Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Vadim il ataca dur pe Lucescu (CanCan)!

12 posts in this topic

O noua dilema a fotbalului romanesc si-a gasit raspunsul: Steaua s-a retras de pe teren in 1988 la initiativa lui Corneliu Vadim Tudor.

 

Dupa ce CANCAN a prezentat ieri o declaratie soc a lui Valentin Ceausescu, care a dezvaluit ca Mircea Lucescu s-a bucurat pentru succesul din '86 de la Sevilla alaturi de stelisti in vestiar, astazi, senatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a recunoscut, in exclusivitate pentru cotidianul nostru, faptul ca el a fost cel care a initiat retragerea echipei "ros-albastre" de pe teren la celebra partida din Cupa Romaniei dintre Dinamo si Steaua din 1988.

 

Cum au decurs lucrurile la acea vreme rememoreaza chiar cunoscutul om politic: "Imi aduc perfect aminte tot ce s-a intamplat la acel meci. Eram impreuna cu Valentin Ceausescu si cu generalul Ilie Ceauasescu. La un moment dat, la scorul de unu la unu, Stelei i s-a anulat un gol valabil. Militia si Securitatea faceau numeroase nenorociri si in sport, iar teroarea pe care o instaurasera nu mai era suportabila. Mi-am dat seama ca atunci era momentul pentru un gest radical si i-am zis lui Valentin Ceausescu sa scoata echipa de pe gazon. Era singura metoda prin care se putea schimba ceva si nu am regretat niciodata acest fapt", afirma Vadim Tudor.

 

Senatorul a tinut sa-l puna la punct si pe tehnicianul lui Dinamo din acea vreme, Mircea Lucescu: "El are tupeul sa spuna ca nu a fost gol valabil? Lucescu e un magar! El a fost tot timpul impotriva clubului din Ghencea pentru ca atunci cand era mic s-a dus la piticii Stelei si l-au respins fiindca era rahitic. Ce, era vina alora sau a mea ca el era rahitic?! Sa nu uite ca lumea era satula de manevrele prin care ii facuse "Ghetele Europei" pe Camataru, Dudu Georgescu si Mateut", a declarat liderul PRM.

 

Inainte de Revolutie, cei de la Steaua nu puteau fi premiati din cauza Securitatii, care abia astepta sa ii prinda cu valuta sau cu alte lucruri. Pe ai lor ,de la Dinamo, nu-i controlau niciodata"

Vadim Tudor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A facut pe dracu sclavul de Vadim. Lingaul asta nenorocit nici macar nu ridica privirea la Ceausescu, cum sa-i zica el lui Valentin ca "asa ceva nu se poate, retrage echipa de pe teren"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca mai trebuie rascolit trecutul...La Vadim e multa demagogie asa ca nu m-as increde in tot ceea ce zice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mare tambalau, se cearta Vadim cu Lucescu... nebunul cu tampitul! Chiar nu mai sunt subiecte de discutie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vadim are pacatele sale de politician, dar ca ziarist de sport a fost un mare stelist. Are niste articole exceptionale despre Steaua, deplasarile de pe mapamond, Sevilla, Barcelona, Tokio, etc.

 

Eu chiar as fi de parere ca odata ce va termina cu politichia, dupa aceste alegeri, situl nostru sa-i propuna o colaborare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Medicamente, medicamente!!! ( by carcotasii )

Share this post


Link to post
Share on other sites

ar fi cel putin interesant ca vadim sa scrie pe site si ar trebui sa vorbim de vadim stelistul nu de vadim de la carcotasi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0