Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Sportul - Steaua 2 - 0

268 posts in this topic

Adrian,daca tot esti asa sigur,ia propune tu,Mesia de tastatura un antrenor-evident strain,nu?-care nu va fi argat la cioban,care in mod sigur va fi lasat in pace,si care,pentru ca ar fi barbat,ar pleca la prima interventie a prealuminatului(adik in vreo 2 luni).Atunci va veni altul.Si altul.Si altul.Si poate atunci vei fi multumit

Mai baieti!

Relax!Daca Steaua voia neaparat sa castige bateam!Nu cu echipa asta, evident!

Faceti si voi din tantar armasar, ca media care titreaza "Steaua invinsa intr-o maniera categorica".

O exagerare tembela!Nu am jucat bine, cum si prima echipa s-a incurcat cu autobaza Otopeniului.

In linii mari a fost acelasi joc si intr-o singura directie!

Dar de aici pana la a da un ton de parca ne-a calarit Sportul de nu mai vedeam mingea, e o cale lunga! I-am dominat la toate capitolele, mai putin la ...scor!De aceea este gustul amar al acestui meci!

Deci nu e important faptul ca ne-a eliminat din cupa in primul tur o echipa care ocupa locul 9 in Liga a 2a?

Atunci e bine.Eu chiar imi faceam griji.

Nu e bine! E chiar scandalos de RUSINOS! Dar Lacatus nu are nicio vina! Principalii vinovati sunt unii JUCATORI care au intrat cu aere de Steaua, dar cu o forma si o determinare de Fulgerul Bragadiru dupa ce a imbatat-o Iancu:)

Dar...hai sa luam si partea plina a paharului.

1) Nu este bine, dar nici tragic. In nici un caz nu ne-a eliminat intr-o maniera categorica cum o arata scorul sau o umfla presa si unele comentarii. Nu am avut bulanul lui Dinamo, CFR, Timisoara care s-au chinuit mai rau ca noi.

2) "Lãcãtuș nu are nicio vinã cã Steaua a luat bãtaie de la Sportul. A fost hotãrârea mea sã joace cu echipa a doua, Lãcãtuș nu are nicio vinã", a declarat Becali la Sport.ro. Peste 50% din jucatori din echipa nu au fost la Lacatus in ultimile luni, ci la Steaua II. Laca i-a adunat ca Pitzurca nationala dupa formula Becali:)

Becali a vrut sa vada pe cine plateste si de ce-i plateste, ca tot le strigati ca au salarii mari, dar uitati ca sunt banii oierului:) A fost un test care va cantari greu in cernerea jucatorilor in iarna!

E greu cu o echipa facuta "pe picior" si cu cateva maini moarte plus ghinion in fata portii sa bati.

3) Ca si in meciul cu Franta, nationala (Sportul) nu am jucat mai nimic, dar Franta(Steaua) a iesit mai sifonata la scor decat o arata cifrele din caseta tehnica. Evident, pastrand proportiile in comparatia nationala=Sportul si Franta=Steaua!

Restul am spus intr-un comentariu mai pe la inceputul acestui topic.

Protasove, mai lasa-ma cu scuzele astea.

Ca nu e lasat sa isi faca treaba...bu hu.

Da' ce barbat e Lacatus daca accepta sa fie argat la cioban?

Nu avem nevoie de un sclav.Avem nevoie de un antrenor.

Din pacate nu exista echipa fara platitor(stapan). Lacatus este un angajat la fel cum sunt toti antrenorii.

Spui: "Nu avem nevoie de sclavi.Avem nevoie de antrenor" . E ok! Dar cine plateste??

Ne place, nu ne place, Becali face cartile la Steaua!Asa cum nu l-a data afara pe Oli la strigatele tribunei, nu-l va da afara nici pe Laca, decat atunci cand greselile vor apartine exclusiv lui Lacatus!

Nu ai auzit ca peste 4-5 ani vrea sa faca Steaua fabrica de bani??

La echipe "normale" se fac transeferuri pe valori certe si atunci antrenorul este "belit" daca nu joaca echipa.

