Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Steaua eliminata din nou din Cupa Romaniei

79 posts in this topic

Mikutu

Alo!!!

Tu nu pricepi ca fiarisoara a zis chestia aia live la sport.ro?

nu .. nu pricep....si se pare ca suntem 2-1 care stim ca mine! dupa cum am spus....astept si alte pareri....

L-am auzit si eu. Nu stiu daca alea sunt cuvintele exacte, dar ideea asta era, daca te iei de becali te iei si de Lacatus. Trebuie sa acceptam ideea ca Fiara a ramas fara colti, din pacate. Nici Hagi nu era mare antrenor, dar a avut demnitate.

Mikutu

Alo!!!

nu .. nu pricep....si se pare ca suntem 2-1 care stim ca mine! dupa cum am spus....astept si alte pareri....

L-am auzit si eu. Nu stiu daca alea sunt cuvintele exacte, dar ideea asta era, daca te iei de becali te iei si de Lacatus. Trebuie sa acceptam ideea ca Fiara a ramas fara colti, din pacate. Nici Hagi nu era mare antrenor, dar a avut demnitate.

2-2.....mai astept pareri!

M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!

Lacatus a devenit presul lui Becali..........

Cum sa-mi strig durerea?

Pai cum dracu se face ca a odihnit titularii? ca vin meciuri grele?

Pai gloabele au facut egal cu otopniul. Ce sa menajeje? Acum nu a mai spus ca arbitrul a prelungit prea putin meciul? Bai fratilor este nesimtire curata ce face asta zis antrenor. Da-l dracu pe Becali la in joc nu existe exprimare, nu vad 2-3 pase de un-doi, nu vad miscari in teren pe scheme bine stiute. Ieri am avut expresia cea mai inalta a nestiintei lui Lacatus.

P L E A C A !!!!!!!!!!!!!!! NE umilesti prea mult.

Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!

Filip a jucat titular. La 1-0 a intrat Rusu, un atacant.

Ionescu nu este pregatit fizic. Nu tine un meci intreg. Trebuia lasat pe teren?

Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Filip a jucat titular. La 1-0 a intrat Rusu, un atacant.

Ionescu nu este pregatit fizic. Nu tine un meci intreg. Trebuia lasat pe teren?

Te cred, mciul l-am vazut la TV, nu era sonor, veneam dintr-o delegatie si m-am oprit sa vad meciul la un mall. Pai Ionescu de ce nu e pregatit fizic? A cui e vina? Sa bage unul din titulari, ca in ultimul meci (Otopeni) nu s-au omorat cu firea. Nu exista scuze. Rusu poate va ajunge raul dar acum ce aport putea aduce? Sa faci xperimente intr-un meci oficial cand esti condus?

Mai mult decat atat: CFR condusa cu 2-0 si om in minus, revine, se califica; Dinamo condusa repriza a doua cu 1-0, revine, se califica. Ambele echipe au bagat cativa oamnei de baza, au fortat calificarea si au obtinut-o. Cin e de vina pentru alcatuirea echipei? Hmmmmmm

Cat de previzibila si tipica pt romani este aceasta atitudine!

Ca si cum ai vrea sa bati cuie cu latul palmei pentru ca nu ai ciocan.

Va mai amintiti criza de istericale a australopitecului de acum un an, la plecarea lui Hagi? Citez in termeni aproximativi:

"Cum se poate sa imi comande mie, cineva, chiar in casa mea? Cum e posibil, eu platesc eu sunt stapan si vine apoi cineva sa faca ordine la mine in casa. Sa plece de unde a venit!"

Iata si o declaratie din prosport, astazi:

"Lãcãtuș nu are nicio vinã cã Steaua a luat bãtaie de la Sportul. A fost hotãrârea mea sã joace cu echipa a doua, Lãcãtuș nu are nicio vinã",

Asadar, treziti-va, noi nu avem nici un amestec. Nu este nicidecum Steaua noastra a suprterilor. Nu este nici Steaua lui Lacatus.

