fcsteaua.ro

Unde-i Dumnezeul lui Becali?

105 posts in this topic

...

Sau mai bine taci, sa nu-ti scrintesti muschiul gindirii...

Desigur, cind e vorba de jucatori se umfla muschii pe toti "vitejii", cind e vorba de Gigi e mai greu, nu? Asemenea porcarii sunt demne de dinamovisti sau rapidisti, sper sa nu le vad la Steaua. De acord cu fluieraturile, cu admonestarile, desi uneori si astea sunt mai numeroase decit incurajarile (vezi meciul din seara asta, cind erau fluierati jucatorii inca din minutul 10-15!!!!), dar amenintarile astea puerile ma scirbesc. Daca ne bate Dinamo, sa nu mai calce ciobanul prin Ghencea sau sa-i spargem lui mutra... Nu pot sa vad alt vinovat pentru situatia actuala.

Edited by bodanelu

da-ti ban singur :bananadance: joke

Becali TREBUIE alungat din Ghencea

Dam impreuna maimutele afara! Lojele nu sunt izolate fonic. Nu sunt de acord cu stadionul gol. Vreau un stadion plin care sa-i ureze astfel incat lumea sa afle ca suntem aproape de echipa.

Nu conteaza rezultatele de aici incolo, sunt doua chestiuni foarte diferite. Omul trebuie trimis la plimbare cat se poate de curand, si-a batut prea multa vreme joc de noi.

,,Pana cand Doamne,Te vei ascunde fara incetare si-Ti va arde mania ca focul?"

(Noul Testament David-Psalmii 89.46)

Edited by JDERUL

Jucatorul stelist arata,mai ales in campionat,ca un om impacat cu sine,intr-o contemplare aproape mioritica(daca tot e ciobanul in loja). Sta si sta si sta parca asteptand sa-si dea adversarul autogol. Daca se intampla sa dam gol,ne bucuram si revenim la contemplarea noastra(vezi golul buzaului) de parca meciul s-ar termina in acel minut.

E foarte dezarmant. Vreau sa vad la Steaua jucatori care sa zburde de bucurie ca joaca in acel tricou,jucatori care sa arate o rautate pozitiva,jucatori care sa nu se impiedice in minge,jucatori care sa-si doreasca. Un asemenea jucator astazi a fost Goian,tot respectul pentru el.

O analiza foarte buna, dar am si eu o obiectie. Goian ieri a fost vinovat la gol; a sarit la sictir de langa Vlaicu. A fost exact acea contemplare mioritica

"In timp ce mai exista suporteri stelisti natangi care vad in George Becali drept o resursa, exista multi altii care se roaga ca echipa sa nu retrogradeze peste cinci-zece ani."

Din pacate retrogradarea e singurul mod de-a scapa de "blestem".Si nu sunt putini care nu ar regreta-o.Ar fi pretul platit pentru pasivitatea de-a ne instraina simbolul.Eu unul as fi pregatit sa-l platesc

ne meritam soarta.....l-ati injurat pe Laca si atunci cand echipa avea rezultate.....cand au fost 10 victorii consecutive....cand a facut 2-2 la istambul ( vezi articolul "cum sa fi un antrenor mic" parca asta era titlul), cand ne-a calificat in UCL, cand pentru fiecare suporter de pe stadion care-i scanda numele indiferent se gaseau 10 forumisti, sau suporteri de TV care sa-i critice tactica.....cum credeti ca se simtea.?...va spun eu: TRADAT de cei pt care si-a dat viata atatia ani...in proportie de 70% suporterii l-au demis pe Laca.....[...] sunt mai dezamagit de voi decat de Nicolita, zapata, Lovin etc

Mai usor cu jignirile

Edited by MoWeed

eu unul sunt multuimit de faptul ca maimuta si-a luat carne aseara!sper sa fie doar inceputul!

MORI CIOBANE,TU SI FAMILIA TA DE PIRLITI!

Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate.

Lacatus a distrus echipa.

Cand ziceam ca trebuie sa plece inainte sa intram in luna asta de foc nu am vorbit prostii.

Urmatorul antrenor, fi el Dorinel sau altcineva, o sa aiba o misiune foarte grea pt ca in primul rand va trebui sa lucreze la psihicul jucatorilor.

Echipa e terminata.

Nu are nici o idee de joc.

Jucatorii au fost dati peste cap din cauza lipsei tacticii si a reprofilarilor.

De ce sa ne ascundem?

