Sign in to follow this  
Followers 0
Padrese

Volei

184 posts in this topic

Pacat ca si echipa de volei e slaba dpvd valoric pe vremuri ne bateam la Titlu,de foarte multi ani n-am mai castigat mai nimic:( pacat.Mergeti fratilor la sala si sustineti Steaua.

Daca stateam in Bucuresti ma duceam la toate meciurile marca CSA Steaua,dar asa din provincie ajung doar la FOTBAL si cateodata cand pica in aceeasi zi un meci de Hochei,Rugby,Volei,Handbal,Polo .....etc :steag_cruce_invers:

Pun si aici aceeas intrebare,ce se mai aude de echipa de volei?Suntem in Liga a 2-a?.Pe ce loc suntem...avem sanse de promovare?

Ala un numar ce n-are nici o legatura cu meciurile efective; e un numar atribuit pt a se face imperecherea jocurilor pe etapa

Daca tot ai urmat linkul, ai putina rabdare si intra pe fiecare meci in parte sau pe CLASAMENT ( stanga sus )

www.gazetasv.ro a notat pe 25 ianuarie 2014:

"CSM Suceava a pierdut primul meci oficial din acest an. Trupa lui Victor Pancu a cedat astazi, in sala Unirea, cu scorul de 0-3 (25, 12, 16), partida disputata in compania liderului Steaua Bucuresti. Intalnirea a contat pentru etapa a 13-a din cadrul Diviziei A2 Est la volei masculin."

In prima etapa a sezonului 2014-2015 a primei ligi, Steaua a cedat acasa, conform asteptarilor, in fata team-ului din Zalau. A fost 0-3 (-17, -24, -20).

In etapa 5-a a sezonului 2014-2015, Steaua a cedat cu 2-3 la Simleul Silvaniei. Cele doua seturi castigate au insemnat si primul punct stagional al ros-albastrilor :hmmm: , care ocupa pozitia a 12-a (ultima) in ierarhia la zi.

In etapa a 7-a a primei ligi voleibalistice, Arcade Galati - Steaua 3-0 (21, 16, 16). Cu numai 4 puncte acumulate, ros-albastri ocupa ultimul loc in clasament. 

In prima etapa a returului, Steaua a cedat cu 2-3 la Zalau, in fata ocupantei locului secund. Ros-albatrii au cucerit astfel un punct, al saselea in actuala stagiune. Dupa 12 meciuri din sezonul regulat Steaua e pe locul 12, ultimul al ierarhiei.

In pauza de iarna Steaua a facut 2 transferuri inspirate: Aleksandar Ljaftov (Macedonia, 15.08.1990, 1.96 m, extrema, Strumica, Macedonia) si Gjoko Josifov (Macedonia, 06.03.1985, 2.05 m, centru, AS Cannes, Franta). Ambii sunt internationali macedoneni si, dupa cum s-a vazut azi in meciul cu Remat Zalau, au adus deja un plus imens in jocul nostru. E pentru prima oara in ultimii 20 de ani cind nu mi-e rusine sa vad un meci al echipei de volei. Sa speram ca transferurile n-au venit prea tirziu si ca vom reusi sa ne salvam de la retrogradare.

Edited by edmond_dantes

În al doilea joc din retur, Steaua a cedat la Craiova cu 1-3 (-17, -23, 23, -21) in fața unei echipe care tocmai a disputat una din optimile Cupa CEV cu binecunoscutul team din Trentino. Oricum, față de tur, poate fi consemnat un progres in prestațiile Stelei.

În etapa următoare, pe 31 ianuarie, Steaua va primi replica lui Dinamo. În aceeași zi, Steaua și Dinamo se vor intâlni, dacă nu greșesc, și in Superliga de polo.

În etapa următoare, pe 31 ianuarie, Steaua va primi replica lui Dinamo. În aceeași zi, Steaua și Dinamo se vor intâlni, dacă nu greșesc, și in Superliga de polo.

Pe 31 ianuarie si 1 februarie le vom da o UE (sper) suculenta potailor puricoase.

