Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Steaua eliminata din nou din Cupa Romaniei

79 posts in this topic

Competitia numita "Cupa Romaniei" a fost sacrificata, asa cum am anticipat inca de acum trei saptamani, starnind mare nemultumire in randul suporterilor stelisti. Este jenant ce se intampla, aceasta vanatoare de bani made in Champions League, uneori indiferent de ierarhia Ligii I, devine un blestem, pentru ca fotbalul este mereu sacrificat. Iar Steaua tine capul de afis adunand surpriza dupa surpriza in confruntari cu echipe de cin'zeci de ori mai putin costisitoare. Atunci, la ce dracu' mai sunt necesari banii investiti?

Nu doar rezultatul este cel care doare cel mai tare ci scenariul care se tot repeta la nesfarsit. Si nu doar in cupa ci de multe ori si in campionat: neputiinta in fata echipelor mici, lentoare impotriva unui mijloc advers mobil si a unei aparari organizate si suficienta in jocul favoritilor nostri. Asta pana cand adversarul marcheaza primul gol. Urmeaza apoi atacuri disperate si fara nicio idee tactica cu mingi aruncate in fata cu speranta ca doar-doar va intra mingea singura in poarta.

Cei care isi fac iluzia ca doar schimbarile de OAMENI (antrenor, jucatori) vor aduce o imbunatatire reala, se inseala amarnic. Asa cum s-a mai scris de sute de ori pe acest site, filosofia cu privire la modul de abordare al jocurilor trebuie schimbata in detrimentul depersonalizarii la care sunt supusi jucatorii si "banca tehnica". Pentru ca, din anul 2000 zeci de jucatori au fost schimbati, iar antrenorii au "curs garla" pe banca tehnica, mai mult decat in ultimii treizeci de ani la un loc. Din pacate, trendul s-a mentinut.

Nici acum nu stim cum ar fi aratat Steaua lui Zenga, Olaroiu, Hagi sau Protasov DACA.....La fel nu vom sti niciodata cum ar fi aratat Steaua lui Lacatus. Imi pare rau s-o afirm, dar omul este un actor la fel ca si predecesorii intr-un film "Dallas" autohton ce se filmeaza neincetat la un ranch din Pipera.

Acum vine vremea marilor stelisti care ne vor indemna sa nu criticam ci sa ne incurajam echipa. Minti inguste ce fac confuzie intre a relata "ceea ce se vede" si dragostea fata de culori. Vine vremea ca Becali sa iasa in fata si sa spuna ca anume a facut ca echipa sa sã paraseasca competitia. Un pietar dependent de propria imagine si bani. Din pacate revine si supararea suporterilor odata cu aceasta noua eliminare, totul pe fondul unui fotbal simulat.

Rusine domnule antrenor, rusine jucatorilor, rusine domnule Becali. Fotbalul promis, onoare, lupta si "calcatul pe ochi" sunt doar promisiuni. Voi aratati altceva in clipa de fata.

"Acum vine vremea marilor stelisti care ne vor indemna sa nu criticam ci sa ne incurajam echipa. Minti inguste ce fac confuzie intre a relata "ceea ce se vede" si dragostea fata de culori."

Serios Cataline, ce propui sa facem? Sa le rupem picioarele fotbalistilor? Sa le zgariem audi-urile? Atat timp ca nu e o minte limpede la Steaua induram si suferim ca fraierii.

De abia astept o revolutie impotriva lui becali. Dar suntem prea putini care indraznim ceva.

Edited by Joga Bonito

E min 80 si e 2-0 pentru sportul. Nici nu mai conteaza scorul final,Steaua a dovedit astazi ca suntem o echipa fara onoare,mai ales sub comanda lui becali. Tragem la ban si atat,da-o in ma-sa de traditie,ce treaba avem noi cu Cupa Romaniei. Stiti ce am vazut astazi,k si in ultimii 6-7 ani in cupa? Durere in cot,durere in cot din partea tuturor,din partea lui JJ,durere din cot din partea lui Laca care a demonstrat din nou ca nu e marioneta lui becali trimitand echipa a 2-a exact cum a zis jj,si panaramele astea care au intrat in teren.

De fapt ce ne mira k ne bate o divizionara B cand noi nu putem sa batem otopeniul? Ce ne miram k abia avem si noi 2 faze de poarta in tot meciul cand nici in campionat nu excelam la acest capitol. I-a iesit perfect ciobanului,multi o sa zica "pai uite mai jucatorii astia care nu au jucat pana acum,uite ce slab joaca",uitand k au fost trimisi in teren la plezneala,fara omogenitate,fara motivatie si fara valoare in majoritatea cazurilor. Acum ciobanul are scuza sa scape de nu stiu cati dintre ei amintind si de acest meci in care "li s-a dat o sansa". Nu conteaza k atatia titulari nu fac nimic de nspe meciuri incoace si aia beneficiaza de mii de sanse doar pentru k asa vrea muschiul ciobanului.