Noi comentam acum pe marginea altei echipe. O echipa in care totul este la dispozitia stapanului si bunului sau plac. Jucatorii sunt doar niste sclavi pe plantatie sau bufoni la curtea regelui, la fel si stafful. Prin consecinta si noi, suporterii care suntem invitati sa luam parte la un spectacol dat in cinstea animalului din loja.

Asadar, credeti sincer ca daca ii dati avertismente lui Lacatus rezolvati ceva? Da, ceva-ceva tot rezolvati. Lacatus are bun simt, sunt sigur ca la prima scandarea din partea galeriei, pleaca. Credeti ca nu gaseste jigodia din loja un antrenor servil in locul lui? Va inselati! Tot ce faceti este sa dati apa la moara acelui dobitoc. Dupa ce pleaca Lacatus vine Massimo interimar apoi antrenor nou iar rolul principal ramane in mana acestui mare dobitoc care ne mananca zilele. Ce se intampla la Steaua de fapt?

Becali nu vrea sa bage bani in echipa. Ca sa isi asigure imaginea se baga la echipa in ideea in care pt eventualele rezultate pozitive sa isi asigure partea de "contributie". Antrenorul este folosit oricum s-ar numi el tot pt imagine.

Asadar eu propun sa inchidem acest forum pana cand vom putea discuta despre Steaua noastra pt ca altfel devenim caraghiosi. Comentam degeaba facand valva in jurul unui subiect de balci ajutand in felul asta piticul din loja.

Va mai amintiti criza de istericale a australopitecului de acum un an, la plecarea lui Hagi? Citez in termeni aproximativi:

"Cum se poate sa imi comande mie, cineva, chiar in casa mea? Cum e posibil, eu platesc eu sunt stapan si vine apoi cineva sa faca ordine la mine in casa. Sa plece de unde a venit!"

"Lãcãtuș nu are nicio vinã cã Steaua a luat bãtaie de la Sportul. A fost hotãrârea mea sã joace cu echipa a doua, Lãcãtuș nu are nicio vinã",

Asadar, treziti-va, noi nu avem nici un amestec. Nu este nicidecum Steaua noastra a suprterilor. Nu este nici Steaua lui Lacatus.

dupa ultima declaratie a obositului mai e ceva de spus?!?Laca E VINOVAT PENTRU ACCEPTA SITUATIA!

@mikutu

da,ba,Lacatus a spus la sport.ro fraza aia!poate o gasesc pe net si-ti dau link!si daca nu ma insel a fost spusa inainte de meciul cu roma!

[quote name='Protasov' post='294328' date='Oct 15

@mikutu

da,ba,Lacatus a spus la sport.ro fraza aia!poate o gasesc pe net si-ti dau link!si daca nu ma insel a fost spusa inainte de meciul cu roma!

bine ba , e 3-2 pentru voi ...astept si alte pareri!si chiar si link-ul de care zici!

Edited by mikutu

Si eu stiam ca a spus ceva de genu, dar am cautat si am gasit asta: "Nu ma supar pe fostii mei colegi sau antrenori, desi eu nu mi-am dat cu parerea despre echipele unde au antrenat sau jucat acestia. Am cerut acelasi respect pe care il port eu pentru ei. Normal ca pot fi observatii, insa la fel de normal ar fi sa-mi spuna mie direct. Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine." (sursa: http://www.steauafc.com/ro/articole/lacatus_roma/ )

Poate nu la declaratia asta se referea Adrian.

Wow!

Septi, nu la asta ma refer.

Dar si asta e buna.Ca nu am mai vazut-o pana acum.

Nu ma supar pe fostii mei colegi sau antrenori, desi eu nu mi-am dat cu parerea despre echipele unde au antrenat sau jucat acestia. Am cerut acelasi respect pe care il port eu pentru ei. Normal ca pot fi observatii, insa la fel de normal ar fi sa-mi spuna mie direct. Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine. Ce le transmit? Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc

Foarte interesant.

