Posted November 17, 2008 · Report post Nu vroiam sa fac alt topic de aceea am postat aici. Publicul larg poate fii interesat de altfel de chestii pentru. a evita zonele respective. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post Cu greatza, durere si tot ce vreti voi am inteles ca pt Munchen s-ar pune la dispozitie 1-2 autocare. Sper sa ma insel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post asta nu are legatura cu meciul de Sambata. e ceva mai vechi... asta s-a intamplat inainte de meciul cu Rapid. tiganii tot tigani raman. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post http://www.adevarul.ro/articole/Catalin-zm...e-politica.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post Deci este super super tare...regie politica. Ha ha ha ha. El, principalul contracandidat al Elenei Udrea si Luminita Anghel. Omul a devenit deja paranoic. Parca ar fi membru PNG. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post i-auzi alta: Urmare a nedoritelor evenimente petrecute recent in tribunele stadioanelor cluburilor Rapid si Steaua, dar si ale altor cluburi, LPF considera ca vandalismul anumitor grupuri de huligani a atins un punct-limita, dincolo de care se contureaza riscul de a inregistra nu doar mari pagube materiale (a se vedea autoturismele distruse, modernizarile grav afectate ale stadioanelor etc.), ci si victime omenesti. Suntem in posesia unor date care atesta limpede ca aceste grupuri vin la meciuri nu pentru a gusta spectacolul sportiv, ci exclusiv pentru a provoca scandaluri si batai. Cazurile cameramanului maltratat la Cluj, al celui lovit cu lanturi in preajma stadionului din Ghencea ori cel al suporterului transportat sambata seara in stare de inconstienta sunt suficiente pentru a justifica semnalul nostru de alarma. Ca sa numai vorbim de faptul ca asemenea manifestari ale catorva indivizi scapati de sub control pot constitui scanteia declansarii unor nedorite tulburente de ordin nu doar sportiv, ci chiar social. Ca atare, in dorinta de a salva pe de o parte spectacolul fotbalistic, iar pe de alta pentru a permite spectatorului civilizat sa se bucure in liniste de aceasta binemeritata relaxare, facem un apel insistent la MIRA si Ministerul Justitiei de a aplica mult mai ferm decat pana acum prevederile Legii nr.4/2008, ca si, de la caz la caz, ale altor prevederi ale Codului Penal si Civil. Fata de care – o spunem raspicat – au demonstrat pana in present o nepermisa toleranta. Statistici clare demonstreaza ca, in ciuda constatarilor Jandarmeriei si, uneori, ale Politiei, un procent nepermis de mic ale acestor infractiuni a ajuns in fata instantelor. Si nici unul dincolo de gratii, adica acolo unde ar fi locul unor indivizi iremediabil certati cu normele civice. De asemenea, facem un apel si catre presa romana sa se alature demersului nostru, impreuna cu toti oamenii dornici sa intre cu adevarat in Europa mileniului 3, pentru a starpi acest flagel al vandalismului ce ia proportii ingrijoratoare. http://www.LPF.ro/comunicate.htm Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2008 · Report post Cu greatza, durere si tot ce vreti voi am inteles ca pt Munchen s-ar pune la dispozitie 1-2 autocare. Sper sa ma insel. e sigur Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2008 · Report post e sigur ce e sigur?cine esti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2008 · Report post cu deciziile luate azi pot spune ca intram in normalitate si topicul legat de culise isi pierde obiectul muncii. vestile vor fi bune Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2008 · Report post Surprinde-ne si pe noi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2008 · Report post nu mai e nimic sigur din cate am auzit nu va fi niciun autocar de la club cica s-au refuzat dar inca odata zic nimic nu e sigur Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 (edited) · Report post ultimele noutati din domeniu. primit pe messenger, deci nu stiu cat de adevarat e: un prieten: sal, auzi ce mi-a zis unu aseara din cartier. a fost si el la meciul cu Timisoara, era la paza cu un caine pe sus pe undeva. cica la meciul urmator vin vreo 30 de rugbisti si ii baga printre noi in peluza 1 printre randuri sa aiba grija de noi in caz ca facem scandal. Il citez pe Nea' Vali: suporterii trebuie respectati! Oare asta inteleg ei prin respect fata de suporteri ? Edited November 25, 2008 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Stadion gol la meciul cu Fiorentina!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post da, da... stai pe aproape Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Ne respecta adversarii mai mult decat conducerea clubului.E incredibil unde s-a ajuns. "Fanii Stelei își joacã bine rolul de al 12-lea jucãtor. Nu ne-a fost ușor sã facem fațã presiunii” - Daniel Van Buyten Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Stadion gol la meciul cu Fiorentina!!! Daca facem protest as merge pe ideea sa nu intram la meci in prima repriza , iar la pauza sa populam peluzele si sa incurajam totusi echipa...macar in ceasul al-12-lea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Eu ziceam sa fie 0 bilete cumparate cu italienii.Sa vada ca putem lovi si unde il doare, la buzunar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 (edited) · Report post Pai nu ai observat unii au inceput sa le vanda....Eu nu prea am ce sa face ca mi-am luat tot pachetu si de vandut nu prea imi vine. Edited November 25, 2008 by STARforce Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Eu ziceam sa fie 0 bilete cumparate cu italienii.Sa vada ca putem lovi si unde il doare, la buzunar. Bine ar fi, dar daca nu ar merge suporterii stelisti, tot ar merge copii de bani gata care cred ca e "trendy" sa-l vezi pe Mutu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Nu cred ca asta e o solutie.Poate i umblam putin la avion,inainte de a pleca la Munchen,si ne rugam sa se opreasca motoarele pe la 1000m altitutine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post ca tot vine vorba de "culise" Zeci de suporteri ai Stelei au ajuns deja la stadionul pe care se va disputa diseara partida dintre Bayern si echipa lui Gigi Becali. Acestia au asupra lor torte si ameninta ca vor face scandal in timpul partidei in tribuna pentru a incerca suspendarea Stelei din Cupele Europene. Acestia au dezvaluit planul spunind ca vor sa se razbune astfel pe Gigi Becali pentru bataia incasata in timpul partidei cu Poli Timisoara, atunci cind firma de paza condusa de Catalin Zmarandescu a intrat in forta in galeria ros-albastrilor. fmmm de cretini handicapati, astia merita arsi pe rug sa mor...cum sa inventezi asa ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Nu cred ca e adevarat. E ori o inventie gesepista ori suporteri rivali. Stelistii adevarati nu ar face niciodata rau Stelei in speranta de a da in becalii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2008 · Report post Inclin sa cred ca este o inventie a gsp-ului Share this post Link to post Share on other sites