fcsteaua.ro

Nesimțire!

133 posts in this topic

Nu e vina lui Lacatus ca la Steaua Toja joaca la inchidere; e vina antrenorului becali. Si daca era un mare jucator trebuia sa dea randament si la inchidere. Deci e o petarda de jucator. Si ce mare rahat a facut Toja cu Brazilia? un 0-0 chinuit. Dayro daca era bun de ceva juca titular, nu doar 20 de minute.

Am glumit, evident. Dar cam asa vor suna comentariile Lãcãtușioților. Sa vina acum avocatii la bara si sa pledeze! :)))

Lãcã lasã-ne ca distrugi jucãtorii si echipa!

Edited by fiara7

Gata, a jucat Toja un meci mai bine(vorbesc din auzite; nu am vazut meciul) si acum e jucator de nivel mondial pe care nu stie Lacatus sa-l foloseasca!

Atunci de ce nu a facut nimic cand a jucat pe stanga la Steaua?

Edited by MoWeed

Nu e vina lui Lacatus ca la Steaua Toja joaca la inchidere; e vina antrenorului becali. Si daca era un mare jucator trebuia sa dea randament si la inchidere. Deci e o petarda de jucator. Si ce mare rahat a facut Toja cu Brazilia? un 0-0 chinuit. Dayro daca era bun de ceva juca titular, nu doar 20 de minute.

Am glumit, evident. Dar cam asa vor suna comentariile Lãcãtușioților. Sa vina acum avocatii la bara si sa pledeze! :)))

Sa-nteleg ca fiara ataca Fiara? :rolleyes: In rest,de acord,cu o singura observatie:Becali e principalul rau al acestui club.Restu' sunt muste...

a deci toja poate sa joace si bine hmmmm ciudat ,las ca Laca il trimite inapoi la locul lui in fata aparari

Edited by zloty

Sa-nteleg ca fiara ataca Fiara? :rolleyes: In rest,de acord,cu o singura observatie:Becali e principalul rau al acestui club.Restu' sunt muste...

pai nici mie nu imi face placere sa il atac, dar Fiara nu mai e Fiara, acum e mielusel sau caine ciobanesc

Edited by fiara7

Poate ca e doar o parere dar eu nu cred ca jucatorii aia care au intrat pe teren nu au vrut sa joace.

Sa fim seriosi, erau toti rezerve!

Nu cred ca Neaga sau Pedriel nu au vrut sa dea gol.

Nu cred ca Ionescu nu a vrut sa impresioneze.

Nu cred ca Plesan nu a vrut sa demonstreze ca nu e terminat.

Nu cred ca Golanski s-a predat in lupta cu Ogararu.

Nu cred ca Baciu si Rada nu au vrut sa demonstreze ca sunt mai mult decat rezerve.

Nu cred ca Filip nu a vrut sa profite de sansa acordata.

Si nu cred ca Vatca se multumeste doar cu postul de titular la Steaua 2.

Problema a fost alta.

Nu ca nu au vrut.Probabil acesti jucatori care nu prea au jucat sezonul asta au vrut mai mult ca oricine din acel club.

Dar nu au putut.

Si nu au putut din niste cauze care nu tin de ei.

Jocul echipei nu merge iar sistemul e slab.Aici e problema.

Asta e al 4lea meci consecutiv al Stelei incheiat fara victorie.

La cum merge treaba, cred ca la Galati o sa fie al 5lea.

p.s.

Azzido are perfecta dreptate.

M-am saturat deja de toti astia din club.M-am saturat de faptul ca ei isi baga p*** in noi pe banii nostri.

Macar pt Coregrafia facuta de acei suporteri stelisti sa fii luptat.

Dar, evident, durerea aia din p*** lor colectiva e mult mai mare decat bunul lor simt.

(Ma refer la toti, jucatori, antrenori,conducatori)

Singurul care cred ca nu si-a bagat inca aia in noi e Radoi.

DAR TU N-AI VAZUT ATITUDINEA LOR DIN TEREN?Asa joaca o rezerva ce vrea sa se impuna?Asta e jocul de altadata al lui Plesan?Cine nu-i capabil sa se impuna sa plece !Pai daca erau in teren Banel si Lovin mancau pamantul si luptau pana la epuizare !Pana la urma nu doare infrangerea cat doare atitudinea si jocul !NU PUTEM SPERA,DUPA ACEST JOC, CA VREUNUL DIN EI POATE FACE FATA LA PRIMA ECHIPA !ASTA DOARE CEL MAI MULT!NU AVEM REZERVE PE MASURA TITULARILOR!Puteau sa piarda dar sa fi vazut macar cateva faze datatoare de sperante!Aceste rezerve au cel putin o luna de antrenamente impreuna dar s-au comportat de parca s-ar fi vazut unii cu altii prima data cu o jumatate de ora inainte de meci !Nu erau capabili sa lege cateva pase fiind penibili!Cat timp le mai trebuie sa se antreneze impreuna pana cand sa te poti baza pe ei ?Cat mai trebuie sa se antreneze pana cand vor zburda pe teren 90 de min neancetat ca Banel?S-a dat de sus semnalul ca nu e importanta cupa iar ei au actionat ca atare uitand ca un fotbalist mai trebuie sa aiba si onoare!Lipsa lor de caracter nu le da dreptul sa prinda prima echipa!SI ASTA ESTE ALTA MANCARE DE PESTE NEAVAND NIMIC IN COMUN CU ANTRENORUL SAU CU CONDUCEREA!Ramane doar faptul ca au jucat pentru Steaua si pot acum sa-si incaseze banii din contractele babane!CHIAR DACA LI S-AR FI CERUT SA PIARDA EI,JUCATORII,TREBUIAU SA JOACE ALTCEVA PENTRU CA-I OBLIGA STATUTUL LOR "DE MARI JUCATORI LA Steaua"!RUSINE LOR!!!