Cu cata seninatate a recunoscut ca rolul lui la Steaua e de scut si nu de antrenor.

Edited by Adrian

Wow!

Septi, nu la asta ma refer.

Dar si asta e buna.Ca nu am mai vazut-o pana acum.

Nu ma supar pe fostii mei colegi sau antrenori, desi eu nu mi-am dat cu parerea despre echipele unde au antrenat sau jucat acestia. Am cerut acelasi respect pe care il port eu pentru ei. Normal ca pot fi observatii, insa la fel de normal ar fi sa-mi spuna mie direct. Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine. Ce le transmit? Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc

Foarte interesant.

Cu cata seninatate a recunoscut ca rolul lui la Steaua e de scut si nu de antrenor.

iata intreg articolul:

A fost un test reusit, dar sa nu uitam ca a fost un joc de verificare. Ii felicit pe jucatori pentru atitudine si sper sa inteleaga ca lumea va astepta de la ei sa joace aproape toate meciurile la acest nivel. Sper sa repetam acest joc de nivel ridicat, executiile, finalizarile si sa castigam si in meciurile care conteaza. Am facut un joc bun spre foarte bun, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa jucam la fel de serios. Rezultatul e important pentru moralul jucatorilor, mai ales ca s-a spus despre noile achizitii ca nu au valoare. Dupa acest meci poate nu se va mai spune acest lucru. Sper sa crestem de la joc la joc. Trebuie sa ramanem modesti si sa ne vedem in continuare interesul

Dupa acest rezultat e normal ca italienii sa-si doreasca o revansa. Daca ii vom intalni intr-un meci oficial, nu cred ca sunt motive sa ne speriem

I-ati vazut cumva pe jucatori afectati de speculatiile referitoare la cazul "Valiza"? Nu ne intereseaza, noi ne vedem de treaba noastra. Primele doua comisii au dat un verdict, a treia altul, asa ca putem spune si noi ca primele doua comisii au fost influentate

Bogdan Stancu trebuie sa confirme. E un jucator de perspectiva si e bine pentru el ca a marcat chiar impotriva Romei. Ochirosii a facut si el un meci bun, astfel ca sunt semne bune in ceea ce-i priveste pe jucatorii tineri

Arthuro este un jucator de care Steaua avea nevoie, unul si de gabarit, si tehnic. Va fi o concurenta interesanta pentru postul de titular in toate compartimentele echipei

Cu un singur joc nu pot spune daca Dayro a demonstrat ca merita sa poarte tricoul cu numarul 10. El si-a facut treaba. Trebuie sa joace mereu la acelasi nivel

Sper sa ii recuperam cat mai repede si pe Golanski, si pe Plesan, astfel incat sa fie apti de joc pentru partida de miercuri, de la Vaslui

Marius Lacatus

daca ar fi sa-l luam drept adevarat hai sa observam o nuanta: ''Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine.'' deci: dau in Steaua , si implicit in mine........deci : vrand sa dea in becali , dau de fapt in Steaua si implicit in mine......deci.....Waw ... DULCE SI FRUMOASA-I LIMBA CE-O VORBIM...DAR MULTE TAINE ASCUNDE PENTRU UNII!

cat despre : ''Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc''

eu stiu ca Lacatus e fumator inrait....acum poate o fi dat-o in darul bauturii?!!!! nu cred!

lasand gluma la o parte....aceasta fraza ma face circumspect in legatura cu autenticitatea declaratiei per total! ...adica...cum ii pregateste intr-o ora ? ii imbraca si ii miruieste? hai sa fim putin seriosi!

Edited by mikutu

E adevarat ca Becali a declarat ca nu-l intereseaza cupa si in mod normal nu poate fii mai importanta decat campionatul si nici decat cupele europene,si nu numai material ci si fotbalistic.

Dar totusi unii baieti care au jucat ieri au demonstrat ca n-au valoare de Steaua,desi cel care a gafat la ambele goluri e un titular de baza,Ghionea. Doar Ionescu,Pedriel si Thiago au aratat ceva,Stancu si Neaga s-au zbatut fara folos,iar restul mai bine ar pleca.

