Posted October 30, 2008 (edited) · Report post Da, Becali simte pericolul, da inapoi. Indiferent de ce se va intampla am dori si noi mai multa transparenta. Astfel nu vor mai exista nelamuriri, indoieli cu vreun ¨cal troian¨ in mijlocul stelistilor. Edited October 30, 2008 by sabin1307 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Buduru a anuntat acum ca bilete au fost trimise spre vanzare, deci nici daca vrea ciobanul nu mai poate face nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post ciobanu s-a razgandit...si o sa ne dea biletele l`am auzit in direct la sport.ro asta a declarat Jiji la sport .ro Nu s-a nascut in Romania arbitru care sa fure pe Dinamo. Cat despre suporteri, amintiti-va ca la meciul cu Fiorentina am platit autocare pentru suporteri. Am dat 25.000 de euro. Le-am mai platit si 6000 de euro biletele. Eu nu sunt Borcea sa imi fie frica de suporteri. Nu vreau sa fiu injurat pe banii mei. Suporterii mi-au spus ca cei din Peluza Sud sunt responsabili pentru aceste injurii. Ei au dat tonul. Oricum, eu nu mai dau bani pentru bilete si deplasari. Ce, daca pierdem campionatul moare cineva? Nu. In privinta biletelor pentru meciul cu Dinamo ma voi mai gandi si s-ar putea ca maine sa le iau", a declarat Gigi Becali la sportro. PROST o fi stelistu care se mai duce la meciu du dinamu, asta crede ca gata a facut un gest si ne-am kkt pe noi de frica, repet PROST va fi cine isi va calca pe onoare sa mearga! Buduru a anuntat acum ca bilete au fost trimise spre vanzare, deci nici daca vrea ciobanul nu mai poate face nimic. atat , sa nu fie nici un stelist in groapa si pe Ghencea sa se declanseze infernul... am scapat noi de Ceausesc , dc nu om putea scapa si de asta:)) Edited October 30, 2008 by tazonne Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Buduru a anuntat acum ca bilete au fost trimise spre vanzare, deci nici daca vrea ciobanul nu mai poate face nimic. Au fost trimise sau s-au pus in vanzare? Daca au fost doar trimise, nu si vindute, "pac-pac", se suna microbii intre ei si aranjeaza sa ajunga biletele in Ghencea. Nu sunt prieteni buni ciobanul cu piticul ala turc? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Cu precizarea ca pisica s-a aruncat in curtea Sudului ! ((())..... ai dreptate nu e un gest prea frumos.... dar e bn ca mergem in deplasare Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post dar e bn ca mergem in deplasare Care este/ar fi pretul acestei deplasari? Ce intelegere? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post ai dreptate nu e un gest prea frumos.... dar e bn ca mergem in deplasare cum sa te mai duci mah... ce drac de caracter mai ai si tu? Jiji te scuipa si tu acum il pupi in cur! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Comunicat de presa privind suporterii FC Steaua anunta faptul ca galeria organizata a echipei se va prezenta la partida cu Dinamo, din data de 1 noiembrie, ora 21:00, cu un grup alcatuit din 676 de suporteri. Acest lucru este posibil in urma reciprocitatii dintre cele doua cluburi, conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF). FC Steaua Bucuresti Ce draq sa mai credem.....ziarele sau site-ul oficial???????? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post omul asta ma enerveaza tot mai tare pe zi ce trece...odata zice intr`un fel(ca nu mai da bilete galeriei)...altadata in alt fel(ca s-a razgandit)...are probleme serioase...eu nu pricep comportamentul lui...are probleme graveee...MORI,JAVRA! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post cat de penibili sunt cei din galieria lu' dinamu. in astfel de situatii galeriile ar trebui sa se ajute recriproc... singuri ne batem cuie in talpa. rusine! Din cate am inteles cei din galeria dinamovista nu sunt de acord cu aceasta decizie.Cu siguranta le pare rau ca nu au cu cine se injura!Insa problema este destul de serioasa daca nici la un meci cu Dinamo echipa nu se poate bucura de sprijinul suporterilor.Si asta pentru ca "inteligentului conducator"ii este teama de o eventuala reactie negativa ,a suporterilor,la adresa mariei sale.Si unde mai pui ca putea fi injurat de fata cu marea lui "feblete"...Borcea.Suporterii...pardon:bagabontii sunt de vina,BAGABONTIIIII! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Iar s-a vandut nordul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post inadmisibil. la derby-ul Romaniei, la un meci care naste cele mai mari rivalitati din campionat, suporterii (de oricare parte ar fi ei) sa nu isi poata sustine echipa favorita in deplasare, mi se pare incredibil. toate acestea sunt urmarea injuraturilor (meritate cu varf si indesat) de la meciul cu Buzau. logic, un om cu bani si plin de el se oftica atunci cand il injura "acasa la el" 10 mii de oameni si are instinctul de razbunare (a se aduce aminte vorba din strabuni: "razbunarea, arma...lui Gigi") aceasta razbunare, sa nu ne dea bilete, eu cred ca este picatura ce a umplut paharul. ar trebui luate masuri radicale, cu un singur rezultat: alt conducator. Rusinos! Inadmisibil! De neiertat! Edited October 30, 2008 by snoWman_st3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Sa asteptam un pic inainte de a ne da cu parerea! Share this post Link to post Share on other sites