Posted October 26, 2008 · Report post Steaua Bucuresti - Gloria Buzau 1 - 1 Dupa egalul cu Otopeniul, Steaua a remizat pe teren propriu in fata celei mai slabe echipe a campionatului, in urma unui joc urat, ineficient si incalcit. Daca sunteti ingrijorati dupa ca ati vazut in aceasta seara la echipa Steaua, va spun sa va pregatiti sufleteste pentru ca acesta este doar inceputul. Vor urma zeci, mii de declaratii, intrigi, "psihologii si filosofii", eventual valize din partea finantatorului pentru ca decarul bulionar in euro sa ajunga si la anul in tasca ciobanului natiei romane. Ce am vazut pe teren in aceasta seara nu este Steaua Bucuresti si nu este nici macar o echipa de fotbal. Aceasta hidosenie este un cosmar care ne bantuie din pacate de prea mult timp. In timp ce unii aloca timp, energie, rabdare, bani si diplomatie in proiecte ce urmaresc performanta adevarata si cu bataie pe lung timp, iata ca avem in fata un contraexemplu: o echipa construita si mentinuta prin socuri doar pentru a patrunde in grupele Champions League. Poate sa vina si cel mai tare antrenor din lume in clipa de fata si tot nu va reusi sa aduca spectacolul si performanta in Ghencea. Becali e preocupat de orice, de destramarea Rapidului, de strivirea simbolurilor echipei, de amestecul peste treburile tehnice, mai putin de echilibru si perfomanta. A reusit ceea ce nu au putut toti inamicii Stelei in peste saizeci de ani de existenta. Asa cum am incercat sa le-o spun contestatarilor lui Marius Lacatus, nu antrenorul este problema de la Steaua. Prea multi antrenori au plecat injositi din cauza acestui cancer numit Becali si de aceea nu asupra lor trebuie sa ne descarcam naduful. Teama mi-e ca stricaciunea este atat de mare incat chiar si daca Becali ar pleca maine, o raparatie ar lua ani si ani de zile. Cu acest joc nu putem sa fentam pe nimeni. Este clar in clipa de fata ca echipa Steaua nu va putea castiga campionatul in acest an cum la fel de clar este faptul ca nu vom putea invinge etapa viitoare in Stefan cel Mare, impotriva unei echipe numai bune de batut. In timp ce mai exista suporteri stelisti natangi care vad in George Becali drept o resursa, exista multi altii care se roaga ca echipa sa nu retrogradeze peste cinci-zece ani. Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Nu antrenorul e problema, dar Lacatus n-a avut macar oua sa piarda pe mana lui.. sau daca chiar asa a facut, atunci sorry, dar e un antrenor slab. Prefer un antrenor asa, mai prost, mai balbait, ca Hagi , dar cu personalitate si cu "dezavantajul" ca are atatia bani si glorie cat sa nu-i pese de visele cu oi fatatoare ale stim noi cui. PS daca picam in B incercam si noi sa luam Cupa!? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 (edited) · Report post N-a murit nimeni dupa ce Craiova s-a dus in B.S-a curatat frumos de Netoiu sau Dinel. Acum are un nebun frumos la carma echipei: Adrian Mititelu.Diferenta intre cei 2 nebuni este ca: Becali nu iubeste sub nicio forma Steaua. Totusi sacrificarea Stelei,inseamna o scadere semnificativa in preferintele electoratului becalian. Sper ca asta sa fie rasplata lui Becali:nimic in viitoarele alegeri parlamentare. Singurele sanse pentru Carmaciul Oier raman cartierele: Zabrauti si Ferentari. Am tot urmarit de ceva vreme pe mai multe posturi TV documentare despre Ncolae Ceausescu si ma gandeam cu oripilare la Becali ca presedinte al Romaniei. Doamne ce cosmar ar fi fost ! (rog userii de pe acest forum sa foloseasca corect Numele Domnului...nu Duamne ci DOAMNE) Edited October 26, 2008 by vlad75 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Ma Jiji cnd mai jucam