Posted November 1, 2008 · Report post OK, mai incerc o data : AISS va putea sa NU puna astfel de mentiune ("nu reprezinta"), atunci cand vom avea ~2.5 milioane de membri, adica un procent majoritar al stelistilor. Sau cand vom avea acordul brigazilor/peluzelor pentru a semna comunicatul in numele lor, pe care inca nu il avem. Pana atunci, reprezentam doar pe cei...pe care ii reprezentam . Totodata, am incercat sa evitam specularea comunicatului in presa, o practica binecunoscuta ("peluzele steliste dau un comunicat incendiar/declara razboi finantatorului", etc, etc). Cat despre ultima parte - suntem deschisi la sugestii constructive din partea oricui. Circul pe care il faci aici nu e deloc o sugestie constructiva, ci o dovada de orgoliu si afirmatii in necunostinta de cauza, numite in anumite cercuri si speculatii ("AISS a emis comunicatul pentru imagine", "ati asteptat intai sa se termine tot ca sa iesiti voi bine", samd) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2008 (edited) · Report post Cat despre ultima parte - suntem deschisi la sugestii constructive din partea oricui. Circul pe care il faci aici nu e deloc o sugestie constructiva, ci o dovada de orgoliu si afirmatii in necunostinta de cauza, numite in anumite cercuri si speculatii ("AISS a emis comunicatul pentru imagine", "ati asteptat intai sa se termine tot ca sa iesiti voi bine", samd) Prietene! Eu nu am nici orgolii si nici alte pretentii in raport cu subiectul. Nu am nici aspiratii de lider de opinie si nici dorinta de a atrage atentia asupra mea pt un capital de imagine. Pentru ca nu-mi foloseste la nimic! Cum ti-am spus, sunt doar un anonim din multimea suporterilor stelisti, care si-a spus un punct de vedere pe un forum. Cred ca am aceasta libertate, fara a fi cenzurat sau catalogat in fel si chip. Daca poti intelege asta e ok, daca nu e iar ok! Edited November 1, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2008 · Report post eu zic sa-mi **** **** toti cu scenariile voastre,cretinilor, in loc sa sustineti initiativa o tot **** pe aici care e mai destept Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2008 (edited) · Report post eu zic sa-mi **** **** toti cu scenariile voastre,cretinilor, in loc sa sustineti initiativa o tot **** pe aici care e mai destept Dupa limbajul sub-urban(sa citez din comunicat) se pare ca ai fost la aceeasi gradinitza cu Becali:))...aia din "Vadul Oii" Edited November 2, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2008 · Report post A.I.S.S. ar trebui sa faca ceva si cu biletele la meciuri. E incredibil, sa primesti bilete gratuite si sa le vinzi de la 50 LEI in sus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2008 · Report post A.I.S.S. ar trebui sa faca ceva si cu biletele la meciuri. E incredibil, sa primesti bilete gratuite si sa le vinzi de la 50 LEI in sus. Asta e valabila la "altii" care au primit bilete. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2008 (edited) · Report post Limbaj neadecvat ) Dar cand il injura toata peluza pe Gigi nu e tot limbaj neadecvat????????????????? Judecati cu 2 masuri!!! Noi nu aparam in mod explicit peluzele ci prezentam doar pozitia NOASTRA cu privire la masa suporterilor stelisti din toata tara. In clipa in care toti suporterii din peluze vor fi membri AISS (nici 75 % nu va fi posibil) atunci lucrurile s-ar putea amesteca. Deorcamdata, asa cum se specifica si-n comunicat noi (in realitate oameni care nu l-am injurat niciodata pe domnul Becali) condamnam un comportament al unui finantator, o atitudine si-un limbaj din partea unui oficial. Edited November 2, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post Cred ca protestul vostru reprezinta intradevar ceace vreau suporteri si