Posted March 15, 2009 · Report post cica asta e caputra si era steag dala la 100 de mi care are la pescarie =))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2009 (edited) · Report post Imi aduc aminte de timpurile cand tata vroia sa ma faca sa renuntz la deplasari .. Cand ma ameninta .. ca pleaca de acasa . Ca numai ma baga`n seama toata viata . Ca ma da afara din casa . Si totul a culminat intr`o dimineata cand plecam in deplasare . s-a trezit tata cand am treccut eu prin sufrageria si mi`a zis : " Alex, ai distrus familia. Eu plec " Evident nu l`am crezut .. si asa a fost .. n`a plecat . Cand le`am povestit la baietzi.. au ras de numai puteau . Si acu imi zice unu de la insurgentii : " bhaaaa ai distrus familiaaa bhaaa " Viata fara viata ultra n`ar mai avea rost . Edited March 15, 2009 by SteLuTzZz Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2009 · Report post http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...ow&item=308 care e tradatorul ? vai de masa ce vaca...=)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2009 · Report post Daca nu stii ce si cum nu mai vorbii! Adica?! Ghiorghisor e patronu' de fapt, iar Becali e doar marioneta sau cum? Eu atat stiu: ca daca Becali renunta la Steaua, il incaleca astia pentru vreo 3 generatii. Steaua e unica lui sansa de a ramane in prim-planul presei. In asta consta puterea lui. Daca tu stii ceva, vorbeste, nu mai face pe interesantu'. Nu de alta, dar poate nu ma pot preface nici eu ca ai scris vocativul verbului "a vorbi" cu doi de i... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2009 · Report post Nu mai sta pe scaun ca o sa faci buba. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...ow&item=308 care e tradatorul ? Doamne,ce captura O emisiune tipica pentru antena 1...Mi se pare mie,sau cand au vrut sa arate ,,incidentele care se produc dupa meci" sunt chiar 2 cu fulare de la Steaua care se luasera la bataie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...ow&item=308 care e tradatorul ? Ce puscarie de emisiune. Daca aveam o nevasta ca aia : din primele 3 saptamani de casnicie,eram vaduv deja de 2 saptamani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post La care te referi Fane, la soacra sau la Mirel? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post @Lari Si la una si la alta..da-le dreaq de terminate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post Am vazut faza,cu ceva timp in urma,la TV. Daca nu e facuta,nu stiu cum sa fiu! Cine dracu sta in casa cu doua LIGHIOANE? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2009 · Report post R.I.P. protestul impotriva lui Gigi... noi sa fim sanatosi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 (edited) · Report post noi sa protestam si sa ne simtit speciali, ca in rest sunt detalii. nu mai conteaza ca ne umilesc tiganii la noi acasa. conteaza sa protestam... noi sa il sustinem pe Laca, doar e simbol, nu ? In rest sunt detalii... si nu in ultimul rand, noi sa strigam **** tiganilor, da-o in plm pe Steaua, nu ? mi-e scarba! ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau o pauza prelungita si sa nu mai apar pe stadion mult timp. deja nu mai regasesc nimic in Ghencea din cele ce ma legau de Steaua cand eram mai tanar. poate doar numele, stadionul si...amintirile. Edited May 16, 2009 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 · Report post noi sa protestam si sa ne simtit speciali, ca in rest sunt detalii. nu mai conteaza ca ne umilesc tiganii la noi acasa. conteaza sa protestam... noi sa il sustinem pe Laca, doar e simbol, nu ? In rest sunt detalii... si nu in ultimul rand, noi sa strigam **** tiganilor, da-o in plm pe Steaua, nu ? mi-e scarba! ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau o pauza prelungita si sa nu mai apar pe stadion mult timp. deja nu ma regasesc nimic in Ghencea din cele ce ma legau de Steaua cand eram mai tanar. poate doar numele, stadionul si...amintirile. Recomand artele martiale. Kyokushin, Jiu Jitsu, Muay Thai,etc. Ajuta ca sa uiti de probleme. Ieri seara, cand am venit de la antrenament, am fost atat de obosit si de batatorit incat meciul mi s-a parut ca a tinut vreo 5 minute. Nici nu stiu cum a trecut timpul. Cand ma gandesc la meciul ala cu Lens...ala parca a tinut 10 ore....nu stiu...parca era altceva... Poate e vorba si de resemnare. Aseara parca nu era un meci al Stelei... Asta e... becalii a distrus Steaua, Lacatus ne-a tradat, .... plm Pentru sanatatea noastra cred ca ar trebui sa luam toti o pauza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 (edited) · Report post @Azzido nu-ti dau dreptate in privinta protestului. Hai sa incurajam Steaua si sa uitam de problemele cu loja nu? Edited May 16, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 · Report post azzido, in mod normal acum ar trebui sa fim in plina campanie de "deratizare", ceea ce ne-am propus la inceputul returului... in cel mai bun caz, trebuie sa mai si bagam o scandare pro-Steaua, in rest: ANTI-CIOBAN non-stop. Asta in mod normal... ca in practica, ne cam meritam soarta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 (edited) · Report post http://dexonline.ro/search.php?cuv=protest PROTÉST s. n. 1. manifestare energicã împotriva unor încãlcãri, a unor acțiuni nedrepte etc Daca voi aveti impresia ca o sa reusim ceva, vreodata, "protestand" prin tacere, eu cred ca va inselati amarnic. Un astfel de protest are efect intr-o tara civilizata sau atunci cand, din 30 de meciuri in care bubuie stadionul de cantece, in al 31-lea nu canti deloc sau in cazul in care ai avea un om normal si civilizat la conducerea clubului, dar cand ai un badaran pe post de finantator e cam greu sa-ti atingi scopul cu un astfel de protest. Plus ca nici macar protest nu este, pt ca aia vor sa cante, aia vor sa protesteze, aia vor doar sa injure rivalii, altii pe berbec, cei de la tribune doar huiduie, etc Cat timp noi suntem inexistenti pe stadion timp de 6 luni, nu aducem steaguri de gard, nu cantam deloc sau strigam doar impotriva rivalilor si nimeni nu ne duce lipsa, sa stii ca asta nu e protest, sau poate fi considerat protest doar de catre cei care se invart prin peluze, in rest nu realizeaza nimeni ce vrem noi sa facem. In momentul de fata nici suporterii infocati ai Stelei nu stiu cand se protesteaza sau nu, ce sa mai zic de restul muritorilor de rand, gen presa, conducere, jucatori, etc PS: cum poti, frate sa aplauzi un antrenor care te-a adus pe locul 6 ? Mai mult decat atat, le atribui si celorlalti titulatura de cetateni. Si asta de ce ? Pentru ca nu au aceeasi parere ca si tine... Daca as fi ultras as spune ca ceea ce se intampla uneori in peluza tine de capitolul "Suferintele ultrasului roman", dar nu sunt ultras, deci ce stiu eu... Chiar si asa sunt sigur ca vad si cunosc fenomenul mult mai bine decat multi "adevarati" din peluzele romanesti. Daca vreti sa stiti cine strica fenomenul, dragii mei, uitati-va in propria peluza, iar chestia asta e valabila in toata tara, nu doar in Ghencea. Sa fie pace, in plm Edited May 16, 2009 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2009 · Report post daca protestele nu sunt intelese, Cristi, ce mai e de facut? sa nu mai venim pe stadion? sa las locul meu unul cocalar becaliot? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post pacifistule ...protesteaza tu si pentru mine..ca vad ca vointa ai... