Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Dorinel Munteanu - urmatorul posibil antrenor al FC Steaua

88 posts in this topic

Problema inlocuirii proaspatului demisionar Lacatus, a fost una simpla. Foarte multi ar fi dorit sa antreneze cea mai titrata echipa romaneasca. Sortii l-au harazit insa pe fostul jucator ros-albastru sa se afle in pozitia de favorit al patronului. Relatia lui cu Dorinel e una buna, astfel ca nu i-a fost foarte greu sa-l abordeze. L-a contactat telefonic si i-a facut propunerea.

Desi luat prin surprindere, Munteanu a reactionat firesc, a acceptat. Fostul nostru international a avut si "binecuvantarea" lui Piturca, aflat in cele mai bune relatii cu finantatorul Becali.

Prima intentie a Neamtului, in momentul in care va prelua lotul, e sa schimbe in bine jocul. Se vorbeste ca Steaua va adopta o asezare care a mai fost dorita nu cu mult timp in urma. Una care confera spectaculozitate si eficienta. Un 4-3-3 care s-ar potrivi mult mai bine unei echipe puternice, cu veleitati ofensive. In fond acel 4-3-3 pe care l-a folosit si Lyon in Ghencea.

Desi se apreciaza ca venirea lui Munti este sigura in proportie de 80%, se sconteaza ca astazi se va semna contractul.

Intamplatoare sau nu, alegerea lui Dorinel ca inlocuitor al Fiarei este o alegere pe care multi dintre suporterii stelisti o agreaza. Calitatile sale de antrenor au fost evidente inca de la terminarea carierei de jucator. El a reusit sa creeze structuri puternice la Cluj si Vaslui, iar urmarile sunt cat se poate de vizibile in ce le priveste.

Inteligenta, experienta, dorinta sa de a obtine rezultate deosebite cu Steaua, se pot materializa in timpul cel mai scurt. Atat in campionat cat si in Liga Campionilor. Si in mod cert noi asta asteptam de la el.

Gurile rele vorbesc despre probabilitatea revenirii lui Victor Piturca din iarna, in pozitia de manager general. Alaturi de Dorinel poate fi o solutie de cotitura spre o noua mare echipa Steaua. E timpul ca dupa atata amar de vreme Steaua sa redevina una dintre stelele de prima marime ale Europei.

Fii binevenit Dorinel Munteanu in Tempul Fotbalului Romanesc!

Virgil

Gurile rele vorbesc despre probabilitatea revenirii lui Victor Pituracde din iarna, in pozitia de manager general. Alaturi de Dorinel poate fi o solutie de cotitura spre o noua mare echipa Steaua. E timpul ca dupa atata amar de vreme Steaua sa redevina una din stelele de prima marime ale Europei.

La cum joaca nationala Romaniei slabe sperante ca va fi o solutie de cotitura...

e la misto articolu' asta nu? Ironik nu? Adika "bine ai venit" si toate cuvintele astea de lauda! Eu cred ca nu ai avut ce face si ai zis sa scrii ceva frumos azi......floricele....fluturasi....soare.....pace!

@ Tavone

Articolul e cat se poate de serios. Comentariul tau e 100% neserios. Doar atat poti sa spui? Ma asteptam la o parere in privinta numirii lui Munti. Si poate una un pic referitoare la Piturca.

Sa ti-o spun eu pe a mea.

Probabil ca foarte multi s-ar fi asteptat sa fie chemat Dan Petrescu, dar el e legat prea puternic de Mihai Stoica, nedorit de Becali. Nu in ultimul rand, conduce o echipa puternica si nu ar fi indicat pentru cariera lui, sa vina sa indrepte ce Laca nu a facut bine.

Numirea lui Munteanu mi se pare promitatoare. El isi va face treaba fara ca Piturca sa decida, poate cel mult sa-i sugereze. Piturca are si el rolul lui. Il poate tempera pe Gigi, lucru care nu s-a mai intamplat de cand a abandonat Steaua.

Iti sugerez sa scrii un articol. Daca e publicabil, iti promit ca va aparea pe site.

