Posted October 22, 2008 · Report post Tehnicianul Marius Lacatus si-a anuntat astazi demisia din functia de antrenor principal al Stelei. "Fiara" si-a strans lucrurile de la stadion in dimineata zilei de miercuri, dupa care a mers la "palatul" lui Gigi Becali unde a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat faptul ca a renuntat la banca tehnica a ros-albastrilor. Atat Lacatus cat si Gigi Becali au recunoscut ca acest gest a fost provoca de declaratiile date de finantator dupa meciul cu Olympique Lyon. Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post primu ar trebui sa plece Jiji. chiar daca pleaca Lacatus lucrurile nu o sa se schimbe prea mult la Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post uite ca au reusit ... cei care il criticau si`au vazut visul cu ochii . vom vedea ce ne rezerva viitorul ... MULT RESPECT Laca , promit ca la fiecare meci o sa vin cu bannerul cu tine , respect, ramai in inimile noastre! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post sper ca Lacatus sa fie fiara si sa ii spuna la plecare lui Gigi: eu plec pentru ca tu esti prea prost si nu lasi antrenorul sa isi faca treaba, si nici jucatorii. asta nu e Steaua, este bataia de joc a unui cioban, si eu Marius Lacatus, nu mai vreau sa fiu partas la asta! ramane intrebarea: cine ne scapa de cioban? sau va trebui reinfiintata o alta Steaua, care sa nu puta a prostie de cioban? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post la ce ora e antrenamentul azi ???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post aha. si nu precizeaza si cine va fi noua marioneta? ar trebui sa-l puna pe lucian becali antrenor, ca sa fie tacamul complet. ca si asa am inteles ca nepotu' se ocupa de cresterea juniorilor la noi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Gestul lui Lacatus e foarte clar. A incetat sa mai fie slujbasul docil al baciului machedon. Sper sa fie o decizie luata din initiativa proprie si nu la cererea hominidului. Respect Lacatus pentru toate suferintele indurate sub cel pomenit mai inainte si pentru rezultatele sub asteptari al echipei careia i-ai dedicat anii tineretii. Inteleg perfect ca nu a depins numai de tine formarea unei echipe cu adevarat mari. Ai facut-o si pe asta, ai fost antrenor al Stelei intr-o perioada nefasta pentru acest club. Sunt alaturi de tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post sper ca Lacatus sa fie fiara si sa ii spuna la plecare lui Gigi: eu plec pentru ca tu esti prea prost si nu lasi antrenorul sa isi faca treaba, si nici jucatorii. asta nu e Steaua, este bataia de joc a unui cioban, si eu Marius Lacatus, nu mai vreau sa fiu partas la asta! ramane intrebarea: cine ne scapa de cioban? sau va trebui reinfiintata o alta Steaua, care sa nu puta a prostie de cioban? Ce mi-as dori si eu sa faca asta numai k putin probabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Sper sa fie fericiti toti imbecilii care au contestat valoarea lui ca antrenor,nimic nu o sa se schimbe,va spun cu durere mare in suflet:incepe colapsul!! si mai Tragic este faptul ca astazi a parte din STEA a apus.Rusine!sunteti vinovati in aceasi masura ca si Becali Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Bai, mai terminati cu "rusinea" aruncata asa aiurea... A demisionat Lacatus? Foarte bine, trebuia s-o faca de cand am pierdut campionatul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Niciodata nu am zis ca Lacatus nu are valoare ca antrenor numai k la Steaua nu o sa si-o poata dovedi niciodata.Inca de la numirea lui m-am rugat sa se razgandesca si sa nu mai vina convins ca va avea aceeasi soarta ca a lui Hagi. Lacatus va fi mereu Lacatus dar parca acum il iubesc si stimez de 10 ori mai mult. Steaua lui Laca a fost si va ramane adevarata Steaua,vom trai,respira si simti prin ea. Restul e cancan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 (edited) · Report post Mare chestie rezolvam ca pleaca Laca. Ciobanul ala e de vina. Daca pierdem, dar pierdem din cauza "indicatiilor" date de cioban, Laca este cel mai bun antrenor din Romania. Daca pierdem din cauza tacticii lui Laca, dar si pentru ca nu a ascultat de cioban, Laca este cel mai nepriceput antrenor din Romania. Asta e profilul de "antrenor la Steaua"! Eu sincer mi-l doresc pe Protasov inapoi, dar cred ca i-au pierdut astia (conducatorii) numarul de telefon! Edited October 22, 2008 by Astristul Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post mergem la stadion??? la ce ora e antrenamentul de azi?? care stie??? haideti sa mergem toti sa il aplaudam pe Laca daca a facut asta, sa ii dovedim ca il vom iubi mereu...haideti!