Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

De la lume adunate și-n catrene prelucrate. (6)

19 posts in this topic

Dumitru Dragomir:Dacã nu era criza asta financiarã mondialã și mai creșteau terenurile lui Gigi Becali sã aibã o avere de cinci miliarde, Mourinho putea sã stea doi – trei ani de zile în România și sã antreneze pe Steaua.

Parcã-l vãd pe lusitan

Cu-n apel de la cioban,

Ascultând tactici, indicii,

ªi spunând: „Acu-l bag, Gigi!“

Marius Lãcãtuș:Prin ceea ce a arãtat Steaua pânã acum, nu cred cã a dezamãgit.

C-un antrenor de Inter-Gaz

Rãmâne hazul de necaz,

Râdem prostește, sacadat,

Cã s-a mai dus un campionat...

Marius Lãcãtuș:Dacã se va considera cã am greșit, ar fi normal sã fiu sancționat.

Ce mai e normal la Steaua?

Cã ne cântã cucuveaua!

Cine sã-ți dea sancțiuni,

Gigi, sau ceilalți nebuni?!

Gigi Becali:Ce sã facã Lãcãtuș, sã inventeze atacanți?

Lãcã sã-și facã bagajul,

Sã încheie mariajul,

Sã caute atacanți,

La copii, la debutanți.

Argãsealã:Cu Lyon o sã fie altfel, veți vedea o altã Steaua!

Am bãtut cuie în masã,

M-am baricadat în casã,

Cu cinci lacãte și-o ialã,

IAR VORBEªTE ARGÃSEALÃ!!!

George Ogãraru:Sunt deranjat cã fanii afișeazã asemenea mesaje.Nu salariile vorbesc la Steaua. Oamenii care sunt în anturajul Stelei ar trebui sã se gândeascã când încurajeazã asemenea comportament. Sunt total dezamãgit de atitudinea fanilor.

Ai și tu „glob“ ca și Gigi,

Dar cam ești dușmanul mingii,

Jucãtor de împrumut,

Panaramã și rebut...

Ferfelea:Nu știu dacã Steaua putea face mai mult în fața noastrã.

Dacã a ajuns Ferfelea

Sã ne punã pe bãț pielea,

Atunci s-a tãiat caimacu’,

Duceți-vã toți la dracu’!

Giovanni Becali:Lui Ricã Neaga i-am zis astã varã sã meargã la Groznîi sã câștige douã milioane de dolari. Mi-a zis cã nu merge el printre bombe și uite, preferã sã stea aici deși nu joacã.

Dacã lu’ Gigi nu-i place,

Ricã nu poate sã joace,

N-a vrut bombe și rãzboi,

L-a trimis în C, la oi...

Gigi Becali:Kapetanos are toate șansele sã plece de la echipã în iarnã. Nu e un atacant de valoare, nu e un atacant de Steaua, pe scurt nu e ce vreau eu de la un atacant!Dacã lipsește Dayro nu facem nimic. În iarnã aduc alți atacanți.

Iar transferi tu atacanți?

Alți bufoni, alți figuranți?

Nu te mai saturi odatã,

Sã tot dai cu bâta-n baltã?

GSP:Primul atacant pe lista Stelei: Fabbiani.

Cu un atac cam pustiu,

Ne lipsea un durduliu,

Cam leneș, cam cãpcãun,

ªi ca Gigi, un nebun...

Pro Sport:Dicã plânge dupã Steaua. Dupã experiența nereușitã din Italia, Nicolae Dicã viseazã sã se întoarcã în Ghencea.

Ca orice fițos ratat

Dicã plânge înfundat,

Îi e amarã gurița,

Serie A nu-i Miorița...

Sport.Ro: FUNNY:Fanii adversarilor Stelei au lansat deja pe net cel mai nou banc dupã ultimul rezultat al Stelei din Cupa României, Sportul – Steaua 2 – 0: Asta e viața de stelist, și cu bune și CUrelea.

ªi cu bune și CUrelea,

În canide crapã fierea,

Iar sub pod adie o boare,

Un vânt de retrogradare...

Pro Sport:Blogul lui Gigi face ravagii!

Face furori și ravagii,

Accidente și carnagii,

Tot nãtângu’ fãrã școalã

Are o Mecca virtualã...

Gigi Becali:Eram premiant pânã în clasa a opta,a noua. În a noua și a zecea am participat la olimpiada de matematicã! Dar dupã am ajuns sã fiu și corigent. Nu mai erau formulele de bazã, trebuia sã învãț alte teoreme, formule. Deja aveam șaptesprezece ani și îmi plãcea și mie sã merg prin oraș.

