fcsteaua.ro

Suporteri si mentalitati

126 posts in this topic

unii dintre voi vorbiti aiurea~!!~oricat de rau ar fi Becali daca pleaca de la Steaua clubul nostru iubit s-ar putea desfiinta la fel cum se intampla cu Dinamo sau rapid!!!dar vad ca voua nu va pasa de asta va pasa doar sa plece Becali!!!credeti ca iubiti Steaua mai mult decat el??credetima ca nu o iubitii!!!a facut tot posibilul sa bage bani aici!!!si baga bani!!!asta e important mai terminati cu bataia de joc !!!PA care vreti ceva sau aveti ceva impotriva id meu [....]

Nu mai da date personale pe forum

Edited by MoWeed

Iubesc Steaua pentru ca soldatii au carat pamant cu ranita sa construiasca stadionul, iar sudoarea lor a stat la baza temeliei singurului templu al fotbalului romanesc. reqviem io raman cu istoria tu sa ramai cu Steaua 2000 si cu ciobanul tau cu tot!!!!

Din pacate, vazind ce pot posta unii indivizi aici, aducind (cred ei) argumente procioban, desi frizeaza ridicolul si penibilul la un loc, imi dau seama ca homo becalicus poate sta linistit in loja, pe banca, in administratia clubului si pe linga echipele de juniori, iar noi o sa visam mult timp de acum incolo cai verzi despre proteste, despre un club profesionist etc.

Edited by eddie the 'ead

Cum apar mioarele in campania electorala. Foarte suspect cum au aparut cativa useri care-l apara necontenit pe oier si pe care nu-i vazusem pana acum.

Din pacate, un procent important al suporterilor stelisti face parte din masa de ignoranti care cred tot ce vad la televizor si pentru care nu e nici o problema sa-l puna pe Becali alaturi de marele personalitati ale istoriei noastre. Este exact pe placul conducerii; decat o masa de oameni care stiu pe ce lume traiesc, mai bine o turma de mioare. Pot fi conduse mai usor...

Edited by MoWeed

Din pacate, vazind ce pot posta unii indivizi aici, aducind (cred ei) argumente procioban, desi frizeaza ridicolul si penibilul la un loc, imi dau seama ca homo becalicus poate sta linistit in loja, pe banca, in administratia clubului si pe linga echipele de juniori, iar noi o sa visam mult timp de acum incolo cai verzi despre proteste, despre un club profesionist etc.

Cu tot respectul, dar exista si argumente pro-jijelu'. Desi sunt profund impotriva lui, nu pot nega ca Steaua a facut performanta cu el la conducere. Sigur, merita batut bine pentru felul in care se poarta cu suporterii si injurat pana pleaca pentru felul in care se foloseste cu nesimtire de Steaua.

Dar sa nu fim ipocriti. Spunea foarte bine reqviem, Steaua e SINGURA echipa care s-a batut la titlu in fiecare an. Am jucat in Liga, cu un oarecare succes, semifinala de Cupa UEFA...

P.S. Steaua nu se va desfiinta. Jijelu' e constient ca acest club e principalul lui vector de imagine, asa ca nu va risca desfiintarea, nu va risca nici lipsa performantelor, dar nici nu va renunta la echipa.

Un cerc... vicios.

Da Marius, dar daca punem in balanta lucrurile pozitive(semifinala de UEFA, cele 2 titluri, 3 participari in CL) cu lucrurile negative(de la cea mai cinstita echipa in Liga 1 am ajuns una din cele mai necurate, declaratii cretionoide, management defectuos, zeci de scandaluri in care am fost implicati, insultarea gloriilor steliste, insultele adresate galeriei, faptul ca de 2 ani suntem ciuca batalilor in Liga, impunerea favoritilor in lot si printre titulari, indepartarea unor jucatori valorosi doar pentru ca erau adusi de MM, faptul ca avem probabil una din cele mai slabe echipe de tineret din prima Liga, aducerea rudelor in pozitii importante in club desi poate ca nu au pregatirea necesara la o echipa ca Steaua, mentalitatea "e bun si locul 2 ca imi aduce malaiul din CL" etc) Jiji iese in dezavantaj.