sustinatori echipei si mai cred ca sinteti cei mai autorizati sa faceti acest lucru dar efortul vostru ar trebui sa se axeze pe Unirea tuturor suporterilor si sustinatorilor echipei.sunt alaturi de voi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post @Il Soldatino Ori cum s-ar intoarce, tot 2 masuri sunt. Se condamna un efect uitand de cauza. Reactia(efectul) lui Becali fata de peluze a avut o cauza(injuraturile peluzei). Pe langa faptuil ca Becali a luat-o personal, reactia lui are si o justificare in raport cu clubul Steaua. Meciurile sunt televizate si transmise la ore la care nu se poate pune bulina rosie si nici bip-uri pe corul de injuraturi. Continuarea razboiului cu injuraturi la fiecare meci ar fi dus, in extremis, la interzicerea televizarii meciurilor, de pe Ghencea sau unde juca Steaua, de catre CNA. Forma de protest prin injuraturi a fost nefericit aleasa, cum tot in mod nefericit a fost ascunsa sub presul reactiei lui Becali. Dar asta este ceva specific noua si pe stadioane si in politica si in societatea civila. Mai mult si pe acest site(de exemplu, vezi postul lui crafft ceva mai sus) Cerem sententios respectarea legilor, dar manifestam clementa fata de cei care ne canta in struna sau servesc scopurilor noastre, chiar daca incalca legea. Edited November 3, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post Te inseli amice. Reactia lui Becali a venit... si punct. Fara a fi reactia a ceva anume, ci doar pentru a ne arata cat e de tare, asa cum a aratat in toti acesti ani. Aia cu interzicerea televizarilor de pe Ghnecea e una din cele mai mari tampenii citite de mine. In cel mai rau caz ar putea amenda televiziunea si obliga regizorii de car sa scada volumul sunetului de fond cand incep injuriile. Inca ceva, forma de prostest prin injurii NU A FOST ALEASA. A fost o reactie spontana a catorva mii de oameni. NU este ceva specific noua, este ceva specific omului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post Meciurile sunt televizate si transmise la ore la care nu se poate pune bulina rosie si nici bip-uri pe corul de injuraturi. Continuarea razboiului cu injuraturi la fiecare meci ar fi dus, in extremis, la interzicerea televizarii meciurilor, de pe Ghencea sau unde juca Steaua, de catre CNA. Fii serios, peste tot in lumea asta se injura la meci. Spurcatii cum sunt televizati desi la fiecare meci in deplasare tot stadionul striga dinam0 **** dinam0? Cum de se televizeaza meciuri cand una din cele mai auzite scandari e romanescul s*** **** cand degajeaza portarul advers? Hai sa fim seriosi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post Te inseli amice. Reactia lui Becali a venit... si punct. Fara a fi reactia a ceva anume, ci doar pentru a ne arata cat e de tare, asa cum a aratat in toti acesti ani. E un mod simplist, unilateral si obstinant anti de a privi un fenomen pentru cineva care vrea sa-l inteleaga sa-l analizeze si sa ia/propuna masurile optime pentru atingerea scopului: fie disciplinarea lui Becali, fie inlaturarea lui de la Steaua. Daca vezi numai paiul scapi din vedere barna:) Aia cu interzicerea televizarilor de pe Ghnecea e una din cele mai mari tampenii citite de mine. In cel mai rau caz ar putea amenda televiziunea si obliga regizorii de car sa scada volumul sunetului de fond cand incep injuriile. Inseamna ca mai ai citit:)) Amenda nu are cum sa-i dea televiziunii pt ca nu ea modereaza emisiunea si nu ea organizeaza jocul. Cand o transmisie nu mai poate fi facuta atunci cand se incalca legile audio-vizualului se intrerupe emisiunea! Indiferent daca ea este de pe un stadion, studiou sau alt loc din lume!Punct! Inca ceva, forma de prostest prin injurii NU A FOST ALEASA. A fost o reactie spontana a catorva