Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Majoritatea care vorbesc si judeca ultrasii sunt oameni care nu au ajuns in viata lor la stadion, care stau acasa in fata televizorului si sparg samanta ca taranii. Eu pot sa zic ca timp de 3 luni cat petrec in Romania merg la fiecare meci si mi-as lua bastoane in capatana pentru Steaua. Daca nu intelegi un fenomen mai bine taci si mananca samanta. Poti sa mergi la meci sa incurajezi echipa, sa canti tot meciul, sa fi ultras si sa stai [...] in banca ta fara sa aprinzi torte sau sa sari la gatul brigazii de securitate ca vor sa aresteze [....].......Ultras nu este un fenomen...este o boala pe cale de disparitie...in vest este data uitarii la noi o sa mai dureze ceva timp.... Sunt vinovati cei care si-au aprins tortele.....normal..e multime........se creaza panica ..nici aia nu mai stiu cine a dat si cine nu....nu vreau sa zic ca este corect ca si-a luat cineva bataie ca a stat pe scaun, insa si eu mi-am luat bastoane pe spate fara sa fac nimic, dar asta nu inseamna ca dau vina pe garda pentru ca cineva aprinde torte..... Gata cu injuraturile! Sa pastram un ton decent Edited November 15, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Noi aia 0,000000001% avem mai multe se spus si nu ne e frica sa afirmam sus si tare convingerile decat cei ca tine, care tac malc si numai acuza intr-una.Voi stiti numai sa injurati si faceti echipa de rusine,spargeti seminte si va comportati ca niste maimute,pe cand ultrasii lupta importiva unui sistem de kkt.Spune-mi ca nu te-ai mandrit niciodata cu galeria Stelei, ipocritule! SteauaToronto are deplina dreptate, taci din gura daca n-ai idee despre ce vorbesti si gandeste-te pe cine sa mai injuri al urmatorul meci.Ce mai cauti la peluza daca nu te identifici cu mentalitatea de acolo?Esti sarac?Iti platesc eu bilet la T2, numai sa te duci acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Deci daca cel care posteaza nu este Zmarandescu sau vre-unul de la firma de la el, eu ies in fundul gol la Piata Romana. Va recomand sa revenim la discutiile noastre si sa-l lasam pe Catalin...din Berceni sa ne adoarma cu povestile lui. Nu are rost sa-i raspundem si nici sa ne enervam cu el. Domnu' Zmarandescu, culca-ti-va, ca poate are maine nea Jiji nevoie de dvs. Nu mai incercati sa faceti pe inteligentul, ca nu va iese. Si nu e vina dumneavoastra. Pumnii aia incasati isi fac efectul... Edited November 15, 2008 by MarkCortez Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Nu pot sa te inteleg Catalin.Ok,esti adept mITICA si esti anti-torte si cel mai sigur si anti-Ultra`.Sa zicem ca e ca tine,nu ai voie sa aprinzi o torta pe stadion,ca asa a zis mITICA.Dar unde scrie ca bestiile din spatele cagulelor trebuie sa intervina cu gaz,cu bastoane si sa lesine oameni probabil nevinovati? Respect pentru toti cei care au parasit stadionul (nu pentru cei care au facut asta fiind dezamagiti de scor,ci pentru cei care au aratat unui oier incult faptul ca noi nu suntem jucariile lui).Am inteles ca s-au si ars niste mesaje/steaguri in spatele Peluzei Nord.Detalii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Inca odata, va rog frumos nu mai raspundeti acestui specimen. E dus. Sa-i raspund lui Legend: Nu am auzit de nici un steag ars in spatele Peluzei Nord. Nici nu cred ca aveau cum sa fie arse, la cati jandarmi erau afara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Te judec pentru ca la randul tau judeci niste oameni cu care ma identific. Iti tii pentru tine impresiile prin care jignesti sute de oameni care se sacrifica pentru niste idealuri, si eu te ignor total.E simplu, nu? Lasa-ma sa te las. PS:Au ars bannere electorale cu png vis-a-vis de stadion. Edited November 15, 2008 by korynna Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Cãtãline, la meciul urmãtor promit sã vin în Nord sã te cunosc și sã te vad cântând. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Cãtãline, la meciul urmãtor promit sã vin în Nord sã te cunosc și sã te vad cântând. Cu cea mai mare placere..... Corina ......si inca ceva....sper ca esti mandra ca te regasesti cu acei baieti Iresponsabili de consecintele pe care le-au creat pentru ca din cauza c-au aprins tortele un baiat a lesina , vreo 4 au fost batuti mar, altii au luat bastoane pe carca, si Steaua a avut parte de o atmosfera de deplasare cu galeria celor din Timisoara predominand fondul sonor al stadionului, iei multe realizari ai facut tu si cu idealistii tai...inca vreo 3-4 manifestari din astea si ne trezim in B, si cativa suporteri morti degeaba care trebuie sa plateasca cu sanatatea pentru actiuni iresponsabile ale unor "ultrasi" inconstienti Edited November 15, 2008 by CatalinBerceni Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Imi pare rau, dar nu ma adresam tie. E tarziu, serios, culca-te, esti obosit. In alta ordine de idei: legat de aparitia jandarmilor in stadion, ea nu se facea decat la solicitarea firmei de paza. Si pt asta trebuie sa-i multumim dl. Zmarandescu. Si mai departe, oierului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post @CatalinBerceni Deci nu e vina jandarmilor ca au actionat iresponsabil si au batut oameni pentru o torta(asta in timp ce spurcatii aprind sute si scapa), ci a "ultrasilor iresponsabili". Adica, pentru tine e normal ca politia sa se comporte ca intr-un stat totalitarist, dar nu e normal ce fac niste oameni care totusi sustin Steaua meci de meci. LE: Gata, am inteles! Bataia nu e vina gorilelor fara creier ci a ultrasilor. Ti-ai spus punctul de vedere acum inceteaza cu off-topicul. Ultimul avertisment! Edited November 15, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post au solicitat, cel putin la sud ca nu faceau fata sa tina poarta dinspre sud spre t2 de unde veneam aproape toti spre nord... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post O singura intrebare: cum se explica faptul ca in primele randuri existau oameni care indemnau pe cei de sus sa inceteze cu injuraturile la adresa lui Gigi ? Dadeau din maini pentru ca mai apoi sa incerce un "lupta Steaua"... Si da, am fost la meci Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post O singura intrebare: cum se explica faptul ca in primele randuri existau oameni care indemnau pe cei de sus sa inceteze cu injuraturile la adresa lui Gigi ? Dadeau din maini pentru ca mai apoi sa incerce un "lupta Steaua"... Si da, am fost la meci Cum se explica ? Foarte simplu: vine deplasarea la Munchen si cu criza asta financiara... Pentru MoWeed: Dl. Catalin (Zmarandescu) este off topic, te rog sa iei masuri. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post cine face pariu cu mine ca un autocar tot o sa fie pus la bataie chiar si dupa ce s-a intamplat ieri seara Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post bulangiul asta e gabor,esti din berceni ****,poate pun mana pe tine ,in **** vostrii de gabori in civil,sunt cu ochii pe tine,poate imi fac un scop in viata pentru tine,stai pe pozitie Edited November 16, 2008 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post O singura intrebare: cum se explica faptul ca in primele randuri existau oameni care indemnau pe cei de sus sa inceteze cu injuraturile la adresa lui Gigi ? Dadeau din maini pentru ca mai apoi sa incerce un "lupta Steaua"... Si da, am fost la meci ei sunt baieti buni ma si nu le plac incidentele astea. deh, vine ziua de salariu, deplasarea de la Munchen... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Urat,foarte urat ce sa intamplat aseara.Imi e mila de pustii de 17-18 ani care si-au luat-o aseara rau,iar marii lideri ai peluzei(ii stiti si voi,nu mai are rost sa ii amintesc eu aici) stateau si se uitau cum pustanii luau bataie.Oare pentru niste bani murdari va vindeti?Urat,nu ma asteptam la asa ceva.Peluza trebuie curatata de milogi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post fratilor da banati-l i[...] si pe [...] cu pseudonim CatalinBerceni, ce dracu, stam sa ne calce in picioare toti terminatii pe forumul nostru?! Edited November 16, 2008 by Bogdan4Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 (edited) · Report post Bai rahat.. iti spun asa ca de la stafful acestui site catre persoana ta... imi pari extrem de militian tu mie... Pai bai bula, mai intai o dai ca nu il suporti pe Becali... si acum te afirmi cu suferinte de oaie indobitocita imporiva "ultrasilor". Pai bai frectie, noi, cei care ne-am luat pulane si am plecat la pauza, Noi am protestat, ba! Tu esti un putinfrici care isi doreste sa fie o viata perfecta pe pamant. Eh, uite ca viata nu e asa perfecta, intreaba-i pe cainii din "razbunare" de aseara... Si pentru "NIMENI NU DA 2 BANI PE "SACRIFICIILE" VOASTRE" , iti dau si ban, da-te-n plm de sclav! Adica noi incercam ceva din tot sufletu' si ai venit tu sa ne arati cat de naspa e ca suferim noi... jegule, iti bati joc de oamenii care chiar au simtit ceva pentru Steaua! BAN. @ Craft, daca il ginesti, sa ii dai si din partea mea... auzi tu, bine ca ne-au batut fortele de ordine... Edited November 16, 2008 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post In sfarsit!Va multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Doamne,deci acum cateva luni presupun,acest CatalinBerceni (parca chiar a deschis un topic) si se arata nemultumit de faptul ca "cetatenii" vin sa sparga seminte si nu canta.Acum,schimbare totala.E de partea acelor suporteri adevarati de la Tribuna 0.Ma abtin cu greu sa nu ma leg de familia ta.Cum poti sa spui ca mergi la PN si canti 90 de minute si nu esti de acord cu ceea ce se intampla acolo?Aseara ai inchis ochii cand l-ai vazut pe Zmara intrand in peluza?Sau ai cautat pix si foaie sa i ceri autograf? S-a vazut aseara,in repriza a doua,cat conteaza acei 0,0000000001% din peluze ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post Cam aici s-a ajuns. http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=97142 Ce povesteste McMATE: in jurul orei 12.00 noaptea a aparut pe jos un grup de peste 40 de oameni in parcarea bila dr taberei care erau pusi pe scandal.Toti erau imbracati inchis la culoare cu hanorcae si cu glugile trase in cap. HAIu a avut masina vandalizata pentru ca a apucat sa se suie in masina , eu cu mari si bohu ( Adi ) nu am apucat sa ajungem la masini si ne-am facut melc si am inceput sa luam bataia. Concluziile : HAIu masina varza, io coaste cu dureri mari, cateva lemne in cap probabil ca am niste galme, si o mana vanata , mari nsl capul spart si tot la fel, vanatai si alte cele, si bohu mic cateva picioare si el si alte lovituri. Observatie: pe bohu cand il bateau il intrebu dak el e ala cu Steaua ... P.S. Masinile in care s-au suit dupa bataie si erau la benzinarie erau : tico mov / albastru, dacia berlina alba. si toyota celica rosie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post asta nu are legatura cu meciul de Sambata. e ceva mai vechi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 · Report post Nu are legatura cu meciul de sambata, asadar imi cer mii de scuze. ador felul in care ai gandit si il respect. :!: Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 (edited) · Report post ce pot sa zic... si eu respect "baietii rai" ca tine. nu o sa activez pe un subiect cu titlul culise pt ca ar fi multe de spus si nu vreau. aici se discuta de tot ce s-a intamplat la meciul cu Poli Timisoara si de abuzurile jandarmilor. ce ai pus tu acolo nu are legatura cu treaba asta si am mentionat pt ca altii s-ar putea sa nu aiba informatiile astea. nu stiu cat de interesat este pentru publicul larg faptul ca tiganii fac interventii pe la Billa si bat niste vitezomani de prin zona, crezand ca au legatura cu Steaua. si oricum nu vad ce treaba are chestia asta cu topicul asta. daca vrei sa continuam episoadele cu unde s-a ajuns in stilul asta se pot spune foarte multe. poate si legat de dubele de sambata seara din parcare de la Billa, de batai prin cluburi... Edited November 17, 2008 by joseph Share this post Link to post Share on other sites