Singurul lui merit a fost ca a investit niste bani initial, bani care au adus acele performante. Dar in ultimii 2 ani cred ca e pe plus atat financiar cat si ca, capital de imagine

PS: o sa renunte la Steaua, dar numai cand nu-i va mai aduce nici un beneficiu financiar sau politic

Edited by MoWeed

Concret, pui in balanta performatele echipei (care sunt cele mai mari din Romania) cu perceptia publicului si jijelu' iese in minus? :)

Inca ceva, ciuca batailor in Liga poti sa spui ca-i Ajax, care si-o ia in bot prin preliminarii. Cu exceptia Slavia (cand se poate invoca nesansa), Steaua a plecat intotdeauna cu sansa a patra in Liga, asa ca ciuca batailor e mult prea mult spus. Ciuca batailor e Sahtior, care 12, 14 sau 15 mil. pe jucatori si o arde cine vrea si nu vrea.

P.S. N-o sa renunte la Steaua, cel putin atat timp cat vrea sa fie scos in fata in media.

P.P.S. Sugi p*** Gigi! :hooray:

Cel putin in ochii mei iese in minus. Aici fiecare e liber sa vada ce vrea. La Steaua nu conteaza numai fotbalul; stii doar cum e cantecul acela: "suntem aici pentru culori/ si pentru ale noastre valori"

In Liga nu s-a vazut nici o imbunatatire fata de primul an, desi prin simpla participare in CL, Steaua a devenit un club mai bogat. Anul trecut am fost cea mai slaba echipa dintre cele care s-au calificat in CL.

P.S.: Exact, de aceea am zis ca va renunta la Steaua cand nu-i va mai aduce nici un beneficiu atat financiar cat si politic. Sper ca PNG-ul sa ia cat mai putin la urmatoarele alegeri; ar muri nenorocitul de ciuda sa nu intre in parlament

P.P.S.: Sugi p*** Gigi!

@Marius - ok, sa nu fim ipocriti, sa dam cezarului (ca tot e voievod, razboinic etc) ce-i al cezarului... Din pacate lucrurile bune s-au stins cam atunci cind ne-a bagat 'Boro al patrulea gol in acea semifinala.

Ne batem in fiecare an la titlu? Cu ce ma incalzeste asta, cind il iau altii? Inseamna ca ne pastram pe linia mediocritatii, in timp ce altii reusesc cite un salt valoric. Despre participarile in CL nici nu mai vorbesc. Chiar si asa, parca acele participari de pe vremea Paunestilor erau un pic mai glorioase (macar ca atunci am avut o victorie pe teren propriu), dar, recunosc, e posibil sa fiu subiectiv.

Meritul ciobanului e ca a bagat initial bani (el stie cum si cit) si a administrat poate un mic soc fotbalului nostru. Asta nu i-o neg. Insa, cum spune si MoWeed, dezechilibrul dintre bine si rau a devenit prea mare. Plus ca nu prea mai vad binele...

Chestia cu Liga e foarte complicata. Poti sa spui lucrul evident, ca Steaua a incasat bani frumosi de acolo. Dar ma vad nevoit sa repet, am plecat cu sansa a patra. In Liga e alta mancare de peste si exemplele abunda: Fener, unde s-a pompat intr-un an cat a bagat jijelu in 8 si care a trecut cu emotii de grupe, Zenit, cea mai potenta echipa din Rusia, care gafaie in grupe si nu e deloc sigura de optimi, Sevilla, care s-a prabusit dupa un an de Liga, asemenea Villareal, toate echipele din Franta cu exceptia lui Lyon...

In Liga e altceva si Steaua, sau oricare alta echipa, nu poate face fata sau spera la performanta fara un plan bine structurat si buget de 100-150 mil. euro cativa ani la rand...

Poti sa-l injuri pe jijelu pentru foarte multe chestii, dar nu pentru ca nu a facut performanta in Liga.

LE: eddie,

Depinde de perspectiva. Nici mie nu-mi place ca altii aiu titlul in locul nostru, dar trebuie sa recunosti ca e destul de greu sa te bati cu "coalitia caini-ciori-aek-cefere-sateliti" :)

Edited by Marius

Poti sa-l injuri pe jijelu pentru foarte multe chestii, dar nu pentru ca nu a facut performanta in Liga.