Am zis k as amenda jucatorii dupa meciul cu otopeniul si pentru meciul de azi as face acelasi lucru. Sa nu fiu inteles gresit,si Dinamo si chefere au intrat astazi cu rupere de p**a,fiind condusi cu 1-0,respectiv 2-0 insa ei au jucat cu echipe hibrid,cu cativa titulari si restul rezerve,iar cand lucrurile nu au mers bine din punct de vedere ofensiv,au schimbat. Marcatorii pentru ei astazi au fost toti niste titulari(sau jucatori obisnuiti cu prima echipa),Danciulescu,Bostina,perralta,trica,didi. La noi singurul om care a mai avut treaba cu prima echipa in ultimele luni a fost Bogdan Stancu si poate thiago desi si el joaca foarte rar. In rest Laca a trimis un amestec ciudat de noi-veniti(ionescu,pedriel),jucatoricare nu au mai jucat de nu stiu cand si care nici nu mai au nici o sansa la prima echipa(rica,rada) si juniori(rusu de ex.) Bineinteles k a iesit o ciorba iar rezultatul era previzibil.

Jiji becali,desi se da mare luptator,dauneaza grav spiritului de lupta al Stelei. Jucatorii au inteles ca nu conteaza atat de mult cupa si baga piciorul doar in campionat(si cateodata nici acolo). Vorba aia,sa vina CL,sa vina banii tata k aia conteaza,da-l dracu de palmares. Nimeni nu vede k asta va fi al treilea an fara trofee si al 9-lea fara o cupa a Romaniei. Jucam slab spre foarte slab,suntem condusi de cel mai bogat imbecil din Romania,si nu reusim sa punem mana pe nici un trofeu. De 3 ani incoace,cu putine exceptii,Steaua nu are nici joc nici rezultate(doar daca voi considerati participarile in CL performante,eu nu le consider) si vad o resemnare chiar si in randul suporterilor in fata acestui cancer becalian care stoarce spiritul acestui club.

De meciul de azi nu mai vorbesc ca mi-e scarba. Daca are onoare Lacatus ar trebui sa nu se mai compromita si sa plece si nu-mi bagati prostia aia cu "isi poarta crucea". Daca va termina si anul asta fara nici un trofeu nimeni nu isi va aminti k Lacatus si-a purtat crucea ci k asculta mereu de becali si k n-a realizat nimic la Steaua.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

"Acum vine vremea marilor stelisti care ne vor indemna sa nu criticam ci sa ne incurajam echipa. Minti inguste ce fac confuzie intre a relata "ceea ce se vede" si dragostea fata de culori."

Serios Cataline, ce propui sa facem? Sa le rupem picioarele fotbalistilor? Sa le zgariem audi-urile? Atat timp ca nu e o minte limpede la Steaua induram si suferim ca fraierii.

De abia astept o revolutie impotriva lui becali. Dar suntem prea putini care indraznim ceva.

scuza`ma dar unii ar merita picioarele rupte...cand joci pentru Steaua o faci demn si din toata inima...acesti indivizi de azi si`au batut joc de ceea ce noi iubim...m-am saturat sa fiu umilit...si sa fim umiliti in fiecare an in cupa...

Serios, asta s-a inteles? In acea fraza nu am facut referire la fotbalisti ci la "marii suporteri" care amesteca critica cu dragostea fata de culori.

Noroc

Catalin

P.S. La Steaua exista in clipa de fata o minte limpede. O sa ramai socat, pentru ca este vorba de Becali. Din pacate mintea sa limpede inseamna profit si imagine si mai putin fotbal. Pacat, am avut ghinion si nu cred ca vom scapa atat de repede. acu' ma astept sa intre si ceva membri PNG :))

mie mi-e teama sa ma gandesc ce o sa facem daca pleaca Mirel. imi cer scz da Neaga, vatca si rada nu sunt fotbalisti. asta e adevarul . AFARA @!!!! :steag_cruce_invers:

Pai cum ma?

Nu e becalii prietenul cel mai bun al zeului Lacatus?

Nu a zis Lacatus ca cine da in cioban da si in el?

Iti sfidezi zeul?

Am facut referire la o eventuala atitudine a suporterilor. Asa ai lasat de inteles. In fine, banuiesc ca fiecare intelege ce vrea.

In legatura cu mintea limpede la care faceam referire, avem nevoie de un manager. Un conducator abil care sa stie sa sanctioneze jucatorii cand joaca slab si sa-l calmeze pe cioban. Avem nevoie de MM.

m`a intristat jocul Stelei din seara asta...nu credeam ca pe Steaua poate sa o bata sportul..dar traim in Romania..se intampla orice...oricum..niste domnisoare

Ala e Olaroiu. El s-a laudat cu asemenea afirmatii.

