Posted December 20, 2008 · Report post Nu pot sa cred ca sunt astfel de oameni la Steaua:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2008 · Report post Pai din cate am inteles,puteam sa si pierdem meciul din cauza asta.Nu am fi fost la prima abatere.Ai vazut ca la galata s-au dat si erau cam aceleasi persoane ca si la Firenze.Nu vreau sa vorbesc aiurea, dar chiar cred ca pentru binele Stelei, mai bine ca nu s-au dat. oricum am pierdut referitor la torte,nu o sa arunc acum acuze in stanga si in dreapta dar taranu' stie de unde avem tortele ceea ce e foarte grav,avem sifoane printre noi,asa ca aveti grija cu cine vorbiti si ce vorbiti L`a prins in poza asta e cel mai rau...am vazut la stiri si am ramas Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2008 · Report post u play, u pay! pacat. daca asta merita puscarie, gb merita facut cadou la canibali. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2009 (edited) · Report post Se pare ca Mosu' a fost darnic anul asta. Pe langa coruptie Jiji o sa intre in proces si cu un fals. Nu e rau. Din ce in ce mai bine. Ca sa nu zic de bucuria pricinuita de dosaul cu transferurile...oare chiar sa se duca la fund Giovani, Victor, Borcea ? Doamne Ajuta ! Ma duc sa-mi cumpar maine teren langa Jilava, ca daca intra baietii la parnaie, se face cartier de puscarii de lux pe acolo... Edited January 7, 2009 by MarkCortez Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post Umbla un zvon ca mai multi de la Nord ar pleca la Sud sau la tribuna. Stiti ceva ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post Am inteles ca Gigel va vinde Steaua doar daca va fi bagat la puscarie. Sa speram ca asta se va intampla cat mai repede. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 (edited) · Report post Umbla un zvon ca mai multi de la Nord ar pleca la Sud sau la tribuna. Stiti ceva ? plm hai sa discutam ca pizdele la coafor despre vietile altora.... Tu chiar te-ai gandit inainte sa scrii aici intrebarea asta? Edited January 27, 2009 by AdiM Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post @Adi :laugh: pac pac :laugh: Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post Eu daca-as sta la nord m-as muta la sud. Fiind in emisfera nordica, la sud e mai cald. Si vara invers. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post plm hai sa discutam ca pizdele la coafor despre vietile altora.... Tu chiar te-ai gandit inainte sa scrii aici intrebarea asta? Nu intrebam cine a plecat si de ce, nu era o barfa ..pur si simplu a fost o intrebare pt daca se inatmpla asa sunt curios cine o sa mai ramana la Nord. Plus ca leaderii din Nord ar trebui sa-si puna ceva intrebari ca din ce in ce mai putini suporteri ADEVARATI vin/raman la Nord. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post isi pun ei alte intrebari acum Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post Mai sunt o gramada de brigazi si independenti care raman la Nord care o sa aiba grija de peluza pe care unii la greu o parasesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 (edited) · Report post Mai sunt o gramada de brigazi si independenti care raman la Nord care o sa aiba grija de peluza pe care unii la greu o parasesc. (...) nu-nteleg ce vrei sa spui cu peluza parasita la greu, da ma rog, nu tin neaparat sa le-nteleg pe toate.. Edited January 28, 2009 by AdiM Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post Atunci nu ma mai intreba. La subiectul asta nu tin la caterinca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post Nimeni nu este de neinlocuit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2009 · Report post Nimeni nu este de neinlocuit... Pai daca e asa, ar trebui inlocuiti destui... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 (edited) · Report post Pai daca e asa, ar trebui inlocuiti destui... ma rog,cu cateva exceptii... cine crede ca Sud este solutia e liber s o faca,ramanem aceeasi buni prieteni ca si pana acum. Edited January 29, 2009 by Gezets Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 · Report post La Multi Ani Glas! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 · Report post La multi ani GLAS. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 · Report post S-au orientat bine, s-au infiintat inaintea inceperii campionatului, sa nu dea de baut. La multi ani, baieti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 · Report post La multi ani GLAS. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 · Report post Mai sunt o gramada de brigazi si independenti care raman la Nord care o sa aiba grija de peluza pe care unii la greu o parasesc. foarte putini Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2009 · Report post S-au orientat bine, s-au infiintat inaintea inceperii campionatului, sa nu dea de baut. La multi ani, baieti! Oricum au dat de baut Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2009 · Report post Ok. A plecat si TRIADA. Cine mai ramane la Nord ? Ca din spate nu mai vine nimeni... Share this post Link to post Share on other sites