Posted February 13, 2009 · Report post Tu de unde le scoti, ma? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 · Report post Bai Stanici el are pile nu ca tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 · Report post Triada a plecat unde ? In vacanta de iarna sau ce ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 · Report post Ok. A plecat si TRIADA. Cine mai ramane la Nord ? Ca din spate nu mai vine nimeni... cine a ramas si cu bayern,Lyon,in groapa,in giulesti....daca esti de la sud ce te framanta pe tine problemele de la nord asa mult? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2009 · Report post Ok. A plecat si TRIADA. Cine mai ramane la Nord ? Ca din spate nu mai vine nimeni... Vezi sa nu vina din fata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2009 · Report post nu prea vad de ce se inflameaza atat de usor spiritele pe aici... cu glumite semi-agresive... atat timp cat se vede destul de clar ca un singur om acorda o atat de mare importanta acestui subiect. nu mai este foarte mult pana incepe returul si cred ca cel mai bine ar fi sa incercam sa ramanem uniti cu totii, pentru a incerca ceea ce ne-am propus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post cine a ramas si cu bayern,Lyon,in groapa,in giulesti....daca esti de la sud ce te framanta pe tine problemele de la nord asa mult? N-am treaba cu Sud-ul. Din pacate inca sunt pe la Nord. Andreiasu ai ramas acelasi subtil, cu aceiasi ironie "fina". Pacat ca intr-un an doi nu o sa mai ai cu cine sa fii subtil prin peluza. Pt ca aia care o sa ramana s-ar putea sa fie toti fani "Jiji", deci si cu un coeficient de inteligenta apropiat finantatorului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post cu parere de rau o spun, dar triada a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat peluzei Nord in ultimii 2 ani ..pacat de ei, mare pacat Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post pai ce e asa pacat? au plecat din tara? au renuntat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post @markcortez O sa vedem peste 1 an sau 2 ce o sa mai fie. Ar trebui sa fim mai preocupati de problemele actuale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 · Report post Mark, incearca sa faci delimitarea (in exprimare) dintre grupurile din PN si gloata care se afla de la al nustiucatelea rand in sus din acea peluza cand te referi la "fani Jiji". Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 · Report post @markcortez O sa vedem peste 1 an sau 2 ce o sa mai fie. Ar trebui sa fim mai preocupati de problemele actuale. Trebuie sa il injuram pe Becali.Majoritatea de asta sunt preocupati,nu sa sustina echipa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2009 · Report post Mark, incearca sa faci delimitarea (in exprimare) dintre grupurile din PN si gloata care se afla de la al nustiucatelea rand in sus din acea peluza cand te referi la "fani Jiji". As vrea sa o fac, dar nu pot. Pentru ca exista fani in primele randuri. Dar asta e un alt subiect si nu are rost sa-l detaliem, pt ca stim ce discutii ies. Oricum, astept cu DEOSEBIT interes meciul vineri, sa vad fiecare grup ce poziti are referitor la "finantzator". Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2009 · Report post Dar tu cortez. ce mai cauti la Nord daca te indispune ce se intampla acolo ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2009 (edited) · Report post Dar tu cortez. ce mai cauti la Nord daca te indispune ce se intampla acolo ?! e civil in misiune...v-am mai zis-o si in trecut... cortez parca erai alt om pe privat...stiu ca iti alegi momente cheie pentru a agita spiritele pe aici...ba ca a murit nordul de cand s-a mutat triada,ba ca nu vine nimeni din spate,ba ca suntem fani Gigi,ba te iei de coeficientul nostru de inteligenta samd...transmite-le superiorilor tai urmatoarele idei:protestul continua indiferent de consecinte;incearca si tu sa le explici ca plasarea civililor in apropierea grupurilor nu mai e o idee atat de inspirata,ca baietii au inceput sa ii cunoasca... post-urile tale vin inainte de intalnirea reprezentantilor suporterilor din tara cu jandarmeria care o sa aiba loc maine,deci ai fi aflat detalii de genul asta la sedinta,dar vad ca esti nerabdator.mai bine