mii de oameni. Hai sa nu rescriem semantica cuvantului protest frizand ridicolul! Reactie spontana sau ne spontana tot un protest a fost si tot ales a fost pt ca intre injuraturi si fluieraturi sau alte mesaje non-injurioase(Becali pleaca din Ghenscea, etc.) au ales: "m**e","sugi", etc..Nu au injurat de bucurie! NU este ceva specific noua, este ceva specific omului. Diferenta, intre ceea ce spui tu si ce am spus eu, tine de gramatica si nu de logica fondului. Eu am spus noi=oamenii, iar tu ai folosit singularul...omul:) Asta in cazul in care nu ai vrut sa punctezi in sub-text ca noi romanii nu suntem oameni;)..si eu nu m-am prins) Edited November 3, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post Ar fi mai bine se fi dat comunicat ca AISS e indignata din cauza suporterilor care folosesc un limbaj vulgar pe stadion. Si a celor care nu flosesc limbaj vulgar pe stadion. Si a celor care sunt mai scunzi de 1.75. Suntem cei mai fraieri noi, astia din AISS! Plus ca ai dat-o-n bara cu incercarea de explicatie logica de la sfarsitul postarii. Edited November 3, 2008 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post Si a celor care sunt mai scunzi de 1.75. Vreti sa dati comunicat impotriva mea? :noexpression: Pana una alta, xray_rom pare irecuperabil. Pana acum cateva zile se certa cu noi ca ce avem cu Becali, acum critica AISS pentru ca a dat comunicatul prea tarziu. Eu cred ca e un "Gica Contra" de meserie.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post Ar fi mai bine se fi dat comunicat ca AISS e indignata din cauza suporterilor care folosesc un limbaj vulgar pe stadion. Si a celor care nu flosesc limbaj vulgar pe stadion. Si a celor care sunt mai scunzi de 1.75. Suntem cei mai fraieri noi, astia din AISS! Plus ca ai dat-o-n bara cu incercarea de explicatie logica de la sfarsitul postarii. Nu-ti mai repet si tie ce probabil nu ai apucat sa citesti referitor la opinia mea fata de AISS si Comunicat. In rezumat este asta: 1) AISS. ca organizatie cu statut juridic ar fi bine sa cuprinda toti suporterii, in special galeria. Sa fie germenele care coaguleaza sub acelasi steag suflarea stelista! 2) Nu trebuie sa tolereze violenta de orice tip fie ca vine din partea oficialilor clubului, fie ca din partea suporterilor. 3) Trebuie sa ia atitudine ferma si la timp prin comunicate, ori de cate ori sunt lezate interesele suporterilor. Cat va priveste pe voi cei care sariti ca arsi cand cineva nu va canta in struna AISS, trebuie sa urmati o terapie de toleranta, altfel nu se va atinge dezideratul de la punctul 1) atat timp cat influenta voastra este semnificativa in AISS! Vreti sa dati comunicat impotriva mea? :noexpression: Pana una alta, xray_rom pare irecuperabil. Pana acum cateva zile se certa cu noi ca ce avem cu Becali, acum critica AISS pentru ca a dat comunicatul prea tarziu. Eu cred ca e un "Gica Contra" de meserie.... Referitor la "ireparabil:...ceea ce am scris mai sus e valabil si pt tine! Referitor la Becali...ma confunzi. Niciodata nu l-am aparat pe Becali. Imi pui tu in taste ce-ti da bine la replica, nu la adevar ! Edited November 3, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post Referitor la "ireparabil:...ceea ce am scris mai sus e valabil si pt tine! Eu nu as avea de ce sa sar ca ars cand ataci AISS de vreme ce inca nu sunt membru AISS Vorbiti ca sugarul care spune:"**** milk, give me a beer"!!! E rau cu raul, dar mai rau este fara rau! Dati acatiste sa nu plece Becali ... sa nu facem partie la derby-uri cu Viitorul Insuratei! Ia zi, nu l-ai sustinut niciodata nu? Vrei sa mai caut postari sau iti ajunge asta? LE: Inca una si gata: O fi Bacali, din topor, incult, etc., dar nu e atat de prost incat sa o tina de-a puia a gaia intr-o