Posted October 30, 2008 · Report post În cursul zilei de ieri patronul formației din Ghencea a declarat cã renunțã la biletele oferite de clubul Dinamo suporterilor Stelei în vederea derby-ului de sâmbãtã, din ªtefan cel Mare. Deși oficialii clubului Dinamo au insistat ca biletele sã intre în posesia "roș-albaștrilor", Jandarmeria a primit în acest sens un comunicat oficial din partea formației din Ghencea, prin care steliștii decid sã renunțe la cele 676 de bilete, reprezentând 5% din capacitatea stadionului Dinamo. Reprezentanții Jandarmeriei au înștiințat clubul Dinamo, urmând ca gruparea "alb-roșie" sã punã în vânzare cele 676 de bilete. Circa 200 de fani ai "câinilor" urmeazã sã se prezinte la stadionul din ªtefan cel Mare pentru a se asigura cã tichetele nu vor intra în posesia suporterilor formației din Ghencea. De asemenea, orice persoanã care va intra în Stadionul Dinamo purtând însemnele Stelei va fi datã afarã. ProSport Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post daca el nu ne vrea in deplasare noi dc sa mergem acasa? poate daca boicotam meciurile de acasa rezolvam ceva. ce ar fi sa joaca Steaua cu stadionul gol atunci cand portile sunt deschise? ce bani ar mai intra in buzunarul ciobanului? cat ar mai sta el la echipa daca veniturile ar scadea vertiginos etapa de etapa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Un tampit.Toti Stelistii adevarati va rog NU VOTATI Gigi Becali !!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post surprinde pe cineva? pe mine nu , era de asteptat la cat de idiot e. oricum si-a facut-o cu mana lui ... vai de el ce-o sa fie , nu cred ca va fi iertat vre-odata ca ne-a luat aceasta bucurie Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Vreau revolutie . Cu ce a gresit clubu asta sa aiba asa un patron ? Mai rau ca sefii de galerie il pupa in c*r pe Becali !! Ce e de facut ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Un tampit.Toti Stelistii adevarati va rog NU VOTATI Gigi Becali !!!!! Stai linistit. Chiar daca nu incepea scandalul asta, nu-l votam pe ala nici sa fiu beat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Daca acest lucru este adevarat pentru prima oara in istoria noastra echipa nu va fi incurajata de proprii suporteri la un meci cu echipa Ministerului de Interne. Este o mare rusine! De astazi inainte oricine il va mai vorbi de bine pe acest nemernic de Gigi Becali trebuie sa fie considerat un tradator, un nemernic la randul lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post daca el nu ne vrea in deplasare noi dc sa mergem acasa? poate daca boicotam meciurile de acasa rezolvam ceva. ce ar fi sa joaca Steaua cu stadionul gol atunci cand portile sunt deschise? ce bani ar mai intra in buzunarul ciobanului? cat ar mai sta el la echipa daca veniturile ar scadea vertiginos etapa de etapa? Daca nu te duci pe stadion, parerea mea, e ca ii dai satifactie scapa de galerie, si el asta vrea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Dorin Taban, lider galerie Steaua: "Dacã nu vom face deplasarea, echipa ar avea de suferit" Unul dintre liderii galeriei steliste, Dorin Taban, spune cã încã nu știe dacã suporterii roș-albaștri vor face deplasarea în "ªtefan cel Mare". "Nu știu sã vã spun nimic concret, urmeazã sã avem o ședințã toți liderii galeriei. Am înțeles cã s-a stabilit de cãtre cluburi sã nu avem suporteri pe Dinamo. Vom hotãrî dacã vom merge, se încearcã mai multe moduri de a fi discreditați. Nu ai voie sã intri în stadion în grup. Dacã ar ieși ceva, noi am fi scoși țapi ispãșitori. Tot ce am putea face s-ar putea întoarce împotriva noastrã. ªi chiar împotriva echipei, iar de acest lucru ar trebui sã dea de gîndit conducerii", a mai spus Taban. sursa:Gsp mi se pare o declaratie cam fricoasa si care nu doreste sa supere pe cineva de sus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post Pana la urma o sa il lovim noi cu ceva pe branzaru asta nenorocit de o sa il doara ca un shut dat fix in cuuaie Edited October 30, 2008 by STARforce Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post daca el nu ne vrea in deplasare noi dc sa mergem acasa? poate daca boicotam meciurile de acasa rezolvam ceva. ce ar fi sa joaca Steaua cu stadionul gol atunci cand portile sunt deschise? ce bani ar mai intra in buzunarul ciobanului? cat ar mai sta el la echipa daca veniturile ar scadea vertiginos etapa de etapa? nici n-ar trebui sa mergem pe stadion acasa...ca pana la urma el o sa se linga pe bot..de banii...ca in total...au fost 10 mil de euro...banii pe bilete....si mai vede asta banii:..duca-s-ar in mormant;)...a facut-o cu mana lui de oier...tot el o sa se oftice...mai ales echipa..ca nu este sustinuta....:-j Nu mai folosi limbaj de mirc Edited October 30, 2008 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Daca spun ca liderii de galerie sunt platiti ma credeti? Dovezi concrete nu am dar ... dupa cate se intampla nu am vazut un protest organizat, nu am vazut o miscare de strada ... nimic nimic nimic. La Timisoara pentru culori si palmares au iesit 5000 de oameni in strada, pentru Steaua din 2 milioane de oameni cati are Bucurestiul nu se gaseau 10.000? Sigur sunt multi bani la mijloc ... voi, galeria care mergeti la fiecare meci trebuie sa luati masuri, liderii de galerie de voi sunt pusi, voi ii respectati, nu noi amaratii care ne uitam la TV si comentam pe internet. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post eu zic ca nu au cum sa fiu sefii de galerie platiti..lipsa de respect pentru Steaua...suportari... Edited October 30, 2008 by sLay Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Cea mai mare umilinta posibila , sa nu mergem la un meci cu javrele. Sunt sigur ca lucrurile n-o sa ramana asa. Daca nu mergem in deplasare sa nu mergem nici la meciul cu Fiorentina , din UCL ( daca nu se calmeaza pana atunci ) . Acolo va pierde multi bani Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 (edited) · Report post Daca acest lucru este adevarat pentru prima oara in istoria noastra echipa nu va fi incurajata de proprii suporteri la un meci cu echipa Ministerului de Interne. Este o mare rusine! De astazi inainte oricine il va mai vorbi de bine pe acest nemernic de Gigi Becali trebuie sa fie considerat un tradator, un nemernic la randul lui. Din pacate sunt unii care polueaza site ul asta si sunt de speriat si se incadreaza perfect in randul tradatorilor...alde redondo, Victoras plus altii...... Edited October 30, 2008 by greenyes Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post @greeneyes mai nasol e ca Victoras nu e prost ci il duce mintea. pacat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Mie scarba de tara asta ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post cat de penibili sunt cei din galieria lu' dinamu. in astfel de situatii galeriile ar trebui sa se ajute recriproc... singuri ne batem cuie in talpa. rusine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post ciobanu s-a razgandit...si o sa ne dea biletele l`am auzit in direct la sport.ro asta a declarat Jiji la sport .ro Nu s-a nascut in Romania arbitru care sa fure pe Dinamo. Cat despre suporteri, amintiti-va ca la meciul cu Fiorentina am platit autocare pentru suporteri. Am dat 25.000 de euro. Le-am mai platit si 6000 de euro biletele. Eu nu sunt Borcea sa imi fie frica de suporteri. Nu vreau sa fiu injurat pe banii mei. Suporterii mi-au spus ca cei din Peluza Sud sunt responsabili pentru aceste injurii. Ei au dat tonul. Oricum, eu nu mai dau bani pentru bilete si deplasari. Ce, daca pierdem campionatul moare cineva? Nu. In privinta biletelor pentru meciul cu Dinamo ma voi mai gandi si s-ar putea ca maine sa le iau", a declarat Gigi Becali la sportro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post ciobanu s-a razgandit...si o sa ne dea biletele l`am auzit in direct la sport.ro Cu precizarea ca pisica s-a aruncat in curtea Sudului ! ((())..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post carei faza ?? daca nu accepta reciprocitatea inseamna ca no sa vina nici zdrentzele in Ghencea?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Ce mizerabil.S-a intalnit el cu 2 lideri de galerie.Care saracii nu sunt vinovati...aia de la Peluza Sud sunt vinovati!!!S-ar putea sa dea biletele pana la urma dar sa nu fie injurat. doua variante... 1.Nordul s-a vandut iar si i-au vandut si pe cei de la SUD...iar... 2.Totul este o minciuna si Becali a inventat tot pentru ca si-a dat seama ca va fi injurat prea rau si ca va avea prea mult de suferit. Voi ce credeti?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Pana la proba contrarie, nu cred ca cineva din galerie a aruncat pisica in curtea Sudului. Asta putea s-o spuna idiotul, doar a fost la meci si a auzit ca Sudul l-a injurat mai mereu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post Pana la proba contrarie, nu cred ca cineva din galerie a aruncat pisica in curtea Sudului. Asta putea s-o spuna idiotul, doar a fost la meci si a auzit ca Sudul l-a injurat mai mereu. E posibil sa fie minciuna lui nea Gigi, ramane de vazut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2008 · Report post ciobanu s-a razgandit...si o sa ne dea biletele l`am auzit in direct la sport.ro asta a declarat Jiji la sport .ro Nu s-a nascut in Romania arbitru care sa fure pe Dinamo. Cat despre suporteri, amintiti-va ca la meciul cu Fiorentina am platit autocare pentru suporteri. Am dat 25.000 de euro. Le-am mai platit si 6000 de euro biletele. Eu nu sunt Borcea sa imi fie frica de suporteri. Nu vreau sa fiu injurat pe banii mei. Suporterii mi-au spus ca cei din Peluza Sud sunt responsabili pentru aceste injurii. Ei au dat tonul. Oricum, eu nu mai dau bani pentru bilete si deplasari. Ce, daca pierdem campionatul moare cineva? Nu. In privinta biletelor pentru meciul cu Dinamo ma voi mai gandi si s-ar putea ca maine sa le iau", a declarat Gigi Becali la sportro. Nu trebuie lasat. Nu mai lingi unde ai scuipat. Un meci fara galerie nu e nici o nenorocire. E bataie de joc. Spune asta de parca ar arunca resturi la un caine care baleste in jurul mesei. Nu trebuie lasat sa isi bata joc de galerie, asa cum nu trebuie lasat sa isi mai bata joc de nici un suporter. Nici un compromis cu acest animal. Share this post Link to post Share on other sites