Lacatus a distrus echipa.

Becaliii e insa principalul vinovat.

El i-a dat lui Lacatus, Steaua, ca sa se joace cu ea.

cu ce ne-a distrus ma Lacatus.....ca a avut 10 victorii consecutive....ca a eliminat galata....cu ce ne-a distrus....inainte sa criticati legendele Stelei....criticati-va mai intai pe voi ca suporteri... spre exemplu: eu sunt membru nr 46000(in urma mea probabil mai sunt multi), deci pe acest site sunt cel putin 46000 de suporteri infocati...care-si tot dau cu parerea, iar pe stadion sunt doar 10000...asta e primul lucru care trebuie sa ne dea de gandit

Catalinmlk

Ce frumos e in lumea ta.

Cine crezi, prietene, ca a dus echipa la nivelul asta asa de slab?

In caz ca nu stii, asta nu e primul meci slab al Stelei.E al 7lea.CONSECUTIV!

p.s.

Nu mai vorbi despre alea 10 victorii consecutive daca nu mentionezi si indirectele.

Edited by Adrian

si la mecuirile din UCL se poate protesta impotriva maimutei,sa stie toata lumea ce nebun conduce Steaua! nu e crestineste ce-i doresc dar vreau sa pateacsa ceva,sa fie arestat,etc,etc. si cred ca l-ar durea tare sa-i pomeniti familia la degajarile portarului advers...

...Sa va fie clar,in acest moment Steaua nu are antrenor,nu are multi jucatori de valoare(cu cateva exceptii),nu mai are identiate,nu mai are joc si nici nu mai are rezultate. Steaua are un patron cu probleme la cap si o masa de suporteri loiali care n-au nici o parghie cu care sa dea jos acest psihopat,in afara scandarilor pe stadion...

Excelent sintetizat ! As vrea sa ma refer putin la masa de suporteri loiali.Aici lucrurile mi se par foarte interesante.Unii sunt suporterii mai vechi care au avut privilegiul sa cunoasca echipa emblema a Stelei din anii '80.Astia vor trai tot timpul cu nostalgia vremurilor trecute care nu se vor mai intoarce in veci.Altii sunt cei care tin cu Steaua ca urmare a performantelor extraordinare tot din acea perioada.Acele performante au facut ca Steaua sa fie de departe cea mai iubita echipa de fotbal din tara, fapt care este demonstrat de numarul de suporteri.

Nu cred insa ca exista niciun suporter care a inceput sa tina cu Steaua, influentat fiind de evoulutiile echipei dupa preluarea clubului de catre Becali.

Totul se datoreaza deci exclusiv traditiei si istoriei acestui club, neavand nicio legatura cu actualul patron.Acesta este un simplu profitor de conjunctura, care a avut bani la momentul potrivit, si a intuit, spre deosebire de altii, ce comoara i se ofera - traditia si capitalul de simpatie al celui mai iubit club de fotbal din tara !.

In tot acest timp noi suporterii celui mai iubit club ce am facut ? Am asistat aproape nepasatori la distrugerea, incet dar sigur, a traditiei si spiritului stelist, lasat mostenire de niste generatii extraordinare de jucatori, culminand cu cea a lui Belodedici, Tudorel Stoica, Boloni, Lacatus, Balint ca sa numesc doar cativa.

Am fost intai amagiti de "aura" de invingator a ciobanului patron data de banii sai, am fost apoi amagiti de niste semiperformante intamplatoare, si, in sfarsit, am fost amagiti de mutarile sale "psihologice" de a aduce niste figuri de mari si iubiti stelisti pe banca antrenorilor, atunci cand nemultumirea atinsese cote alarmante.

De data asta ciobanul a gresit ! Nu mai are niciun as in maneca, adica vreun fost simbol iubit de suporteri, pe care sa-l aduca antrenor.Nu va da nici bani ca sa aduca un mare antrenor strain, fiindca interesela lui sunt meschine, nu urmaresc o strategie de perspectiva.

Dorinel Munteanu ? O dovada a incapacitatii ciobanului de a gasi o solutie buna.Si ce sa faca un antrenor care inca nici nu a ajuns pe banca si tu ii comunici ca il vei da afara urgent daca nu-ti convine, platind 200 de mii de euro (adica un mizilic pentru Becali) !

Daca cineva mai spera ceva atata timp cat Becali tine agatata in palatu-i poleit cu aur emblema Stelei, va ramane vesnic un amagit !

