Posted May 17, 2009 (edited) · Report post acum nu mult timp tribunele erau impotriva lui Becali, dar au fost intoarse de circul cu arestarea si au descoperit marele vinovat, Lacatus. mai mult, tot noi cei care am pastrat pe cat s-a putut pozitia initiala suntem trasi de mana de unii de la tribune care se grabesc sa arunce si cu vorbe legate de bani sau mentalitate si onoare, cand ei probabil ca nici nu se manifesta, majoritatea sustinand protestul pe internet. oricat de dezamagit sunt de unele chestii din peluza, sunt multumit ca deocamdata oamenii s-au cenzurat si nu au raspuns provocarilor de la tribune intr-un mod violent, ba chiar mai mult... au incercat sa lase de la ei si s-a renuntat la injuraturile impotriva ciobanului pentru a face un pas spre o pozitie cu care sa fie de acord mai tot stadionul. ne-am inselat si se vad foarte clar pozitiile diferite. nu sunt ipocrit sa spun ca situatia este roz, dar nu cred ca am ajuns nici in stadiul de RIP. in vara o sa fie destul timp de gandire si sa speram ca o sa ajungem la o varianta buna pentru situatia complicata in care ne aflam, pentru ca varianta protestului prin tacere nu cred ca o sa aiba prea mari sorti de izbanda. oricum, orice s-ar zice... peluzele au aratat atitudine chiar si prin protestul asta care scartaie acum, pe cand tribunele nu prea au facut altceva decat sa incerce sa ne puna bete in roate si sa ne arate ca ei sunt stelistii adevarati Edited May 17, 2009 by joseph Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Radu mamii Radule... Nu stau sa-ti explic in ce consta prietenia noastra cu cei de la CSKA, a fost explicat in articole destul. Repet, totusi: pentru ce mai vii in peluza? La tribuna te poti manifesta dupa bunul plac, nu exista reguli de conduita, nu trebuie sa te conformezi deciziilor unor ultrasi care ii "pupa in ****" pe bulgari. Pai cine a zis mai baiatule ca eu mai vin in peluza?Stai ma linistit ca de aproape 1 an nu am mai calcat pe stadion,ce te ambalezi atat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post @ corina "Ca sa il enervam pe jj e de ajuns sa primim amenzi multe si substantiale." sa il enervam? doar cu enervatul nu pleaca... personal, cred ca amenzile si suspendarile sunt mult mai putin efect, ba chiar sunt daunatoare protestului care a intrat in coma profunda. Mai bine 3 meciuri in care e contestat incontinuu decat o amenda de 10 mii de coco si inca 3 etape cu terenul gol, in felul asta nefiind nimeni sa il conteste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post pai atunci nu-ti mai da cu parerea pe la "culise" daca vorbesti din spatele monitorului. scrie pe la "ultrasii de tastatura" daca nu te implici activ. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Am murit ... cu totzii! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post pai atunci nu-ti mai da cu parerea pe la "culise" daca vorbesti din spatele monitorului. scrie pe la "ultrasii de tastatura" daca nu te implici activ. In ce sa ma implic activ?In deplasari gen sofia? P.S V-a terminat moda jegoasa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 (edited) · Report post imi pare foarte rau sa mentionez dar la Peluza Sud se aude din ce in ce mai des "ba! in mortii vostrii nu il mai injurati pe Gigi" .e un haos total,nimeni nu mai stie cand se injura,cand nu,de ce nu se mai injura(am vazut baieti din brigazi care nu stiau de ce nu se mai injura),daca pana acum justificarea pentru injurii era "doar asta il doare cu adevarat,deci jucam murdar" acum e ceva de genu` "sa fim civilizati,poate atragem si tribunele" si tribunele ce fac? ne arata degetul mijlociu,ne huiduie,ne injura toti tyganii libidinosi de acolo. nu inteleg de ce se uita ca toleranta ne-a adus aici unde suntem astazi,chiar nu mai inteleg prezenta noastra in peluza:nu incurajam dar nici nu protestam,baietii din brigazi vin din ce in ce mai putini,sunt si rariti de militie dar poate este si acesta un motiv,nu stiu ce sa zic dar este foarte aiurea,foarte ,foarte aiurea situatia asta in schimb in Nord am auzit scandari frumoase:"antonescu de traia...","sugety p.... cyorilor","la m.. Gigi Becali" ,"suspendati-ne uram cyorile" RESPECT PENTRU ASTA.de ce ma bucur? intr-o tara in care am ajuns sa avem mare curaj contestand aceasta rasa(cu mii de argumente infractionale) putand fi pasibili de suspendari si amenzi,in schimb cyorile alea libidinoase nu patesc nimic desi injura un baiat mort de cateva zile,asa ceva nu pot accepta in veci! Edited May 21, 2009 by crafft Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post Crafft are dreptate. Nu cunosc datele in ceea ce priveste prima parte a postarii sale dar, in cea de-a doua, in care vorbeste despre toleranta, omul are 110% dreptate. Nu zic sa nu fim toleranti. E bine sa fii tolerant. Dar e bine sa fii tolerant atunci cand trebuie. Si acum nu trebuie sa fim toleranti. De ceva vreme buna incoace nu trebuie sa fim toleranti. M-am bucurat enorm cand am auzit din nou "am avut si vom avea mereu/ boala pe tigani/ ne ..... pe ei la infinit/ .... lu' rrapeed". Acum ca Steaua a fost suspendata din acest motiv, sper ca si cioroii sa primeasca o suspendare la fel de mare pentru scandarile lor la adresa unui roman care a murit. Sau cand mai multi tigani injura un roman nu e rasism? Parerea mea e ca in acest moment stelistii trebuie sa aiba o toleranta 0 fata de dusmani. Fie ca e Gigi, dinam0 sau rrapeed. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6044 Acum intelegi de ce se zice sa nu-l mai injurat. In fond, decizia a fost luata mai mult din cauza atitudinii tribunelor si mai putin a pudicitatii peluzei Sud. Se pare ca , dupa cum ziceam si eu, tribunele nu prea au multa putere analitica, sunt ca o turma (culmea ca de obicei despre peluze se spune asta). La meciul de vineri nu s-a cantat nimic in afara de melodiile pentru Ivan pentru ca s-a considerat ca asa este mai bine, mai ortodox, mai cum vreti voi, tinand cont ca era familia lui in peluza. Radule, poti sa te implici activ in ce vrei tu. Insa de pareri d-astea generalizante cu "ati fost la sofia deci sunteti nevrednici" m-am saturat. E destul presa impotriva noastra, daca nu vedem dincolo de ochelari nici noi, suporterii, nu facem nimic. Ca sa zici ca ne-a terminat moda, ar fi trebuit sa ii vezi pe bulgari... nu era suporter care sa nu aiba ceva fred perry pe el. Vedeai aceeasi sapca din 20 in 20 de insi (ca nici modelele nu sunt f variate). Din pctul asta de vedere, noi suntem inca bine. Prietenia chiar este sincera si nu avem de castigat de pe urma ei decat experiente placute si experienta ca suporter. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6044 Acum intelegi de ce se zice sa nu-l mai injurat. In fond, decizia a fost luata mai mult din cauza atitudinii tribunelor si mai putin a pudicitatii peluzei Sud. Se pare ca , dupa cum ziceam si eu, tribunele nu prea au multa putere analitica, sunt ca o turma (culmea ca de obicei despre peluze se spune asta). La meciul de vineri nu s-a cantat nimic in afara de melodiile pentru Ivan pentru ca s-a considerat ca asa este mai bine, mai ortodox, mai cum vreti voi, tinand cont ca era familia lui in peluza. Radule, poti sa te implici activ in ce vrei tu. Insa de pareri d-astea generalizante cu "ati fost la sofia deci sunteti nevrednici" m-am saturat. E destul presa impotriva noastra, daca nu vedem dincolo de ochelari nici noi, suporterii, nu facem nimic. Ca sa zici ca ne-a terminat moda, ar fi trebuit sa ii vezi pe bulgari... nu era suporter care sa nu aiba ceva fred perry pe el. Vedeai aceeasi sapca din 20 in 20 de insi (ca nici modelele nu sunt f variate). Din pctul asta de vedere, noi suntem inca bine. Prietenia chiar este sincera si nu avem de castigat de pe urma ei decat experiente placute si experienta ca suporter. Bine domnule fu,cum spuneti dumneavoastra...dar eu raman la parerea ca moda v-a terminat si o sa va duca la ruina!Sanatate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post imi pare foarte rau sa mentionez dar la Peluza Sud se aude din ce in ce mai des "ba! in mortii vostrii nu il mai injurati pe Gigi" .e un haos total,nimeni nu mai stie cand se injura,cand nu,de ce nu se mai injura(am vazut baieti din brigazi care nu stiau de ce nu se mai injura),daca pana acum justificarea pentru injurii era "doar asta in doare cu adevarat,deci jucam murdar" acum e ceva de genu` "sa fim civilizati,poate atragem si tribunele" si tribunele ce fac? ne arata degetul mijlociu,ne huiduie,ne injura toti tyganii libidinosi de acolo. nu inteleg de ce se uita ca toleranta ne-a adus aici unde suntem astazi,chiar nu mai inteleg prezenta noastra in peluza:nu incurajam dar nici nu protestam,baietii din brigazi vin din ce in ce mai putini,sunt si rariti de militie dar poate este si acesta un motiv,nu stiu ce sa zic dar este foarte aiurea,foarte ,foarte aiurea situatia asta in schimb in Nord am auzit scandari frumoase:"antonescu de traia...","sugety p.... cyorilor","la m.. Gigi Becali" ,"suspendati-ne uram cyorile" RESPECT PENTRU ASTA.de ce ma bucur? intr-o tara in care am ajuns sa avem mare curaj contestand aceasta rasa(cu mii de argumente infractionale) putand fi pasibili de suspendari si amenzi,in schimb cyorile alea libidinoase nu patesc nimic desi injura un baiat mort de cateva zile,asa ceva nu pot accepta in veci! toata Peluza Sud este impotriva lui Gigi......dar deocamdata s a hotarat sa protestam altfel impotriva lui si in plus veneau meciurile cu Dinamo si rapid.....ai vazut cati au aparut pe aici si au acuzat Peluza Sud ca l injura pe nea Gigi si ca din cauza noastra nu joaca echipa......v am aratat ca n avem nicio vina ......iar pe viitor daca si tribunele ar fi de acord cu peluzele putem sa l determinam sa plece........protestul va continua si pe viitor dar formele lui se vor hotara de catre membrii peluzei Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post daca ai astepta sprijinul tribunelor pt protest, e ca si cum l-ai intrerupe definitiv... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post N-ar fi rau ca unii de pe aici sa se intrebe cand au facut ultima oara ceva pentru Steaua. Si aici nu ma refer la venit la stadion, scuipat seminte, injurat D. Moreno/Lovin si alte asemenea lucruri. Daca va iese ceva la socoteala atunci sa deschideti gura si sa vorbiti despre altii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 (edited) · Report post Cam asa e treaba din pacate...Faza naspa e ca au inceput sa se "propage" si pe la sud.Faza tare la meciu cu rrapiziii...again the gypsies...ca si la Nord... Edited May 18, 2009 by STARforce Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 · Report post nu e ma padrese, ca ne-a terminat moda Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2009 (edited) · Report post Nu va mai intepati unii pe altii...nu are rost. Am ajuns mai dezbinati ca niciodata ( indiferent de unde vedem meciurile - peluze-tribune-TV) din cauza situatiei actuale in care suntem. Suntem de bascalie peste tot incepand cu televiziunile,presa si vecinii ( din ce am fost - ce am ajuns ) Ce dracu`chiar nu vedeti ca toti sunt impotriva noastra ? O sa trecem si peste asta...trebuie, dar pana atunci macar NOI SUPORTERII sa fim uniti. LE: Am uitat un mic amanunt...Becali LA PUSCARIE !!! Edited May 18, 2009 by Fane Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2009 · Report post http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_i..._strad____quot_ n-ar fi o idee rea Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2009 · Report post chiar nu se gaseste nimeni sa dezactiveze restrictia asta aberanta?uneori chiar e nevoie de un link la un filmulet/articol interesant... dar voi nu si nu...o tineti cu caracatita voastra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2009 · Report post aah,, nu mi-am dat seama ca nu merge.. era vorba ce povestea cernat, pe vremea cand juca la hajduk split, i-au povestit niste colegi ca in urma cu 2 ani, au pierdut campionatul in ultimile etape si au intrat noaptea suporterii pe stadion si au sapat 11 gropi Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post chiar nu se gaseste nimeni sa dezactiveze restrictia asta aberanta?uneori chiar e nevoie de un link la un filmulet/articol interesant... dar voi nu si nu...o tineti cu caracatita voastra. stii cand o sa scoatem restrictia asta ? atunci cand gsp o sa inceteze sa mai fure materiale de pe fcsteaua.ro sau atunci cand o sa mentioneze sursa materialelor, atunci cand o sa inceteze cu intimidarile la adresa noastra, atunci cand nu o sa mai fie o caracatita sau un ziar de scandal, atunci cand o sa renunte la mondenitati si o sa promoveze sportul, nu prostul gust, pana atunci, pentru noi ramane un site caracatita. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post stii cand o sa scoatem restrictia asta ? atunci cand gsp o sa inceteze sa mai fure materiale de pe fcsteaua.ro sau atunci cand o sa mentioneze sursa materialelor, atunci cand o sa inceteze cu intimidarile la adresa noastra, atunci cand nu o sa mai fie o caracatita sau un ziar de scandal, atunci cand o sa renunte la mondenitati si o sa promoveze sportul, nu prostul gust, pana atunci, pentru noi ramane un site caracatita. pai conturile se regleaza la nivel inalt azzido...tu cu ioanitoaia,stanici cu tolontan...n-am treaba eu cititorul cu razboiul asta. in fine,deviem de la topic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post @rezistenta Daca tu poti aranja sa-l vad pe ioanizoia fata in fata atunci poate ne gandim. Sa-l scuip intre ochi pe parsivul si ipocritul ala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post "Luați penalty-urile ratate de Steaua și barele pe care le-am dat, și veți vedea cã am fi campioni acum dacã ne-ar fi intrat în poartã toate. Ați vãzut cã jucãm mai bine fãrã suporteri? I-am spus lui Argãsealã, dar lui i-a fost fricã. Închidem peluzele! Ce, sînt tîmpit sã tot fie înjurați jucãtorii și conducãtorii echipei? Nu! Cel puțin Peluza Sud va fi închisã cu siguranțã! Stau sã mã înjure toți vagabonzii?", a spus Becali la sportro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post Cel puțin Peluza Sud va fi închisã cu siguranțã! Eu zic s-o darame de tot si sa construiasca acolo niste case pentru sinistrati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2009 · Report post Eu zic s-o darame de tot si sa construiasca acolo niste case pentru sinistrati. Sa-i faca o cruce lu' ma-sa in loc de Peluza Sud! Share this post Link to post Share on other sites