Pai cine gandeste ca sa ajungi acolo e indeajuns? Cine nu a facut un plan bine gandit prin care clubul Steaua sa creasca de la an la an?

Intr-adevar nu e vina lui faptul ca nu facem multe puncte in CL; e vina lui ca nu face nimic pentru a corecta asta

un lucru e clar ca trebuie facut impotriva ciobanului :

* ori nu merge nimeni la stadion 4-5 etape

* ori sa implem stadionul si timp de 8-9 etape sa il injuram pe Becali minut dupa minut sa crape o data

sa luam o decizie pentru ca nu se mai poate cu abalfanetu ala care suje [email protected]

Perfect de acord.

Unu din variantele de mai sus ar trebui pusa in aplicare...

Pai cine gandeste ca sa ajungi acolo e indeajuns? Cine nu a facut un plan bine gandit prin care clubul Steaua sa creasca de la an la an?

Pai teoretic... si practic, clubul a crescut :)

Hai sa fim sinceri, in 2001 sau 2002 nimeni din tara asta nu credea ca Steaua va ajunge intr-o semifinala de Cupa UEFA. Bugetul a crescut si el, de la 1-2 mil. atunci la vreo 10 acum :)

P.S. just call me Contra. Gica Contra! :happy:

P.P.S. Sugi p*** Gigi! :oops:

Pai se vede din redactarea comentarilor si nivelul argumentatiei cine rationalizeaza si cine behaie.

Sincer putin ma intereseaza acest site si in cele cateva mesaje care le postez pe an, vreau sa semnalizez, ca nu acestia sunt fanii Stelei, nu cei care au sapat groapa echipei cu Buzau.

Iar in legatura cu articolul ...

Nu stiu cine iti da tie dreptul, stimabile REDACTOR de site cenzurist, sa ii jignesti pe cei care nu au aceeasi opinie cu a ta, sa le pui la indoiala inteligenta, cultura sau dragostea fata de o echipa cu care matalutza nici macar nu prea simpatizezi.

O ia iau clasificare ta ca atare, dar o sa ii dau o nuanta mai realista:

1. Exista o parte de fani, adusi sau mentinuti de tabloide, ziare de scandal cu eticheta sportiva. Daca aceste tabloide nu ar exista, acesti fani nu ar exista nici ei. Ei sustin o Steaua fictiva, creata de exclusiv de mass-media, unde scandalurile sunt la ordinea zilei, unde Becali face si drege, unde nici un antrenor nu vrea sa vina la Steaua iar daca vine e sclav, unde premiere e mita. Aceast club fictiv, are cel mai prost patron din tara, cele mai dezastroase performante, iar jucatorii sunt fie mercenari (a se citi salariati), fie amatori. Aceasta fictiune de club este o mina de diamante care merge pe gazolina si stranuta diamante. Investitotorii stau cu cardurile de credit aliniati disciplinat in jurul stadionul, asteptand sa plece ciobanul si sa se instaleze ei confortabil la muls tapul. Sunt probabil aceeasi care navaleau peste Paunescu sa achizitoneze Steaua inainte sa dea faliment. Dar important e ca ei sunt, gata sa plateasca cel putin 100 de milioane pe active si sa mai asigure si buget de vreo 20 de milioane pe sezon, pentru ca citim in fiecare zi cum apar prin lanuri de porumb. Revenind la acesti fani, e bine de retinut ca ei sunt numai trup si suflet, 3-4 pumni, 2-3 picioare totul cu suflet ca altfel nu se poate. Cine nu e cu ei, e impotriva lor. Un vocabular divers de branzeturi si lactate ii ajuta isi ingroape contestatari si pana nu pleaca ciobanul de la club, daca se poate pe jos, cu ei nu ai cum sa te mai intelegi. Dupa ce se termina epopeea Becali, incepe ca deobicei alta, pentru ca asa sunt sunt miubitorii de soap-uri.

