut-o altii? m-ai spun un singur lucru si nu mai intru pe aici ca nu am cu cine vorbi. DACA NU SE APRINDEA TORTA NU ERAM IN ACEEASTA SITUATIE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Cand vad oameni ca astia : "bai "suporterule" dc sa plec eu de la meci ca vor niste huligani care vin la stadion sa se bata bine afumati? a aprins torta cu care e interzis p stadion? pac sa'l ia sa'l bage in duba si interdictie p stadioane! c atata scandal...nu va convine? ducetiva toti dupa el la duba ajungeti la bulau si va bateti acolo cat vrei frate ca suntem in anul 2008 si vrem stadioane civilizate care sa sustina echipa nu huligani care vin la stadion morti de beti si drogati sa se bata...vi la stadion iti sustii echipa frumos..daca vrei il injuri si p Becali si p masa..nu iti face nimeni nimic doar pentru asta:) cine cauta bataie...bataie mananca " Imi vine sa ma duc la drac numa terminati mie rusine cu astfel de suporteri stati acasa cu punga de seminte ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post @Marius scuza-ma ca iti spun, insa esti extrem de naiv daca crezi ca timisorenii au introdus zeci de torte fara ca fortele de ordine sa nu stie. Dovada e lipsa lor de reactie, atunci cand acestea au fost aprinse. Edited November 16, 2008 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Nu imi vine sa cred ce vad aici. Aia au intrat in suporteri stelisti si le-au dat omor si pe aici sunt unii oameni care ii apara. Sper sa beneficiati si voi, astia de tot fac putza mare pt fortele de "ordine", de niste abuzuri din astea.Sa vedem atunci cat de mult le mai luati apararea. Chiar ne-am dus dracului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post @pap si xray_rom v-ati exprimat opinia acum taceti si lasati-i si p altii, nu ne mai stresati atat ps:va doresc multe bulane p spate:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Rog frumos sa va abtineti de la comentarii toti cei care nu frecventati stadionul si mai ales cei care n-au halit aseara amenzi , bastoane , gaze , interdictii. M-am saturat de moralisti si ipocriti care ne traseaza pareri din fata televizorului ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post "bai "suporterule" dc sa plec eu de la meci ca vor niste huligani Parca e declaratia din zilele premergatoare Marii Paci de la Palat. Nu iti suna la fel? care vin la stadion sa se bata bine afumati? De la aceeasi sursa suna. Etichetare generalizata fara noima. ca suntem in anul 2008 si vrem stadioane civilizate care sa sustina echipa nu huligani care vin la stadion morti de beti si drogati sa se bata... La fel ca mai sus, ar putea fi si slogan electoral png. Nu inteleg despre ce civilizatie vorbesti. Civilizatia are la baza niste principii, legi, care trebuie respectate si aparate incepand cu sursa lor, in prezent reprezentata de institutii, organizatii, partide etc. Cand toata baza asta e subreda mi se pare ilogic ca vorbesti de ¨civilizatie¨ cu atata vehementa si implicare. vi la stadion iti sustii echipa frumos.. Care echipa? Asta nenorocita de atat timp de Becali? daca vrei il injuri si p Becali si p masa..nu iti face nimeni nimic doar pentru asta:) Asta s-o crezi tu, eventual la gluma/ironia asta sa razi tu, ca cei de aseara nu cred ca pot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post SOLIDARITATE LA VIOLENTA SI ANARHISM ? Cine sunt acesti indivizi "antibecalieni"?Acum in campanie electorala strigatul lor antigigi poate sa aiba ceva in comun cu Steaua si cu toata suflarea stelista ? Poate un impertinent acum sa-mi pretinda mie ,un stelist de o viata(cel putin cat 2 vieti ale lui),sa fiu solidar cu scandarile si actele lor huliganice ? Chiar daca nu-mi place patronul ma pot eu dezonora si sa fiu solidar cu dezmatul,anarhia si prostia ? Cum sa nu fiu acum de acord cu starpirea "merelor stricate din cos" cand din cauza incidentelor de pe stadioane si a tot felul de scandari deplasate s-a ajuns sa nu te mai poti duce la meci cu copii sau cu femei ?Cine se cred acesti deplasati de se cred stapanii de drept ai iubirii steliste si instiga la anarhie ? De ce nu-si duc ei lupta cu patronul in afara stadionului ? De ce noi ,cea mai mare parte a stelistilor,sa fim obligati mereu sa vedem cum cum se "dau in spectacol" aceste "rateuri ale societatii de azi" iar dupa aceea sa fim acuzati de lipsa de solidaritate ? Steaua de azi este aceea care-l are patron pe acel om asa cum Milanul este clubul care-l are patron pe Berlusconi ! Fiecare suporter insa isi alege sa indrageasca echipa favorita asa cum e ea iar daca nu-i place poate oricand sa devina suporterul alteia ! Trebuie insa inteles ca "nu mor caii cand vor cainii" si patronul unei echipe NU ESTE ALES ci CI SE ALEGE SINGUR PRIN CUMPARAREA ACTIUNILOR