La Steaua, se aduce ce vrea buzunarul si "flerul" lui Becali si se testeaza in jocuri cu miza. E greu sa mearga totul snur in acest sistem.

Desi sunt adeptul tonului moderat, ai in mare parte dreptate cu exceptia lui Lacatus.

Nu are nicio vina!

Ahahhahahahhahaaaaaahahahahhahahahhahahahhahahah

:yeahh::thumbup: :laugh: :laugh:

Ti-am explicat mai sus de ce nu are nicio vina!

Edited by Marius

60% dintre cei ce-l critica acum pe Lacatus, mai mult ca sigur vor tipa "LA-CA-TUS" la urmatorul meci, indiferent de rezultat!

afara cu LÃCÃTUª

Hagi si Lacatus, 2 simboluri cica... au distrus echipa impreuna cu Becali... rusine lor!

De ce nu organizati un protest? de ce nu aveti curaj sa strigati impotriva lui Lacatus? de ce nu il injurati pe cioban? ... rusine si voua!

Edit Moderatori

Edited by Marius

60% dintre cei ce-l critica acum pe Lacatus, mai mult ca sigur vor tipa "LA-CA-TUS" la urmatorul meci, indiferent de rezultat!

ai dreptate, insa ca un adevarat "fan FC Steaua" ar fi trebuit sa stii ca "Lacatus" e un cuvant cu adanci conotatii, e strigatul de lupta care te conduce spre victorie. Imparti cu darnicie epitete jignitoare, ca si multi altii de pe forum. Criticati jocul, criticati antrenorul, dar pastrati-va o urma de luciditate, nu va umpleti de penibilism.

p.s. Marius, nu-mi mai edita mesajele, eu am ultimul cuvant :) chiar e frustrant ...

on topic:

Lacatus m-a dezamagit ca si antrenor prin lipsa de reactie. Nu-l acuz ca a odihnit lotul,introducand garnitura a 2-a a Stelei ( si altii au facut-o, iar in mod normal ar fi trebuit sa castige si cu ei), insa in momentul in care a simtit ca jucatorii nu fac fata,trebuia sa opereze unele schimbari. Atunci cand gluma s-a ingrosat, imediat dupa pauza, Dinamo i-a introdus pe Bratu, Danciulescu si Bostina, CFR-ul pe Tony,Trica si Culio,insa noi ... nimic. Faptele de pe teren mi-au demonstrat ca nu doar Becali ia in derizoriu Cupa Romaniei,pacat.

Edited by dee

Filip - Pana la jocul de azi mulți dintre userii acestui site îl criticau pe Lãcãtuș pentru ca nu da credit tinerilor. Azi a fãcut-o, momentul fiind unul oportun. Din nefericire fãrã succes pentru ca aceștia nu au arãtat nimic. Sper sa ma înșel dar la prima impresie Filip mi s-a pãrut un jucãtor comun. Ii doresc succes și dacã are valoare sa o arate la urmãtoarea șansa.

............

A. Ionescu - Mult talentatul și comentatul Ionescu a caut un meci slãbuț deși a dat impresia la început ca e destul de conectat. E o vorba care spune - mai e mult pana departe - si departe pare chiar și banca de rezerve.

.............

Pleșan - La experiența și valoarea pe care se presupune ca o are ar fi trebuit sa tragã echipa dupã el. Nu a mișcat în front fiind una din marile mele dezamãgiri. Are circumstanța cã vine dupã o serie de accidentari dar parca am vrea mai mult de la un nume ca el. Bãiatul asta îmi amintește într-un fel de Radu Niculescu...Trezește-te Pleșane !

.............

Vlad Rusu - aceeași situație ca și în cazul lui Filip, cu mențiunea ca a jucat mai puțin. Însa când vezi ca jucãtori cu cota sunt atât de blazați, ce sa mai faci ?

..........