Intamplatoare sau nu, alegerea lui Dorinel ca inlocuitor al Fiarei este o alegere pe care suporterii stelisti o agreaza.

cred ca ar trebui sa arunci o privire la rezultatele sondajului

Considerati ca Dorinel Munteanu este o solutie pentru Steaua ?

Nu

332 voturi

70.64%

Da

138 voturi

29.36%

numar total de voturi:470

Edited by nemilosul

"Inteligenta, experienta, dorinta sa de a obtine rezultate deosebite cu Steaua, se pot materializa in timpul cel mai scurt. Atat in campionat cat si in Liga Campionilor. Si in mod cert noi asta asteptam de la el."

Frate terminati cu aberatii dinastea!Nici acum nu va e clar cine e antrenor la Steaua???Becali face echipa!!Antrenorii sunt pusi sa fie acolo sa aiba in cine sa loveasca in caz ca echipa pierde!Nu vedeti si voi ca ciobanu deja a gasit o reteta de "succes" care pe multi ii pacaleste??

-Aduce antrenor un fost jucator al Stelei (preferabil Steaua 86)

- antrenorul e iubit de suprteri,respectat de jucatori toate bune si frumoase

- merge treaba o luna 2 cat echipa joaca si castiga cateva meciuri si dupa aia cand echipa pierde...gata pa

Eu unu ma astept sa fie pe post de maimutoi si Munteanu o fi facut el lucruri bune la Cluj si la Vaslui da la Steaua nu o sa fie la fel,cel mai sigur o sa vina Piturca din iarna ca oricum e prieten cu ciobanu,la nationala nu prea mai merge si aia vor sa il dea afara si din cate am vazut eu cam pe la toate emisiunile isi da el cu parerea de Steaua deci e ceva la mijloc...o sa vedeti!

Edited by LeoKinG

Cum dracu poate sa-l creada Munteanu pe Becali cand acesta ii promite induiosator ca nu se va baga peste el?!?!?!?!?!?!!? Trebuie sa fii nebun sau retardat sa crezi asa ceva. Nu vreau sa vina Munteanu, nu pot sa-mi imaginez o clipa ca-i va tine piept ciobanului.

Piturca, ia-ti prietenul ovin si duceti-va invartindu-va, jigodiilor! Vreau sa vina Alba ca Zapada antrenor cu tot cu piticii ei.

Articolul asta pare scris la comanda ciobanului, sau mi se pare mie. Jalnic!

spuse marele critic si analist... patetic!

Articolul mi se pare de bun simt, insa prematur. Ziarele din Cluj anuntau azi ca Munteanu nu va pleca de la Universitatea. Oricum, la ora 12.00 va sustine o conferinta de presa si se va lamuri totul.

ATENTIE, chiar daca acum este profanat de catre un impostor TEMPLUL ramane tot TEMPLU!!! Te rog nu amesteca lucrurile.

Edited by raducelbun

Nu amestec lucrurile, insa articolul asta mi se pare scris de cineva care nu vede in ansamblu, si nu vede viermii din interiorul marului, ci doar coaja.

O sluga alungat de un patron tocmai pentru ca a facut niste lucruri demne de dispret este adus acum la Steaua si noi ii uram bun venit si il consideram salvator! E cam cusut cu ata alba...

O sluga alungat de un patron tocmai pentru ca a facut niste lucruri demne de dispret este adus acum la Steaua si noi ii uram bun venit si il consideram salvator!

Care sunt lucrurile alea demne de dispret?

Cine a spus va fi salvator?

O sluga alungat de un patron tocmai pentru ca a facut niste lucruri demne de dispret este adus acum la Steaua si noi ii uram bun venit si il consideram salvator!

blaturile

Chiar credeam ca e articol scris de LDS si deci ironic...pacat ca m-am inselat.

Dorinel Munteanu are ca performante faptul ca a fost dat afara de la 2 echipe si a retrogradat o a treia, iar acum se zbate la o echipa de Liga a II-a. Asta e antrenorul cu care ar trebui sa batem Lyon si Bayern in deplasare, Rapid si Dinamo in deplasare, si sa castigam un campionat ?

Cine-s suporterii aia care agreaza numirea, ca atat pe fcsteaua.ro cat si pe gsp.ro marea majoritate n-au fost de acord cu numirea lui ?