Învãțând Legea lui Ohm,

Poate ajungeai un domn,

Bãtând strada-n lung și-n lat

Ai ajuns prost, dar bogat!

Gigi Becali:Eram primul la muls, la tuns, eram primul la toate.

Primul la muls, primul la tuns,

Ești și primul cu mir uns,

Ai ajuns cel mai bogat

Într-o țarã de rahat...

Gigi Becali:Am avut o copilãrie frumoasã, fãrã jucãrii. Jucãriile mele erau mieii și oile.

Þi-au marcat copilãria,

Oaia și cu mârlãnia,

Ai s-ajungi un decrepit,

Ești chiar de compãtimit...

Gigi Becali:Am jucat vreo douã luni de zile la Dinamo când eram copil.

Acum ne-am mai lãmurit,

Ceața s-a mai risipit:

Þi-au rãmas multe sechele,

De la clubul de cãțele...

Gigi Becali:Becali e un brand.Eu pot sã fac pui Gigi Becali,dacã vreau.

Ajunși în ultimul hal,

Avem și brand național,

Ca un benchi, ca un cucui,

Acum vrea sã fete pui...

Jose Mourinho:Am venit în România pentru cã sunt prieten cu familia Becali.

E o vorbã din strãbuni

Cu deșteptu’ între nebuni,

La matale am constatat,

C-a tunat, v-ați adunat...

Nașu’:Nu înțeleg ce este așa de important la Mourinho. Ce mare antrenor e el?

E mai bun ca Sãpãligã,

Joacã an de an în Ligã,

E deștept, e educat,

Nu știe de „Nași“, de blat...

Florin Cãlinescu:Mutu nu mai pune osul! Chivu nu mai pune osul! Raț nu mai pune osul! Marica nu mai pune osul! Ei au de luat salariu sãptãmânal.

Nimeni nu mai pune osu’

Cã-i periem cu frumosu’,

Sunt exemple, sunt modele,

Sunt doar niște muhaiele...

Sport.Ro:Iuliu Mureșan, “spion” Pe Stamford Bridge!

Un James Bond cam durduliu,

Cam fâșneț și cam chefliu,

A venit sã se distreze

Cu Cheecky Girls sã danseze...

kornel dinu:Este un decalog fãcut de FRF, cu vreo patru prevederi, care seamãnã cu cele ale lui Moise.Sã nu faci, sã nu furi, sã nu înșeli.

Mult prea mulți analfabeți,

Mulți Moise cu epoleți,

Mulți puhavi și mulți gușați,

ªi mulți filosofi ratați...

Julio Cesar:Dinamo n-a jucat în Ligã? Serios?

Sã avem parol mon cher,

Mai bine stãteai șomer,

Decât s-ajungi sã semnezi

Cu un club de maidanezi...

GSP:Peseiro la interogatoriu cu suporterii! Peseiro a rãspuns joi searã întrebãrilor a peste douã sute se fani înfierbântați.

Cum s-o simți lusitanu’

Anchetat de Corsicanu?

Cum o fi sã dai raport

Unui spoitingir de cort?

Gigi Becali:Mourinho mi-a zis cã îl știe pe Jose Peseiro. Mi-a mai spus cã în Portugalia lui Peseiro i se zice Domnul Aproape. Aproape sã câștige campionatul,aproape sã câștige Cupa UEFA, aproape sã facã performanțã.

Din aproape în aproape,

A ajuns sã se îngroape,

Sub un pod a eșuat

În laguna cu scuipat...

Pro Sport:Lucescu-junior acedat nervos. Mai întâi i-a înjurat pe cei din tribune, iar în repriza a doua le-a arãtat degetul mijlociu.

Ce naște din cimpanzeu,

E golan și derbedeu,

Dar în reclama la iaurt,

Pare un tip bine-crescut...

PorumBoyu:Vreau Cupa României!

Porumbu’ e tare-n gurã,

Nu numa-n agriculturã,

Vrea din Cupã sã se-mbete

Cu rachiul de știulete...

Pinalti, primare de Chiatra:Iordãnescu n-a fost deloc curat ca antrenor.

Din când în când viermii prind glas,

Atunci atât ne-a mai rãmas:

Sã curãțãm, sã dãm cu clor,

Sã-nchidem gura viermilor...

Gheorghe Nechita, primare de Ieși:Lumea trebuie sã știe cã fãrã primar și fãrã primãrie nu exista echipã de A la Iași!

