Posted November 5, 2008 · Report post Imi permit sa postez pe fcsteaua.ro un post ironic de pe blogul lui Daniel Sendre. Jurnalistul se refera la programul lui Gigi Becali in ziua meciului Olympique Lyon - Steaua. Iata cum arata in varianta originala: "8:00 Mã trezesc, mã dau jos din pat și FAC ISTORIE !!! 8:15 “Doamne, ocrotește-i pe români”, prin baie. Pentru cã așa sînt eu: un om care am sentimente, care trãiesc. 8:30 Citesc ziarele, apoi le rup. Ha-ha-le-re !! 9:00 Mãnînc, mã-mbrac, trec pe la oi, CUGET. 9:30 Îl iau pe Breloc și plec la palat. Azi nu vorbesc cu presa, pentru cã n-am voie. Sugi o bomboanã pã partea economicã CNA !!! 10:00 Zapata - Ogãraru, Ghionea, Goian, (CU CAPU’) Golanski, - Nicolițã (OBLIGATORIU) Lovin, Dayro ($$$), Rãdoi, (LA MIJLOC) - Semedo, Kapetanos Mapetanos (NU-L SUPORT). Îl sun pe Dorinel, dacã vrea bine, dacã nu - NU. Îl las sã se înece singur. 11:00 “Dacã mã respecți o datã, te respect și eu tot o datã. Dacã nu mã respecți o datã, eu nu te respect de cinci ori”. Asta nu e în program, mi-a venit acu’, pe loc. 15:00 Decolez spre Lyon. Vreau sã-l spulber pe Aulas !!! E greeeeeeu cu Becaliiii 16:00 Cre’cã dorm, poate visez ce fac disearã. 19:01 Prin Lyon, pe la magazine. Cã d-aia m-am calificat io-n Ligã, a vrut Dumnezeu sã-mi iau cãmãși. 21:30 Îl sun pe Cristi Borcea. Miaau miaaau miaaau!! Viața mea, sã fac mișto de el și de Vasea. Hahahaha, am înnebunit, rîd și-n scris. 21:45 Hai, Doamne ajutã!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Campion de Liga Traducerea in romana Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post =)))))))))) cat de tare e =)))))))))).bine ca am avut inspiratia divina dupa ce m-am trezit sa intru pe site.cand m-am trezit eram ceva de gen "sa-mi bag ****,iar am facultate,iar a trebuit sa ma trezesc de dimineata nu mai suport",dar articolul asta mi-a inveselit ziua....genial =)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post tare rau jurnalul ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Ce minunata fiinta acest Daniel Sendre! Ca de altfel toti jurnalistii - adevarati supraoameni, corecti pana in strafundul fiintei, imuni la raul pe care il degaja fiintele inferioare (ca mine, de exemplu), inteligenti peste masura! Ce-ar fi ca sa se ocupe pe "globul" lui si de situatii de genul celei pe care i-o povestesc eu acum: eram in 2003, vara, la Paris, ma plimbam prin oras cu niste prieteni romani si cumnata mea cauta o farmacie de unde sa ceara un pahar cu apa pentru a lua un medicament. In sfarsit, dupa ce a gasit o farmacie, a intrat si, cerand acel pahar cu apa pe un ton politicos, farmacista, o frantuzoaica get-beget (ca si Sendre, banuiesc), i-a raspuns: "Nu pot sa va dau, ar trebui sa cereti apa la farmacia de unde ati cumparat medicamentele". Dupa vreo ora am reusit sa facem rost de un pahar cu apa de la un arab care detinea un magazin de fructe pe o straduta laturalnica. Acesta ne-a urmarit pe un sistem de monitorizare cu camera TV vreme de cinci minute in fata magazinului si, vazand ca nu punem mana sa "ciordim" nimic, a iesit si ne-a intrebat ce dorim. I-a adus paharul cu apa cumnatei mele si i-a spus: "V-am urmarit vreme de cinci minute pe ecran si mi-am dat seama ca sunteti oameni. Iar cu oamenii trebuie sa fii om". Pe mine gestul lui m-a lasat cu gura cascata. Ca si gestul "surorii" noastre frantuzoaice, dar, bineinteles, in sens negativ. Asadar i-as recomanda maestrului Sendre si altora asemenatori sa lase mistocareala asta ieftina (mai ales ca mie nu mi se pare deloc in masura sa il parodieze pe Becali). Asa bou, prostovan si imbecil, Becali ti-ar da un pahar cu apa daca ii ceri! Hai salutare si mai ganditi-va cine pe cine ar fi cazul sa parodieze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post @tupac fan Becali? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post criminala, de-a dreptu geniala "21:30 Îl sun pe Cristi Borcea. Miaau miaaau miaaau!! Viața mea, sã fac mișto de el și de Vasea. Hahahaha, am înnebunit, rîd și-n scris." asta m-a tavalit pe jos de ras Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Pur si simplu GENIAL !!! :laugh: Hai, Doamne ajuta diseara! :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Daniel Sendre e un baietzas fara niciun talent, care crede ca daca scrie mici compuneri amuzante e mare ziarist. Cine a citit un singur "articol" de-ale lui le-a citit pe toate. Nu ma asteptam sa fie citat pe site-ul asta. Pe cei care se dau anti-Becali doar pentru ca se amuza la porcaria asta ii anunt ca individul a scris de multe ori lucruri asemanatoare si despre jucatori. In plus, probabil ca ciobanul se distreaza si el copios citind treaba asta... Bine, asta presupunand ca citeste si el macar