Posted October 21, 2008 · Report post Prea mici pentru orice razboi Entuziasmul si curajul nu au fost de ajuns in aceasta seara pentru ca stelistii sa castige impotriva campioanei Frantei. Pus cu spatele la zid, adversarul a plusat cu ceea ce avea mai de pret: calitate, echilibru in joc, viteza si omogenitate. Pur si simplu am revazut un nou episod din serialul "Cu un astfel de joc nu vom putea sa castigam niciodata impotriva unei echipe ca Lyon". George Becali a inteles prea putine din participarile anterioare in Champions League odata ce echipa construita de acesta se prezinta an de an cu aceleasi probleme legate de omogenitate, viteza de joc si per ansamblu - valoarea lotului de jucatori raportata la cerintele supremei competitii europene. Chiar daca meciul acesta se termina cu scorul de 3 - 2 pentru gazde, diferenta de valoare dintre "ai nostri" si "ai lor" s-a vazut clar. Lyon, o echipa care a fost departe de un varf de forma, a fost in aceasta seara departe de teamul ce umilea pe Steaua cu 3 - 0 sau Sevilla si Arsenalul sezonului trecut. Totusi, chiar si in aceste conditii, francezii au dominat clar. Pur si simplu nu este de ajuns sa marchezi gol sau goluri intr-un astfel de meci pentru ca adversarul, nasit intr-un campionat mult mai puternic decat al nostru, nu va avea de ales si se va arunca in atac aruncand in lupta toata ambitia si resursele de care dispune. Cinci goluri primite acasa si doar trei marcate - iata diferenta dintre o echipa carpita an de an de George Becali si o echipa adevarata de fotbal construita in timp si pe baza unei munci sustinute a unor profesionisti capabili. Cel mai probabil ne vom lupta cu Fiorentina in vederea calificarii in primavara europeana din UEFA. De partea noastra este rezultatul meciului tur, dar italienii au de partea lor un egal in deplasarea de la Lyon plus o stiinta a jocului specifica fotbalului italian. Totusi - sa fim seriosi - adevaratul obiectiv pentru Steaua nu ar trebui sa fie o calificare in primavara europeana sau o noua calificare in Champions League ci construirea unei echipe cu adevarat mari, o grupare omogena cu jucatori valorosi. Pentru ca, in ciuda promisiunilor, a declaratiilor iresponsabile date de catre finantatorul Becali, echipa noastra nu-si poate depasi conditia de "provinciala" a fotbalului european. Zapata = 6,5 Ogararu = 5 Marin = 5 Goian = 6,5 Radoi = 5 Ghionea = 4 Lovin = 5 Nicolita = 6. Bicicleta realizata in prima repriza vorbeste mult despre stradania lui Banel pentru a-si depasi conditia. Desi nu te plac deloc, mult respect din partea mea Banele. Ovidiu Petre = 6,5 Toja = 3 Semedo = 4 Dayro Moreno = 5 Arthuro = 6 Kapetanos = a jucat prea putin Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Marius .. te iubim,te adulam,pentru tot ce ai facut pentru Steaua in anii in care ai jucat aici ,pentru trofeele pe care le-ai cucerit,pentru duelurile europene pe care le-ai condus purtand banderola pe brat,pentru numarul 7 legendar la Steaua,te iubim la fel de mult ca pe Steaua,cand spui Marius Lacatus spui Steaua si invers, din respect pentru tine,din respect pentru noi si pentru club,renunta Marius ,da-ti demisia, nu ai pe banca forta care o aveai in teren... fa-o pentru tine,pentru noi toti,pentru binele Stelei,nu o spun cu rautate,o spun printre lacrimi...tribuna te va intelege si vesnic se va scanda "Lacatus Lacatus" Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post ce-s cu notele astea asa mari, pe nimeni nu-l treceam, ne-am facut de ras Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post 3 goluri , japca toate, cel mai bun jucator, Dorin Goian. Suntem varza cu carne in CL si se pare ca si in campionat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 (edited) · Report post Asa e Cataline. Sper ca ai deschis ochii unor stelisti. Sa inteleaga ca performanta e dublata de inteligenta si de un patron competent. Niciodata nu o sa triumfe o Dacie Logan la un concurs in care participa Ferrari, Lamborghini, Porsche sau Masseratti. Putem sa traim doar din ciupeli sau sa coboram 3 clase mai jos. Hai spre UEFA! Mandru ca sunt stelist! Edited October 21, 2008 by Joga Bonito Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Cred ca Lacatus a avut suficient timp sa-si dea toata masura antitalentului sau de antrenor. A reusit sa distruga si singurul lucru care mergea la echipa asta: sistemul defensiv. Vrem antrenor capabil!