greseala cand vede ca shandramaua scartzaie. Nimeni mai mult ca el nu vrea binele Stelei, pt ca acel bine pt el inseamna milioane de euro si imagine si nu un orgoliu shablon: "independenta totala a antrenorului". Pentru "binele" Stelei=bani pt el si-a pus si fularul cainilor de gat!Pentru el Steaua este o afacere si nu o manastire a concesiilor la presiunile nu stiu cui. Paradoxal, asta nu inseamna ca este rau! Nu exista profit fara performanta!Atat timp cat vrea profit si are profit va fi si performanta. Asa ca se impaca si capra(performata=noi suporterii) si varza(profitul=Becali) Nu crezi ca esti cam ipocrit sa critici niste oameni care au dat un comunicat impotriva lui Becali, de vreme ce, in fiecare post de-al tau in care-i pomenesti numele ai o atitudine resemnata(Steaua e a lu Jiji, n-avem ce face)? Mai mult, de cateva ori ai si zis ca ar fi rau sa plece oierul. Daca tu te-ai obisnuit cu ideea asta, lasa in pace oamenii care incearca sa faca tot ce depinde de ei pentru a scapa de acest jeg din conducere. Edited November 3, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post hai ma xray ca o iei pe un drum gresit... ce iti spun eu si ce spui tu... probabil te prefaci ca nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi... 1. Transmisia partidelor de fotbal are reguli speciale. Regizorii sunt instruiti in acest fel. Nu poti sa obligi o televiziune sa nu transmita o partida doar pentru ca suporterii injura. De ce? Pentru ca nu poti impune cuiva cum sa se poarte. Niciun punct si am curaj sa pariez cu tine ce vrei ca niciodata nu se va intrerupe difuzarea unui meci din cauza scandarilor din tribune. 2. Reactie spontana sau ne spontana tot un protest a fost si tot ales a fost pt ca intre injuraturi si fluieraturi sau alte mesaje non-injurioase(Becali pleaca din Ghenscea, etc.) au ales: "m**e","sugi", etc..Nu au injurat de bucurie! Raspunde-mi la o intrebare. I-ai condamna pe cei care au "ales" sa-l injure pe... ala la Revolutie? Poti sa-mi spui ca nu esti de acord cu forma de protest pe care au "ales-o" atunci? 3. AISS. ca organizatie cu statut juridic ar fi bine sa cuprinda toti suporterii, in special galeria. Sa fie germenele care coaguleaza sub acelasi steag suflarea stelista! Si cine a spus nu? Normal ca ar fi bine. Dar tu ai citit ce am scris pana acum? Nu poti sa reprezinti pe cineva care NU DORESTE sa-l reprezinti. Ai inteles? 4. Nu trebuie sa tolereze violenta de orice tip fie ca vine din partea oficialilor clubului, fie ca din partea suporterilor. In principiu asta e ok. Nu cred ca in comunicatul AISS se sustine contrariul. 5. Trebuie sa ia atitudine ferma si la timp prin comunicate, ori de cate ori sunt lezate interesele suporterilor. Asta cu "trebuie" e cam mult. AISS trebuie sa faca ceea ce doresc membri ei si atat. Poti sa te inscrii si atunci vedem in cadrul Asociatiei ce trebuie si ce nu. Bucataria interna nu se discuta in public. Cat va priveste pe voi cei care sariti ca arsi cand cineva nu va canta in struna AISS, trebuie sa urmati o terapie de toleranta, altfel nu se va atinge dezideratul de la punctul 1) atat timp cat influenta voastra este semnificativa in AISS! Nimeni nu a sarit in sus. Am raspuns, argumentat cred eu, unor acuze sau pareri cu care nu suntem de acord. Atat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post Eu nu as avea de ce sa sar ca ars cand ataci AISS de vreme ce inca nu sunt membru AISS Ia zi, nu l-ai sustinut niciodata nu? Vrei sa mai caut postari sau iti ajunge asta? LE: Inca una si gata: Nu crezi ca esti cam ipocrit sa critici niste oameni care au dat un comunicat impotriva lui Becali, de vreme ce, in fiecare post de-al tau in care-i pomenesti numele ai o atitudine resemnata(Steaua e a lu Jiji, n-avem