MarkCortez

Culise

384 posts in this topic

:ce_oameni: ma apuca durerea de cap cand citesc ce scrie pe`aci,da ma uite eu personal vreau sa ne suspende vre`o 2 ani din competitiile internationale..si nu`s singuru :cursing:

fara meciuri in CL si UEFA => mai putzini bani

suspendarea terenului => si mai putzini bani

jucatori nu mai sunt vazutzi de nimeni => 0 transferuri => aproape nici un ban

nici un ban care sa vina la club => CIOBANU PLEACA DIN Ghencea

cam asa vad eu lucrurile ... si cum a zis si katau ... nu numai eu ... intelegetzi ce vretzi

:worthy:

Daca este adevarat, cred ca e cea mai buna veste pe care am primit-o de mult, mult timp!

eu zic sa nu ne aruncam,daca la el e criza si vrea sa vanda,inseamna ca si la altii e criza deci scade si puterea de cumparare a eventualilor...cumparatori :)

oricum,a scos profit maxim ciobanu,si daca vine clubul,o sa scoata si mai mult, pendula-i-as ranga in dantura si vede-l-as pe cocalari.com

daca tot a venit vorba de vanzare si cumparare...sa nu scapam de Becali si sa ne alegem cu vr'un turcu sau mititelu si sa ne blestemam zilele...pana la urma cei ce se implica financiar in fotbal sunt cam de aceeasi calitate...asa ca...

daca tot a venit vorba de vanzare si cumparare...sa nu scapam de Becali si sa ne alegem cu vr'un turcu sau mititelu si sa ne blestemam zilele...pana la urma cei ce se implica financiar in fotbal sunt cam de aceeasi calitate...asa ca...

De acceasi parere sunt si eu.Daca vinde Steaua,probabil o sa vina altul la fel ca si el.

Pai si noi cu ce ne mai distram daca vine unul linistit, care sta in banca lui si doar investeste bani? :D

Pai si noi cu ce ne mai distram daca vine unul linistit, care sta in banca lui si doar investeste bani? :D

Ma faci sa rad :gathering:

o intrebare, nu neaparat legat de culise:

Ce legatura are fotbalul cu politica?. Ma refer la reclamele de pe pagina principala.

Da-mi voie sa te contrazic la faza cu Mititelu.

O avea Mititelu multe defecte care se regasesc si la becalii dar, spre deosebire de oier, Mititelu nu a facut nimic(din cate stiu eu) ca sa pateze onoarea si emblema Universitatii.

Mititelu respecta si iubeste clubul pe care il patroneaza.

becalii doar se foloseste de Steaua.

Mititelu a adus la echipa un antrenor tanar, necunoscut dar l-a lasat sa lucreze linistit(e la echipa de vreun an si ceva) si , cu o echipa formata in proportie de 90% din jucatori crescuti de club, italianul are rezultate destul de bune.

La noi antrenorii sunt adusi ca sa fie becalii multumit, in teren intra cine apare pe foaia din loja, tinerii sunt antrenati de veri si nepoti si sunt imprumutati, nu promovati, transferurile sunt facute in functie de pret si Steaua a ajuns carpa.

Pe mine nu m-ar supara un "Mititelu" la Steaua.

Un om care stie ce inseamna Steaua si respecta culorile ros-albastre nu are cum sa isi bata joc de aceasta echipa.

o intrebare, nu neaparat legat de culise:

Ce legatura are fotbalul cu politica?. Ma refer la reclamele de pe pagina principala.

alea sunt reclame google si nu avem cum sa le filtram pt ca sunt in flash.

nu avem nicio legatura cu politica.

mai pe intelesul tuturor, nu am semnat niciun contract de publicitate cu vreun politician, nu sustinem niciun candidat, nici nu suntem vanduti, corupti sau ce mai cred unii de pe aici.