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 (edited) · Report post De ce a primit Toja 3? Ce vina are el ca e folosit la Steaua mijlocas dreapta sau oriunde altundeva decat acolo unde stie, pe stanga? Brazilienii aia care l-au laudat dupa Brazilia-Columbia sunt niste dobitoci care nu stiu fotbal, asa-i Laca? P.s. Acelasi lucru si pt restul jucatorilor folositi pe alte posturi decat acolo unde stiu. Edited October 21, 2008 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 (edited) · Report post Lui Ogararu ii dai 5 si lui Marin tot 5. Bai frate cum sa-i dai 5 lui Petre Marin?!. Pe partea lui a fost bulevard, el poarta cea mai mare vina. 3 (TREI) goluri din cauza lui s-au luat. E batran, gata nu mai poate, parca nici nu era pe acolo. Edited October 21, 2008 by bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post ce-s cu notele astea asa mari, pe nimeni nu-l treceam, ne-am facut de ras Incearca sa inspiri inainte de a scrie. In momentele grele, oamenii de calitate se remarca prin echilibru. Ai sansa sa postezi si tu un mesaj in care sa iti prezinti optiunile. Sunt sigur ca suporterii care vor intra pe site vor fi interesati si de sistemul tau de notare. Succes Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post ce-i asta?? Sunteti voi echipa de Champions League, gainarilor...sa va fie rusine..Semedo..fugi tata in Kongo dupa dromaderi ca nu ai o treaba cu fotbalul, Rodoi la fel baiete, mai bine erai accidentat ...macar stiam una si buna, degeaba esti capitan....ca nu ai o treaba mai baiete...!!! Eram mai fericit dak va umilea mai tare un 7-3 ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post De ce a primit Toja 3? Ce vina are el ca e folosit la Steaua mijlocas dreapta sau oriunde altundeva decat acolo unde stie, pe stanga? Brazilienii aia care l-au laudat dupa Brazilia-Columbia sunt niste dobitoci care nu stiu fotbal, asa-i Laca? Are mica vina de a-i sari mingea din picior ca din bordura. Atat. In rest, discutii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post mi-e sila de tot ce inseamna Steaua in acest moment. si cand ma gandesc ce echipa aveam candva... fular-campionii Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Fratele meu nota 6 lui Arthuro? Come on man! Din baiatul ala sare mingea ca din coltul casei.Nu stie absolut nimic...pare si este pierdut pe teren Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post La mai mult de atat nu putem spera,dar ne putem astepta la mai rau! 'Epoca FECALI' la Steaua va ramane o imensa pata de rusine pe blazonul echipei noastre iubite. Numai Dumnezeu stie cate mai avem de indurat cu acest oligofren la club. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Stiu ca nu-ti place cand cineva contesta notele care le acorzi jucatorilor, dar pe bune acum:P.Marin 5!!!? Ce a facut ca sa merite nota asta?Pur si simplu ne-a tocat tot meciul,a fost un fel de Banel pe Bernabeu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 (edited) · Report post Acum am venit si eu de la meci..cred ca sunt cel mai furios din viata mea..nu se poate sa ratam asa sansa..am avut si noi sansa o data sa ne calificam si ne`am batut joc de ea. [...]de Ogararu [...] !!! toti l`au depasit la ultimu gol nici nu a mai alergat .. sa plece inapoi la Ajax! Toja la fel .. de cand a intrat am luat 3 goluri este antifotbal nu a atins mingea de 2 ori ! Semedo macar o mai tzinea o mai bubuia ceva..Lacatus praf ca de obicei..ce tactica o fii facut el la pauza de am luat 3 goluri nushtu..in avem o ca.cat de soarta Edited October 21, 2008 by Bogdan4Steaua Nu jigni jucatorii. Atentie la limbaj. Moderatorii Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post "Lyon mi-a zis sã-l iau pe atacantul ãla al lor, nu știu cum îl cheamã...Fredy (Fred, n.r) parcã, cã cicã nu mai vrea sã semneze cu ei. Dar eu le-am zis cã nu pot sã le dau cinci milioane, deși am mai mulți bani decât ei. Doar ei iau 40 de milioane numai din drepturi de televizare" a spus patronul Stelei la sportro. "Fredy"-2 goluri pentru Lyon. INTERVIU/Puel: "Steaua s-a schimbat foarte mult în ultimii doi ani" N-a mai luat 3 goluri. Acum a luat 5. Gigi Becali: "Pregãtiți-vã! În 4-5 ani Mourinho va veni la Steaua" Din pacate tot Becali va fi jupan la club. Dayro Moreno le va da douã goluri și Semedo le va rupe frânele! De la Arthuro aștept doar sã le dea pase celor doi. Nu mai am nevoie dup-aia de Arthuro, cã o sã-i conducem. Noi nu jucãm ca Pițurcã, sa pierdem când suntem în avantaj. Franța nu ne egala niciodatã dacã intra Lovin pe teren!" a adaugat jovial Becali. Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a mai rezistat presiunii meciului cu Lyon, pãrãsind în grabã stadionul Ghencea la doar câteva secunde dupã ce Benzema a dat lovitura de grație "ros-albaștrilor". "Nu se poate așa ceva, pur și simplu nu se poate. Am fost penibili pe final, deși am jucat bine și puteam câștiga. Dacã Lãcãtuș așa știe sã joace, este treaba lui, nu mã mai intereseazã. Nu aveam voie sã pierdem de la 2-0. Hai lãsați-mã naibii în pace cã sunt prea supãrat sã mai vorbesc cu voi. La revedere! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 (edited) · Report post al catelea meci fara victorie e asta ? ce trebuie sa se intample ca acest pseudo-antrenor sa-si dea demisia ? Edited October 21, 2008 by Matteo Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Lui Ogararu ii dai 5 si lui Marin tot 5. Bai frate cum sa-i dai 5 lui Petre Marin?!. Pe partea lui a fost bulevard, el poarta cea mai mare vina. 3 (TREI) goluri din cauza lui s-au luat. E batran, gata nu mai poate, parca nici nu era pe acolo. Ia si prezinta-ti propria parere sau propriul sistem de notare si supune-l criticii celorlalti. Cu alte cuvinte fii tu creativ sau mai exact in aprecieri. Daca vrei un pont totusi, te rog sa revezi fazele in care s-au primit golurile noastre si ai sa vezi ca au fost greseli grave ale aparatorilor nostri, iar faptul ca doua goluri s-au primit pe partea lui Marin nu inseamna automat ca doar el a gresit. Daca ai avea cel putin un gram de cumpatare (am vazut exact cat timp s-a scurs intre postarea articolului si postul tau) ai sa gasesti ca jucatorii nostri au fost scosi din joc exact ca in curtea scolii. Nesu, Emeghara sau orice alt fundas din Romania ar fi fost la randul lor ridiculizati. Asa cum am scris si in alte situatii ar fi extraordinar daca suporterii ar citi mai intai articolul si nu ar sari imediat pe notele acordate, iar daca au obiectii, nu au decat sa-si prezinte propriul sistem de notare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Stiu ca nu-ti place cand cineva contesta notele care le acorzi jucatorilor, dar pe bune acum:P.Marin 5!!!? Ce a facut ca sa merite nota asta?Pur si simplu ne-a tocat tot meciul,a fost un fel de Banel pe Bernabeu. Am citit postul in care propuneai demisia Fiarei cu conditia sa plece invinuindu-l pe Becali de situatia echipei. CORRECT! Asta ar putea, intr-adevar, fi o lovitura pentru Becali. Ar fi o sansa enorma ca majoritatea suporterilor sa-l declare, in sfarsit, persona non-grata in Ghencea. Felicitari! Cea mai tare idee. Posteaz-o, te rog, cat mai des! Sa-ncercam sa cream un curent de opinie in directia asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Meciul de azi mi-a confirmat ceea ce credeam de ceva timp. Anume CA CAcareaza este cel mai mare idiot dintre tori investitorii din fotbalul romanesc. Cacareaza a fost prostit si de Iancu si de Muresan. De la Iancu a cumparat, pe o caruta de bani, o frumoasa infirmerie iar de la Muresan a luat o gloaba pe numele ei Semedo. Cum dracu si-a inchipuit idiotul asta ca CFR-ul ii dadea lui un jucator de valoare, nu pot sa-mi explic. Vad ca acum il mai vrea si pe varful ala pe care aia l-au imprumutat pe undeva prin America de Sud. Iar pentru cei care inca mai considera ca Steaua are un lot bun, le spun atat: CIOCUL MIC!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post DUpa mine toti jucatori merita 1 sa le fie rusine frate de la 2 -0 la 3 -2 si la 3 -5 nu, asa ceva e penal nu se poate frate........ Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post 1.De ce a fost folosit Semedo titular pe stanga in locul lui Toja? 2.De ce a fost bagat Toja pe dreapta. 3.De ce a fost schimbata apararea?Ghionea nu avea ce sa caute in acest meci la ce gafe a facut in ultima vreme(golul 3 al francezilor a fost al lui. 4.Ce cauta Petre Marin titular?(intrebarea ar fi: ce mai cauta la Steaua?) 5.De ce ne-am retras in aparare la 2-0 in min 11? 6.De ce jucam tot cu un atacant? 7.Cat mai trebuie sa suportam reprofilarile? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post ma doare sufletul inca o data pt jocul si rezultatul din seara asta dar de ceva vreme incoace am realizat ca nu merita sa suferi pt fotbal(mai ales daca echipa ta a intrat in ghearele unui nebun),noi suferim si poate pe jucatori ii doare in cot,luna trece ,leafa vine... vreau sa uit o perioada de acest blestem dulce numit Steaua,vreau sa nu mai aud de becali niciodata(sper sa faca vreun infarct sau accident,eventual vascular),sa-mi vad Steaua libera,jucatori care se daruiesc,antrenori capabili,etc... inca o seara trista... ramai cu bine Steaua, dar te astept cu dor nespus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2008 · Report post Fratele meu nota 6 lui Arthuro? Come on man! Din baiatul ala sare mingea ca din coltul casei.Nu stie absolut nimic...pare si este pierdut pe teren O sa ma apuc sa fac desene pana la urma. Chiar atat de mare este lipsa de inspiratie incat sa nu poti scrie altceva? Ce parere ai de atmosfera? Dar de golurile marcate din faza fixa? Ce zici de Toja? Iti place cum a asezat Lacatus echipa in teren? Uite ca ti-am dat teme de inspiratie si probabil ca o sa fii mai creativ. Noroc Share this post Link to post Share on other sites