un ziar, ceva. cand m-am trezit eram ceva de gen "sa-mi bag ****,iar am facultate,iar a trebuit sa ma trezesc de dimineata nu mai suport" Doamne, ce viata grea... Te compatimesc. Fii tare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 (edited) · Report post @tupac fan Becali? In nici un caz. Dar trebuie sa recunoastem ca exista si exemplare mult mai periculoase decat imbecilul din curtea noastra. PS Poate imi explicati si mie pe unde se afla umorul in textul de dinainte, ca eu nu il prea vad. Pai LDS ii da clasa lui Sendre, nu va suparati! Edited November 5, 2008 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Dar trebuie sa recunoastem ca exista si exemplare mult mai periculoase decat imbecilul din curtea noastra. De proportiile monstruletului Becali? Mai greu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post PS Poate imi explicati si mie pe unde se afla umorul in textul de dinainte, ca eu nu il prea vad. Pai LDS ii da clasa lui Sendre, nu va suparati! Eu am postat articolul pe fcsteaua.ro. Umorul il "vezi" sau nu, nu trebuie sa ti-l explice nimeni. Daca nu consideri ca e un articol amuzat poti sa treci linistit peste el, altii l-au gasit savuros. Nu trebuie posturi multiple in care sa ne spui ca nu intelegi de ce Sendre face misto de Becali. O zi buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Eu am postat articolul pe fcsteaua.ro. Umorul il "vezi" sau nu, nu trebuie sa ti-l explice nimeni. Daca nu consideri ca e un articol amuzat poti sa treci linistit peste el, altii l-au gasit savuros. Nu trebuie posturi multiple in care sa ne spui ca nu intelegi de ce Sendre face misto de Becali. O zi buna. exact, dar asa e romanul, carcotas... cine gaseste umor in acest articol bv lui, sa rada, cine nu sa nu il citeasca Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Sau sa il citeasca si sa planga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Nu conteaza cine si ce scrie,daca este impotriva "creditorului",este extraordinar,misto,de vis,etc.Cum altfel,suntem romani,vedem parul fara sa vedem propia barna din ochi.Hai sa dam in "oier",ca-i la moda,da bine si este citit,caci am avut noi grija,presa,sa divizam masa de suporteri ai Stelei.Laudam umorul de curtea scolii,uitand ca aceiasi autori muncesc din greu la destabilizarea echipei cu intrigi si subversiuni.Lacatus nu este antrenor,asta pana este "demisionat",caci cum sa-ti alungi "spiritul",nu se poate,hai aratati cu degetul vinovatul de servici,dati in el,dusmanul presei si mogulilor ei,"incultul".Important este sa gasim audienta la 10-15 copii ce nu au de unde sa stie despre tehnici de manipulare si sa-i atatam,restul face efectul de turma. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Hai, mah... noi manipulam, nu suntem manipulati! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Ai uitat sa adaugi de asistentu/asistenta care ii citea de pe net si ii spune de haimanalele alea de la AISS care ziceau ca il da in judecata...hehhe Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post exact, dar asa e romanul, carcotas... cine gaseste umor in acest articol bv lui, sa rada, cine nu sa nu il citeasca Uite, tu mi-ai starnit zambete. Iata umorul care-mi place: "Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. " Te regasesti? @Marius n-am dat posturi multiple, i-am raspuns lui DJ care m-a acuzat voalat ca as fi fan Becali. Dar profit de ocazie ca sa va intreb inca odata: sunteti siguri ca voi radeti la textul acela fara nici o noima pentru ca el contine umor (abscons pentru mine) sau va bucurati pentru ca este parodiat "creditorul" de un strain, care musai e un tip foarte inteligent, foarte spiritual si foarte obiectiv? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post "21:30 Îl sun pe Cristi Borcea. Miaau miaaau miaaau!! Viața mea, sã fac mișto de el și de Vasea. Hahahaha, am înnebunit, rîd și-n scris." foarte amuzant )) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2008 · Report post Umorul e bbbeeeebeeeecaliiiiii Bine ca ai dat si sursa nu ca ziaristii lu peste prajit ... Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2008 · Report post Pleacã omu' trei zile de acasã, iar când se întoarce gãsește postat în cadrul rubricii pe care o pãstorește cu sudoarea utilitãților trupușorului sãu, umor gesepist by ªendre, reprodus fãrã ca autorul acestei rubrici sã fie întrebat. Sunt sigur cã începând de acum, domnul Marius, redactor-moderator și pãstor al acestui sit, se va ocupa și de aceastã rubricã, pe care o va duce pe noi culmi neatinse încã... Rãmâneți cu bine, sãnãtoși voioși și frumoși. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2008 · Report post penibil articolul Share this post Link to post Share on other sites