v-ati concentra mai mult pe conflictul dintre clanul preda si bgs...vezi ca nici in ganeasa nu prea e liniste. in alta ordine de idei,iata cateva poze cu civilii prezenti in peluzele din Romania,pentru cei care nu ii cunosc deja...cortez tu care esti?numarul 10 cumva(cu ochelarii in par)? Edited February 23, 2009 by rezistenta_ultras Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2009 (edited) · Report post pozele astea sunt pt pastrat in pc-uri si privite zilnic cu maaaaare atentie... multumesc hahaha,primul din ei ar putea fi lider de galerie ))) si nu imi pot da seama,cat de idiot sa fii sa trimiti o femeie care are in jur de 40 de ani sa intre in randul suporterilor? pai si chiar de as sti despre ea ca e doar vecina de la 2 tot nu i-as zice unde imi tin pastilele de paracetamol sau cd-urile cu BUG Mafia... Edited February 23, 2009 by puyol Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2009 · Report post Interesant e ca singurii care au o problema in ceea ce ma priveste sunt unii de pe la Nucleo. Sa va fi deranjat atat de mult post-urile mele legate de "prietenia" voastra cu conducerea clubului ? Sau nu am detaliat prea mult cum unii de pe la voi vand biletele primite GRATIS de la club, la derby-uri. Faptul ca ma faci jandarm o iau ca pe o jignire, grava, motiv pentru care o sa-ti raspund la fel de "nesimitit" cum ai facuto tu. Cum apare unul care spune lucrurile pe fata, ba este jandarm, ba este instigator, ba e dinamovist, ba e....Am inteles pozitia adminilor, motiv pentru care nici nu am mai detaliat anumite chestii. Dar cand matalutza vii si ma faci jandarm, chiar ai intrecut masura. Te intreb: ce nu este adevarat din ceea ce am spus eu. Vine cineva din spate ? Au aparut grupuri noi la Nord si nu le-am vazut eu sau gardul care altadata era plin de bannere acum e aproape gol ? Care a fost atitudinea grupului pe care il reprezinti aici la protestul anti Jiji ? Iti zic eu, pt ca v-am vazut eu si o peluza intreaga: ATI TACUT ! LINISTE ! De ce ? Pentru ca, cei care va reprezinta, de-alungul timpului, au mers in multe deplasari, atat in tara cat si afara PE BANII OIERULUI ! Pentru ca, aceiasi reprezentanti ai grupului, cand unii suporteri cheltuiau sute de lei ca sa vina in Bucuresti la meci, ei le mai cereau 50 lei/bilet . Cand ? CU Dinamo...meci tur.(si asta ca sa-ti dau 1 exemplu). Dac vrei si porecle ale celor care vindeu bilete (pe ca, surprinzator pt tine, nu le cunosc nici numele, nici CNP-ul sau seria la buletin), ti le zic. Dar tot aici, nu mai discutam pe privat. Imi cer scuze adminilor pentru mesajul postat mai sus, pentru ca inteleg ca sunt anumite subiecte "prea delicate" si nu ar trebui postate aici, dar nu suport ca, pentru ca spun anumite chestii verde-n fatza, sa fiu acuzat ca sunt jandarm sau ca as avea nu stiu ce interese ascunse. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2009 (edited) · Report post Baieti, nu are rost sa ne certam. Vom vedea vineri si in etapele care urmeaza cine are dreptate. Adevarul e ca se intampla lucruri urate in tribune. Biletele primite gratis se dau la preturi destul de profitabile si sunt si multi pro-cioban. Si aici nu ma refer doar la grupari. Si printre ceilalti suporteri si printre cetateni circula momentan curentul "ultrasii sunt rai pt ca vor suspendarea echipei, becalii e bun ca a facut performanta". Vedeti treburile astea si pe site. Sunt oameni care scriu asa ceva cu foarte multa convingere. E o prostie dar faptul ca exista astfel de oameni e foarte ingrijorator. p.s. Eu cred sincer ca in aceste momente se vor uni toti din stadion impotriva lui becalii. De asta am zis sa asteptam sa vedem. Nu conteaza ce a fost. Conteaza ce va fi. Si chiar daca mai raman "bijnitarii", un stadion unit impotriva ciobanasului mi se pare foarte, foarte frumos in acest moment. Ar fi cea mai mare bucurie legata de Steaua in acest sezon. Edited February 23, 2009 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2009 · Report post @MarkCortez Nu te mai inflama atat. E o vorba la noi care spune "cine se scuza se acuza". Daca nu esti jandarm nu vad de ce iti faci atata sange rau. Pana si printre jandarmi sunt oameni de treaba insa faptul ca procentul lor este infim si nu face nici o diferenta e o realitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2009 (edited) · Report post Ma, in unele privinte are dreptate si Cortez. Dar, pana la urma, cum a zis Adrian, important e ce va fi! Cat despre frumosii aia, pe numarul 8 l-am vazut si la meciul cu Tm si la hochei. Edited February 24, 2009 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2009 (edited) · Report post era exact reactia la care ma asteptam...stii cum e cortez...fara foc nu iese fum.nu am auzit dintr-o singura sursa de legaturile tale cu oamenii in albastru.nu stiu inca exact ce functie ai pe acolo,dar sunt convins ca faci parte din acea structura.reactiile te tradeaza si cred ca toti au remarcat asta.pe langa cei care mi-au spus despre meseria ta,sunt o gramada de alte indicii care te deconspira:refuzi sistematic o intalnire live cu o bere in fata pentru a discuta problemele care te framanta(doar noi 2 ca intre stelisti),apari doar in momente cheie si de risc maxim pt jandarmerie(meciurile cu Urziceni,Timisoara,fiorentina,acum iar etc),postezi in jurul datelor in care suporterii au intalniri cu jandarmeria...;daca te simti agasat de ce se intampla la nord,ai o gramada de alte locuri pe stadion unde te poti desfasura cum vrei tu...sau acolo iti e impus sa spionezi? cat despre dezvaluirile tale "senzationale" parca desprinse din ziarul cancan...le repeti la nesfarsit si ai devenit de mult timp plictisitor,cel putin pentru mine. daca vine cineva din spate?...e o problema generala a peluzelor din Romania...sunt din ce in ce mai pustii,cam toate...o exceptie ar fi sudul nostru,insa cresterea lor numerica nu e datorata atragerii de noi membri din noua generatie,ci din cauza migrarii celor din nord spre sud...ei in principiu sunt cam aceiasi. cat despre atitudinea grupului...o sa caut pozele mesajelor pe care le-am facut impotriva conducerii,dar pe care n-am putut sa le introducem in stadion din diferite motive... in legatura cu biletele...stii cate mesaje am pe privat in jurul derby-urilor cu textul de genul:"frate suntem 2 baieti din busteni care vrem sa venim la meci...platim oricat pe un bilet"?...daca eram atat de disperati dupa bani cum ne consideri tu,as fi profitat de pe urma lor,dar iti pot confirma daca imi citesc post-ul ca i-am refuzat politicos,explicandu-le ca nu ii putem ajuta in acest sens... cat despre meciurile la care te referi...biletele se impart in mod aproximativ egal intre cele 2 peluze/intre cele 15-20 de grupuri care activeaza in cele 2 peluze+independentii de pe langa grupuri...fa si tu un calcul cam cate bilete revin fiecarui grup la un numar de 400-600 de bilete care ne-au fost distribuite la ultimele 2 deplasari din Bucuresti si spune-mi daca e loc de bisnita.la meciul cu Dinamo la care faci referire,tin minte foarte clar ca abia ne-au ajuns biletele noua,membrilor grupului,deci te rog nu mai abera ca ai cumparat bilet la suprapret de la noi...stiu ca e un obicei al jandarmeriei sa dezinformeze(inca un motiv in plus sa cred ca esti din randul lor). detaliile scrise mai sus sunt pentru cei mai naivi care chiar te cred un suporter stelist preocupat de soarta PNS,nu pentru tine. @Bodanel o pozitie echilibrata...probabil l-ai "mirosit" si tu. @Stanici nr. 2 a fost intre noi in giulesti...si-a dat lumea seama abia la sectia de politie... nr. 6 in Peluza Nord cu esarfa la gat si goarna...tot la sectia de politie am facut "cunostinta". nr. 7 isi face veacul pe la portile de acces de la nord. nr. 12 filmeaza tot ce misca in nord din spatele portii. aaa si era sa uit...nr. 10 cred ca e MarkCortez! Edited February 24, 2009 by Bodanel Scrie prima litera cu majuscula ca ne dor ochiii daca vrem sa citim Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2009 (edited) · Report post Indiferent cand as posta, tot ai putea sa legi post-ul meu de un eveniment. Ba ca e nu stiu ce meci, ba ca atmosfera e tensionata. Ma rog, te las sa ai ce impresii vrei tu, problema ta ce gandesti. Meci de risc maxim cu Urziceni...cu Fiorentina..deci de acum sa postez doar inaintea meciurilor cu Bistrita si Gaz Metan Medias ? Nu vreau sa fac din aceste topic un razboi personal cu cei de la Nucelo, pt ca nu este cazul. Poate nu toti sunt "murdari". Din pacate sunt aceia care ies in fatza, care stau alaturi de Mustatza si dau tonul si care