Ce se poate insa face, apropo' de parghiile suporterilor ? Cred ca un singur lucru : sa nu mai vina nimeni pe stadion.Adica marea masa de suporteri care iubesc Steaua.Sa ramana cei cateva (probabil) sute de lingai.Cel mult, suporterii s-ar putea aduna la portile stadionului, cand joaca echipa, fara insa sa scandeze nimic ! Cred ca ar avea un impact naucitor asupra ciobanului si ar intelege in cele din urma ca trebuie sa se retraga ! Nu ar mai avea nimic de castigat, si asta e singurul lucru care l-ar afecta !

Am si eu o umila intrebare pentru "revolutionari":

Acum un an, dupa plecarea lui Hagi, DE CE NU ATI CONTINUAT PROTESTELE VIZAVI DE Gigi BECALI SI DUPA CE Lacatus A FOST NUMIT PRINCIPAL? Nu era tot Gigi patron?

Prin urmare, DACA ATI TACUT ATUNCI, CINE VA DA DREPTUL SA VORBITI ACUM?

voi ati vazut ce patesc actionarii din groapa sau de sub pod? noi p..a nimic, hai sa ii aratam ca nu e bine venit, cand 15.000 de glasuri striga m..e beeecali o sa vedeti ca nu ii va pica asa de bine;)

Becali e bunul simt, e yin si yang, alfa si omega, soarele si luna.

lasand gluma la o parte, ma refeream la altceva :)

numa gura e de voi...dc nu a avut nimeni curajul sa il injure aseara pe Gigi? dc se uita toata peluza urat la noi cand raspundeam "Gigi" la lozinca voastra cu "s--i p--a" ?

a trebuit sa strigam noi de foarte multe ori pana sa prindeti si voi curaj..respect pentru cei de la sud..

vreti schimbare dar nu faceti nimic..cum sa plece Gigi daca voi il aplaudati?

Primul post al tau in care nu ataci inutil jucatorii sau antrenorul, iti indrepti veninul in directia potrivita, sau mai bine zis iti infigi coltii in gatul potrivit. :)

Revolutia sau "protestul firav" de care pomeneai se va produce dupa meciul cu spurcatii, in cazul unei infrangeri drastice sau in cazul in care stelistii care vor face deplasarea vor sfarsi raniti si desfigurati!

Remember:

@sabin, intamplator sau nu. Tind sa cred ca doar 3 oameni l-au regretat pe Lacatus: Radoi, Ogararu si Ov. Petre. Niciunul nu a jucat in aceasta seara.

Opaaa, ete cine a inviat ! Credeam ca dupa episodul Carlos te-ai potolit de tot. Dar acum iar ai chef de scandal .. ai stat prea mult pe bara si te mananca. Daca tot n-ai ce face si vrei certuri inutile, citeste posturile mele anterioare, inca de la aparitia mea pe forumurile Stelei (asta, cel al clubului, etc) si ai sa vezi ca am fost impotriva becalului inca de la inceputuri. Nu cred ca ai sa gasesti macar un post in care sa-l sustin pe oier. Unul macar. Referitor la jucatori, antrenori, cum naiba sa nu-i ataci cand se vede clar la lumina zilei ca sunt praf si pulbere ?

Te las cu caterinca ta ieftina , cearta-te singur, ca oricum nu rezolvi nimic.

Atata vreme cand nu se face un protest la unison, degeaba. Machedonul trebuie boicotat prin toate metodele posibile, ca sa inteleaga ca nu mai are zile pe la Steaua. Nu-l doreste nimeni ! In afara de cei care pot profita de pe urma lui, bine-nteles. Noi insa , ca suporteri, n-avem decat de pierdut. Clubul in sine - la fel.

Atata vreme cat galeria nu e cumparata de el ciobandante, sa protesteze. Si daca liderii se vor vinde, macar sa se vanda pe bani buni. Ca nu putem emite pretentii sa nu se vanda, ca de, "estem" romani. Si liderii de galerie, ca si aia de sindicate, sunt primii care isi vand cauza, si cam singurii care ies in profit.

Ce-o fi , o fi !

Important e ca Dorinel sa nu semneze cu Steaua, si ca nici un alt antrenor sa nu faca acest lucru. Steaua sa piarda meci dupa meci, si becaliotul sa inteleaga ca i s-a terminat cu fotbalul. Sa caute alte metode de sporire a averii si de cultivare a propriei imagini.

Sa fiti iubiti !

Edited by dax47