Mai stergeti-va la gura din cand in cand, inainte sa vorbiti despre Lacatus.

1. Lacatus este si a fost platit de Steaua pentru a juca/antrena. Cei care scriu au ca singura motivatie simpatia pentru echipa.

2. Lacatus face o treaba proasta.

3. Cat timp nu jignesc (cum faci tu), userii acestui forum isi pot exprima liberi opinia.

@sabin

In Romania respectul fata de anumite valori a scazut drastic la fel ca si bunul simt.Nu trebuie sa avem pretentii.

@sabin

In Romania respectul fata de anumite valori a scazut drastic la fel ca si bunul simt.Nu trebuie sa avem pretentii.

A scazut de mult atat respectul fata de valori cat si bunul-simt. Dar ma gandeam ca printre stelistii care se considera superiori procentul acestor specimene va fi mai redus...

Draga AlexV, cred ca m-am cenzurat suficient. Eu nu sunt la usa cortului (cum sunt ei), IN OPINIA MEA. E parerea mea despre parerile lor, despre cum este perceputa de catre ei ¨simpatia pentru echipa¨. N-am nici timp si nici chef sa caut acum acele cuvinte infecte ca sa-ti dovedesc tie nivelul de ¨dialog¨. N-au decat sa si le exprime 100 de ani de acum incolo, asa cum si tu ti-ai exprimat opinia in legatura cu Lacatus.

Vorbeste in numele tau propriu si personal, nu in numele tuturor, deci si al meu.

-----

@korynna, MoWeeD

E grav. Parerea mea.

Edited by sabin1307

E Romania!

Si titlul articolului denota ceea ce predomina in Romania.Asa finantator,asa jucatori,asa suporteri.Faceti o paralela cu vremurile in care jucatorii erau dedicati trup si suflet pentru culori,la fel ca suporterii.Cati mai sunt asa azi?Dar noi nu trebuie sa traim in trecut,nu?Poate ca unii suporteri trebuie sa-si aduca aminte de acele vremuri ca sa se identifice cu ceva ce azi nu mai exista sau se simte prea putin.

korynna

asa finantator ,asa presedinte ,asa antrenor, asea jucatori crezi ca pe unu din acestia ii doare undeva de suporteri??? sincer eu cred ca nu ,doar $ conteaza pentru ei

Mare filozofie ai zis "nu avem rezerve de valoarea titularilor"....care valoare a titularilor?! Nu vedeti ca nu ne cumpara nimeni jucatorii? Pe Dica de abia l-am vandut cu 2 mil la dracu-n praznic la Catania....mare echipa si nici acolo nu prinde primul 11. In afara de Radoi si inca vreo 3 Steaua nu are deloc jucatori. am ajuns sa luam ceea ce altii dau afara, Semedo, Surdu. Nu-s buni la CFR la Steaua is perfecti. In atac nu avem absolut nimic....Toja, Arthuro, astia is jucatori?

Eu chiar cred ca sunt acolo cateva persoane pe care chiar le intereseaza de Steaua.

@sabin

A scazut de mult atat respectul fata de valori cat si bunul-simt. Dar ma gandeam ca printre stelistii care se considera superiori procentul acestor specimene va fi mai redus...

Nu-s de acord cu cei ce-l injura si jignesc pe Lacatus,insa atat de orbi nu puteti fi sa nu vedeti ca Lacatus nu e antrenor de Steaua.E CHIAR ATAT DE GREU?Lasam la o parte chestiunea Jiji Becali,de el vom discuta mult si bine,pentru ca nu va dispare din fruntea lcubului decat cand va pleca de bunavoie.

P.S.De ce s-a renuntat la protestele impotriva oierului?Sa mi se zica si mie un motiv de catre marii STELISTI din peluze.

L.E.Stiu ca voi fi numit samantar,gornist samd,nu-mi pasa,eu sunt STELIST de cand ma stiu,as aca daca o sa ma injure unii 'hultrasi' putin ma intereseaza.