Þi-au murit lãudãtorii,

Limbuții și cântãtorii?

Te simți singur și stingher?

Fã-ți și tu un blog, moncher...

Andreea Mantea:Sã arãtãm lumii cã și noi avem mingi!

Arãtați lumii balcoane,

Craci, funduri și silicoane,

Veți înscrie sigur golu’,

Dându-vã de-a rostogolu’...

Maria Andrieș:Concentrarea “tricolorilor” este invers proporționalã cu distanța dintre funie și par.

Maria, plinã de har,

Mãsoarã par dupã par,

Când vrea fotbaliști sã-mbie

Se leagã și c-o frânghie...

Maria Andrieș:Blocajele astea apar la persoanele cu o imagine de sine exageratã. Cei care se cred “cocoși”, cei care se dau mari și tari și atoateștiutori.

Fii Marie mai discretã,

Nu te da mare expertã,

Cã avem din moși-strãmoși

Doctorande în cocoși...

GSP:Iepurașul Alejandra Maglietti: “Mi-e fricã sã nu fiu consideratã prostuțã”.

Vrei sã nu mai fi prostuțã?

Pune-ți ceva pe la puțã,

O pelincã sau un preș,

Ca Maria Andrieș...

Cãtãlin Tolontan:Sãtui de fliturile lui Pițurcã, procurorii l-au sãltat, dar proba competenței și-o vor da la tribunal.

Când te cheamã Tolontan

ªi ești bâtã, bolovan,

Molfãi para mãlãiațã,

Umpli blogu’ cu mãtreațã...

Alin Buzãrin:Suporterii români, de când se știu, strigã “Pe ei,pe mama lor!” Sã recunoaștem cã nu ni se potrivește deloc! Mai degrabã ar merge “Pe noi, pe mama noastrã!”

Mama lor sau mama voastrã,

Lumea de azi e cam proastã,

Vã dã banu’, faceți cheta,

ªi vã tot vindeți gazeta...

GSP:Miticã Dragomir vrea sã se întoarcã în PRM dupã expieriența nereușitã de a se înregimenta în PDL. ªi este primit înapoi cu brațele deschise. Liderul Corneliu Vadim Tudor a declarat cã Dragomir va candida pe un mandat de deputat într-un colegiu din Județul Olt la alegerile din 30 Noiembrie.

Dezgropând mortul din mormânt,

Te vei murdãri cu pãmânt,

Salvând un șarpe din necaz,

El te va mușca de obraz...

Pawel Golanski:Vreau sã câștig campionatul cu Steaua.

În fotbal nu-i cum vrea Domnu’,

Ci e dupã cum vrea omu’,

Interesul poartã fesu’,

Nașu’ face palmaresu’...

Cristian Ionuț

(LDS)

pacat. talent ai dar atunci cand vezi doar alb si negru ramai doar cu atat. George nici macar nu a facut declaratia aia pe seama careia tu faci un catren. panarama si rebut /minte-ngusta cap de strut .hai pa

"Marius Lãcãtuș: „Prin ceea ce a arãtat Steaua pânã acum, nu cred cã a dezamãgit.“

C-un antrenor de Inter-Gaz

Rãmâne hazul de necaz,

Râdem prostește, sacadat,

Cã s-a mai dus un campionat..."

frumoasa declaratia lui:))...daca el considera ca Steaua nu a dezamagit pana acum..inseamna ca la meciurile cu otopeni si galati trebuia sa ne bucuram enorm...

De data asta cam multe rateuri in ceea ce priveste bunul simt. Ca sa nu mai zic ca nu inteleg care e treaba cu Golanski... Puteai la fel de bine sa spui "orice suporter al Stelei vrea ca echipa sa ia campionatul". In sfarsit, daca tu te simti bine crosetand catrenele astea, da-i inainte, personal stiu ca nu o sa pierd nimic daca evit rubrica asta.

Cu Ogararu ai intrecut masura mult prea mult. :boxing:

Da cu Ogararu ai intrecut masura mult parc ar fi catren dupa situ javrelor nu al nostru ,..

In rest as usual esti tare ...

inca o epigrama scoasa pe banda rulanta.

CITAT(w3bmaster @ Oct 13 2008, 09:10 AM)

Baga LSD baga ce esti tare respect ...

Edited by dee

Ai talent, dar pacat ca uneori faci doar dinamovistii sa zambeasca.

Stați liniștiți, dragilor, cã rubrica asta, dacã nu e ultima, cu siguranțã e una dintre ultimile.

