MarkCortez

Culise

384 posts in this topic

Plutonier .

Ideea e ca tu raspunzi de supravegherea grupului Nucleo. Acesta este motivul deselor atacuri cu care ne lovesti.

De ce il evitzi pe rezistenta .. si nu va intalnitzi la o bere . Voi 2 .

Ca nu am primii mare trofeu daca am venii 20 de oameni sa batem un maimutzoi ca tine ?

iti e asa frica ? sau ..

Edited by SteLuTzZz

Stiu ca aveti la jandarmerie o statistica a grupurilor din peluzele din Romania...trebuia sa o consulti temeinic inainte sa debitezi prostii...stiu ca nu e usor sa tii pasul,dar informeaza-te macar inainte.

La Dinamo in pch sunt 6-7 grupuri mari si late(cam cate sunt si la noi la nord),iar la sud le-am pierdut numarul de cand o ard casual.

La rapid tot cam la fel(iar ei au o singura peluza).

O sa propun si celorlalte grupuri din nord sa ne confectionam steaguri de gard de dimensiuni mai mari pentru a acoperi golurile ramase si sa nu cumva sa iti mai deranjam privelistea pe viitor.ai idee cam cat masoara steagul nuova guardia fata cel de la roosters de exemplu?sau cel de la energizatii fata de cel de la shadows?uita-te pe filmarile pe care le aveti la jandarmerie si ai sa te convingi.

Si te rog inceteaza cu minciunile legate de liderii nucleo care chipurile fac bisnita in fata stadionului.nu starnesti decat hohote de ras.

Referitor la activitatea nord-ului...sa lasam faptele sa vorbeasca...

Si pe viitor poate eviti sa mai iei loc intr-o peluza "moarta"...nu de alta,dar sa nu-ti afecteze sanatatea.

Nu ma bag in discutia voastra insa Peluza Nord ca si imagine e jos de tot. Mai ales de cand au pierdut steagurile Desant si Triada. Coregrafiile ce au urmat la Nord au fost din ce in ce mai slabe, incepand cu cea de la meciul cu Galata pana la cea cu 47 care chiar mi s-a parut penibila.

Apoi in Peluza Nord, in afara de grupul Nucleo nu sunt steaguri de fluturat sau pe 2 bete, doar cei din TK mai aduc cate un steag cand isi aduc aminte si cand nu mai joaca 2 lei pe primu aut si 3 lei pe primul corner sau cand nu mai vand bilete pe la colt si poate Roosters din cand in cand. Mai este Armata 47 Vest care sunt de apreciat pt prezenta numeroasa si pentru prestatia vocala.insa steagurile lor, inclusiv cel de gard sunt oribile, sub orice critca.Ce e mai deranjant este imaginea steagurlor de gard. Ca sunt mici, sunt mici, nu asta e problema, dar sunt oribile. Toate care mai de care mai urat scrise, culori prost alese s.a.m.a.d. Mai sus se spune de Nuova Guardia si Energizatii...nici macar nu le putem compara, la modul cum arata!! Insurgentii aveau poate cel mai frumos steag de gard din tara si acum...nici nu mai zic nimik. Si ce naiba atatea steaguri negre, toti sunt acum hooligani, culorile clublui nu mai conteaza.Nici ca la sud toate culorile din lume, dar totusi. Imi pare rau ca spun astea, dar am stat 10 ani in Peluza Nord si am fost alaturi de mai multe grupuri, insa Peluza Nord nu a aratat niciodata atat de urat. Si plus cu Mustata ca lider, sau Dorin care saracu nu are putere decat pt brigada lui, sau Bogdan pe care nu-l intereseaza si cei care apar inapoi numai dupa ce mai captureaza cainii 1-2 steaguri la o bataie nu se intrevede un viitor prea frumos.

Nu v-ati intrebat niciodata dece cainii (niste prapaditi, vai de capu lor si plus mult mai copii decat cei de la noi ) au facut atatea in ultimii ani??? Pt ca sunt mai organizati, pt ca pur si simplu ii intereseaza. La noi tb sa se intample ceva iesit din comun ca sa facem ceva si totusi cred ca s-ar putea face.

Ma rog, nu vreau sa ma cert, am scris si eu ca nu mai scrisesem de mult :) oricum cred ca am mai scris mesaju asta de vre 4-5 ori.

bafta

Edited by ssinpadureacualune

Coregrafiile ce au urmat la Nord au fost din ce in ce mai slabe, incepand cu cea de la meciul cu Galata pana la cea cu 47 care chiar mi s-a parut penibila.

la meciul cu galata nu am avut coregrafie,ma rog poate ai vazut o doar tu..

bafta.

Edited by Adrian
sa ne respectam intre noi

la meciul cu galata nu am avut coregrafie,ma rog poate ai vazut o doar tu..

bafta.