Ce sclav de antrenor poate accepta un post in conditiile in care ti se da de inteles ca ai fost ales pentru ca au refuzat inainte alte x persoane, si mai ales, ca esti doar un inlocuitor pana in vara, cand va veni adevaratul antrenor ?

Munti, pentru binele tau, stai la Cluj !

mai bine ...NU!

Il vrei pe Dorinel Munteanu antrenor la Steaua?

Da 10137

Nu 19452

Nr. total votanti: 29589 (sursa GSP)

Nu

378 voturi

71.05%

Da

154 voturi

28.95%

numar total de voturi:532 (aceeasi intrebare, sursa fcs)

S-au schimbat putin numerele, dar ideea a ramas aceeasi. Cine-l vrea pe Dorinel Munteanu la Steaua?

hmm...sincer nu stiu ce sa zic. Cred ca daca era asa bun Dorinel, l-ar fi preferat MM pe el si nu pe Protassov in vara lui 2005. Sigur o sa spuneti ca la ora aia Dorinel nu avea experienta ca antrenor dar stim bine ca din cauza asta a plecat de la Steaua la CFR.

In fine sa dea Domnul daca vine totusi Dorinel sa mearga lucrurile bine si asa sa stea ciobanul un pic mai in umbra lucru care mi se pare imposibil. A zis-o bine Dragomir ca doar un mort poate lucra cu fecali.

blaturile

Vreun nume de meci? Vaslui-Steaua:0-1? Misto blat, cand aia au avut o bara, parca, si alte ocazii mari, iar noi am castigat cu destula sansa. Sau te referi la meciul tur, cand am castigat in Ghencea cu 1-0 dintr-o faza fixa si cand Vasluiul cu Dorinel pe banca era sa nu impuste de vreo 3 ori de sa nu ne vedem?

Sau Steaua a avut nevoie de non-combatul lui Dorinel sa castige cu Argesul, care era atunci una dintre cele mai penibile echipa din Liga I?

@ Tavone

Articolul e cat se poate de serios. Comentariul tau e 100% neserios. Doar atat poti sa spui? Ma asteptam la o parere in privinta numirii lui Munti. Si poate una un pic referitoare la Piturca.

Probabil ca foarte multi s-ar fi asteptat sa fie chemat Dan Petrescu, dar el e legat prea puternic de Mihai Stoica, nedorit de Becali. Nu in ultimul rand, conduce o echipa puternica si nu ar fi indicat pentru cariera lui, sa vina sa indrepte ce Laca nu a facut bine.

Numirea lui Munteanu mi se pare promitatoare. El isi va face treaba fara ca Piturca sa decida, poate cel mult sa-i sugereze. Piturca are si el rolul lui. Il poate tempera pe Gigi, lucru care nu s-a mai intamplat de cand a abandonat Steaua.

Iti sugerez sa scrii un articol. Daca e publicabil, iti promit ca va aparea pe site.

Ai perfecta dreptate! Si eu il doresc pe Dan Petrescu! In ceea ce-l priveste pe Dorinel antrenor si pe Piturca manager da-mi voie sa-mi pastrez scepticismul! Intre timp surpriza...a venit Oli la palat! Macar stiu ca antrenorul asta isi face bine temele si ii pune bine in teren! Ca o sa batem iar cu 1-0 din penalty e alta mancare de peste! Poate cu jucatorii asti de acum Oli o sa faca treaba!

@ Tavone

Ai perfecta dreptate! Si eu il doresc pe Dan Petrescu! In ceea ce-l priveste pe Dorinel antrenor si pe Piturca manager da-mi voie sa-mi pastrez scepticismul! Intre timp surpriza...a venit Oli la palat! Macar stiu ca antrenorul asta isi face bine temele si ii pune bine in teren! Ca o sa batem iar cu 1-0 din penalty e alta mancare de peste! Poate cu jucatorii asti de acum Oli o sa faca treaba!

Pitzi te iubim CA CAtine nu gasim!!!! B scrie pe noi , stiti cum se numeste cand ti-o faci cu mana ta:))

@ rattlesnake

Sunt satul de suparatii pe viata, care intra pe forum doar pentru a-si revarsa frustrarile.

Ce ar mai trebui judecat in profunzime cand faptul e deja consumat? Nu-ti convine alegerea? Nu ai decat sa-ti manifesti nemultumirea.