Deci Olaroiu e de vina pt rezultatul asta.

Bun!

Hai sa i-o dam la Oli!

Cine vine cu mine?

Am facut referire la o eventuala atitudine a suporterilor. Asa ai lasat de inteles. In fine, banuiesc ca fiecare intelege ce vrea.

In legatura cu mintea limpede la care faceam referire, avem nevoie de un manager. Un conducator abil care sa stie sa sanctioneze jucatorii cand joaca slab si sa-l calmeze pe cioban. Avem nevoie de MM.

MM a fost un manager foarte bun, dar si el a capotat. Imi pare rau, as fi vrut sa reuseasca. L-am criticat de multe ori dar, daca el ar fi reusit ar fi avut de castigat Steaua. Implicit eu, in calitate de suporter stelist......

nu stiu ce e asa greu de inteles...In tara asta nu exista oameni de fotbal. Decat oameni care profita pe urma fotbalului...

Multumim Marius ca ne-ai dovedit inca o data ce **** de antrenor esti!

Multumim ca , dupa ce te-a batut un bubos de Talnar , acum esti invins de un ins cu nume de organ genital ,Adrian Falub(s) , in ambele situatii avand material uman superior oponentilor.

Multumum ca le-ai dovedit ca esti "spirit din spiritul Stelei" (ala care lupta pentru fiecare trofeu ) tuturor cimpanzeilor de pe stadion fluturatori de pumn si tuturor ageamiilor de pe acest site, care te vor antrenor vesnic,indiferent de rezultate, bazandu-se pe ce ? Pe prostia dusa la extreme din capatana lor!!!

Sunt convins ca panaramele ce-l cheama mereu la salut vor da acum vina pe jucatori, ca n-au avut atitudine, ca n-au vrut ? Unde in fotbalul mare se mai pune problema asa , "sunt de vina jucatorii " El stia de acum 10 zile ca va juca cu echipa a doua , si cum i-a pregatit ? La fel ca si cu Otopeniul, o prima repriza in care nu te apropi de poarta apoi, treptat, atacuri disperate si haotice. De ce ? Fiindca in capul sau ala prost n-a existat vreodata notiunea de schema, de trasee de joc de planuri de abordare a unui meci in mod profesionist . Macar sa le fi spus ca la meciul cu Galata : "la lupta bah, ca altfel va omor, sa moara mama !"( singura sa imbarbatare sau impulsionare pe care o stie, de orice natura).Atunci era disperat,isi juca postul, deci i-a facut sa muste din adversari , acum lasa, si-a zis , Gigi nu se supara, iar pe fraierii aia din tribuna ii potolesc repede ca doar ei ma iubeste neconditionat.

In final, sa nu creada cineva ca-l uit pe Nemernicia Sa. El este de vina in primul rand fiindca tine un antrenor de paie, dupa dorinta sa, "un om bun si credincios, dar sarac cu duhul ". Ati vazut cum vede el fotbalul : "Piturca nu vine la Steaua ca nu accepta sa ma bag", "la pauza cu Franta sunam imediat si spuneam schimbarea". Credeti ca in aceasta situatie(trecuta,prezenta si viitoare ) , fosta Fiara si actuala Carpa ar fi suflat vreun cuvintel ?

Edited by THE RADICAL
incearca sa vorbesti mai frumos!

Adriane, calmeaza-te. Imi cer scuze pt off-topic dar vreau sa-l lamuresc pe baiat.

"Cosmin Olaroiu este un prieten de nadejde. Fostul antrenor al Stelei spune ca este gata sa faca puscarie in locul lui Gino Iorgulescu sau Gigi Becali, daca cei doi ar fi arestati."

;)

Gata, eu unu m-am saturat de Lacatus!!!Simbol,nesimbol...vere daca nu le ai nu le ai!Sunt oameni care stiu meseria asta,altii nu, nu tre sa fi ditamai omul de stiinta sa-ti dai seama ca Lacatus nu le are.Culoar mai bun ca anul asta nu am mai avut de 5 ani cred, in campionat CFR si Rapid FOARTE slabe,Dinamo clar sub noi ca lot...deci nici nu ar trebui sa discutam de titlu.In Liga ai noroc de o grupa tocmai buna de mers in primavara si presimt ca terminam cu maxim 2 puncte,asta in caz ca scoatem egal acasa cu Fiorentina,in rest chiar nu vad unde am putea scoate niste puncte.In Cupa te bate Sportu` !!!Asta e culmea.Deja imi e scarba.Ajunge ...Steaua nu sta in Lacatus,Lacatus e SIMBOLUL Stelei asta e clar dar sa vina nene un antrenor bun.