Stancu - A vrut dar i-au ieșit puține. A ratat doua situații mari: una in prima repriza despre care eu zic ca ne-ar fi asigurat calificarea dacã intra iar una spre final care ne-ar fi readus în meci. E un jucãtor de real talent și a avut puține mingi. Mai multa ambiție și concentrare îl vor face mare.

Azarelo, explica-mi si mie niste lucruri. In primul rand, sa-ti spun cum am vazut eu asezarea noastra (esti liber sa ma corectezi unde gresesc). La mijloc am avut pe Plesan, Tiago, Ionescu si Neaga. Primii trei au jucat in centru, ultimul, mai mult in banda dreapta. In banda stanga... ciu-ciu. Veneau din cand in cand Neaga sau Tiago. Ori, tu il critici pe Filip, care are 18 ani, era la primul meci pentru Steaua si trebuia sa acopere SINGUR toata banda stanga.

Mai departe, Andrei Ionescu. Spune-mi cu ce a fost mai slab ca Plesan, Tiago sau Neaga, ceilalti mijlocasi. Eu l-am vazut pe Ionescu ca singurul jucator stelist care chiar a driblat (Golanski nu-l socotim, a iesit la pauza), singurul care a luat mingea si s-a indreptat spre poarta (remember cum au fost obtinute cel putin 2 lov. libere), singurul care a jucat cu capul sus si a cautat solutii (da, l-am urmarit special). Stii de ce nu e la capacitate maxima? Pentru ca nu e pregatit fizic, nu duce 90 de minute. Iar tu il iei la misto, dar despre nesimtitul de Plesan spui doar ca trebuie sa se trezeasca.

Stancu nu inteleg cu ce te-a impresionat. Unde ai vazut tu "realul talent". In foarfeca aia semi-luftata? In faptul ca reuseste un dribling la 90 de minute?

Tot va vad pe unii pe-aici ca incercati sa aduceti argumente pro si contra anumitor jucatori....hai sa fim seriosi mai oameni buni...pai de la cine sa invete copii astia viziunea jocului sau tactica...de la Lacatus?![...].Nu sunt eu cel mai mare critic de fotbal sau cel mai priceput sau macar priceput in ale fotbalului,dar nici nu-mi trebuie "masterat in fotbal"sa vad ca inafara de ce mai invart baietii aia pe teren din proprie vointa si"talent",altceva nu se observa.

Edited by Marius

Ma doare-n spitiz de injuraturile pe care o sa mi le primesc,dar Laca e un [...] ca si antrenor.

moderatori....o palma peste ochi, va rog!

Edited by Marius

ai dreptate, insa ca un adevarat "fan FC Steaua" ar fi trebuit sa stii ca "Lacatus" e un cuvant cu adanci conotatii, e strigatul de lupta care te conduce spre victorie. Imparti cu darnicie epitete jignitoare, ca si multi altii de pe forum. Criticati jocul, criticati antrenorul, dar pastrati-va o urma de luciditate, nu va umpleti de penibilism.

p.s. Marius, nu-mi mai edita mesajele, eu am ultimul cuvant :) chiar e frustrant ...

on topic:

Lacatus m-a dezamagit ca si antrenor prin lipsa de reactie. Nu-l acuz ca a odihnit lotul,introducand garnitura a 2-a a Stelei ( si altii au facut-o, iar in mod normal ar fi trebuit sa castige si cu ei), insa in momentul in care a simtit ca jucatorii nu fac fata,trebuia sa opereze unele schimbari. Atunci cand gluma s-a ingrosat, imediat dupa pauza, Dinamo i-a introdus pe Bratu, Danciulescu si Bostina, CFR-ul pe Tony,Trica si Culio,insa noi ... nimic. Faptele de pe teren mi-au demonstrat ca nu doar Becali ia in derizoriu Cupa Romaniei,pacat.

A fost. Uite ce falii creeaza acum intre suporteri.