Edited by DelPiero10

Nu-s de acord cu cei ce-l injura si jignesc pe Lacatus,insa atat de orbi nu puteti fi sa nu vedeti ca Lacatus nu e antrenor de Steaua.E CHIAR ATAT DE GREU?Lasam la o parte chestiunea Jiji Becali,de el vom discuta mult si bine,pentru ca nu va dispare din fruntea lcubului decat cand va pleca de bunavoie.

P.S.De ce s-a renuntat la protestele impotriva oierului?Sa mi se zica si mie un motiv de catre marii STELISTI din peluze.

L.E.Stiu ca voi fi numit samantar,gornist samd,nu-mi pasa,eu sunt STELIST de cand ma stiu,as aca daca o sa ma injure unii 'hultrasi' putin ma intereseaza.

Despre calitatea de antrenor al lui Lacatus voi vorbi in iarna, pana atunci am rabdare. Dar cand il mai vad pe cate unu care nici nu stie sa lege 2 cuvinte calumea ca-l face pupincurist ma gandesc ca am intrat pe spurcatmania

Despre calitatea de antrenor al lui Lacatus voi vorbi in iarna, pana atunci am rabdare. Dar cand il mai vad pe cate unu care nici nu stie sa lege 2 cuvinte calumea ca-l face pupincurist ma gandesc ca am intrat pe spurcatmania

Sunt specimene agramate in ambele tabere, nu cred ca e cazul sa le iei unora sau altora apararea. Asa cum nu cred ca e cazul sa ne plingem de disparitia bunului-simt, cind suntem preocupati de a trage o flegma cu iz de superioritate in ceafa celor cu care nu suntem de acord...

Daca facem analize, criticam, n-avem cum sa lasam la o prate chestiunea becali. Este absurd sa-l scoti pe el din aceasta schema atat timp cat el este peste tot, daca ne pretindem criticile a fi corecte si oneste.

Aceasta resemnare vis-a-vis de patron duce usor la uitare, la deformarea perceptiei, chiar la absolvirea lui de vina; si astfel, cautandu-se vinovati, becali iese din shema si antrenorul devine persona non grata. Mie nu mi se pare corect. Stiind ca sunt in zadar acuzele la adresa lui becali aceasta vina este cumva transferata pe umerii celorlalti care au aparenta putere de decizie. O vad ca pe o lehamite refulata aiurea.

Lacatus nu a ratat niciun obiectiv dintre cele propuse. Lasa-ne pana in iarna sa vedem cat suntem de orbi, chiar daca un campionat se joaca pana in vara.

@eddie the 'ead

Nu am zis ca toti contestatarii sunt agramati si imi pare rau daca s-a inteles asta. Dar o mare parte din cei care sunt cei mai vehementi, cei care-l si injura sunt. Si cu astfel de specimene nu merge cu vorba buna, pentru ca nu sunt capabili sa inteleaga!

Este normal sa nu fim de acord unii cu altii si o polemica dusa in anumite limite poate fi extrem de constructiva. Problema e ca de multe ori se depasesc acele limite.

Edited by MoWeed

NESIMTIRE spune tot in opinia mea, acuma si voi ati fost naivi sa credeti ca jucatori de la Steaua simt obligatia tricoului cel poarta si blazonului si ca ei defapt nu joaca pt BANI, e o naivitate asta, ei sunt niste jucatori fara personalitate, va spun ca daca era Radoi in teren alta era situatia, nu ca il ridic in slavi, eu am spuso d emulte ori ca Radoi nu e un foarte talentat jucator de fotbal, ci e un MARE OM, are multa personalitate, caracter si RESPECT PT SUPORTERI si ceea ce inseamna Steaua, asta il face un adevarat capitan pt mine, asta ma face sa tin atat de mult la acest jucator, cum suporteri mai avizati ca mine stiu, nici Lacatus nu era vreun Maradona sau mai stiu eu ce, dar a iubit mereu echipa asta, a ales sa-si termine cariera aici, a luat 10 titluri si 6 CUPE, plus Liga Campionilor si o mare parte din vina ii apartine cum bine ai punctat in acest articol, ce conta ce zicea patronu, eu vreau sa folosesc prima echipa, pt ca eu vreau cupa si in primu rand suporteri si fotbalul FARA SUPORTERI NU EXISTA!

Dar normal ca el a fost un fricos pt ca nu e foarte inteligent de fel, nu prea are calitatea asta INTELIGENTA, a zis ba nu ne da bani in Cupa Romaniei, Becali, deci jucati si voi mai la relantiu, ca oricum eu am postu caldutz si daca ma am bine cu patronu ce mai conteaza... si asta in ciuda mesajelor postate prin banere, extraordinare mesajele de pe banere si ei ce au facut au reusit un mare rahat, au reusit sa mocirleasca un brand .

RUSINE JUCATORI+STAF TEHNIC!!!

Edited by bad_joke

Asta mi se pare esenta problemei: daca un individ cu id 'fiara7' ii cere lui Lacatus sa plece, inseamna ca Marius are o problema...

Asta mi se pare esenta problemei: daca un individ cu id 'fiara7' ii cere lui Lacatus sa plece, inseamna ca Marius are o problema...

Mai degraba are individul o problema