2. Evident cine nu se incadreaza in prima ce s-o mai lungim.

Edited by reqviem

unii dintre voi vorbiti aiurea~!!~oricat de rau ar fi Becali daca pleaca de la Steaua clubul nostru iubit s-ar putea desfiinta la fel cum se intampla cu Dinamo sau rapid!!!dar vad ca voua nu va pasa de asta va pasa doar sa plece Becali!!!credeti ca iubiti Steaua mai mult decat el??credetima ca nu o iubitii!!!a facut tot posibilul sa bage bani aici!!!si baga bani!!!asta e important mai terminati cu bataia de joc !!!PA care vreti ceva sau aveti ceva impotriva id meu [....]

sa nu imi spuneti ca exista oameni atat de idioti incat sa creada chestiile astea!!!! Steaua, Dinamo, Rapid nu se vor desfiinta niciodata pt ca sunt echipe cu prea multi suporteri si imagine prea mare!!! intotdeauna vor exista altii care sa vina in locul lor. si daca nu vin, sa se reorganizeze dupa modelul echipelor din vest.

E clar,au aparut personaje din stafful sau neamul Becali!(ma refer la reqviem,fan Alien)

Eu te inteleg ca il aperi pentru ca iti marca banu'(sau poate ca ii esti doar o ruda) da nu mai arunca in stanga si-n dreapta explicatii de tot rasul!Becali la Steaua e doar pentru IMAGINE si BANI,IMAGINE si BANI si din nou IMAGINE si BANI!Restul sunt vrajeli (daca locul 10 ar duce in CL si i-ar aduce cele 10 mil de dolari,locul 10 ar fi obiectivul Stelei an de an)

Ne face de ras peste tot,e analfabet,nu cunoaste nici un sfert din istoria clubului,in fond,el nu doreste binele clubului ci doar al lui!!Nu avem nevoie de astfel de oameni!

Forza Steaua!

@requiem

intelept nick ti-ai ales, trebuie sa repet asta.

Nu il mai vrem si basta. Asa vrem noi, daca ar fi sa raspundem un acelasi mod precum oligofrenul.

Pe de alta parte, pomenesti de marele proiect Steaua 2000. Eu nu am auzit decat de Bucuresti 2000, sa ma ierti.

As admite ca a avut pagubosul asta o contributie daca nu as stii ca a fost un efect secundar la pretentiile lui.

De cand a venit singurul scop a fost acela de a-si crea imagine. Pt ca nu o avea. Steaua l-a ridicat pe el, probabil la asta se refera acel proiect care traieste numai in fantezia ta. Drept consecinta a tras de echipa asta atat cat sa-i asigure imagine, ceea ce unii ar putea crede ca e firesc. Steaua lui trebuia sa fie mereu in prim-plan ca sa ii asigure mediatizare. Si asta a facut, adica a tras de echipa asta atat cat sa fie prima intr-un fotbal cangrenos cum este Liga 1 romaneasca. Lucru nu foarte greu de realizat, sa recunoastem.

Pana si asta ar fi in ordine daca:

-lucrurile ar fi fost facute cu respect fata de culorile si istoria clubului

-daca nu ar fi declarat ca Steaua ii apartine numai lui si ca nu-i pasa de suporteri

-daca nu ar fi transformat Steaua in eveniment media( de cate ori are nevoie de rating da cate un antrenor afara "la misto", iar Steaua este tarata in mizeria din politica romaneasca de care toti fugim atunci cand mergem pe stadion)

Prezenta in Liga nu este un deziderat pentru suporteri, crede-ma. Acolo devenim ciuca batailor tocmai din cauza faptului ca acel proiect de care vb tu nu exista. Nici un suporter adevarat nu isi doreste atat de multa umilinta, iar acest maimutoi ne expune unei astfel de situatii. Mai e si o chestiune de demnitate. Steaua nu a cumparat pana acum niciodata meciuri, era iubita tocmai pt ca nu se afla in nici o cardasie sau cooperativa. Nemernicul asta ne-a luat pana si bucuria asta.

Stim ca se poate face mai mult. Stim ca Steaua e un nume greu in Europa si valoreaza mult mai mult decat o amuleta la dispozia acestui personaj infect.