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Lasati ba,noi protestam si ii sustinem pe castraveti,in loc sa ne sustinem echipa.Ce plm,doar asta e moda acutala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Eu nu inteleg cine va pune sa veniti in peluze, daca nu sunteti de acord cu atitudinile adoptate. La T2 se "sustine" echipa, se contesta antrenorul fara oprelisti, se fluiera peluzele... Eu zic ca e locul care vi s-ar potrivi mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Eu nu inteleg cine va pune sa veniti in peluze, daca nu sunteti de acord cu atitudinile adoptate. La T2 se "sustine" echipa, se contesta antrenorul fara oprelisti, se fluiera peluzele... Eu zic ca e locul care vi s-ar potrivi mai bine. Da e ok sa fi frate cu castravetele si ei sa ne ia neamu-n **** pe unde ne prind.Ai uitat meciul de acum cateva sezoane din preliminariile UEFA cu bulgaroii de la cska...cand si-a batut **** de noi un meci intreg? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post ai uitat meciul de acum cateva sezoane cand reprezentantii grupurilor de suporteri au intrat pe gazon si au facut impreuna turul terenului, cu steaguri mari de fluturat, marcand astfel prietenia noastra? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post ai uitat meciul de acum cateva sezoane cand reprezentantii grupurilor de suporteri au intrat pe gazon si au facut impreuna turul terenului, cu steaguri mari de fluturat, marcand astfel prietenia noastra? Eu ma refer la meciul tur,cand ne-au facut de kkt.Iti e chiar asa de greu sa iti amintesti?Ce kkt ii tot pupati in pl pe castraveti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post La Peluza Sud s-a cantat doar pentru Ivan ( asta se stia dinainte), la Peluza Nord s-a cantat pentru Ivan, impotriva ciorilor si a ciobanului si pentru incurajarea echipei, Lacatus nu a fost injurat(mi se pare logic din moment ce e clar ca mai are cateva etape la Steaua sa nu facem ursarie cu un om care ne-a scris istoria), la t2 s-a huiduit, Lacatus a fost injurat, sute de mici giboni faceau semne obscene spre peluza de zici ca noi eram adversarii. Sunt 3 locuri diferite in stadion, pentru diferite categorii de oameni. Nimic nu convine... de aici si lipsa de unitate. La Steaua e haos. Obisnuiti-va si nu mai criticati orice ca si asa e destul de greu si doare sa vezi adevarul. Fiecare reactioneaza cum crede ca e mai bine. Eu una m-am saturat de "protestul" impotriva lui jj. E deja rasuflat si nu mai are niciun impact. As vrea sa ne incurajam echipa indiferent de ce se intampla. Cred ca si noi suntem de vina pentru situatia in care ne aflam, dar nu .... noi suntem singurii care nu avem nicio vina. In situatia de fata suntem toti implicati si am contribuit cu putin la demoralizarea asta. Ca sa il enervam pe jj e de ajuns sa primim amenzi multe si substantiale. Imi pare rau sa vad cum dragostea pentru culori dispare usor, usor in spatele urii si al nemultumirii continue. Suntem acolo numai cand echipa merge, in situatiile de criza mai rau facem.DUpa meciul cu rapid nu am vazut nicio reactie, toata lumea a plecat acasa, pe drum au si uitat de esecul din tot sezonul facand glume si gandindu-se pe unde mai ies,doar e vineri seara...pe jucatorii nepasatori i-am lasat sa plece linistiti de la vestiare, egalul cu Dinamo nu s-a soldat cu "capete sparte", nici macar cu mustrari daca tot am scos egal, e de ajuns pentru Steaua doar un egal? Am invatat sa coboram standardele, insa nemultumirile au ramas la standarde inalte ca si cum esecurile ar fi ale Stelei din '86.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2009 · Report post Radu mamii Radule... Nu stau sa-ti explic in ce consta prietenia noastra cu cei de la CSKA, a fost explicat in articole destul. Repet, totusi: pentru ce mai vii in peluza? La tribuna te poti manifesta dupa bunul plac, nu exista reguli de conduita, nu trebuie sa te conformezi deciziilor unor ultrasi care ii "pupa in ****" pe bulgari. Share this post Link to post Share on other sites