Posted November 8, 2008 · Report post "Buci" și "Ciungã". Acestea sunt doar douã dintre cuvintele pe care un auto-intitulat ziarist le foloseșe într-o așa-zisã analizã a meciului Lyon- Steaua. Acest Banc de om, pre numele sãu Radu Banciu, scrie în pagina sa dintr-un ziar prost, multe articole anti-Steaua. Atenție, când spun anti-Steaua, nu înseamnã cã aceste vome sunt critice cu adevãrat, cã aduc și argumente, cã analizeazã cumva din punct de vedere tactic vreun meci al Stelei. Nu, Doamne Ferește de așa ceva! Aceste lãturi conțin cuvinte precum "buci" și "ciungã", cu referire la modul în care Dorinel Munteanu se manifestã pe bancã. De parcã asta ar conta, mãi bancule! Un antrenor poate sã stea și-n cap, tot ce conteazã e rezultatul. Care a fost prost miercuri și pentru Steaua, dar și pentru România. Asta trebuia sã scrii, dacã erai în stare. Sau ca Vochin, puteai sã-ți exprimi sentimentul de saturație în ce privește analiza eșecurilor. Bancu încearcã sã motiveze atacurile sale sub centurã prin ura sa fațã de Becali. "De trei ani, Steaua strãbate Europa în cãruța poleitã cu aurul imobiliar al lui Gigi Becali fãrã sã vadã nimic". De fapt, Bancu nu are tupeu sã scrie ceva rãu de latifundiar. Ce face atunci filosoful, deontologul, super-jurnalistul corect? Marele banc scrie urmãtoarele: “Ce-a fãcut Dorinel? A legat pe aceeași sfoarã unșpe motani de cârpã și i-a întins deasupra unui oraș cu respirație de leu paraleu. A strâns din buci aproape o reprizã(). Atât a înțeles marele Banc din meciul cu Lyon. Nu a înțeles cã ne facem de râs în fiecare an în Champions League pentru cã avem un patron care nu asigurã un buget suficient pentru aceastã competiție.ªi pentru cã nu a înțeles asta, nu-i așa, nici nu poate sã-l atace pe patron, ar fi lipsit de eticã! În plus, Dorinel nu are posibilitãți de a corecta fizic articolele de presã, cum are Becali. E simplu și lipsit de riscuri sã insulți un antrenor. Banciule, ești un banc de ziarist! alexblaja Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Asta nu e o noutate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Banciu = definitia persoanei pline de inteligenta, dar o mizerie de om Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post pe mine ma face sa rad cum vorbeste asa rr-it =)) dar parca prea mult musca Steaua de cur pe la emisiunii.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post Mare expert banciu asta. Il aud pe Eurosport doar cand e "Turul Frantei" sau cand dau aia meciuri din preliminarii ale nationalei Frantei. Are acelasi ton 'lesinat'. Are o caterinca proasta in el cum am vazut doar la floooooooriiiiiin calinescu. Sa le dau la m**e de anti-stelisti ce sunt. Edited November 9, 2008 by f234567k Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Cu fata aia de mongoloid infect acel alienat se da in spectacol pe sticla de cate ori apare si in incercarea sa de a fi mistocar isi etaleaza prostia debitand tot felul de cretinitati de te miri cum pot sa iasa atatea dintr-un cap atat de mic! Ramanandu-i sec capul de fiecare data (de fiecare data-i zboara toti"porumbeii") ar fi interesand de aflat de unde si cu ce si-l incarca! Ca parca se simte pe piata lipsa taratelor! Sau poate si-l umple cu ce elimina prin dos !Aceasta "bestie veninoasa" ,prost crescuta si educata,scolit la coada vacii,a carui parinti sigur regreta ca l-au facut , care emana numai prostie crasa si duhneste a alcool la fel ca boanchis mereu , este insasi definitia prostiei si a tot ce e rau si murdar pe pamant ! Nu exista medici care sa mai poata face ceva pentru el!Cine-l invita este la fel de indobitocit ca el ! Are tot atata minte cat avea in stadiul de spermatozoid iar medicii ar fi uimiti daca ar vedea cat de mic ii este creierul !Expresia "prostul satului" nu i se potriveste caci el este "prostul national" !!!Atitudinea lui de "profesor la toate" ii da dreptul sa monopolizeze "cea mai inalta functie in stat" adica "prost national"!E si un motiv de haz permanent sa vezi vorbind despre niste fotbalisti "cracanati " un "cracanat la minte"! Daca s-ar acorda,el sigur ar lua "premiul Nobel pentru prostie" si l-ar detine tot restul vietii