Dragi copii care scrieti pe acest forum am jucat cu o echipa care in mod normal trebuia sa defileze cu Sportul Studentesc

VATCA------4-500.000 EURO

RADA ---------500.000 EURO

Baciu -----GRATIS ( NU STIU CE DRAQU CAUTA ASTA IN LOT)

FILIP ???????? (NU STIU CINE ESTE BAIATUL)

GOLANSKI------700.000

Ghionea------600.000

A IONESCU-----500.000

PEDRIEL -----300.000

TIAGO-----300.000

PLESAN----1.000.000

Neaga----500.000

Stancu-----1.000.000

Aici sunt jucatori de 6 mil de euro,pai tot clubul din regie nu face atat.Si atunci de ce am pierdut?Pt ca avem un antrenor slab,foarte slab.Trebuia sa-i motiveze pe acesti jucatori de sute de mii de euro sa joace fotbal.Diferenta de valoare intre cele doua echipe trebuie sa fie mare dar....Va spun eu ca Siman nu vrea mai mult de 2 mil de euro pe club cu tot cu jucatori si ce mai are el pe acolo.Asadar nu-l mai injurati pe Becali ca ar fi el de vina.Jucatorii de mai sus trebuie sa-si faca datoria in frunte cu antrenorul.Nu au nici o scuza.Gigi da-i afara pe toti nesimtitii care nu mor pt Steaua si incearca sa aduci altii mai responsabili.

M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!

Imi pare super bine ca ati stat ca un avocat de succes si v-ati pregatit apararea si acum veniti sa ne infruntam la proces.Pacat ca ati lipsit atunci cand conta, adica dupa meci.

Vad ca mergeti toti(avocatii lui Laca) pe strategia care presupune lovirea in jucatori.

Ca nu au vrut, ca nu au valoare, ca ii doare in cot,etc.

Dar eu doar atat intreb:

Ce vina au Ionescu,Neaga,Plesan,Tiago,Stancu, poate chiar si Pedriel, ca au jucat pe posturi pe care nu se pricep?

Ionescu a jucat mijlocas stanga si tot intra in centru.Pt ca el nu e de banda.(Nu degeaba a zis Marius ca nu aveam banda stanga)

De Neaga stie toata lumea ca e varza pe benzi dar acolo a jucat.

Plesan si Tiago, jucatori care acum vreo cateva luni erau catalogati drept ofensivi, au jucat la inchidere.

Stancu a jucat mijlocas coordonator.El incerca sa lege jocul si o dadea in bara(nu mingea) de fiecare data.

Care e vina lor atunci?

E vina lor ca nu sunt polivalenti sau e vina lui Lacatus ca a facut o echipa in ciuda p****, doar ca sa joace si aia?

Sunt si eu curios de niste treburi.Va rog sa mi le explicati domnilor avocati.

1.De ce nu am jucat cu 2 atacanti?

Daca nici cu Sportul nu jucam cu 2 atacanti, atunci cu cine?Tot timpul, in careul Sportului era doar un om.Atat!

2.De ce se insista cu jocul pe benzi?

Si cand zic jocul pe benzi de fapt vreau sa zic jocul pe banda dreapta.Pt ca pe stanga nu a existat nimic.Am avut noroc ca cei de la sportul nu sunt asa de mari.Daca era o echipa mare, ar fi vazut bulevardul de pe stanga inca din primul minut si ar fi concentrat acolo toate resursele.

Cand ai 3 mijlocasi dreapta in lot, de ce il reprofilezi pe Neaga pt un meci de cupa?(Copilu' ala, Stratila, ar fi facut mult mai mult)

Cand ai in lot un mijlocas stanga tanar, ca Ochirosii, de ce il reprofilezi pe Ionescu?

Si de la 2 vine si intrebarea 3.

3.De ce atatea reprofilari?

4.De ce se joaca tot pe sus?

5.De ce se insista pe jocul cu un atacant masiv care sa redirectioneze mingi?

Asta e cam la fel ca si punctul 4.Ca joci pe sus cu mingi inalte si lungi pe care le colecteaza acel atacant inalt si le deviaza pt altii.

dinam0 nu foloseste atacant din asta.Aia joaca perpendicular pe poarta cu 2 atacanti care stau tot timpul cu fata la poarta.