Rãmâneți sãnãtoși, idolatrizați-vã în tihnã zeitãțile gonflabile din carton presat...

va v-atisuparat p Ogararu,si pe catrenu lu LSD...haha....are dreptate LSD

Baga inainte fratioare....bafta

Mie imi place in continuare cum si cat scrii, unele ma disteaza foarte tare (alea cu tziganii si cele cu Maria Andries), dar, asa cum au spus si unii dintre antevorbitori, nu cred ca ai dreptate cu Ogararu.

Este cel mai bun fundas dreapta roman la ora asta, pana si boul de Pitzurca s-a simtit obligat sa-l ia la lot (desi stim ca are ceva impotriva lui). Sigur, a jucat si mai prost in ultimul timp (in nota echipei, insa), a facut si tampenia de la Galati, dar nu uita ca:

1. Ramane singurul simbol stelist din Ghencea (nascut fotbalist si crescut in templu), ori asta nu se uita, chiar daca pupi steagul adversarilor din complezenta, din prostie sau din diplomatie - apropo de celalalt mare stelist pus la zid de nenumarati stelisti, faptul ca Dan Petrescu a pupat steagul cioroilor este la fel de relevant pentru mine ca si cand mi-ar spune cineva ca s-a sters la kur cu el;

2. Este chiar un fotbalist adevarat. Are stelismul in el (tehnica, ambitie, determinare), spre deosebire de unii "muncitori" de pe la echipa, pe care unii ni-i tot dau exemple. Crede-ma ca stiu ce spun, dupa mai bine de 30 de ani de templu imi dau seama clar cine are fata de Steaua si cine nu, fie-mi scuzata lipsa de modestie.

Deci, concluzionand: George Ogararu a fost, este si va fi stelist si va avea respectul meu atata vreme cat nu va abdica de la valorile stelismului. Punct.

Sa auzim de bine!

@LDS

Nu te lasa descurajat de realitate. Ar trebui sa stii ca din momentul in care "stelistii adevarati de forum" au decretat ca cineva e "stelist edevarat" nu mai poti sa-i clintesti un fir de par. In categoria asta intra Lacatus si Ogararu. Comiti o erezie pana si daca sugerezi ca ar putea sa fie ceva in nereregula cu ei.

The point is.... nu toata lumea gandeste asa, exista o minoritate pentru care merita sa continui sa publici.

Ogararu in meciul cu Bayern a fost 0, dar nu-i nimic, in dimineata meciului el posta pe blog declaratii de dragoste pt urangutani. Sigur ca ar fi putut oricand sa joace la Ajax titular in Liga Campionilor, dar a renuntat la asta pentru a veni la Steaua. La fel cum si Dica are Italia la picioare, dar o sa se intoarca pentru ca nu poate trai fara Steaua. Cata minte pot sa aiba unii?

Ar fi pacat ca LDS sa nu ne mai descreteasca fruntile cu umorul sau.Daca a fi stelist adevarat inseamna doar a-l sustine pe Laca,imi este mila de unii dintre voi...

@LDS

Nu te lasa descurajat de realitate. Ar trebui sa stii ca din momentul in care "stelistii adevarati de forum" au decretat ca cineva e "stelist edevarat" nu mai poti sa-i clintesti un fir de par. In categoria asta intra Lacatus si Ogararu. Comiti o erezie pana si daca sugerezi ca ar putea sa fie ceva in nereregula cu ei.

The point is.... nu toata lumea gandeste asa, exista o minoritate pentru care merita sa continui sa publici.

Ogararu in meciul cu Bayern a fost 0, dar nu-i nimic, in dimineata meciului el posta pe blog declaratii de dragoste pt urangutani. Sigur ca ar fi putut oricand sa joace la Ajax titular in Liga Campionilor, dar a renuntat la asta pentru a veni la Steaua. La fel cum si Dica are Italia la picioare, dar o sa se intoarca pentru ca nu poate trai fara Steaua. Cata minte pot sa aiba unii?

Cristinho, ma simt vizat de afirmatiile tale, asa ca o sa iti raspund: Ogararu a fost zero in meciul cu Bayern, asa cum a fost TOATA echipa. Uite, as accepta sa il criticati daca i-ati face o epigrama de exemplu lui Nicolita, care nici macar n-a avut de unde sa se intoarca la Steaua, desi era dat ca si transferat la Galatasaray (ha, ha, ha!). Pana atunci consider ca LDS are ceva personal cu Ogararu.