si noi fotbal???ca vad ca chiar daca ai avut azi ocazia sa fi antrenor cum iti place...echipa nu a jucat nimic...atacanti adusi de tine au jucat numai la incalzire...dar nu si in timpu meciului...buzaul a reusit cu Steaua ce a reusit in 11 etape...suntem intr-o perioada proasta...cum ne-am cam obijnuit sa fim...o sa dureze pana o sa revenim la o forma buna,sa jucam fotbal...si sa facem performanta...RESPECTELE MELE pt Marius Lacatus,M.Radoi,G.Ogararu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 (edited) · Report post nimic de zis.... Edited October 26, 2008 by fsoica Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Moarte oierului....il vreau mort in cele mai mari chinuri....si incepand din acest moment o sa ma rog seara de seara pentru disparitia lui de pe fata pamantului....( FORZA Steaua!!! te iubesc orice ar fi!!!.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate. Lacatus a distrus echipa. Cand ziceam ca trebuie sa plece inainte sa intram in luna asta de foc nu am vorbit prostii. Urmatorul antrenor, fi el Dorinel sau altcineva, o sa aiba o misiune foarte grea pt ca in primul rand va trebui sa lucreze la psihicul jucatorilor. Echipa e terminata. Nu are nici o idee de joc. Jucatorii au fost dati peste cap din cauza lipsei tacticii si a reprofilarilor. De ce sa ne ascundem? Lacatus a distrus echipa. Becaliii e insa principalul vinovat. El i-a dat lui Lacatus, Steaua, ca sa se joace cu ea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post echipa se invarte in jurul unui singur cuvant(rahat)jocul,echipa si conducatorul.Lasati-va de fotbal ca e un sport prea greu pt voi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 (edited) · Report post Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate. Lacatus a distrus echipa. Cand ziceam ca trebuie sa plece inainte sa intram in luna asta de foc nu am vorbit prostii. Urmatorul antrenor, fi el Dorinel sau altcineva, o sa aiba o misiune foarte grea pt ca in primul rand va trebui sa lucreze la psihicul jucatorilor. Echipa e terminata. Nu are nici o idee de joc. Jucatorii au fost dati peste cap din cauza lipsei tacticii si a reprofilarilor. De ce sa ne ascundem? Lacatus a distrus echipa. Becaliii e insa principalul vinovat. El i-a dat lui Lacatus, Steaua, ca sa se joace cu ea. Siiiggguuuurrr, "mortul e de vina".... Absolut gresit. Becali l-a adus pe Lacatus ca sa ne inchida gura dupa ce el -FINANTATORUL - a strigat alaturi de galeria cainilor in Stefan cel Mare si dupa ce a plecat acasa cu fularul lui Dinamo la gat. Lacatus a fost o gaselnita, o mutare menita sa ne inchida gura. Apoi a urmat amestecul in deciziile tehnice, telefoanele, alcatuirea primului unsprezece. Sincer, la Cluj si la Fiorentina nu am vazut o echipa debusolata. Dimpotriva....Vrei sa-ti aduc aminte si de meciuri bune facute de Steaua in returul anului trecut? (exceptie facand Dinamo). Incearca sa ordonezi cronologic evenimentele pentru a suprinde toate aspectele si nu doar pentru a suprinde aspecte care ar strijini teza ta pentru ca Marius a fost la nivelul lui Hagi sau Oli: nu a pierdut mai mult si nu a castigat mai mult. Pur si simplu a intrat in Champions League, a pierdtu Cupa, iar jocul este la fel de batranesc. Noroc C P.S. Ceea ce se spune acum in cazul lui Hagi s-a spus si-n cazul lui Zenga, Hagi si Olaroiu. Think again.... Edited October 26, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post @Adrian Cum am jucat azi, am jucat si inainte, in perioada de dinainte, si dupa Hagi sau Pedrazini. Vezi meciurile cu Poli Iasi, U Cluj, Poli Timisoara (cupa), Urziceni etc. Esti prea anti-Lacatus, incearca sa fi putin obiectiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate. Lacatus a distrus echipa. Cand ziceam ca trebuie sa plece inainte sa intram in luna asta de foc nu am vorbit prostii. Urmatorul antrenor, fi el Dorinel sau altcineva, o sa aiba o misiune foarte grea pt ca in primul rand va trebui sa lucreze la psihicul jucatorilor. Echipa e terminata. Nu are nici o idee de joc. Jucatorii au fost dati peste cap din cauza lipsei tacticii si a reprofilarilor. De ce sa ne ascundem? Lacatus a distrus echipa. Becaliii e insa principalul vinovat. El i-a dat lui Lacatus, Steaua, ca sa se joace cu ea. Esti de pe alta planeta. Acum un an cand a venit Lacatus echipa pierdea meci dupa meci. Nu putea sa distruga o echipa care nu juca nimic. In cel mai rau caz a lasat-o asa cum a gasit-o. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Eu raman la opinia ca si jucatorii au o mare parte de vina. Unii nu dau ce pot, iar altii nu pot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Cataline, Ronaldo Trebuie sa recunoasteti ca echipa asta avea si are nevoie de un antrenor serios. Nu avea nevoie de un scut. Becaliii avea nevoie de un scut. Jocul din ultimele saptamani e cel mai slab de foarte foarte multa vreme. Pe vremea lui Hagi macar aveam fazele fixe. Alea le lucra Hagi cu ei. Pacat ca l-au lucrat.Poate facea ceva.(oricum, a fost vina lui ca nu a stiut sa se bage sub pielea jucatorilor) Nu sunt anti Lacatus. Sunt anti toti oamenii care vin la Steaua pt orice altceva decat Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Deci m-am satura de oier el este SINGURU vinovat pt ca tot ce face si tot ce declara si pt actiunile lui "geniale" Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post pt Adrian "Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate. Lacatus a distrus echipa." Ai drerptate in mare masura dar, cine la adus pe Lacatus?! Cine il aduce acum pe Dorinel?! cine face echipa?! cine... cine... cine... Becali - oierul - omul lui Dumnezeu. Sa va aduc aminte ca, Dumnezeu nu iubeste fotbalul; pt ca, multi ise inchina lui FOTBALULUI. Balului. regelui bal care in antichitate i se inchinau babilonieni. Dumnezeu nu are nici o treaba cu prostia lui Becali. Daca as fi in Bucuresti as iesi in strada sa-i cer lui Becali sa plece. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 (edited) · Report post Cataline, Ronaldo Trebuie sa recunoasteti ca echipa asta avea si are nevoie de un antrenor serios. Nu avea nevoie de un scut. Becaliii avea nevoie de un scut. Jocul din ultimele saptamani e cel mai slab de foarte foarte multa vreme. Pe vremea lui Hagi macar aveam fazele fixe. Alea le lucra Hagi cu ei. Pacat ca l-au lucrat.Poate facea ceva.(oricum, a fost vina lui ca nu a stiut sa se bage sub pielea jucatorilor) Nu sunt anti Lacatus. Sunt anti toti oamenii care vin la Steaua pt orice altceva decat Steaua. Asa da. Nu te contrazic pentru ca iti impartasesc opinia. Totusi, eu zic ca discutiile orientate spre antrenori reprezinta vanare de vant in clipa de fata. Problema este in loja si de acolo ni se trag toate relele. Dupa plecarea lui MM si ultima farama de fotbal a murit in Ghencea. Uita-te la ce s-a intamplat ieri: Becali l-a scos din echipa pe Arthuro. Iti dai seama ce mesaj i s-a transmis lui Dorinel Munteanu? (oare suporterii Stelei sunt atat de orbi si nu inteleg ce se intampla?) Pur si simplu pe Becali il tradeaza orice gest: este un dictator, un megaloman. P.S. Daca vreti sa vedeti fotbal, intrati pe gsptv: Timisoara a marcat al doilea gol impotriva CFR-ului. P.P.S. Parerea mea este ca oricare dintre acesti antrenori - Olaroiu, Hagi, Lacatus, Dumitriu - ar fi adus perfromante adevarate in Ghencea daca nu ar fi exista amestecul diabolic al finantatorului. Edited October 26, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Si ce meciuri vin!!! Dinamo,Rapid.Timisoara,Urziceni,Craiova,meciuri in CL. Viitorul suna rau . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 (edited) · Report post Ne lipseste stabilitatea Cataline, degeaba o dam dupa cires. MM a avut dreptate dupa ce a plecat la Urziceni. A declarat subtil: "Steaua va merge un an de zile din inertie, mai departe va pune stapanire haosul pe club." Te contrazic putin si la aspectul jocului, daca consultam caseta tehnica vom constata ca ocazii clare de a marca am avut multe. Elementul cheie ce a lipsit a fost aceea clipa de concentrare in fata portii. O stare indusa de stabilitate, atat pe banca tehnica, cat si in dreptul conducerii. Daca iti lipseste ratezi mult, punctele se aduna greu si efectul "bulgarelui de zapada" e nimicitor. Raul a fost eliberat. Momentan trebuie sa gasim solutii si sa indemnam lumea la calm, atat cat putem de pe acest forum amarat. Eu consider ca Dorinel nu e genul de om care sa reziste presiunii imense de la Steaua, aruncat in groapa cu lei va claca la primul moment dificil. Situatie ce va trece imediat pe umerii jucatorilor. Edited October 26, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Becali este Dinamovist si ar trebui sa o stie toata lumea. dar pt ca i-au luat-o altii inainte a venit si el la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Stai linistit Cataline, Dumnezeul lui Becali e bine mersi. E mai tare ca leul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Acum se vad rezultatele managementului clubului. Acest Oli*gofren a adus tot neamul si i-a pus in toate functiile posibile, inclusiv de antrenori-oameni care habar n-au de aceasta meserie. Acest individ foloseste brand-ul Steaua doar pt a apare in fiecare zi la TV. Daca ar pleca de la Steaua, credeti ca ar mai vorbi cineva de el? El si-a urmarit doar interesul-sa ajunga pe prima pagina a ziarelor. Nu a contat prin ce mijloace, nu a contat ca echipa nu prea mai joaca fotbal, important a fost sa participe in LC, ca doar acolo este multa publicitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post @ Catalin Cu totii stim, demult timp, ca buba e la loja. Nu ne spui nimic nou. Intrebarea e care crezi tu ca e solutia? Ciobanu nu va pleca, a spus-o de nenumarate ori.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Si ce meciuri vin!!! Dinamo,Rapid.Timisoara,Urziceni,Craiova,meciuri in CL. Viitorul suna rau . @Catalin, megalomania il caracterizeaza pe Oier intr-un cuvant. Opulenta ,cum ii place lui sa creada ,mai putin. Numai din declaratiile lui de avere iti poti da seama cat minte: ceasuri in valoare de 250 milioane de euro! De s-ar uni Patek Philippe,Constantin Vacheron si Rolex-ul nu ar scoate ceasuri de 250 de miliaone la un loc.Dar la fraieri tine, asa prosteste Gigi Becali pe adeptii sai .Evident,cu ajutorul mass-mediei,cea care a faurit acest monstru. Il bagam prea mult in seama. Pana la urma de nebunie va pieri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Acum ca vine Dorinel....nu stiu ce sa cred. E clar ca baiatul e un mercenar adevarat. Nu stiu daca are o luna de cand e antrenor la U si le-a si dat papucii. E vai de curul nostru. Probabil l-a adus ca sa ii plateasca datorii. Sper ca acum publicul sa nu il mai ierte. Vreau sa aud la meciuri injuraturi mai serioase decata "sugi p*** bacaliii"! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2008 · Report post Asta a pus capac. PA:*! Share this post Link to post Share on other sites