Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Steaua și falimentul "porților deschise"

56 posts in this topic

No sa mai avem noi portat ca Zapata 10-15 ani de acu in colo

Ati ddat cu batu in balta....

Poa sa il aduca sipe Murihnio ca daca tot ciobanu e in frunte nare rost ...

Nu este corect sa il desfiintam pe Zapata dupa aceste meciuri in care clar nu a fost principalul vinovat. Sa nu uitam ca nu a avut doar cateva meciuri bune, cum sugereaza unii, care se fac ca uita, ci un sezon intreg excelent, in care a fost meci de meci desemnat de catre suporteri jucatorul meciului. Puteti verifica statistica de acest site. In meciul cu Lyon a gafat toata echipa, care era depasita de meci si de valoarea net superioara a adversarilor. Nu este corect sa il gasim pe Zapata tap ispasitor. Daca nu il aveam pe Zapata anul trecut, am fi suferit umilinte groaznice in Champions League (meciurile cu Sevilla, Arsenal in care diferenta a fost mult mai mare iar Zapata a facut minuni), si in nici un caz nu am fi prins acest blestemat loc 2 din campionat. Zapata e un jucator care merita ajutat sa isi revina, bineinteles poate fi lasat cateva meciuri rezerva, dar in nici un caz nu merita aruncat ca o masea stricata, ar insemna sa ajungem ca Becali...

E bine ca problema portarului Zapata e privita din toate unghiurile, dar daca ne gandim putin la Dida de la Milan(!!!) apreciez ca avem o valore certa in poarta. 

Si inca ceva zic, inca ceva: "Calomniati, calomniati, calomniati. Ceva tot va ramane."

Marius,

Au frate voie oamenii, fie ei si simpli "cititori" care nu au ajuns inca la nivelul inalt al unora, sa aiba OPINII?

Si lasa-ma cu Vatca sau Cernea? Aia-s portari?

Din articol trag cateva concluzii:

1) La Steaua se promoveaza valori numai din muhaiele vopsite mediatic.

2) Vreti sa fim de Liga gata? Impuscati-l pe Zapata!

Mda ...

Deci, oierul ii aduce si noi ii "zeificam", dupa cateva meciuri, doar ca sa-i "ingropam" cu onoruri "demne" de un ... tradator?

La general vorbiind...

Ma intreb, siderat, ce uragan psihologic ne-a traversat astfel incat ne-am pierdut capacitatea de a critica fara a lovi?

Ce anume a facut din simtul nostru critic o eterna filipica exacerbata?

Oare nu mai stim sa analizam fara sa batjocorim, sa "mistocarim"?

Oare nu mai stim sa criticam fara sa desfiintam si sa terfelim?

Stim, iubirea este si sublima si oarba, uneori.

Dar e hida si ireversibil chioara, cand in numele ei, ne pierdem si critica ratiunii si arta conversatie civilizate!

Exagerand si eu (sunt roman, ce dracu'!), spun ca este o "blastfemie" la adresa lui Zapata!:(

Zapada merita criticat, poate fi trecut rezerva, poate suporta toate rigorile de penalitate sportivo-administrative, dar nu trebuie maturat cu el pe jos!

Nu de noi! Noi cei care l-am adulat si l-am cantat, atat ca om cat si ca jucator.

Ca om, este unul dintre cei mai civilizati, mai echilibrati, mai simtiti si mai "roman" dintre strainii care au trecut pragul Stelei(si poate si al Romaniei fotbalistice)!

Daca nu isi revine si "pasa" prin care trece se va accentua, ii putem multimi pentru ceea ce a facut bun si sa-l aplaudam la plecare, nu sa-l terfelim si sa-l scoatem in suturi.

Noi ar trebui sa fim "straini" de asemenea practici necivilizate, pe care Becali le-a etalat de-a lungul timpului cu unii jucatori(Elton, etc.) si pentru care ne-am exprimat oprobriu.

Edited by xray_rom

tot ceea ce pot spune este :"respect zapata!"

p.s toata lumea il acuza pe rufy pt gafele din acest sezon , fac apel la memoria dumneavoastra dragi stelisti, unde eram anul trecut fara zapata??? si inca ceva marele nostru portar legendarul Ion Voinescu atragea atentia asupra antrenorului cu portarii de la Steaua,diferenta dintre Vasile iordache si actualul antrenor Andrei speriatu! s-ar putea sa aiba dreptate nea Ion.

ba frate lasama ca habar nai de fotbal acum cateva luni il premiam si acum ca are o perioada mai slaba incepem sa aruncam in el ba asa sunt uni suporteri la bine sunt toti alaturi la greu te lasa deja nu va mai suport asti impotriva Stelei sa va vad dupa meciul cu rapid pe cine luati in vizor daca castiga totu e bine daca pierdem trebuie sa luam pe cineva cu ochi rai gafe face orcine uitate la casilias fular-campionii:steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Asa, ataca portarul, sau poate ca tu nu ai aflat cum e sa iti moara un copil nenascut.

Iata ca rahaturile din presa au avut totusi efectul scontat. Articolul acesta este o MIZERIE. Daca nu era Zapata am fi avut un golaveraj -50 in ultimele 2 editii de CL.

Zapata trece printr-o perioada slaba, dar a demonstrat ca e un portar bun si cred ca ar trebui sa ramana intre buturi.

Zapata nu trebuie desfiintat.

Pur si simplu trebuie sa mai stea pe banca.