La volei ne-am recapatat onoarea, asta e important

Edited by edmond_dantes

De pe ultima poziție in ierarhia momentului, voleibaliștii de la Steaua le-au servit o lecție celor de la Dinamo (locul 3), de care au trecut cu 3-2 in etapa a 14-a a sezonului regulat. Bravo !!

Baia Mare - Steaua 2-3 si incepem sa speram la salvarea de la retrogradare.Acum 30 de ani jucam finale de Cupa Campionilor Europeni atit la handbal cit si la volei si pierderea lor era considerata un esec.Acum ....

Urmeaza partida de acasa cu Simleul Silvaniei, partida care ar trebui castigata in trei sau patru seturi. Succes !

Acum 30 de ani jucam finale de Cupa Campionilor Europeni atit la handbal cit si la volei si pierderea lor era considerata un esec.Acum ....

Acum avem marca CSA in mainile unor minunati administratori cu epoleti

Vinde, pleaca, mori!     si

Steaua inseamna CSA!

Acum avem marca CSA in mainile unor minunati administratori cu epoleti

Vinde, pleaca, mori!     si

Steaua inseamna CSA!

S-au schimbat multe Dantes,dar in primul rind in ziua de astazi banii vorbesc.La Steaua situatia a fost si mai tragica deoarece la conducerea sectiilor au fost mentinute foste glorii care - tot respectul pt ce au facut pt culori - nu mai sunt oamenii momentului.Din nefericire ei nu au inteles sau nu au avut puterea sa se retraga si sa lase locul unor manageri tineri,scoliti doar in arta de a face bani.Conducatorii cu epoleti din cadrul MAPN si CSA,s-au multumit in a mentine sectiile doar la suprafata si astfel am ajuns in situatia ca handbalul ,baschetul sau voleiul sa ajunga in B iar hocheiul sa devina sparingul Ciucanilor sau al Brasovului.

Nu as fi vrut sa o spun,dar aceasi situatie o aveam si la fotbal daca machedonul nu punea mina pe echipa.

La Steaua situatia a fost si mai tragica deoarece la conducerea sectiilor au fost mentinute foste glorii care - tot respectul pt ce au facut pt culori - nu mai sunt oamenii momentului.Din nefericire ei nu au inteles sau nu au avut puterea sa se retraga si sa lase locul unor manageri tineri,scoliti doar in arta de a face bani.Conducatorii cu epoleti din cadrul MAPN si CSA,s-au multumit in a mentine sectiile doar la suprafata si astfel am ajuns in situatia ca handbalul ,baschetul sau voleiul sa ajunga in B iar hocheiul sa devina sparingul Ciucanilor sau al Brasovului.

Nu as fi vrut sa o spun,dar aceasi situatie o aveam si la fotbal daca machedonul nu punea mina pe echipa.

Spune-le asta si labagiilor din steaualibera, ca eu am obosit sa le dau hrana lichida si lipicioasa.

O sa public in curind un articol in care prezint rata de succes a sectiilor de jocuri sportive din cadrul CSA de dupa revolutie.

Edited by edmond_dantes

Spune-le asta si labagiilor din steaualibera, ca eu am obosit sa le dau hrana lichida si lipicioasa.

O sa public in curind un articol in care prezint rata de succes a sectiilor de jocuri sportive din cadrul CSA de dupa revolutie.

Eu nu m-am mai logat aici de f multa vreme asa ca doar banuiesc cine sunt cei de la Steaualibera,insa totusi le-as aminti citeva lucruri f interesante la care probabil ca nu s-au gindit :

- echipa de baschet,la ale carei meciuri ei merg acum,este sustinuta cel mai mult - in special financiar - de catre Ponta si PSD.Cei care mai citesc macar ziarele de sport ar trebui sa stie ca intrarea la Eximbank ne-a fost facuta de catre Ponta,un personaj pe care dpv politic sunt sigur ca cei din PS nu-l au la inima,dar tac chitic.

- i-as intreba pe cei din PS,pe unde mergeau atunci cind baschetul era in B si care este motivul pt care nu-i vad mereu la meciurile de handbal,volei sau polo ?! Sa fie oare lipsa rezultatelor,a performantei ? Daca da,atunci cum ramine cu lozincile ca Steaua pina la moarte ?! Poate ca moartea performantei,pt ca daca performanta nu este,cu certitudine nici spectatori nu sunt.