Nu stiu daca e o solutie de conjuctura sau daca tandemul Munti-Piturca, doi oameni care s-au inteles perfect in timp, va continua si din retur sau la anul.

Momentan nu avem incotro si eu zic ca nici prea multe de realizat, sezonul e in mare parte compromis.

In plus Munteanu e un om demn de respect pentru intreaga cariera cat si pentru activitatea pe care am subliniat-o in articol.

Cum ar trebui primit un om care-ti trece pragul casei, altfel decat cu o urare de bun venit.

Articol comandat de Becali? Esti cumva vreun spurcat intrat sa tulburi apele? Sper ca nu. Sustinatorii lui Becali? Cine zice ala e!

@ rattlesnake

Sunt satul de suparatii pe viata, care intra pe forum doar pentru a-si revarsa frustrarile.

Ce ar mai trebui judecat in profunzime cand faptul e deja consumat? Nu-ti convine alegerea? Nu ai decat sa-ti manifesti nemultumirea.

Nu stiu daca e o solutie de conjuctura sau daca tandemul Munti-Piturca, doi oameni care s-au inteles perfect in timp, va continua si din retur sau la anul.

Momentan nu avem incotro si eu zic ca nici prea multe de realizat, sezonul e in mare parte compromis.

In plus Munteanu e un om demn de respect pentru intreaga cariera cat si pentru activitatea pe care am subliniat-o in articol.

Cum ar trebui primit un om care-ti trece pragul casei, altfel decat cu o urare de bun venit.

Articol comandat de Becali? Esti cumva vreun spurcat intrat sa tulburi apele? Sper ca nu. Sustinatorii lui Becali? Cine zice ala e!

da Munteanu jos palaria, e un profesionist desavarsit, dar marea buba este dc vine si piti...aici ar fi problema cea mare

Edited by tazonne

@Virgil, crezi ca daca eram vreun "spurcat" cum spui tu ma oboseam sa judec pe cineva sau sa imi exprim nemultumirea fata de situatia de la Steaua?

Nu sunt nici suparat pe viata. Ce-i drept, sunt frustrat foarte tare de situatia de la Steaua, si asta pentru ca tin foarte mult la clubul asta, care inseamna pentru mine mult mai mult decat o simpla pasiune.

Am copilarit acolo si am crescut mergand la meciurile Stelei, urland de fericire sau plangand de tristete.

Uitandu-ma inapoi in toti acesti ani, realizam ca absolut toate marile valori ale Stelei au fost alungate, in locul lor venind veri, cumnati, nepoti sau eu stiu mai ce ale acestui incult numit Becali!

Acum vine intrebarea... ce a mai ramas din Steaua pe care o stiam cu totii? Poate doar stadionul si emblema, in rest nu mai vad nimic care sa-mi mai aminteasca de trecutul fabulos al Stelei...

Nu cred ca o sa conteze cine va veni antrenor, oricum, asa ca nu vad de ce ne mai agitam, insa numirea lui Dorinel Munteanu ar fi un lucru injust si totodata, prin acceptul acestuia de a prelua Steaua, se dovedeste ca este un om de pe treapta de jos a demnitatii.Ori Steaua, nu are nevoie de asa oameni, nu ne ajunge ca avem toata familia Becali???

-in primul rand ca intre carierele de antrenori ale celor doi,Laca si Munteanu nu exista mari diferentze ca performantze(ma refer strict inainte de a antrena Steaua).

-in al doilea rand Munteanu nu este "fost jucator ros-albastru" este si fost jucator ros-alb ,deci s-o spunem frumos ,mercenar.

-in al 3-lea rand ganditzi-va ca se orienteaza dupa bani ca floarea soarelui dupa soare.

Macar Laca este ,cum bine a spus Dl Ardeleanu,"Stelistul absolut" pe cand "munti" un simplu mercenar si un fost jucator infinit mai mic ca Fiara.

In conditziile de fatza dupa parerea mea ar trebui optat intre Protasov,SToichitza sau un alt antrenor strain.NU adoratori de carpe visinii ori fosti catzelandrii!

Edited by punkRipper87

Sign in to follow this  
Followers 0