Pana la urma critica o poti face oricarui jucator, dar depinde in ce termeni. O sa iti reamintesc modul in care a facut-o LDS:

"Ai și tu „glob“ ca și Gigi,

Dar cam ești dușmanul mingii,

Jucãtor de împrumut,

Panaramã și rebut..."

Ogararu, dusmanul mingii? Panarama? Rebut? Hai sa fim seriosi, daca Ogararu este dusman al mingii, panarama si rebut (desi rima scuza multe), atunci nu am ce dialoga cu voi.

Chiar daca nu sunt de acord cu unele critici, imi mentin parerea ca LDS ar trebui sa scrie in continuare, caci are un real talent si ne inveseleste (ca motive de suparare avem destule!).

Edited by Tupac Amaru

Ce ciudat e ca "stelistii adevarati" se oftica pt ca e atacat Ogararu, dar nu zic nimic de catrenele dedicate lui Lacatus. Bineinteles ca prestatia si slugarnicia acestuia nu le permit.

Daca e sa facem analiza pe text LDS are dreptate. E jucator imprumutat; e rebut pt ca nu mai avea loc la Ajax, altfel nu venea inapoi in Romania; panarama pt ca e zero barat de cand s-a reintors. Lasa ca mai face el cateva meciuri proaste si o sa va treaca si cu Ogararu.

Continua sa scrii LDS ca scrii bine si cui nu-i place sa zica pass. Si ai grija sa nu faci o pasiune pt Geni(t)ala :D

Edited by fiara7

Stați liniștiți, dragilor, cã rubrica asta, dacã nu e ultima, cu siguranțã e una dintre ultimile.

Rãmâneți sãnãtoși, idolatrizați-vã în tihnã zeitãțile gonflabile din carton presat...

Criticile apar , fiindca nu toti au aceeasi opinie cu tine , dar tu nu pleca capul la toate criticile,ar fi o pierdere f mare disparitia catrenelor tale de pe acest site

pe multi ii doare realitatea , dar realitatea este exact cum ai descris-o...

Bv si bafta in continuare, sper ca vei mai scrie fiindca esti un real talent!

Prin atitudinea asta te asemeni cu cei pe care ii critici.

Nu poti sa critici si sa nu accepti critica.

Asta ti-o spune unul care a fost in situatia ta.Si eu mi-am luat portia de critici la articolele scrise de mine dar am continuat in limita timpului disponibil.

Majoritatea cititorilor te apreciaza, te rog continua-ti munca si accepta sugestiile.

Da cu Ogararu ai fost prea dur.CUm zicea tupac amaru, este un stelist adevarat, e exagerat sa il faci panarama si neprieten cu mingea...pana la el sunt altii mult mai neprieteni cu mingea.

Succes si asteptam cu nerabdare noile tale epigrame...daca s-ar putea cat mai multe despre rivali si competitori.

Mãi oameni buni, nu critica mã deranjeazã. Nimic pe lumea asta nu e perfect, totul este supus criticii. Nu public aici pentru a mã desfãta citind laude și aprecieri, deși recunosc cã-mi fac plãcere, spun asta pentru a nu pãrea ipocrit.

Ce m-a deranjat însã profund, a fost aceastã solidarizare a cititorilor fațã de gestul comis de respectivul cu pricina, gãsirea de alibiuri și justificãri telenovelistice în fața unui fapt clar ca lumina zilei! Dacã ar fi rupt acel banner înainte de începerea partidei sau la pauzã ar mai fi fost un gest cât de cât scuzabil, dar în clipa în care tu te repezi și tragi de pe gard un banner dupã ce o echipã mediocrã ți-a gãurit plasa de douã ori, asta fiind ca un colac peste pupãza înfrângerii încasate cu trei zile înainte de la o echipã de Divizia B, atunci e clar cã ai o deficiențã gravã de caracter. Fațã de acei amãrãșteni din tribunã care-i însoțesc în toate deplasãrile, care sunt bãtuți și umiliți de animalele cagulate furajate din banu' contribuabilului, singurul gest normal pe care acești mercenari ar fi trebuit sã-l facã ar fi fost sã se punã în genunchi, așa cum au fãcut-o cei de la Slavia Praga când au încasat șapte goluri de la Arsenal.

Cât despre catrene cu echipele adverse, face tata, nu-i problemã, dar trebuie dat cu sodã causticã și prin „Ogãrada“ proprie, altfel ar fi o rubricã de genul „Râde hârb de oalã spartã“...

Sign in to follow this  
Followers 0