- i-as intreba daca stiu macar cum se conduce un SRL si ce eforturi financiare trebuie sa faci atunci cind se apropie salariile si iti trebuie bani pt angajati dar si pt plata datoriilor lunare catre stat.Siuncer iti spun ca rid cu lacrimi cind ii aud pe cei din galeria ns dar si pe cei de la un Dinamo,Rapid sau Petrolul ca sunt dispusi sa ajute,eventual chiar sa finanteze ei o echipa.Copiii astia abia au bani sa-si cumpere un bilet de meci,ca de abonament nu mai vorbesc si ei vorbesc de finantat o echipa care toaca anual milioane de euro.

- Becali a fost de un grotesc sinistru in f multe situatii si banii i-au luat mintile facindu-l sa greseasca grav si pt asta el acum plateste,dar de aici si pina sa nu-i recunosc meritul mentinerii echipei la un nivel superior,poate chiar al salvarii ei intr-o perioada f grea,este cale lunga si am sa-i neg niciodata acest merit pt ca ar insemna ca sunt ori prost,ori incorect.

Ar fi multe de spus despre Becali si suporteri dar cred ca adevarul este ca de obicei undeva la mijloc si singura solutie ar fi ca dupa iesirea lui din inchisoare,atit el cit si peluzele sa stea de vorba ca intre barbati,sa-si spuna fiecare ce au gasit si sa faca pina la urma pace.Echipa ar deveni si mai puternica atit in tara cit si afara.Mai mutl,daca Becali ar avea putina minte si ar mai lasa din orgoliu,ar trebui sa ajute si CSA cu niste sume prin care celelalte sporturi ar iesi din mediocritatea in care se zbat acum.Eu as fi primul suporter care i-ar multumi public.

,ar trebui sa ajute si CSA cu niste sume prin care celelalte sporturi ar iesi din mediocritatea in care se zbat acum.Eu as fi primul suporter care i-ar multumi public.

Asta este o prostie, fara suparare. Fiecare club sportiv trebuie sa fie condus, sa obtina finantari si sa exceleze in si din domeniul respectiv. Sa nu mai vorbim de faptul ca n-ar fi nici etic si nici fairplay ca o echipa de baschet (de ex,) sa domine o competitie gratie fondurilor obtinute de la fotbal, in dauna altor cluburi sportive de baschet, care nu au sectii de fotbal.

Edited by Empyro

Asta este o prostie, fara suparare. Fiecare club sportiv trebuie sa fie condus, sa obtina finantari si sa exceleze in si din domeniul respectiv. Sa nu mai vorbim de faptul ca n-ar fi nici etic si nici fairplay ca o echipa de baschet (de ex,) sa domine o competitie gratie fondurilor obtinute de la fotbal, in dauna altor cluburi sportive de baschet, care nu au sectii de fotbal.

Ai dreptate Empyro,nu am fost clar pina la sfirsit - trebuia sa completez ca ajutorul financiar se putea face sub forma unei sponsorizari oficiale si atunci toata lumea era multumita.Becali isi vedea numele pe niste banere publicitare iar Boroi isi vedea banii in cont.

In ce priveste etica,sa-i spunem financiara,pe mine ma deranjeaza cel mai mult modul actual prin care primariile intervin in sport ; as accepta idea unei interventii in cazurile cind se vrea performanta europeana de top - cazurile B.Mare si Bucuresti la handbal feminin - dar restul ce rost au ? Cine le da voie sa bage bani in niste straini de mina a doua in loc sa investeasca in copii si juniori ?! De ce sa investesti in sport cind spitalele si azilurile sunt pline de batrini si copii bolnavi si/sau fara case ? sunt N situatii cind acesti bani ar trebui investiti in cu totul alte lucruri decit in sectii sportive cu rezultate penibile.Aici ar trebui sa intre DNA cu forta ,sa vada motivele pt care banii contribuabililor ajung in buzunarele unor sportivi de mina a doua,unii sositi de te miri unde !

1 person likes this