CLUBULUI ! Cei care nu sunt de acord cu asta au posibilitatea sa-i ofere mai multi bani si sa cumpere clubul iar daca nu au sau nu vor trebuie sa taca,sa-l respecte pe acesta dar in primul rand sa-i respecte pe ceilalti suporteri si legile in vigoare cum sunt ele bune sau rele ! Afirm inca o data ca nici eu nu sunt de acord cu acest patron si nu-mi place deloc atat el cat si "metodele sale de actiune" dar asa cum am mai sustinut pana acum, cred ca este prea mult bagat in seama (lucru care-i place la nebunie!) !In timp am realizat ca pot trai linistit nemaibagandu-l in seama considerand ca ,pentru mine,EL NU EXISTA ! Ne putem insa da seama ca in "momentele electorale" contestatarii acestui om sunt tot mai desi si tot mai inversunati de unde se poate trage concluzia ca avem de a face cu "partizani ai altor partide" mascati cu maiestrie in "marii suporteri stelisti" (sau poate sunt niste copii manipulati cu abilitate)! Nu agreez voilenta,nu-mi place sa fac politica,imi place fotbalul si Steaua ,doresc sa pot urmari in liniste un meci al echipei mele favorite fie el bun sau rau,ma duc la meci ca sa vad fotbal si nu asa zisele "spectacole de galerie"(de cele mai multe ori violente),nu ma intereseaza patronul cu intreg "clanul" lui,comentez cu placere doar ce este direct legat de fotbal,ma multumesc doar sa ironizez jucatorii , antrenorii,arbitrii si "ageamii" care sunt adevarati clovni si conduc fotbalul ;-IATA MOTIVELE PENTRU CARE EU SI INCA MULTI ALTII AM ALES SA NU FIM DE ACORD CU "ULTRASII" SI ATITUDINILE LOR DEPLASATE ! Atitudinile lor de "gasti razboinice" nu ne caracterizeaza pe toti si in nici un caz nu ne mandrim cu ei ! Pentru cei mai multi stelisti conteaza doar Steaua si nu-i intereseaza "lupta dusa la extrem" cu patronul chiar daca l-ar dori plecat ! Chiar si pe siteuri se poate vedea ca majoritatea nu este de acord cu "atitudinile deplasate" cu precizarea ca "deplasatii" au in medie postari de "n" mai multe ori pe cand supoterii adevarati , normali la cap , de multe ori chiar si refuza sa mai polemizeze nemaiscriind comentarii. Departe de mine gandul de a jigni pe cineva !Am vrut doar sa-i fac pe unii sa inteleaga ca mai sunt si "altfel de stelisti",altfel de cum sunt ei si mult mai numerosi , raspanditi in toata tara si in lume .Poate ca ei ,"ultrasii" , nu sunt intelesi tocmai pentru faptul ca ei nu incearca sa-i inteleaga pe cei mai multi !Nu exista nici o sansa ca majoritatea sa aiba un comportament "de ultras" , dar o sansa, fie ea cat de mica, exista ca ei sa se schimbe comportandu-se asemeni majoritatii ! Nu poti sa te consideri suporter stelist si din primele minute ale anui meci sa aduci injurii patronului,jucatorilor si antrenorului sau conducerii! In acest caz "argumentul cu drepturile omului"si comparatiile cu "organele de ordine din vest" par chiar cretine ! p.s. Mutumesc Red Star ! Atitudinea ta imi place si o sustin !Sa dea CEL DE SUS sa fie cat mai multi ca tine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Doamne fereste! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Asa erati si inainte de 89? si atunci preferai doar sa te multumesti cu ratia de benzina, oua, carne, iti placea nu ? ai dracu huligani ne-au dat ei libertatea. Asta e atitudinea romanului ... lasa ma ce sa ma implic, da-o in masa ... de ce sa ma consum Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Cetatenii , va rog numai comentati aiurea.... Va era frica aseara ca iesiti in pierdere daca plecati din stadion. N-avem cu cine , nu exista unitate. Respect pt cei care au plecat . Sper sa ne unim CU TOTII impotriva conducerii. Nu se mai poate asa. Se pisa pe noi un cioban spurcat de cate ori vrea el . A.C.A.B Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post ma gandesc oare de ce patronul clubului nu zice chiar nimic fata de ce s-a intamplat... nici macar de "golani" sau de "drogati" n-a pomenit nimic... Edited November 16, 2008 by iri Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post Pentru ca e in campanie electorala si trebuie sa mai lase niste praf in ochi. Acum isi lasa jeturile sa actioneze. Dar se pare ca nu e nevoie mereu, pentru ca e un cadru propice ¨cancerizarii¨. Ignoranta, infantilismul, plafonarea sau resemnarea retarda isi fac de multe ori datoria. Au aparut unii care au tras concluzia ca peluzele duc o lupta electorala personala cu Becali. Nu inteleg unde mai incape Steaua, binele ei, in toate aceste discutii. Edited November 16, 2008 by sabin1307 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Steaua risca suspendarea stadionului cel putin o luna! "Jandarmeria a facut un raport care sa fie trimis mai departe catre FRF. Noi putem face doar o propunere, ca pentru o perioada nu mai mica de o luna, stadionul sa fie suspendat. Si in cadrul meciului Dinamo-Steaua s-a facut o propunere de suspendare a terenului lui Dinamo, insa comisiile abilitate de la FRF au refuzat", a spus Marius Militaru in direct la Sport.ro! Oare nu e aceeiasi lege pentru toti ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post mda, l-am auzit pe unul aseara la sud (totusi nu cred ca facea parte din vr-un grup) cand incepuse tambalaul cu jandarmii: "asta-i sigur comandata de cineva impotriva patronului ca-i in campanie..." deci se poate baieti, paranoia e in floare, si-au avut exemple de la cine s-o imprumute... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post mda, l-am auzit pe unul aseara la sud (totusi nu cred ca facea parte din vr-un grup) cand incepuse tambalaul cu jandarmii: "asta-i sigur comandata de cineva impotriva patronului ca-i in campanie..." deci se poate baieti, paranoia e in floare, si-au avut exemple de la cine s-o imprumute... nu cred ca facea parte din nici un grup. Era doar un simplu cetatean care nu stia de capu` lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Parca e declaratia din zilele premergatoare Marii Paci de la Palat. Nu iti suna la fel? De la aceeasi sursa suna. Etichetare generalizata fara noima. La fel ca mai sus, ar putea fi si slogan electoral png. Nu inteleg despre ce civilizatie vorbesti. Civilizatia are la baza niste principii, legi, care trebuie respectate si aparate incepand cu sursa lor, in prezent reprezentata de institutii, organizatii, partide etc. Cand toata baza asta e subreda mi se pare ilogic ca vorbesti de ¨civilizatie¨ cu atata vehementa si implicare. Care echipa? Asta nenorocita de atat timp de Becali? Asta s-o crezi tu, eventual la gluma/ironia asta sa razi tu, ca cei de aseara nu cred ca pot. Ma uimeste atitudinea ta ! Vad acolo ca esti incadrat la "seniori" ! Ce inseamna asta?Ca un "senior " are dreptul sa ne catalogheze pe toti ceilalti becalisti, slugi ,etc.?Voi chiar credeti ca poate fi numit "senior" cel care posteaza mai mult chiar daca nu reprezinta opinia majoritatii ?Ai stat tu vreodata la discutii cu un grup de stelisti in vreun parc din :Satu-Mare,Bacau,Resita, Iasi,Oradea,Constanta sau Craiova ?Te asigur ca sunt infinit mai multi ca voi , mult mai stelisti si in nici un caz nu sunt "slugi becaliene" dar nu imbratiseaza atitudunile voastre de la stadion si in nici un caz nu-si fac un titlu de glorie din faptul ca pot urla antibecali la stadion !Suporterii veniti din tara niciodata nu au iesit in evidenta cu atitudini deplasate dar au demonstrat atasament fata de echipa chiar si la meciurile pierdute in c.l. ! In tara echipa este sustinuta de ei si numai "galeria de antibecalieni" este remarcata intotdeauna cu scandari deplasate! Tu si altii ca tine intotdeauna v-ati dat mari "seniori" jignind dupa bunul plac pe cei care nu va sustin in lupta cu patronul !Tu nu respecti pererea altuia care nu e de acord cu tine si-l cataloghezi imediat ca fiind sluga patronului ai carui nume nici nu vreau sa-l pronunt !Obsesiv amintesti de "slogan electoral" dovedind ca esti implicat politic in lupta cu png-ul !E dubios ca se intampla "tocmai in campania electorala"! A cui sluga ai putea fi tu daca lupti cu atata ardoare (psd,pnl,pd,prm,etc)? Vezi ce usor este sa "cataloghezi" si sa "dai note"? Vorbesti de "etichetare" dar tu esti cel care o faci mereu ratand sistematic! Suna a :LUP MORALIST ! P.S. Sigur vei rata si de data asta daca ma vei acuza de becalism !Dar nu ma deranjeaza pentru ca am mai vazut astfel de rateuri ale tale mai sus ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post @tavimai Fii sincer acum, macar esti platit bine pentru postarile tale? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Si eu cred ca totul a fost ceva premeditat. Daca ati observat la intrarea in stadion nu s-a facut niciun control corporal serios iar cei de la firma de paza cautau orice pretext pentru un scandal. A fost o coada incredibila, s-a intrat foarte greu. Lumea se calca in picioare iar ei provocau in continuare prin amenintari si injuraturi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post @tavimai Fii sincer acum, macar esti platit bine pentru postarile tale? Sper ca nu faci si tu parte din "trupa ce delireaza" ! Intrebarea insa ...e buna - ca e cu talc ! Ca doar cine nu e cu noi e impotriova noastra , nu ? Si acum ,sincer, ma apuca greata de cat i se pomeneste numele ! Ce naiba ma ? A ajuns asta sa fie de o mie de ori mai "comentat" ca echipa si asta din cauza unor tantalai ! Se vobeste de el si despre incidentele cocalarilor mai mult decat de presedintele tari iar despre echipa aproape deloc !Ce stelistii lu peste-s astia ? Share this post Link to post Share on other sites