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Laca a demonstrat,din pacate,ca nu-i antrenor de Steaua.Insa odata ce el va pleca,va ramane oricum ciuma ce a acoperit Steaua,acest analfabet mizerabil,acest Frankenstein moral,cu cu care Steaua nu poate progresa niciodata cu adevarat.Daor doamna cu coasa ne poate scapa de acest specimen...are cineva numarul ei? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 (edited) · Report post Bai, mai terminati cu "rusinea" aruncata asa aiurea... A demisionat Lacatus? Foarte bine, trebuia s-o faca de cand am pierdut campionatul. multumit? si deseara sa-i aplaudam pe cei de la CFR UN citat de la tolontan: Lãcãtuș are erorile sale. Dar cine va veni acum la Steaua dacã Becali nu-și schimbã conduita? ªi dacã Argãsealã nu se instituie și el ca un veritabil președinte? Cine acceptã sã i se facã schimbãrile la telefon din lojã? Cine vrea sã fie dat la o parte la victorii și bãgat în fațã la înfrîngeri? Cine îngãduie sã munceascã o sãptãmînã la antrenamente, pentru ca apoi patronul sã decidã, fãrã sã știe!, cine e mai în formã?! Nu viitorul lui Becali depinde de rãspunsul la aceste întrebãri, ci viitorul Stelei. Edited October 22, 2008 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Aplauda-i tu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post TREZITIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE ALEGETI Lacatus SAU CIOBANUL???????????????????? Lacatus E Steaua!!!!!!!!! (chiar daca nu e vreun antrenor stralucit) PRIMUL TREBUIE SA PLECE BEKALI!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Bai, mai terminati cu "rusinea" aruncata asa aiurea... A demisionat Lacatus? Foarte bine, trebuia s-o faca de cand am pierdut campionatul. Am pierdut campionatul ? Asa gandeai si acum un an daca cineva iti spunea ca inaintea ultimei etape o sa fim pe locul 2,la un punct de lider ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Sper sa fie fericiti toti imbecilii care au contestat valoarea lui ca antrenor,nimic nu o sa se schimbe,va spun cu durere mare in suflet:incepe colapsul!! si mai Tragic este faptul ca astazi a parte din STEA a apus.Rusine!sunteti vinovati in aceasi masura ca si Becali ce destept esti tu!!care e problema daca unii contestau valoarea lui Lacatus ca antrenor daca se vedea clar ca nimic la echipa nu merge la un an de cand el este la Steaua? Sunt de acord ca demisia lui nu va rezolva mare lucru,dar macar acea STEA de care vorbesti nu se va mai umili pe langa cioban!!!Prefer o STEA apusa decat una care sa se prostitueze pe langa cioban(poate e cam dur termenul dar altul mai potrivit nu am gasit) Vorbesti de colaps ... ti se pare ca acum stam pe roze?Perioada imediat urmatoare o sa fie infernala(si o sa ne clatinam serios) indiferent daca Laca ramane antrenor la noi sau nu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Gestul lui Lacatus e foarte clar. A incetat sa mai fie slujbasul docil al baciului machedon. Sper sa fie o decizie luata din initiativa proprie si nu la cererea hominidului. Respect Lacatus pentru toate suferintele indurate sub cel pomenit mai inainte si pentru rezultatele sub asteptari al echipei careia i-ai dedicat anii tineretii. Inteleg perfect ca nu a depins numai de tine formarea unei echipe cu adevarat mari. Ai facut-o si pe asta, ai fost antrenor al Stelei intr-o perioada nefasta pentru acest club. Sunt alaturi de tine. Subscriu in totalitate. Lacatus ar trebuie sa aiba sustinerea noastra a tuturor. Iar la meciul urmator toti sa-i strige numele, cutremurul sa se pravaleasca peste loja. Contextul a fost unul nefericit pentru Marius. De la presiunea si impunerile lui Becali la valoarea indoielnica a unor jucatori. Daca intr-adevar vei pleca, drum bun, Laca ! Chiar si pe acest site multi se vor bucura de gestul tau. Lor nu vreau decat sa le amintesc un proverb "Schimbarea regilor, bucuria nebunilor". Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Bai, mai terminati cu "rusinea" aruncata asa aiurea... A demisionat Lacatus? Foarte bine, trebuia s-o faca de cand am pierdut campionatul. Am pierdut campionatul ? Asa gandeai si acum un an daca cineva iti spunea ca inaintea ultimei etape o sa fim pe locul 2,la un punct de lider ? Locul 2 , 3 , 4 ,8 NU SUNT PENTRU Steaua.Te multumeste cu ceva ca ai ajuns in Liga si electrocutatul maimutoi s-a umplut de bani iar noi am luat 5 goluri pe teren propriu?! Campioni sau nimic , voi cei ce va multumiti cu locul doi il meritati pe patron Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Sper sa fie fericiti toti imbecilii care au contestat valoarea lui ca antrenor,nimic nu o sa se schimbe,va spun cu durere mare in suflet:incepe colapsul!! si mai Tragic este faptul ca astazi a parte din STEA a apus.Rusine!sunteti vinovati in aceasi masura ca si Becali ce destept esti tu!!care e problema daca unii contestau valoarea lui Lacatus ca antrenor daca se vedea clar ca nimic la echipa nu merge la un an de cand el este la Steaua? Sunt de acord ca demisia lui nu va rezolva mare lucru,dar macar acea STEA de care vorbesti nu se va mai umili pe langa cioban!!!Prefer o STEA apusa decat una care sa se prostitueze pe langa cioban(poate e cam dur termenul dar altul mai potrivit nu am gasit) Vorbesti de colaps ... ti se pare ca acum stam pe roze?Perioada imediat urmatoare o sa fie infernala(si o sa ne clatinam serios) indiferent daca Laca ramane antrenor la noi sau nu! Bineinteles ca preferi asta, sa facem multe statui cu simboluri, sa le punem deoparte, sa nu le murdareasca becali. Intereseul Stelei da-l draq, nu mai e loc de atata onoare. Lacatus a avut un lot exceptional si niste conditii de lucru pe masura si a dat gres. Acum daca pleaca o sa mearga toate ca pe roate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Eu merg sa-l apalaud pentru ca si-a dat demisia. Un gest foarte cugetat. Risca sa piarda toti mai multi suporteri. Trebuia s-o faca mai din timp,pentru ca nu a facut decat sa se compromita . Sper ca la Steaua sa nu mai vina niciun fel de simbol,nicio fosta mare glorie a Stelei pentru ca nu face decat sa-si strice imaginea in orice situatie: 1 .daca este slab pregatit si-o strica din start si 2 .indubitabil va fi doar o papusa in mainile schizofrenicului. Lacatus ,urca-te la loc pe piedestal ,acolo iti este locul. Lumea te va iubi din nou pentru ce ai facut ca jucator la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Lacatus ar trebuie sa aiba sustinerea noastra a tuturor. Iar la meciul urmator toti sa-i strige numele, cutremurul sa se pravaleasca peste loja. Laca ar fi trebuit sa profite de imensa popularitate printre suporterii Stelei care poate fi un atu important al lui in fata lui Becali.Din pacate nu a facut-o si a preferat sa lucreze dupa 'dictari.Cu parere de rau,nu spun decat ca isi merita soarta ...' Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2008 · Report post Intereseul Stelei da-l draq, nu mai e loc de atata onoare. Lacatus a avut un lot exceptional si niste conditii de lucru pe masura si a dat gres. Acum daca pleaca o sa mearga toate ca pe roate. Interesul Stelei e ca Laca sa fie servantul lui Becali?cu ce ajuta asta clubul?de astfel de atitudine sunt buni alti n antrenori din Romania,stilul Olaroiu nu e foarte greu de urmat. De la Laca aveam pretentia sa puna piciorul in prag pentru ca el a fost crescut ca jucator in adevaratul spirit al Stelei.El stie ce inseamna Steaua si de aceea ma surprinde faptul ca a ales sa stea cu capul plecat! Repet,nu cred ca o sa mergem mai bine fara Laca,dar macar nu il mai vad UMILIT. Share this post Link to post Share on other sites