Lacatus, DEMISIA!!!!!!

Edited by CNCT

Cei care isi fac iluzia ca doar schimbarile de OAMENI (antrenor, jucatori) vor aduce o imbunatatire reala, se inseala amarnic. Asa cum s-a mai scris de sute de ori pe acest site, filosofia cu privire la modul de abordare al jocurilor trebuie schimbata in detrimentul depersonalizarii la care sunt supusi jucatorii si "banca tehnica". Pentru ca, din anul 2000 zeci de jucatori au fost schimbati, iar antrenorii au "curs garla" pe banca tehnica, mai mult decat in ultimii treizeci de ani la un loc. Din pacate, trendul s-a mentinut.

Nici acum nu stim cum ar fi aratat Steaua lui Zenga, Olaroiu, Hagi sau Protasov DACA.....La fel nu vom sti niciodata cum ar fi aratat Steaua lui Lacatus. Imi pare rau s-o afirm, dar omul este un actor la fel ca si predecesorii intr-un film "Dallas" autohton ce se filmeaza neincetat la un ranch din Pipera.

pacat ca nu cititi bine articolul. Catalin a spus-o perfect in cele doua fraze!

Patetic , Penibil , Jenant !

Meciul de azi m-a convins pentru a "n" a oara ca tricoul ros albastru a ajuns sa fie purtat de niste nesimtiti care nu dau 2 bani pe ce inseamna Steaua , ca sa nu mai vorbesc de respectul pentru suporteri.

Ce naiba , avem nevoie de Cupa Romaniei ? Meciuri in plus , Nea Gigi nu cred ca ne da prime , nu vin scouteri , da-o incolo si pe ea si pe suporteri , ce conteaza ca sunt 10 ani fara acest trofeu ? Avem timp sa ne pregatim pentru UCL , ca "Lyon nu mai e ce a fost" si poate jucam in optimi , iar in campionat ne luptam pentru locu 2 , nu avem nevoie de campionat daca si locul ala duce in preliminarii .

Personal ma simt mai dezgustat decat dupa vreo infrangere cu Dinamo , pentru ca in sinea mea mai credeam ca toti in frunte cu Lacatus il vor lasa pe maimutoi sa vorbeasca prin presa ca nu il intereseaza Cupa , iar ei ii vor vedea de treaba si vor lupta pe 3 fronturi .

Mi-am facut iluzii ca sa am deziluzii de la o echipa care acum ceva vreme era confundata cu onoarea .

Pacat de Steaua .

Deci Olaroiu e de vina pt rezultatul asta.

Bun!

Hai sa i-o dam la Oli!

Cine vine cu mine?

adriane...cazi in penibil...intai il acuzi pe Lacatus de vorbele altuia si pe urma o intorci ca la ploiesti! hai ma , ca nu sunt numai pustani si prosti pe aici!

Mikutule te asigur ca fraza "Cine da in Gigi da si in mine" vine direct din gura Fiarei.

Cu mana pe Biblie zic asta oricand.

declaratia asta a fost data pe Sport.ro acum cateva luni.

In penibil cad aia care acum 3 zile il injurau pe Piturca pt ca nu e antrenor si care acum il apara pe Lacatus.

Mikutule te asigur ca fraza "Cine da in Gigi da si in mine" vine direct din gura Fiarei.

Cu mana pe Biblie zic asta oricand.

declaratia asta a fost data pe Sport.ro acum cateva luni.

In penibil cad aia care acum 3 zile il injurau pe Piturca pt ca nu e antrenor si care acum il apara pe Lacatus.

ok...pana acum tu stii cum stii...eu sunt de partea lui joga....adica stiu ca el...ca era citat din Olaroiu! e 2-1 , deci....mai asteptam pareri!

Nu am nici o treaba cu ce a zis Olaroiu.

Ma doare fix in cot de ce a zis el.Stiu ca a zis aia, dar ma doare fix in cot.

Pt ca nu el e antrenor la Steaua acum.

ce vina are Lacatus dak i se impune echipa a 2-a de jucatori sub media unei echipe de divizia b ..... puneti-va putin in loul lui ce ati face ? luati loc ms si nu mai criticati aiurea !

Nu am nici o treaba cu ce a zis Olaroiu.

Ma doare fix in cot de ce a zis el.Stiu ca a zis aia, dar ma doare fix in cot.

Pt ca nu el e antrenor la Steaua acum.

problema nu este de cine te doare pe tine in cot!!! problema este ca ''ii bagi vorbe-n gura'' aiurea lui Lacatus! il faci pe el autor al acelor cuvinte pentru a-l denigra! ai inteles acum la ce ma refer? si nu e prima oara cand faci asta...si tu si altii pe forumul asta!

Sign in to follow this  
Followers 0