Il Soldatino

Ai mare drepate in multe .... dar vreau sa te-ntreb ceva...

Ai fii preferat sa ne calificam cu Sportul,dar in schimb sa fii ratat calificarea cu Galata si sa ne fii batut si in UEFA apoi vreun NEC sau Elfsborg? Adica, cu alte cuvinte sa fim in locul lui Dinamo,calificati in turul 2 al Cupei Romaniei?

Vrem ,nu vrem trebuie sa intelegem ca aceasta competitie nu mai are aceiasi importanta ca in trecut,cand exista Cupa Cupelor si Liga Campionilor avea un format mult mai usor.

Sigur,frumos ar fii sa castigam tot,dar daca ne facem treaba in Liga si campionat,eu unul nu ma simt deranjat de iesirile premature din Cupa.

Edited by redondo

Acest rezultat era de asteptat. Atata timp cat cel al carui nume nu-l voi pronunta le inoculeaza jucatorilor si antrenorului ideea ca acest trofeu, Cupa Romaniei, este derizoriu, este limpede ca ei vor trata cu indiferenta si apatie meciul. Probabil se asteptau ca cei de la Sportul sa se bata singuri ca sa nu depuna niciun efort pe teren. Pacat de suporterii prezenti la stadion ca au trebuit sa indure o asemenea prestatie jalnica.

Il Soldatino

Ai mare drepate in multe .... dar vreau sa te-ntreb ceva...

Ai fii preferat sa ne calificam cu Sportul,dar in schimb sa fii ratat calificarea cu Galata si sa ne fii batut si in UEFA apoi vreun NEC sau Elfsborg? Adica, cu alte cuvinte sa fim in locul lui Dinamo,calificati in turul 2 al Cupei Romaniei?

Vrem ,nu vrem trebuie sa intelegem ca aceasta competitie nu mai are aceiasi importanta ca in trecut,cand exista Cupa Cupelor si Liga Campionilor avea un format mult mai usor.

Sigur,frumos ar fii sa castigam tot,dar daca ne facem treaba in Liga si campionat,eu unul nu ma simt deranjat de iesirile premature din Cupa.

Am sa-ti dau un raspuns intr-o maniera personala. Peste cativa ani Cupa Romaniei va deveni cea mai importanta competitie pentru aproapte toti suporterii Stelei. De ce? Pentru ca va fi singura legatura cu onoarea, lupta pentru culori si dorinta de performanta reala in fotbal (deocamdata in Champions League jucatorii s-au calificat doar pentru bani.....ba uneori isi exprima multumirea cand pierd cate un meci la un scor mic).

Apoi voi continua - crezi ca o eliminare a Sportului ar fi inseamnat automat ca ne-am fi facut de ras mai departe in UEFA sau CL? Crezi ca daca am pierdut rusinos cu Sportul acest fapt ne pune automat la adapost de ratarea tuturor obiectivelor in acest an? Asteapta si ai sa vezi....Mai mult, am fi fost intelegatori cu Steaua in cazul pierderii calificarii in primavara europeana daca baietii ar fi jucat fotbal si ar fi luptat cu adevarat. Am fi manifestat intelegere admitand faptul ca exista oboseala si apreciind sincer continuitatea in Cupa Romaniei. Steaua inseamna trofee castigate si glorie. Ma tem ca acum nu vom reusi sa obtinem mare lucru.

Noi nu suntem Dinamo si nu exista comparatii. Pur si simplu nu le putem face. Apoi, daca ai observat, suporterii Stelei nu mai sunt atat de entuziasti cand se raporteaza la Champions League. Motivele? Ei stiu ca aceasta calificare in suprema competitie europeana inseamna automat letargie in campionat, perspectiva pierderii titlului de campioana, sacrificarea cupei Romaniei si a fotbalului in general. Apoi, vine cireasa de pe tort: banii ajunsi in buzunarul d-lui Becali nu sunt administrati bine si nu aduc performanta. Ei doar intretin o mediocritate continua. Imi pare rau....