Nu in ultimul rand pt ca noi ne respectam legendele in vreme ce aratarea aceea de care vb dumneata nici macar nu le cunoaste. Ba mai mult le desconsidera. De la inaltimea dumnealui de mamifer superior din ordinul primatelor.

E revoltator, noi primim batjocura iar dumneata domnule reqviem vii aici si ne tii teorii, ne pomenesti de "proiecte".

Steaua ceea pe care o iubim noi merge de fiecare data cu capul sus pe unde calca. Si nu are nevoie de astfel de episoade rusinoase in istoria ei.

Steaua se poate finanta singura, este un nume mai mare decat Dinamo Kiev sau Steaua Rosie Belgrad. Asta chiar si in conditiile in care nu mergem in LC. Stii de ce? Pt ca ne are pe noi suporterii. Si nu suntem putini, crede-ma Orice investitor serios ar fi bucuros sa-i fie alaturat numele, undeva acolo, macar la o nota de subsol atunci cand este pomenita echipa noastra.

Asa incat, echipa asta este in primul rand a noastra si apoi a cate unuia care nu ar trebui decat sa vina si sa scoata bani dintr-o afacere mult prea profitabila in ecuatia imagine-profit.

Am mai spus-o si ma vad nevoit sa repet:Becali nu baga bani in Steaua pentru ca ar iubi acest club sau pentru ca ar avea ceva in comun cu fotbalul,ci pentru propriul interes!Stiti prea bine ca aproape toti investitorii di Romania recunosc,la inceput,ca nu se pricep deloc la fotbal.Si atunci puneti te rog intrebarea:de ce investesc?TREZESTETE!!!

Pai se vede din redactarea comentarilor si nivelul argumentatiei cine rationalizeaza si cine behaie.

Sincer putin ma intereseaza acest site si in cele cateva mesaje care le postez pe an, vreau sa semnalizez, ca nu acestia sunt fanii Stelei, nu cei care au sapat groapa echipei cu Buzau.

Iar in legatura cu articolul ...

Nu stiu cine iti da tie dreptul, stimabile REDACTOR de site cenzurist, sa ii jignesti pe cei care nu au aceeasi opinie cu a ta, sa le pui la indoiala inteligenta, cultura sau dragostea fata de o echipa cu care matalutza nici macar nu prea simpatizezi.

O ia iau clasificare ta ca atare, dar o sa ii dau o nuanta mai realista:

1. Exista o parte de fani, adusi sau mentinuti de tabloide, ziare de scandal cu eticheta sportiva. Daca aceste tabloide nu ar exista, acesti fani nu ar exista nici ei. Ei sustin o Steaua fictiva, creata de exclusiv de mass-media, unde scandalurile sunt la ordinea zilei, unde Becali face si drege, unde nici un antrenor nu vrea sa vina la Steaua iar daca vine e sclav, unde premiere e mita. Aceast club fictiv, are cel mai prost patron din tara, cele mai dezastroase performante, iar jucatorii sunt fie mercenari (a se citi salariati), fie amatori. Aceasta fictiune de club este o mina de diamante care merge pe gazolina si stranuta diamante. Investitotorii stau cu cardurile de credit aliniati disciplinat in jurul stadionul, asteptand sa plece ciobanul si sa se instaleze ei confortabil la muls tapul. Sunt probabil aceeasi care navaleau peste Paunescu sa achizitoneze Steaua inainte sa dea faliment. Dar important e ca ei sunt, gata sa plateasca cel putin 100 de milioane pe active si sa mai asigure si buget de vreo 20 de milioane pe sezon, pentru ca citim in fiecare zi cum apar prin lanuri de porumb. Revenind la acesti fani, e bine de retinut ca ei sunt numai trup si suflet, 3-4 pumni, 2-3 picioare totul cu suflet ca altfel nu se poate. Cine nu e cu ei, e impotriva lor. Un vocabular divers de branzeturi si lactate ii ajuta isi ingroape contestatari si pana nu pleaca ciobanul de la club, daca se poate pe jos, cu ei nu ai cum sa te mai intelegi. Dupa ce se termina epopeea Becali, incepe ca deobicei alta, pentru ca asa sunt sunt miubitorii de soap-uri.