Cred ca se referea la meciul cu Bayern.

La meciul cu Galata a fost soldatul ala roman calcand peste turcaleti.

aia a fost la meciu' cu bayern.

Eu nu mia zic nimic, nu vreau sa incing aiurea spiritele. Vedem ce o sa fie in retur si cpmentez atunci daca e cazul.

Eu nu mia zic nimic, nu vreau sa incing aiurea spiritele. Vedem ce o sa fie in retur si cpmentez atunci daca e cazul.

eu vreu sa zic altceva,de 4,5 ani de zile nu te am vazut pe tine sau pe ssinpadureacualune la vopsit o coregrafie cate 2,3 zile,nu v am vazut sa stati cu noi pana la 5 dimineata la Peluza Sud in spate sa pazim o coregrafie,nu v am vazut sa va riscati cu o torta,o fumigena,nu v am vazut sa carati 5000 de stegulete in peluza si sa le asezati in asa fel incat sa iasa penibilul '47,nu v am vazut la meciul cu bayern cand am vopsit 3 zile in frig si am mai rabdat o zi intreaga in poaie in peluza,nu v am vazut cand s a mers dupa caini,ciori,nu am auzit sa ajutati cu o cotizatie pt peluza..in schimb va stiu de cel putin 3 ani pe siteul acesta ca sunteti cei mai carcotasi si cei mai nemultumiti de Peluza Nord.va anunt ca Peluza Nord a realizat cea mai apreciata coregrafie din Romania si probabil o sa mai realizeze,dar nu cu oameni ca voi...

p.s. ieri noapte pe la 1 30 am terminat de vopsit,probabil am vopsit degeaba..nu conteaza

Edited by Gezets

eu vreu sa zic altceva,de 4,5 ani de zile nu te am vazut pe tine sau pe ssinpadureacualune la vopsit o coregrafie cate 2,3 zile,nu v am vazut sa stati cu noi pana la 5 dimineata la Peluza Sud in spate sa pazim o coregrafie,nu v am vazut sa va riscati cu o torta,o fumigena,nu v am vazut sa carati 5000 de stegulete in peluza si sa le asejati in asa fel incat sa iasa penibilul '47,nu v am vazut la meciul cu bayern cand am vopsit 3 zile in frig si am mai rabdat o zi intreaga in poaie in peluza,nu v am vazut cand s a mers dupa caini,ciori,nu am auzit sa ajutati cu o cotizatie pt peluza..in schimb va stiu de cel putin 3 ani pe siteul acesta ca sunteti cei mai carcotasi si cei mai nemultumiti de Peluza Nord.va anunt ca Peluza Nord a realizat cea mai apreciata coregrafie din Romania si probabil o sa mai realizeze,dar nu cu oameni ca voi...

p.s. ieri noapte pe la 1 30 am terminat de vopsit,probabil am vopsit degeaba..nu conteaza

PS : ai uitat de MarkCortez :))

Asa sunt ei ma .. ar fii trist forumu` fara oameni ca ei.

Stelutzz, Gezets nu a stat sa detalieze fiecare user in parte. Nici tu nu ai fost la asa ceva, nici rezistenta..pt ca cei care au facut/mai fac asa ceva sunt prea putini si oricum ii cunoaste toata lumea in peluza.

Gezets, cand o sa spun un cuvant urat despre coregrafii sau mesaje, poti sa ma injuri 10 ani, non stop. Stiu ce munca si ce sacrificii implica o coregrafie si tocmai de aceea ma doare cand stiu ca unii muncesc ca prostii pentru imaginea si onoarea peluzei si altii profita de acest lucru. (am zis altii, nu m-am referit la absolut nici un grup/persoana pt ca nu vreau sa declasez alte polemici).

Chiar credeti ca veti fi lasati cu materiale impotriva "sefului" ? Io ma indoisc tare de tot.

Pai e la mintea cocosului ca nu o sa intrati cu nimic impotriva lu' Becali.Omu' i-a pus in garda pe zmara si ai lui.

Edited by Radu18

eu vreu sa zic altceva,de 4,5 ani de zile nu te am vazut pe tine sau pe ssinpadureacualune la vopsit o coregrafie cate 2,3 zile,nu v am vazut sa stati cu noi pana la 5 dimineata la Peluza Sud in spate sa pazim o coregrafie,nu v am vazut sa va riscati cu o torta,o fumigena,nu v am vazut sa carati 5000 de stegulete in peluza si sa le asezati in asa fel incat sa iasa penibilul '47,nu v am vazut la meciul cu bayern cand am vopsit 3 zile in frig si am mai rabdat o zi intreaga in poaie in peluza,nu v am vazut cand s a mers dupa caini,ciori,nu am auzit sa ajutati cu o cotizatie pt peluza..in schimb va stiu de cel putin 3 ani pe siteul acesta ca sunteti cei mai carcotasi si cei mai nemultumiti de Peluza Nord.va anunt ca Peluza Nord a realizat cea mai apreciata coregrafie din Romania si probabil o sa mai realizeze,dar nu cu oameni ca voi...