Legat de suspendarea Stelei: Este pentru prima data in istorie cand imi doresc sa ne suspende astia terenul. Un an de zile, atat, sa il arda la buzunar pe oier. Steaua de acum, atat conducere cat si jucatori (cu putine exceptii..Radoi, Ogararu, P.Marin) e formata din mercenari si din oameni care daca maine s-ar desfinta echipa de fotbal nu ar avea nici o problema.

Nu mai simt nimic pt echipa asta, nu mia am nici o emotie cand ma uit/ merg la meciuri, ma doare sufletul cand vad unde am ajuns. Si asta numai din cauza nenorocitului de oier.

Si mi se face si mai sila cand ii vad cum ei retrag tricoul cu nr. 12, ca rahat, este pt suporteri. Cand dupa meciul cu Poli incepe Argaseala sa promita marea cu sarea, numai sa nu facem ceva si sa ne suspende astia. Dar cand intra bodyguarzii peste tine in peluza si bat suporteri nevinovati, ei dau a 2 a zi comunicat ca firma de paza a actionat regulamentar si ca suporterii sunt de vina. Javrele draku...

"Suporterii nu voiau sã suspende terenul Stelei când au aruncat cu torțe, le-au aprins pentru cã așa le place lor", a spus Argaseala!

Deci sa intelegem ca asta nu e prost, el e doar o canalie, nu?

a spus Argaseala!

Deci sa intelegem ca asta nu e prost, el e doar o canalie, nu?

"E simplu, dar il prefer, cel putin e onest, nu e un misel!"

inca una

ªefii roș-albaștrilor vor închide azi porțile stadionului, la amicalul cu

"naționala" României, de teama unor proteste ale fanilor

Nici un suporter stelist nu va putea vedea astãzi amicalul pe care echipa favoritã îl va susține în Ghencea, împotriva selecționatei României, formatã exclusiv din fotbaliști din Liga I. Motivul? Conducerea Stelei a luat o decizie fãrã precedent în istoria clubului: va închide porțile pentru a nu le permite fanilor sã vinã la stadion.

gsplm

Sunt de acord cu ce a spus mark cortez mai sus,simt cum pasiunea pt fotbalul din Ghencea se stinge usor,usor.Nu mai simt aceleasi sentimente ca acum 10 ani.Ultimul meci la care m-am bucurat si mi-au dat lacrimile, a fost Steaua-valencia la penaltyuri, am fost in extaz.Toti banii din lume nu se compara cu ce am simtit atunci.Creca a fost ultimul meci in care jucatorii din acel meci si-au dat sufletul pentru Steaua.Acum...Steaua Bucuresti este o simpla echipa din campionat ca oricare alta,fara stralucire,nu mai e Steaua de care ma indragostisem acum 15 ani pentru prima data.Asa ca DA,imi doresc sa piarda cu fiorentina,chiar daca voi plange,vo sti ca poate in viitor ne vom descotorosi de acest microb care i face asa demult Stelei mele iubite.Totul raul spre bine...

Doresc sa salut numarul extrem de mare de jandarmi in civil aflati in peluza la meciul cu Fiorentina. Nedumerirea mea este, ce treaba are Jandarmeria in peluza, atata timp ca clubul plateste o firma de paza. Sau mai nou jandarmii lucreaza pe zmardoiescu vip in timpul liber.

p.s. banuiesc ce cauta jandarmii in peluza, avand in vedere ca dupa meciul cu Fiorentina cam 10-15 de la Sud au fost retzinuti, dar tot nu inteleg., legal vorbind, ce fac ei acolo.

ehh or fii si ei hooligani sub acoperie :D la SUD cel putin au baietii grija de ei din cate am observat :D:D:D:D:D bv baieti! la NORD nu stiu pt ca nu stau acolo (sa nu intelegeti gresit, nu am spus ca la NORD nu ar avea etc..)

respect!

referitor la torte,nu o sa arunc acum acuze in stanga si in dreapta dar taranu' stie de unde avem tortele ceea ce e foarte grav,avem sifoane printre noi,asa ca aveti grija cu cine vorbiti si ce vorbiti

Guest
This topic is now closed to further replies.