Noroace

Edited by Il Soldatino

Gandesti exact ca un fan al spurcatilor!

Noi suntem Steaua si trebuie sa jucam la victorie orice ar fi! E o chestiune de onoare si istoria ne obliga sa luptam pentru toate trofeele.

Mikutu

Alo!!!

2-2.....mai astept pareri!

asa e. am vazut si eu cand Lacatus a spus treaba aia, chiar nu ma asteptam sa spuna asa ceva. E clar acum cat de sluga a fost inca de la inceput.

dupa ultima declaratie a obositului mai e ceva de spus?!?Laca E VINOVAT PENTRU ACCEPTA SITUATIA!

@mikutu

Pai asa cum am spus intr-un post anterior accepta situatia pentru ca vrea cum-necum sa drege busuiocul. In opinia mea ramane acelasi bun profesionist.

Ceea ce vroiam eu sa spun este ca atunci cand ai o gaina bolnava nu injuri ouale pt ca nu-s bune ci incerci ori sa vindeci gaina( in cazul nostru nu-i posibil are problema la cerebel) ori sa o schimbi.

Taci gaina ca te tai!:)

Asadar nu cu Lacatus avem noi o problema, injurati degeaba!

Problema noastra sta altundeva si pana nu rezolvam acolo(nu este in puterea lui Lacatus sa ne scape de dobitocul ala) noi comentam si injuram antrenorul, oricare ar fi el absolut inutil. E ca si cum i-am cere sa rezolve o problema care ne apartine noua. Ai auzit tu vreo scandare impotriva lui Becali pe Ghencea in ultima perioada?

De ce mai spuneti ca ziarele, presa, mass-media sunt porcarii si ca nu conteaza daca aceste declaratii va sunt repere pentru judecata ulterioara? Ce tot atata dezbatere despre asta?

Unii sunt ¨slugi¨ mai cenzurate, unii mai pe fata, dar toti sunt ¨slugi¨, asa cum si noi suporterii suntem ¨slugi¨ dar fara a influenta vreun fel. Nu exista neutralitate aici, ori zici ca el si incerci sa continui o munca, ori faci pe onorabilul si ai zburat. Acum urmeaza problema cu ¨binele Stelei¨ in conditiile becaliene, acest bine care este des confundat cu binele personal.

Ceea ce unii tot nu reusesc sa inteleaga e de ce accepta Lacatus situatia de fata. Pentru banii lui Gigi, pentru ¨adulatiile voastre¨, sau pentru ce? I s-o fi sucit caracterul in cateva luni?

Adrian,

"Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc" e un rapuns pe sistemul "I: Cate puncte va doriti in urmatoarele doua etape? R: 30 de puncte!" sau mai subtil si mai frumos "R: 5 puncte!"

Eu asta am inteles din raspunsul lui.

Mi-e mare rusine de voi cand spuneti 'MIE rusine ca sunt stelist'......Lipitoarelor...Steaua noastre este facuta sa ne bucuram si sa suferim.. este 'x'-ul SUPREM din cromozomul nostru...nu avem ce face....speram doar ca Dn.Becali sa-si ia doza zilnica de barbiturice la timp.!

MANDRU CA SUNT STELIST

bai napolitana,daca tie iti face cinste jocul si rezultatul de ieri ,asta e ,ferice de tine ca ai un standard asa de jos,insa eu nu ma pot lauda cu ce a facut Steaua ieri!

Cred ca ar fi cazu ca protestele anti Gigi sa reiinceapa meci de meci sa avem banere de genu

Jucati Fotbal nu faceti figuratie

Nu bani din Liga fac spectaco

Noi vrem victorii si titlu nu ca oieru locu 2 si banii din Europa

Ceva de genu ca nu se mai poate

Sign in to follow this  
Followers 0