Mai baiatule nu m-ai vazut tu...foarte bine. Nici eu nu te-am vazut pe tine acum 10 ani la Bacau sau in alte parti. Iti trimit poze cu steagul de gard pe centrul peluzei cand Triada ta (sau grupul tau care o fi el) nici nu exista si iti povestesc deplasari despre care n-ai auzit in viata ta daca te incalzeste cu ceva.Dar nu tb sa-ti demonstrez tie nimik. Asa ca mai usurel cu comentarile. Am facut pentru peluza aia cat nu o sa faci tu toata viata ta. Iar despre vopsit sa nu vorbim ca as spune ca mai ai mult pana sa ma ajungi. Cei ce incercati sa faceti ceva acum bravo voua, dar e mult prea putin fata de ce s-a facut inainte si daca va asteptati sa va laude cineva, sau sa vi se dea vreo medalie puteti sa mai stati putin. Nu e suficient doar sa faci si dupaia sa te lauzi ca ai facut. Ceea ce faci trebuie sa si conteze. Coregrafia de la meciul cu Bayern (greseala mea anterior, mi-au ramas turcii in cap) sau 47 au fost urate rau. Faptul ca ati muncit la ele nu le face mai frumoase. Bravo voua celor care ati muncit si celor care muncesc in continuare, dar asta nu inseamna ca realizarile voastre nu pot fi criticate sau apreciate de catre cei care le vad. Ca doar de asta sunt facute nu???? Ca sa exprimati ceva prin ele. Si apoi, nu o sa puteti sa traiti toata viata din ACAB. A fost, a trecut, a fost apreciata si inca mai e, dar deja acel nivel a fost depasit. Aseara PN a fost peste medie si pot recunoaste, la fel cum o sa critic cand nu o sa fie. Poate in sfarsit s-a ales o cale corecta si cinstita si poate acest drum va fi urmat.

Cat despre carcotasi, vorbesti aiurea, dabia daca scriu un mesaj pe saptamana, nu vezi cand m-am inscris si cate mesaje am??!! Nu stiu care e treaba cu Mark Cortez sau cine si care e treaba ta cu el nu ma interseaza, dar despre mine nu mai te pronunta ca nu sti nimik.

Valabil si pt Stelutzzz. Nu va mai pronuntati. Din cate vad rupi forumu' in 2, deci cred ca ar fi mai trist fara tine, decat fara mine.

padurea cu copaci .

Grup: Seniori

Postari: 335

Inregistrat pe: 29-March 05

Membrul Nr.: 3,564

vezi ca esti veterean pe forum prieteneeee.

eu am 81 de postari ..

esti tare implicat in forum ..

te inteleg .

salutare

Edited by SteLuTzZz

M-ai prins prieteneee. Nu stiu cum ai facut, dar oricum esti foarte tare. Adevaru e ca e plin p'aici de mesajele mele. Va las, ca sa nu se blocheze forumu' de cat am scris.

Gata, nici eu nu mai postez, poate isi da lumea seama ca nu sunt suprter.

De fapt, o sa imi modific numarul de posturi la 0 sa va iau pe amandoi.

Edited by Stanici

Cam multe ironii si orgolii pe-aici.

Felicitari celor doua peluze, indeosebi Nordului, pentru prestatia de vineri seara! Tineti-o tot asa!

Si ca sa revenim la titlul topic-ului...sper ca ce am auzit sa fie pe bune, si anume ca daca nea Jiji mai abereaza mult, Lacatus ar cam vrea sa ne paraseasca. Nu stiu cat de pe bune e, dar bine ar face. SI asa si-a patat imaginea de antrenor cu revenirea asta. Si oricum nu o sa aiba nici un rezultat.

Din pacate, pt cine a citit "SuperSteaua" poate a observat un lucru: care era jucatorul care era mereu pe la generali, secretari cu gura mare sa ceara bani. Laca. Asa ca dragostea sa pt Steaua sa treaca si prin portofel, iar tocmai din acest motiv sa fi si revenit.

@Cortez ca o parere personala, dupa atatea critici aduse peluzei nord, nu ar fi fost bine sa vi cu un post de lauda la adresa peluzei? Ca totusi au realizat o coregrafie frumoasa la meciul cu Vaslui.

Legat de Lacatus, nu este topicul adecvat unde sa se discute asta. Incearca aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=9411

Guest
This topic is now closed to further replies.