Gafele lui s-au indesit in ultima vreme si trebuie si el sa inteleaga ca e momentul sa lase locul altcuiva.

Ca nu prea avem cui....asta deja nu mai e treaba lui. Poate ar trebui intrebat si "nea Vali"...

Marius,

Au frate voie oamenii, fie ei si simpli "cititori" care nu au ajuns inca la nivelul inalt al unora, sa aiba OPINII?

Si lasa-ma cu Vatca sau Cernea? Aia-s portari?

binenteles, dar daca Zapata nu merita sa fie criticat, pe merit, deoarece a facut atat de multe pentru noi, propun ca nici domnul Becali sa nu mai fie atacat. In fond, domnul Becali George a facut atat de multe pentru clubul nostru, nu cred ca merita sa fie injurat de o mana de huligani.

Cred ca am fost un pic cam dur cu Zapata, dar anul asta pur si simplu m-a scos din sarite. In prima etapa cand toti aveam atatea sperante( va amintiti cu totii) am luat-o pe coaja de la Nea Hizo pe greseala lui. Cu Brasov a gresit iar si era sa pierdem 2 puncte. A mai avut si alte greseli care nu-mi vin acuma in minte iar meciul cu Otelul a fost punctul culminant. Cred ca nici eu daca stateam in poarta nu luam primul gol. Meciurile cu Lyon ce sa mai zic le-a halit pe ambele. In fine Zapata nu este un portar foarte rau, este un portar de reflex, dar dupa umila mea parere portarii seriosi trebuie sa aiba o inaltime care sa bata macar spre 1.85. Sa fie siguri la centrari si sa inspire frica atacantilor adversi.

am citit doar inceputul si deja am renuntat!

Da ai dreptate Zapata a gresit dar nu in meciurile importante precum Carlos cea ce il face un portar bun!

Casillas are in acest sezon luate 25 de goluri!!!!! Zapata are 30 deci hai sa fim seriosi nu isi are rost acest articol pentru ca stim bine ca Vatca si Cernea nu au fatza de Steaua!

De la anul sunt de acord sa aduca un portar tanar dar anul asta merg pe mana lui Zapata un om extraordinar!

Aceasta mizerie de articol as fi banuit ca ar fi scris de Becali daca individul ar fi stiut sa se exprime in scris.

Impuscam una din putinele valori din pseudo-Steaua de azi si ne mai si mandrim cu asta, "cu tot respectul".

Se cauta vinovati, ei bine, cum ar spune Donald Trump, "Rufay is not the reason you lost".

Radoi a fost cel mai slab de pe teren (si) la Lyon si nimeni nu i-a sarit in cap. Pe buna dreptate.

Dar cand vad atata ipocrizie ascunsa in spatele unui stelism de promenada, mi se face greata.

Becalizare totala, turma dezlantuie-te!

Edited by fedora

Eu nu pot sã înțeleg de ce spune toatã lumea cã Cernea nu are fațã de Steaua. De fiecare datã când a intrat pe teren și-a fãcut datoria. Niciodatã n-a greșit flagrant sau decisiv.

Eu nu pot sã înțeleg de ce spune toatã lumea cã Cernea nu are fațã de Steaua. De fiecare datã când a intrat pe teren și-a fãcut datoria. Niciodatã n-a greșit flagrant sau decisiv.

Hai zau... Steaua - Sevilla 0-2 din Cupa UEFA iti spune ceva? Cat despre fratica Cernea, puteti sa uitati de el. Din cauza escapadelor nocturne a intrat in agenda personala a ciobanului. :)

@ALL

Astia suntem noi ROMANII !!!

Ne place sa gasim un tap ispasitor in toate....daca ceva nu merge gasim repede un vinovat...

Ce-aveti mah ?

Nu vedeti ca echipa nu merge ???

De ce trebuie sa-l scoatem pe Zapata vinovatul principal ?

Fratilor...PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE !!! si tind sa cred ca ...va scapa niste detalii "minore".....

CIOBANE,PLEACA DIN Ghencea !!!

Edited by Fane

@Mo

Nu mai putem continua asa..

Nu portarul e de vina...bun...a incasat cateva goluri si din greseala personala - inteleg perfect - dar nu ZAPATA este vinovatul principal in "telenovela Steaua"

Ne-a scos de atatea ori din kkt...de ce sa-l scoatem pe el vinovatul principal ?

Becali ESTE CANCERUL !!!

Exact! Toate celelalte probleme de la Steaua sunt consecinta directa a lipsei de profesionalism cu care ciobanul alege sa conduca clubul.

Dar este mai simplu sa gasim vinovati ba antrenorul, ba portarul, ba nu stiu ce jucator...

Edited by MoWeed

Fane, astia i-au dat in cap lui Laca la prima greseala.. iar pe la colturi il pupa in dos pe cioban fiindca finanteaza echipa. Te mai mira ceva?

Eu am fost unul dintre cei care au vrut ca Laca sa plece.

Si ma bucur sincer ca a plecat si nu mai e vasal ciobanului.

Sunt un pic mai linistit acum, lui Laca ii sta bine independent, ala e Laca pe care-l stiu.

Dar atacul din acest articol este chiar grotesc mai ales ca vine din sufletul unui stelist "cu state vechi" si ataca unul din putinii oameni performanti de la clubul care a ajuns azi Steaua.

Edited by fedora

Sign in to follow this  
Followers 0