sunt mai reprezentativi pt grup, sunt aceia pe care ii vedem la fiecare derby cu 10..15...20 bilete in plus intrebandu-ne daca vrem bilet. Ieftin. Imi pare rau ca NU POT fi de acord cu o asemenea atitudine. Problema golirii peluzelor nu cred ca este valabila, cel putin in Bucuresti la caini sau ciori nu am vazut gardul gol, fara steaguri. La noi mai sunt 3-4 steaguri pe gard. Ma intrebam ce o sa se intample dupa ce au plecat si cei de la Triada cu Peluza Nord. Nu ca s-ar inchide peluza fara ei, dar cel putin in ultimii 3 ani ei si cu Desant au fost cei care au realizat TOATE coregrafiile peluzei Nord. SI unele dintre ele au fost incredibile. Astept cu interes cine o sa se mai ocupe de coregrafii, cine o sa mai miste un deget pt peluza. Pt TOATA peluza, nu ma refer la coregrafiile sau mesajele de grup. Si ca o remarca: au fost introduse o gramada de mesaje impotriva conducerii si acasa si in deplasare, numai voi nu ati putut. Incredibil ghinion. La fel cum incredibil ghinion cum ai uitat sa spui pe ce bani anumiti membrii ai grupului au facut deplasari la meciurile UCL. Nu numai anul asta... Cu respect, Plutonier MarKCortez Edited February 24, 2009 by MarkCortez Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2009 · Report post Stiu ca aveti la jandarmerie o statistica a grupurilor din peluzele din Romania...trebuia sa o consulti temeinic inainte sa debitezi prostii...stiu ca nu e usor sa tii pasul,dar informeaza-te macar inainte. La Dinamo in pch sunt 6-7 grupuri mari si late(cam cate sunt si la noi la nord),iar la sud le-am pierdut numarul de cand o ard casual. La rapid tot cam la fel(iar ei au o singura peluza). O sa propun si celorlalte grupuri din nord sa ne confectionam steaguri de gard de dimensiuni mai mari pentru a acoperi golurile ramase si sa nu cumva sa iti mai deranjam privelistea pe viitor.ai idee cam cat masoara steagul nuova guardia fata cel de la roosters de exemplu?sau cel de la energizatii fata de cel de la shadows?uita-te pe filmarile pe care le aveti la jandarmerie si ai sa te convingi. Si te rog inceteaza cu minciunile legate de liderii nucleo care chipurile fac bisnita in fata stadionului.nu starnesti decat hohote de ras. Referitor la activitatea nord-ului...sa lasam faptele sa vorbeasca... Si pe viitor poate eviti sa mai iei loc intr-o peluza "moarta"...nu de alta,dar sa nu-ti afecteze sanatatea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2009 · Report post NU ai inteles nimic. Sau te faci ca nu intelegi. NU e vorba da CAT DE MARI sunt bannerele de gard, e vorba ca nu mai sunt bannere. Zi-mi tu nenumaratele grupuri din Peluza Nord care-si pun steagul pe gard. Problema este ca foarte multi s-au scarbit de ceea ce se intampla la Nord si ori nu mai vin deloc la meciuri ori s-au mutat la trib II...la Peluza Sud...si asta din cauza unora care vin in peluza din interes, si nu din dragoste pt Steaua, pt culori, pt traditie. Cand toata lumea este revoltata de ceea ce face/zice oierul si f. multi sufera pt ca nenorocitul ala isi bate joc de tot ceea ce inseamna Steaua, altii merg in deplasari in Italia, in Germania MOCA, pe banii lui. Cand toata lumea il injura pe Jiji, altii, alaturi de care am stat ani de zile in peluza, simuleaza si ei revolta, dar pe la spate te injura si abia asteapta sa mai prinda o mocangeala din partea conducerii. Si chestiile astea se intampla de mult de tot, de pe vremea cand era Piti antrenor. Un stadion intreg il injura, dar unii care sunt membrii la Nucleo acum mergeau la sfarsitul meciurilor sa ii cereau lui "nea Pitzi" tricouri de la jucatori. Tu nu vezi astea ca fiind niste probleme. Tu ma acuzi pe mine ca sunt jandarm, ca vb prostii, ca vreau sa agit spiritele. Numai ca sa ma discreditezi, sa nu mai zic aici nimic de toti ordinarii care au distrus Peluza Nord si sa tac draku odata cu toate problemele mele "delicate". Daca ceea ce as fi spus eu aici erau minciuni, probabil ca pana acum mesajele ar fi fost sterse si eu as fi fost dat afara de pe forum. Tu, si altii de la tine vreti sa ma cunoasteti...dar nu ca sa discutam despre probleme peluzei, pe voi va arde cine este nemernicul care va da in gat si vreti sa-i rupeti capul. Cu stima, acelasi plutonier MarkCortez Share this post Link to post Share on other sites