2. Evident cine nu se incadreaza in prima ce s-o mai lungim.

1. Nu exista jigniri in mesajul meu si nici in articol. Este adevarat ca tonul este ironic.

2. In legatura cu echipa "cu care" nu simpatizez trebuie sa admit ca e bun atacul. Parsiv, dar ar putea merge la tinta in cazul in care vei insista si in viitor cu acest tip de diversiune. Felicitari....

3. In legatura cu aceasta cenzura de care ai pomenit. Eu nu cenzurez pe nimeni pentru ca nu ma ocup de partea tehnica a site-ului. Daca iti pomenesc ca nici nu-i cunosc pe admini probabil ca nu o sa ma crezi. Mai mult, cred ca nici adminii nu cenzureaza pe nimeni, dovada ca nu ai patit nimic odata ce ai iesit in fata cu o alta opinie.

4. Ai pomenit de ceva drepturi ale unui redactor. Aici intervine o discutie adevarata. Munca mea sustinuta si voluntara (apropos de simpatii....Duamne cat de machiavelica poate fi inteligenta folosita in scop diversionist) pe acest site ar trebui macar la nivel teoretic sa-mi dea ceva drepturi mai mult decat ale unuia care intra pe site si posteaza ocazional. Din pacate, nu se intampla nici asta.

O zi frumoasa

Catalin Asavoaei

Edited by Il Soldatino

Nu am nici un statut legat de acest site in afara aceluia de user. Cu toate asta va rog, daca este imi este permis, sa il pastram pe @reqviem printre noi. Este un exemplu de lipsa de logica si rea intentie de care avem nevoie. Pt ca, daca am fi toti in acord nu am mai avea cui sa raspundem. Sigur, la un moment dat o sa devina fara sens, este clar ca omul si-a epuizat deja argumentele. Probabil o sa se retraga singur curand, asa cum sugereaza chiar dumnealui. Efortul nostru de lamurire va fi fara indoiala un exercitiu util, atat pt noi cat si pentru dumnealui. Va multumesc.

Hai termina cu rubedenii si neamuri ca ma seci. Recunoaste ca nu ai argumente sa mentii o discutie cu mine sau abtine-te. De ce atata lasitate la poporul roman?

Intelegi tu de ce il apar? Nu vad. Il apar pentru Steaua in primul rand. Nu orice cioban face dintr-un club de 10 milioane un club de 100 de milioane, sau de 10 ori mai scump decat orice alt club romanesc.Imagine? Ce intelegi tu cand auzi 'imagine'. Aparent nimic.Imaginea nu valoreaza nimic in Romania. Borcea are imagine, Copos are imagine. Tolontan are imagine. Si cu ce-i ajuta? Ii face vedete la DNA. Ii dam cata imagine vrea numai sa suporte clubul.

@Il Soldatino

Daca pe cei din categoria a doua nu-i suspectez de prea multa inteligenta (ca sa nu mai pomenesc in unele situatii de interese meschine in numele unei slugarnicii fata de finantator mai presus de iubirea fata de echipa de fotbal)

Mister, te sfatuiesc sa cauti in DEX explicatia termenului de insulta, ca sa te convingi ca am dreptate.

In al doilea rand nu trebuie sa te pretezi la astfel de instrumente de a caracteriza si categoriza, indivizii care nu-ti impartasesc postulatele. Hai sa traduc eu ce ai vrut sa spui: 'cine nu vrea ca Becali sa plece de la Steaua e ori prost ori sluga'. E corect?

Asa intelegi tu ca trebuie pusa problema?

Edited by Marius

dar vad ca voua nu va pasa de asta va pasa doar sa plece Becali!!!credeti ca iubiti Steaua mai mult decat el??credetima ca nu o iubitii!!!a facut tot posibilul sa bage bani aici!!!

Asta e cea mai tare, eu cred ca ne iei la misto. Nu, noi nu iubim Steaua, noi suntem niste atarnatori la club, pupincuristi si lingai, ahtiati dupa bani, imagine si procente, manati in aceasta campanie a noastra de interese miselesti, materiale, meshine si murdare.