neavand concurenti ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Jegului astuia i-as da la orice ora cu mare bucurie sa ia asfalt in brate. Acest hhrr-it jegos care se da frantuz cantator de Marseilleza ataca Steaua la fiecare colt de strada. Are atata ura si rautate in el ca zici ca e clona lui Borcea. Dar nu avem ce face.Astia sunt ziaristii care vand ziare. Baiatul vine la lucru, sta si se gandeste, vede ca nu ii vine nici o idee si ce zice? "Hai bhre sa atac iahr Steaua.Ca daca o fac siguhr inthra Stelisti la mine pe blog ca sa ma injuhre.Si daca am thrafic prhimesc bonus." Poate ca cel mai bine ar fi sa ignoram astfel de idioti.Ca sa nu le mai facem rating.Atunci poate mor singuri. Oricum, cred ca mi-ar face mare placere sa incerc cu aceasta mizerie scena aia din American History X in care Edward Norton ii da unui tip care a vrut sa il omoare sa muste din bordura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post Ai dreptate! Banciu este omul caruia si daca i-ai "muia"(sic!) gura in odecolon, tot a ...colon i-ar mirosi:) Insa tristetea nu vine de la acest Gravrosh mioritic, nascut parca dintr-o laba trista scuturata pe Larousse. Mananca si el o paine "neagra", unsa cu muci frantzuziti sa para vesnicul "scarbos de scarbit" de toti si de toate!Fraier-France pe o parashuta de ziar! Pentru Steaua are mereu dedicatii speciale. A intrat in datorii, cand ciobanul l-a largit la "buci" mai mult decat i-a largit el ciobanului orizontul fotbalistic:) Ma intristez doar cand vad ca banciu are clone virtuale in "verb" si atitudine care se jura, cu caramida-n piept, ca sunt stelisti!! Edited November 9, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post mai bine ai fi postat tot articolul, decat sa extragi niste pasaje, pentru ca unele expresii luate individual pot denatura intelegerea corecta a mesajului transmis de Radu Banciu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Ai dreptate! Banciu este omul caruia si daca i-ai "muia"(sic!) gura in odecolon, tot a ...colon i-ar mirosi:) Insa tristetea nu vine de la acest Gravrosh mioritic, nascut parca dintr-o laba trista scuturata pe Larousse. Mananca si el o paine "neagra", unsa cu muci frantzuziti sa para vesnicul "scarbos de scarbit" de toti si de toate!Fraier-France pe o parashuta de ziar! Pentru Steaua are mereu dedicatii speciale. A intrat in datorii, cand ciobanul l-a largit la "buci" mai mult decat i-a largit el ciobanului orizontul fotbalistic:) Ai perfecta dreptate. Banciu reprezinta arhetipul anti-stelistului vesnic frustrat. El nu critica Steaua, el uraste Steaua. Este probabil cel care va spune mereu "ati avut noroc atunci cand ati luat Cupa Campionilor". Desi recunosc ca nu este un incult si un idiot innascut precum Cartianu (asta parca zicea ca Becali l-a facut evreu pe Banciu - de unde "concluzia" ca Becali e antisemit!). Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Lol, pai mah baieti. Tipul poate are un stil mai non-conformist si uzeaza de anumiti termeni "speciali" in caracterizarile sale, insa e un ziarist bun. El oricum e sicstirit de Liga 1, si in general de Romania, dar niciodata nu a atacat Steaua. Toate articolele sale au un reper comun, fie o satira la adresa oamenilor manipulati cu buna stiinta de cioban, fie o subtilitate la adresa Razboinicului Luminii. Sunt multi indivizi in Romania care imediat cum vad un context daunator daunator Stelei il ataca si il jignesc intr-un mod destul de josnic, neintelegandu-i mesajul din articolele sale. Luati-i toate articolele la puricat, cititi-le de 5-6 ori si o sa intelegeti ca nu are nimic special cu clubul nostru iubit. Cat despre razboiul rece pe care il duce cu Becali, nu e nimic nou. Dateaza de prin 2004. Probabil fiind primul ziarist din Romania care si-a dat seama imediat ce personaj hidos isi face aparitia pe Ghencea. Vorba aia, alex, dusmanul dusmanului meu e prietenul meu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post Jegului astuia i-as da la orice ora cu mare bucurie sa ia asfalt in brate. Acest hhrr-it jegos care se da frantuz cantator de Marseilleza ataca Steaua la fiecare colt de strada. Are atata ura si