fcsteaua.ro

Rapid - Steaua

134 posts in this topic

In ultimul meci al etapei a 14-a, Steaua intalneste in aceasta seara, de la 21:30, in Giulesti, formatia gazda Rapid. Meciul va fi arbitrat de Alexandru Tudor, asistat la cele doua tuse de Onita Aurel din Constanta (A1) si Sovre Octavian din Oradea (A2). Observatori vor fi Sorin Satmari, din partea LPF si Nicolae Grigorescu, din partea FRF-CCA.

Meciul va fi transmis in direct de Antena 1 si live text pe fcsteaua.ro.

Steaua va veni diseara pe "Valentin Stanescu", cu dorinta nedisimulata de victorie. Acest lucru presupune ca va fi foarte bine pregatita, mental, fizic si tehnico-tactic. Si nu ne indoim de acest lucru, cunoscandu-l pe Munti ca pe un antrenor exigent, care stie sa le spuna elevilor sai ce trebuie facut si ce sa ceara de la ei. Exigenta sa a fost simtita pe propria piele de Dayro, Semedo, Arthuro sau Lovin.

Munteanu e tipul de antrenor la care trebuie sa-ti faci meseria "nemteste", sa nu pacalesti fotbalul, sa dai si ultimul strop de energie pentru echipa. Nu admite jumatati de masura si asta ma face sa cred ca Munti va reusi. Cine nu poate tine pasul ramane pe dinafara 11-lui de start. Nu mai exista senatori de drept, iar favoritii creditorului au acelasi statut ca si restul lotului.

Pentru Steaua, meciul de sub Podul Grand este o uriasa sansa de a obtine o prima victorie, dupa 9 meciuri in care sansa nu i-a suras. In putinul timp pe care l-a avut la dispozitie, Dorinel Munteanu a reusit sa cucereasca vestiarul, iar metodele sale de lucru si ale preparatorului fizico-psihic Yesilova, au readus zambetul pe buze in Ghencea. Zambet pe care-l asteptam si noi suporterii, sa ni se intipareasca pe fete.

Avem doar varianta victoriei, daca vrem sa ne apropiem de lider si sa ocupam, la sfarsitul acestui tur de campionat, una dintre primele doua pozitii. Nu va fi usor. Dar ce e usor in viata? Am un lot valoros si voi gasi in momentul jocului fotbalistii care sunt fizic si psihic la potential maxim. Nu iau in calcul infrangerea. Orice joc cu ocupantele primelor 4-5 locuri este important. Decisiv in felul lui. A spus antrenorul Stelei.

Si a continuat: Robinson Zapata este portarul numarul unu al Stelei si asta seara va fi in poarta! Imi asum responsabilitatea pentru aceasta decizie. La golul incasat de el la Lyon a fost o greseala colectiva. Atunci cand pierdem, suntem toti vinovati, iar atunci cand castigam, meritam cu totii laudele. Rufay nu este afectat de comentariile facute vizavi de el.

Cei de la Rapid au problemele lor, dar nu ma intereseaza. Pentru noi conteaza ce facem noi si nu ce fac celelalte echipe. Totul depinde numai de noi. Nu am nicio teama fata de Rapid si nu conteaza faptul ca nu am mai castigat in fata lor pana acum. Voi castiga asta seara. Quod erat demonstrandum! Mergem la victorie si credem in ea!

Asadar, jucatorul cu numarul 1 din lotul Stelei, Zapata, este dat ca sigur in primul 11 si la acest meci. Ceilalti pot fi:

Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Tiago, Szekely(Ochirosii) - Neaga (Stancu), Kapetanos.

Speram intr-un meci bun si intr-o victorie meritata.

VOM CASTIGA ASTAZI!

Virgil

Cu prilejul zilei internationale de lupta impotriva rasismului si antisemitismului:,,Antonescu de traia pe milogi ii omora''(si nici Jiji nu scapa)

Orice rezultat in afara de victorie ne indeparteaza deja prea mult de primul loc si or sa fie mari probleme.

Imi place curajul cu care "ataca"Dorinel acest meci.Daca aceasta dorinta nebuna de victorie o vor avea si baietii,care vor intra in teren,nu ma indoiesc de un rezultat favorabil noua.Si rapidul nu are tona de kkt in curte, cum a avut Dinamo......cel putin asa sper.Le dam 2 boabe!!! :steagcruce:

Nu i avion da' zboara!

Nici liliac,

E ......