ce face)? Daca tu te-ai obisnuit cu ideea asta, lasa in pace oamenii care incearca sa faca tot ce depinde de ei pentru a scapa de acest jeg din conducere. Prietene! Din ceea ai citat tu ca as fi spus eu, desi rupte din context, sunt dovezi de realism si nu de prozelitism becalist!Sunt adevaruri triste!Am scris si sustin urmatoarele: "O fi Bacali, din topor, incult, etc., dar nu e atat de prost incat sa o tina de-a puia a gaia intr-o greseala cand vede ca shandramaua scartzaie. Nimeni mai mult ca el nu vrea binele Stelei, pt ca acel bine pt el inseamna milioane de euro si imagine si nu un orgoliu shablon: "independenta totala a antrenorului". Pentru "binele" Stelei=bani pt el si-a pus si fularul cainilor de gat!Pentru el Steaua este o afacere si nu o manastire a concesiilor la presiunile nu stiu cui. Paradoxal, asta nu inseamna ca este rau!Nu exista profit fara performanta!Atat timp cat vrea profit si are profit va fi si performanta!Asa ca se impaca si capra(performata=noi suporterii) si varza(profitul=Becali)" Asta este Steaua pt el...O AFACERE!Si de aceea nu va pleca din Ghencea atat timp cat ii aduce bani, putere si imagine !E ok? Trebuie sa fi copil sa crezi altceva!Eu nu sunt orbit de ura sa nu vad clar adevarul! Revin la o replica de mai sus tradusa in "daca nu spui ca mine esti impotriva mea".Deci, dupa parerea ta cine nu-l injura la fiecare replica pe Becali, e pro Becali!) Edited November 3, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post @xray_rom Am pus posturile in intregime tocmai ca sa nu poti tu sa sustii ca vezi-Doamne le-as fi scos din context. Stiu ca Becali nu va pleca de la Steaua atata timp cat ii aduce bani si capital politic. Dar te-ai gandit vreodata ca ii aduce multi bani si un capital de imagine ridicat tocmai pentru ca in loc sa il conteste, suporterii ca tine merg pe principiul "nu conteaza ce mizerii face, nu conteaza decat sa fim in top in Romania an de an. Da-le naibii de simboluri, ce conteaza acei jucatori care au adus glorie si trofee Stelei, ce conteaza sa castigam onorabil atata timp cat castigam?" Pro-Becali ii consider pe acei oameni care-l ridica in slavi, acei oameni care nu considera ca e un lucru rau ca face orice pentru profit(ce conteaza decaderea gradata a clubului, ce conteaza rusinea pe care am trait-o cand a luat fularul spurcatilor atata timp cat am ajuns in CL pentru a fi cea mai slaba echipa a competitiei). Nu conteaza ca maximizeaza castigul in detrimentul performantei? Pe mine ca suporter ma doare in cot de profitul lui Becali, ma intereseaza doar ca Steaua sa aiba performante(in adevaratul sens al cuvantului, nu eliminari penibile din cupa, locul 2 in campionat si 1-2 puncte in grupele CL).O mica performanta e indeajuns sa iti arunce tie praf in ochi.... Edited November 3, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 (edited) · Report post hai ma xray ca o iei pe un drum gresit... ce iti spun eu si ce spui tu... probabil te prefaci ca nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi... Raspunde-mi la o intrebare. I-ai condamna pe cei care au "ales" sa-l injure pe... ala la Revolutie? Poti sa-mi spui ca nu esti de acord cu forma de protest pe care au "ales-o" atunci? Bine ca nu m-ai intrebat de Comuna din Paris sau Revolutia franceza:)) E o comparatie fortata si realizezi si tu! Injuraturile din '89 au vizat schimbarea oranduiri, a legilor. O revolutie anuleaza legile si creaza altele si schimba un stat de drept in alt stat de drept! Atnci nu mai guverna nici o lege! In cazul nostru, intr-o tara democratica si civilizata, interesele de grup sunt reprezentate prin partide si aparate in parlament prin emiteri de legi. Categoriilor profesionale, ale cluburilor... si ale suporterilor