rautate in el ca zici ca e clona lui Borcea. Dar nu avem ce face.Astia sunt ziaristii care vand ziare. Baiatul vine la lucru, sta si se gandeste, vede ca nu ii vine nici o idee si ce zice? "Hai bhre sa atac iahr Steaua.Ca daca o fac siguhr inthra Stelisti la mine pe blog ca sa ma injuhre.Si daca am thrafic prhimesc bonus." Poate ca cel mai bine ar fi sa ignoram astfel de idioti.Ca sa nu le mai facem rating.Atunci poate mor singuri. Oricum, cred ca mi-ar face mare placere sa incerc cu aceasta mizerie scena aia din American History X in care Edward Norton ii da unui tip care a vrut sa il omoare sa muste din bordura. Aceeasi parere, si reactii le am si eu de cate ori aud de jegul asta de om. Cand il vad la TV schimb postul pentru ca nu pot sa-l sufar si sa aud elucubratiile pline de "inteligenta" cu privire la tot ce misca in fotbal. Daca mai e vorba si de Steaua, cu atat mai putin stau sa-l vad. De citit articolele lui nici nu se pune problema pentru ca mi-a fost de ajuns sa-l aud la TV cum bate campii si isi da cu parerea despre fotbal, cand el de fapt ar fi trebuit sa ramana la Turul Frantei si sa comenteze DOAR de ciclism si tara lui favorita, Franta! Cu fata aia de mongoloid infect acel alienat se da in spectacol pe sticla de cate ori apare si in incercarea sa de a fi mistocar isi etaleaza prostia debitand tot felul de cretinitati de te miri cum pot sa iasa atatea dintr-un cap atat de mic! Ramanandu-i sec capul de fiecare data (de fiecare data-i zboara toti"porumbeii") ar fi interesand de aflat de unde si cu ce si-l incarca! Ca parca se simte pe piata lipsa taratelor! Sau poate si-l umple cu ce elimina prin dos !Aceasta "bestie veninoasa" ,prost crescuta si educata,scolit la coada vacii,a carui parinti sigur regreta ca l-au facut , care emana numai prostie crasa si duhneste a alcool la fel ca boanchis mereu , este insasi definitia prostiei si a tot ce e rau si murdar pe pamant ! Nu exista medici care sa mai poata face ceva pentru el!Cine-l invita este la fel de indobitocit ca el ! Are tot atata minte cat avea in stadiul de spermatozoid iar medicii ar fi uimiti daca ar vedea cat de mic ii este creierul !Expresia "prostul satului" nu i se potriveste caci el este "prostul national" !!!Atitudinea lui de "profesor la toate" ii da dreptul sa monopolizeze "cea mai inalta functie in stat" adica "prost national"!E si un motiv de haz permanent sa vezi vorbind despre niste fotbalisti "cracanati " un "cracanat la minte"! Daca s-ar acorda,el sigur ar lua "premiul Nobel pentru prostie" si l-ar detine tot restul vietii neavand concurenti ! Descrierea perfecta a "bancului"! Edited November 9, 2008 by Astristul Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Cine zice ca bancu nu a atacat niciodata Steaua, vorbeste prostii. Nu vedeti ca vorbeste doar despre Steaua. Acum cateva luni a si avut un articol in care cerea stergerea Stelei pt ca e un club comunist, nu ca frumosul Rapid, club care nu are nici o legatura cu extrema rosie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Bancu încearcã sã motiveze atacurile sale sub centurã prin ura sa fațã de Becali. „De trei ani, Steaua strãbate Europa în cãruța poleitã cu aurul imobiliar al lui Gigi Becali fãrã sã vadã nimic”. De fapt, Bancu nu are tupeu sã scrie ceva rãu de latifundiar. Daca nu ma insel, la ora la care marele Vochin & rest of shit ii ridicau osanale lui Becali, Banciu a fost printre primii care l-a atacat pe latifundiar. Nu o data si nu voalat, asa cum credeti voi. Ce face atunci filosoful, deontologul, super-jurnalistul corect? Marele banc scrie urmãtoarele: “Ce-a fãcut Dorinel? A legat pe aceeași sfoarã unșpe motani de cârpã și i-a întins deasupra unui oraș cu respirație de leu paraleu. A strâns din buci aproape o reprizã(…)” Atât a înțeles marele Banc din meciul cu Lyon. Si unde e greseala stimate alex? La Lyon Steaua a strans din buci o repriza, prima. S-a aparat si atat. Ce ti se pare gresit? Modul de exprimare? Scuza-l, rogu-te, pe Banciu ca nu foloseste expresiile de lemn ale jurnalistilor si ca nu a numarat cate cornere si pase reusite au avut francezii. P.S. Alex, mai informeaza-te. Afla ce a zis/scris de Dinamo/Borcea/turcu, de rapid/Copos, de Poli aek/Iancu. Imi place sa cred ca omul e anti-idioti, anti-mafioti si anti-fotbal si rezultate la plezneala, nu anti-Steaua. Si pana la proba contrarie o sa cred asta. E pacat ca judeci un om dupa 3 fraze si doua cuvinte... neortodoxe... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Iar o sa-mi iau înjurãturi, dar îl consider pe Banciu unul din cei mai buni ziariști din România. Este printre puținii care au tupeul sã-și exprime opinia. Nu cred cã urãște Steaua, eu îi ascult emisiunea de la radio și pot spune cã vorbește la fel și despre Dinamo și despre Rapid, despre naționalã, despre Domenech... Asta e stilul lui, dar pe lângã asta are și opinii valide, care în general vizeazã aspecte pe care nu vrem sã le auzim despre echipa noastrã. Ca de-obicei, nu vrem sa vedem decât ce ne place. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Si cand te gandesti cat imi placea de el cum comenteaza Turul Frantei alaturi de Naum. De ceva vreme incoace a inceput sa-mi fie scarba de el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Radu Banciu e pur si simplu cel mai bun exemplu de om complexat din multe puncte de vedere, care nu mai stie ce sa faca pentru a iesi in evidenta. Accentul frantuzesc spune totul despre acest individ penibil. Cea mai buna solutie e sa nu fie bagat in seama, ar turba de ciuda, asa daca il injuram nu facem decat sa ii dam satisfactie si sa il ajutam sa se faca remarcat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post Iar o sa-mi iau înjurãturi, dar îl consider pe Banciu unul din cei mai buni ziariști din România. Este printre puținii care au tupeul sã-și exprime opinia. Nu cred cã urãște Steaua, eu îi ascult emisiunea de la radio și pot spune cã vorbește la fel și despre Dinamo și despre Rapid, despre naționalã, despre Domenech... Asta e stilul lui, dar pe lângã asta are și opinii valide, care în general vizeazã aspecte pe care nu vrem sã le auzim despre echipa noastrã. Ca de-obicei, nu vrem sa vedem decât ce ne place. Eu gandesc exact invers. Nu a fost emisiune in care Banciu sa nu discute problema Steaua de parca ar fi pus sa respire deasupra unui rahat. Exista trei moduri de analiza la Banciu: critica echilibrata, critica cinica si critica dusa la extrem in cazul Stelei. Crede-ma, nu l-am ascultat o singura data. Din punctul meu de vedere consider ca va pierdeti timpul cu Banciu. Daca o sa-l ascultati de mai multe ori la rand o sa descoperiti ca atitudinea sa, limbajul, mimica fetei si tonalitatea ar putea indica ceva probleme mentale. Inclusiv inteligenta sa o pozitionez aici. Eu nu-mi mai pierd de mult timpul si de aceea nu ma scandalizez atunci cand il ascult ba dimpotriva, rad de ma doare burta. Apropos Mihai, iti dau un singur pont: urmareste emisiunile cu Banciu dinaintea oricarui derbi Dinamo - Steaua, Timisoara - Steaua sau Rapid - Steaua. Ai sa descoperi ca pronosticul ziaristului este mereu opus unei victorii ros albastre (chestia aceasta este monitorizata de subsemnatul). Pur si simplu, omul nu isi poate controla ura si dispretul. Edited November 9, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post ok, vad ca nimeni nu se incumeta asa ca postez eu editorialul lui Banciu si va rog pe toti cei care il injurati pe om sa-mi spuneti unde ataca el Steaua: Moace Meciul de pe Gerland ne-a arãtat încã o datã din ce aluat primitiv e fãcut adevãrul. ªi de cât de multã minciunã are nevoie fotbalul românesc ca sã-și supraviețuiascã. De trei ani, Steaua strãbate Europa în cãruța poleitã cu aurul imobiliar al lui Gigi Becali fãrã sã vadã nimic. Nu muzee, nu statui, nu monumente. Nici mãcar morminte. E goana orbilor cãtre un Dumnezeu creditor, un puritan de faianțã surghiunit la capãtul galaxiilor. Ce-a fãcut Dorinel? A legat pe aceeași sfoarã unșpe motani de cârpã și i-a întins deasupra unui oraș cu respirație de leu paraleu. A strâns din buci aproape o reprizã, timp în care o fricã albastrã le invadase celor de-acasã mintea și sufletul. Primul lor gol a venit precum discursul președintelui de Anul Nou: planificat, stupid, neterminat. Nici ciunga nu mi s-a pãrut de bun augur. O molfãialã golãneascã, o neștiințã de școalã primarã alungatã cu polonicul, o falsã coordonare între fãlci și gesturi, revelații infime pentru anturajul Fergusonului. Apropo, cam câte baloane ți-au ieșit, Munti? De miercuri searã tot încerc sã mã pun în locul arhimandritului Crișan, starețul de la mãnãstirea Dumbrava, acest Morgan Freeman al închipuirii românești. Aș vrea sã intru un sfert de orã în pielea lui. Nici nu știu la cine ar trebui sã mã rog mai întâi. E plinã lumea de bãrboși necunoscuți. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Iar o sa-mi iau înjurãturi, dar îl consider pe Banciu unul din cei mai buni ziariști din România. Este printre puținii care au tupeul sã-și exprime opinia. Nu cred cã urãște Steaua, eu îi ascult emisiunea de la radio și pot spune cã vorbește la fel și despre Dinamo și despre Rapid, despre naționalã, despre Domenech... Asta e stilul lui, dar pe lângã asta are și opinii valide, care în general vizeazã aspecte pe care nu vrem sã le auzim despre echipa noastrã. Ca de-obicei, nu vrem sa vedem decât ce ne place. Perfect de acord cu domnul Somanescu.Atat. ba nu la multi ani si multe articole care sa ne incalzeasca sufletul Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Sunt de acord cu Mihai la acest aspect. Acesta este stilul lui Radu Banciu, mereu ironic, aproape niciodata de acord cu cineva, doar cu el insusi. De ani de zile de cand comenta ciclismul la un post de televiziune tot la fel il stiu. Dor ca lipseste Radu Naum. Nu cred sa-l fii vizat pe Dorinel acel articol totusi. Banciu are o cultura in plus fata de unii asa zisi ziaristi. @alexblaja Nu o data a vorbit ironic la adresa creditorului echipei, doar ca Becali nu cred sa fii inteles ce vorbeste ziaristul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post Eu nu mai imi bat capu cu ziaristii lu peste ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post sã-i dau la **** mai mult nu pot sã zic ! lasã cã si Becali ii face bine cand isi bate joc de el pe la TV. Edited November 9, 2008 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 · Report post mai baietilor...acum oricine se ia de Steaua devine automat un jeg? Fiecare are dreptul la o opinie. Nu vreau sa-i iau apararea lui banciu care intr-adevar uneori face exces de zel cand trebuie criticata Steaua dar de aici si pana la a-i baga carne in frigider e cale lunga. Banciu e chiar unul dintre ziaristii buni. E in stare sa argumenteze oricand un lucru si daca asta ii deranjeaza pe unii asta e, teapa. Si inca ceva...nu toti stiu sa foloseasca arta ironiei, poate ca din acest motiv il si demonizati majoritatea. Cat de adevarata e vorba aia "adevarul doare". Vrei sa ai prieteni inghite, spui adevarul vei fi dusmanit. Dar nu stiu de ce ma mai mira...de fapt astia suntem noi...niste ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2008 (edited) · Report post Marius, Raspunsul ti l-a dat Il Soldatino mai sus. @robespierre Adevarul nu doare, doare marlania cu care este exprimat. E Steaua ciuca batailor in Europa? DA! Sunt de vina bucile lui Dorinel pentru asta? NU! E de vina Becali pentru asta? DA! Asta trebuie sa reiasa din articolele care abordeaza situatia de la Steaua! Banciu face parte din acea categorie de oameni care abia asteapta ca Steaua sa se impiedice, ca sa poata sa-si verse veninul. Felul cum comenteaza ciclismul nu ma intereseaza, nu urmaresc sportul asta. Nu ma atrage, pur si simplu. Chiar daca este as in comentarii la ciclism, asta nu-i da dreptul sa-si bata joc de munca unor oameni care MAI MULT NU POT! Nu e vina lor ca sunt acolo, e VINA LUI Becali CA NU ADUCE ALTII MAI BUNI! Vorbind strict din punctul de vedere al felului in care Banciu scrie, mie nu-mi place. Este prea alambicat si prea pretentios pentru un ziar de sport. Am si eu dreptul la opinia asta? @ANTIGigi Si daca a vorbit ironic la adresa creditorului si ala n-a inteles nimic, care mai e spilul? Ca au inteles unii care au studii superioare? Cred ca aia au inteles de mult ca Becali distruge Steaua, acuma trebuie sa mai inteleaga si ailalti! Edited November 9, 2008 by alexblaja Share this post Link to post Share on other sites