E .... maftei! :laugh:

forzateaua

Sper sa nu fie acesta 11 de START

mah da de ce nu mergi tu sa ii faci echipa dak te crezi asa bun ?

eu zic ca ii un 11 perfect. si cu 11 asta o sa castigam !

sa te vad atunci ce mai ai de zis. :steag_cruce_invers:

Cum plm au castigat iar dinamovistii aseara???? Bine ca nu m-am uitat la meci ca iar ma umpleam de nervi. In fine daca batem noi pe Rapid nu-i dracul atat de negru. Dar daca nu...o sa inceapa iar urmarirea in retur. Si valize si tambalau.

mah da de ce nu mergi tu sa ii faci echipa dak te crezi asa bun ?

eu zic ca ii un 11 perfect. si cu 11 asta o sa castigam !

sa te vad atunci ce mai ai de zis. :steag_cruce_invers:

Chiar daca o sa cistigam diseara cu acest11 o sa cistigam cum a facut-o Javrele pina acum :

joc mediocru , gol in ultimele minute , 2 suturi pe poarta ... cite unu pe repriza.. expediate de Thiago s.a.m.d.

"Cu prilejul zilei internationale de lupta impotriva rasismului si antisemitismului:,,Antonescu de traia pe milogi ii omora''(si nici Jiji nu scapa)"

Ciobanul ca ciobanul, dar nepotu-su ala tuciuriu de pe banca, cu privirea aia de bisnitar din Ferentari sau maradonist din preajma caselor valutare chiar ca era sapun demult. Ce indicatii da el de pe banca indiferent de antrenorii pe langa care este trimis. Parca el a principalul acolo...

simt cã le dãm un 2-0, ãia de la Rapid nici nu stiu ce inseamnã un meci contra Stelei, asa cã nu isi vor da viata pe teren cum o fãcea Rapidul lui Lucescu jr.

A crescut mult in ochii mei Dorinel, nu pentru jocul prestat cu Lyon, care nu a fost reusit, ci pentru ca incearca mai multe variante in primul 11. Mi-a placut ca l-a scos pe Lovin si l-a introdus pe Tiago, iar schimbarea lui Semedo, dupa ce a fost introdus la pauza mi-a placut foarte mult. Asemenea mutari nu le-am fi vazut la Lacatus. Introducerea lui Ochirosii ca mijlocas stanga, dupa ce toate variantele incercate in meciurile cu Dinamo si Lyon s-au dovedit falimentare, ar fi un lucru logic. Ar merita incercat acest tanar, care nu vad cu ce ar fi mai slab ca Semedo si Toja. De asemenea mai merita o sansa si Rica Neaga, avand in vedere faptul ca Arthuro pare un antitalent, iar Stancu nu confirma asteptarile. Rica Neaga ar putea sa redevina omul de gol, care a fost candva si sa nu uitam ca de la revenirea sa, acesta a jucat pe orice post, numai pe cel pe care a confirmat candva nu. In orice caz ma bucur sa vad ca Dorinel Munteanu selecteaza jucatorii dupa forma aratata, si nu dupa preferintele ciobanului sau ale presei nepricepute.

In rest sper neaparat la o victorie, e ultima noastra sansa sa ramanem in cursa pentru titlu. Dinamo se pare ca au luat-o in fata cu victoria de ieri cu Timisoara, care mie mi se pare foarte dubioasa. Timisoara nu a jucat absolut nimic cu cateii si parca vad ca in meciul cu Steaua isi vor da viata pe teren....

Macar meciurile astea sa nu le pierdem, campionatul oricum fiind pierdut. Si uite asa ajunge si Dinamo-n Liga Campionilor, precum clujul. Moca !

Ochirosii trecut aici....nu prea cred ca il vedem....n`o sa`l vedem deloc in campionatu` asta...lasa sa joace petarda de Semedo....

nu vreau sa ii batem...nu ma multumesc cu o victorie...vreau sa ii UMILIM!!!

"Am avut si vom avea mereeeu...."

Am incredere in echipa si eu spun ca vom bate azi. I batem fara brichete, veti vedea. Trebuie doar gasita o formula de echipa in care sa intre jucatori care sunt mai proaspeti decat cei care au evoluat miercuri cu Lyon. Ar fi frumos sa-l vedem pe Rica atacant. :rolleyes:

Na, una peste alta Steaua e echipa mai valoroasa si ne vom impune.

Forza Steaua, forza Steaua! :steag_cruce_invers:

un meci dificil dar nu imposibil..trebuie sa existe luminita de la capatul tunelului si pentru noi..si aceasta va fi in seara asta,cu ei...trebuie sa batem..vreau sa simt iar gustul victoriei intr`un meci cu rapid...Steaua,TE IUBESC!

Batem la 2 diferenta.2-0 sau 3-1 pt Steaua.

Kapetanos va marca.

Forza Steaua!

Guest
This topic is now closed to further replies.