Cand de fapt iluminatul Becali iubeste cu toti porii lui Steaua, ar vrea sa-i asigure un profesionalism desavarsit, respect pentru fostele glorii si sa-i imprime un parcurs glorios, dar nu poate de noi, ¨bagabontii¨ descrisi mai sus. Mai sa fie!

Think again, mai think_again!

Hai sa traduc eu ce ai vrut sa spui: \'cine nu vrea ca Becali sa plece de la Steaua e ori prost ori sluga\'. E corect?

Nu! Ori n-a priceput nimic din Steaua, ori e sluga. Asa e mai corect. Vrei sa ti se deseneze?

Edited by sabin1307

Bai becaliotilor, ia plecati ma voi de aici!

Cine sunteti voi ma sa veniti aici si sa ii luati apararea jegului astuia care isi baga **** in noi cand "vrea" muschii lui?

V-ati bagat de 3 zile pe site si deja faceti scandal.

Reqviem, il aperi pt Steaua?

Tu nu vezi ca vorbesti prostii?

Ce club de 100 de milioane a facut asta?

Cand a luat clubul, valoarea acestuia era deja de 100 de mil.

Acum a dus-o la 150 mil euro.

Ce a facut ma becalii?

A luat 2 campionate si o supercupa.

De semifinala aia UEFA nu o sa vb nimeni peste 1 an.Nimeni care sa conteze, bineinteles.

De calificarea in CL pt a n-a oara consecutiv, la fel!(Mottoul cu "e important sa participi" e la Olimpiada, nu la UCL)

Ce a facut ma ciobanul pt Steaua?

Va spun eu ce a facut.

A alungat oameni de la Stadion, a batut fani, a murdarit numele Stelei implicand-o in blaturi si alte rahaturi doar pt a prinde amaratul de loc 2,etc.

Sunt in Romania 287198749 oameni care pot sa investeasca la Steaua si care pot sa faca treaba mult mai bine ca ciobanul.

Becalii a supt Steaua pana nu a mai ramas nimic.

S-a atasat de acest brand ca un parazit si s-a hranit pana l-a omorat.

Si voi ii luati apararea?

Mergeti ba si votati-l si lasati-ne in pace!

Nu mah, Becali e un spiridus malefic si miliardar, care unelteste in fiecare minut diverse modalitati de a sabota Steaua, antrenorul. Am citit undeva ca el nici nu vrea titlul si nimic in afara de banii CL (care parca nu ar fi din drepturi TV cuvenite clubului sau, doamne doamne).

Aveti voi idee oare, cat din bugete de 50-70 mil de euro pe care le au cluburi ca Galatasaray sau Fenerbahce spre exemplu sunt acoperite din incasari si cat sunt aduse de 2-3 bastani in fiecare sezon, mai 'fanilor'?

Edited by reqviem

@reqviem

Si cu ce-i ajuta? Ii face vedete la DNA. Ii dam cata imagine vrea numai sa suporte clubul.

Este adevarat? Categoric, nu! Imagine=mediatizare, bani. Asa cum chiar Becali a spus - poate merge fara rusine in fata la DNA cu valiza de aici incolo. DNA inseamna tot mediatizare. Pt ca este o structura de oameni fara profesie, are dreptate prostul. Oamenii nu pot respecta o institutie care de la infiintare nu a facut nimic concret.

Putin ii pasa lui Becali, Borcea sau Copos de DNA. Dumnealor vor afaceri prospere. Se lipesc de cate o echipa isi bat joc de ea mimand investitii si dand declaratii si in felul asta obtin ce le trebuie. Imagine, expunere.

Nu ma intereseaza ce se intampla la celelalte echipe, pt Steaua vreau o organizare profesionista. La chefere se intampla ceva. Asadar, uite e posibil, chiar in conditiile astea de saracie si lipsa de informatie.

Pt Steaua ne dorim mult mai mult. Stii de ce? Pt ca Steaua a fost de cand ne stim motorul fotbalului romanesc, si asa va ramene indiferent de cati investitori se vor roti la echipa de aici incolo.