sunt reprezentate prin organizatii cu statut juridic. Ele sunt interfata cu autoritatile sau patronatele prin care sunt aparate drepturile. Asa este civilizatat, nu prin maciuci si injuraturi. Si in '89, daca erau numai injuraturi nu se obtinea nimic. Daca fortele statului: Armata, securitatea, militia nu treceau de partea protestantilor nu se obtinea nimic!Daca protestantii nu se organizau si din acea mana de oameni nu devenea o "mare" reprezentiva fortele mentionate nu trecea de partea cealalta a baricadei! Cum nici prin injuraturile din Ghencea nu s-a obtinut nimic si nici nu se va obtine numai prin injuraturi.Despre asta este vorba! Si cine a spus nu? Normal ca ar fi bine. Dar tu ai citit ce am scris pana acum? Nu poti sa reprezinti pe cineva care NU DORESTE sa-l reprezinti. Ai inteles? ... Asta cu "trebuie" e cam mult. AISS trebuie sa faca ceea ce doresc membri ei si atat. Poti sa te inscrii si atunci vedem in cadrul Asociatiei ce trebuie si ce nu. Bucataria interna nu se discuta in public... 1) Nu era o acuza ca AISS-ul nu reprezinta pe cine nu vrea sa-l reprezinta. Reprezentarea este consensuala, dar nici nu se poate obtine decat daca AIS doveste ca poate sa-i reprezinte. PR-ul, marketingul si propaganda sunt factorii care trebuie sa fie "profesionali" pt a capta atentia si increderea unanima in AISS. Nimic nu vine de la sine si nu este usor! 2) Intr-o organizatie de reprezentare, transparenta este una din cheile spre inima increderii. Cu cat e mai mare "bucataria interna", cu atat cresc suspiciunile, intrebarile, etc. si da senzatia de asociata oculta care rivalizeaza cu masoneria:) Cu cat se dezbat public problemele cu care se confrunta organizatia, suporterii si clubul antrenand in discutii si luari de poztie si pe cei care acum nu vor sa fie reprezentati de AISS, cu atat va creste gradul de incredere si se grabeste afilierea. Fiecare adunare generala ordinara sau extraordinara trebuie sa aiba invitati speciali pe cei din peluze si din "restul lumii". Saptamanal/lunar lansati teme dezbateri cu lumea stelista, etc. Altfel, AISS-ul va ramane un cerc inchis. O casa cu o fereastra(comunicate), dar fara usa! Ma rog, nu-mi permit eu, un nimeni virtual, sa va dau voua sfaturi, ci e doar o sugestie. Chiar si aceasta discutie pe care o avem e benefica pt AISS, pt ca sunt spuse unele lucruri care nu ai incaput in comunicat! @xray_rom Am pus posturile in intregime tocmai ca sa nu poti tu sa sustii ca vezi-Doamne le-as fi scos din context. Stiu ca Becali nu va pleca de la Steaua atata timp cat ii aduce bani si capital politic. Dar te-ai gandit vreodata ca ii aduce multi bani si un capital de imagine ridicat tocmai pentru ca in loc sa il conteste, suporterii ca tine merg pe principiul "nu conteaza ce mizerii face, nu conteaza decat sa fim in top in Romania an de an. Da-le naibii de simboluri, ce conteaza acei jucatori care au adus glorie si trofee Stelei, ce conteaza sa castigam onorabil atata timp cat castigam?" Pro-Becali ii consider pe acei oameni care-l ridica in slavi, acei oameni care nu considera ca e un lucru rau ca face orice pentru profit(ce conteaza decaderea gradata a clubului, ce conteaza rusinea pe care am trait-o cand a luat fularul spurcatilor atata timp cat am ajuns in CL pentru a fi cea mai slaba echipa a competitiei). Nu conteaza ca maximizeaza castigul in detrimentul performantei? Pe mine ca suporter ma doare in cot de profitul lui Becali, ma intereseaza doar ca Steaua sa aiba performante(in adevaratul sens al cuvantului, nu eliminari penibile din cupa, locul 2 in campionat si 1-2 puncte in grupele CL).O mica performanta e indeajuns sa iti arunce tie praf in ochi.... Daca tot ma citesti, atunci poate ai citit si care este opinia mea referitoare la modul in care trebuie actionat pt ca Becali sa plece din Ghencea!Am spus acolo cu subiect si predicat cum vad eu ca trebuie actionat sa scapam de cioban!Daca nu ai citit, eu nu pot repeta pt fiecare care ma viseaza pro Becali. Ma oripileaza actiunile "la plezneala", de ochii lumii si ai mediei, care aduc mai mult rau decat bine! Atat timp cat lumea stelista este divizata nicio forma de protest nu va avea efect. Cu cat corul este mai mare si mai bine organizat cu actiuni concertate, cu presiune mediatica, cu atat sansele ca Becali sa-si ia catrafusele sa se care sunt mai mari. Dar, cu oameni intoleranti, care cand le spui adevaruri verde-n fata si tragi semnale de alarma, iti pun etichete cu aer doct: "Gica Contra", pro Becali, "irecuperabil", etc... sunt sanse mici. Pana si media a constat la acel comunicat fractura intre suporteri si totusi unii sustin de-a puia gaia ca a fost dat la momentul oportun:)...dupa ce galeria a cazut la pace cu Becali.... si a scos in evidenta fractura, ceea ce i-a convenit de minune lui Becali:"divide end impera" E nevoie de realism, nu de elan si slogane cum sa ne dam cu capul in zid pana-l spargem!In lupta cu Becali ne trebuie mintea si istetimea capului si nu duritatea lui! MoWeed Postat Astazi, 12:08 PM Fii serios, peste tot in lumea asta se injura la meci. Spurcatii cum sunt televizati desi la fiecare meci in deplasare tot stadionul striga dinam0 **** dinam0? Cum de se televizeaza meciuri cand una din cele mai auzite scandari e romanescul s*** **** cand degajeaza portarul advers? Hai sa fim seriosi... Inseamna ca nu faci diferenta intre prevazut si neprevazut!Intre a striga 2-3 ori/meci si a protesta programat cu injuraturi tot meciul si meci de meci. De exemplu la derby nu am auzit nicio "m*ue" caineasca sau ciobaneasca! Unde mai pui ca era si un motiv suplimentar pt cioban sa inchida peluza pt a "asanarea" morala anti injuraturi:))De ce crezi ca nu a vrut sa dea girul clubului pt suporteri la meciul cu Dinamo?Tot preventiv pt injuraturi. Injuraturile i-au "legitimat" actiuni abuzive in loc sa-l indeparteze pe el din Ghencea!Orice instanta i-ar fi dat castig de cauza intr-un litigiu pe aceasta tema. P.S. Daca eu sau un grup de forumisti vrem sa protestam impotriva ta(de exemplu), ca moderator, prin injuraturi, ce patzim? Primesc/primim ban! De ce?Pai nu-i un forum al suporterilor si daca se injura pe stadioane se poate injura si aici? Eivident ca ar fi intrebari idioate pentru ca raspunsul este simplu. Oricat de mult ai uri pe cineva sau l-ai dezaproba nu poti cobora nivelul limbajului la rangul insultei grosolane. Este o mare diferenta intre o injuratura impersonala(de exemplu: f*tu-i D-zeii masii!) si una personalizata(f*tu-ti D-zei matii!). Prima denota un limbaj grosolan ne-auto-cenzurat penalizata de legea "bunului simt", pe cand a2a este o insulta clara cu "andrisant" definit. penalizata si de legea "juridica". De aceea, un forum care se respecta va trata din punct de vedere conversatiei civilizate, pe toti in mod egal. Indiferent de cine se ascunde sub nick-name...print sau cersetor!Legea este una pentru toti!...sau asa ar trebui sa fie! Nu putem opera cu 2 unitati de masura si sa ne batem in piept cu caramida in piept ca luptam pentru eliminarea limbajului sub-urban din manifestarile unora care nu ne plac, incurajand, fie si prin tacere, sub-urbanul din manifestarile celor care ne plac. Sau putem, ca nu ne opreste nimeni:)...dar atunci ne umplem de ridicol! Edited November 3, 2008 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post Doamne, ce tare te plictisesti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2008 · Report post bine baieti..cu Steaua mereu! Share this post Link to post Share on other sites