Azarelo, explica-mi si mie niste lucruri. In primul rand, sa-ti spun cum am vazut eu asezarea noastra (esti liber sa ma corectezi unde gresesc). La mijloc am avut pe Plesan, Tiago, Ionescu si Neaga. Primii trei au jucat in centru, ultimul, mai mult in banda dreapta. In banda stanga... ciu-ciu. Veneau din cand in cand Neaga sau Tiago. Ori, tu il critici pe Filip, care are 18 ani, era la primul meci pentru Steaua si trebuia sa acopere SINGUR toata banda stanga.

Mai departe, Andrei Ionescu. Spune-mi cu ce a fost mai slab ca Plesan, Tiago sau Neaga, ceilalti mijlocasi. Eu l-am vazut pe Ionescu ca singurul jucator stelist care chiar a driblat (Golanski nu-l socotim, a iesit la pauza), singurul care a luat mingea si s-a indreptat spre poarta (remember cum au fost obtinute cel putin 2 lov. libere), singurul care a jucat cu capul sus si a cautat solutii (da, l-am urmarit special). Stii de ce nu e la capacitate maxima? Pentru ca nu e pregatit fizic, nu duce 90 de minute. Iar tu il iei la misto, dar despre nesimtitul de Plesan spui doar ca trebuie sa se trezeasca.

Stancu nu inteleg cu ce te-a impresionat. Unde ai vazut tu "realul talent". In foarfeca aia semi-luftata? In faptul ca reuseste un dribling la 90 de minute?

Am subliniat ca de la Plesan si Neaga am asteptat cel mai mult. Ei au fost si cele mai mari dezamagiri. Cat despre tineri (TOTI li s-a dat firesc sansa sa joace un meci cu o divizionara B. Ca sa te impui la Steaua, macar intr-un astfel de meci trebuie sa arati ceva. Nu cred ca ei au facut-o. Poate o vor face alta data, le doresc si imi doresc din tot sufletul.

Am avertizat ce la inceput ca nu am pretentia de fin observator. Poate ca am gresit in unele analize dar asa am vazut eu. Insa din cate imi aduc eu aminte singurele noastre ocazii adevarate au venit de la B. Stancu.

HAI - CAPU SUS.

BAIETI JUCATI SI VOI FOTBAL CA DE AIA NU AVETI VALOARE DE PRIMUL LOT.

SI INCERCATI SA JUCATI FOTBAL SI PT NOI ... NU NUMAI PT BANI.

on topic:

Pt toti cei carora nu le este clar de coloana vertebrala a lui Laca :

"Nu vor exista mãsuri împotriva jucãtorilor. Lãcãtuș nu are nicio vinã cã s-a pierdut meciul, eu am insistat sã joace cu echipa a doua"

Penibil, jenant, si lista poate continua

Am subliniat ca de la Plesan si Neaga am asteptat cel mai mult. Ei au fost si cele mai mari dezamagiri. Cat despre tineri (TOTI li s-a dat firesc sansa sa joace un meci cu o divizionara B. Ca sa te impui la Steaua, macar intr-un astfel de meci trebuie sa arati ceva. Nu cred ca ei au facut-o. Poate o vor face alta data, le doresc si imi doresc din tot sufletul.

Am avertizat ce la inceput ca nu am pretentia de fin observator. Poate ca am gresit in unele analize dar asa am vazut eu. Insa din cate imi aduc eu aminte singurele noastre ocazii adevarate au venit de la B. Stancu.

Dar ce voiai de la Filip?Sa dea vreo 3 goluri si o pasa de gol?

Ce putea sa faca Rusu in alea 9 minute cat a jucat?

Dar Ochirosii?

Ionescu, mijlocas central, a jucat mijlocas stanga.

Ce voiai de la el?

Dragi copii care scrieti pe acest forum am jucat cu o echipa care in mod normal trebuia sa defileze cu Sportul Studentesc

VATCA------4-500.000 EURO

RADA ---------500.000 EURO

Baciu -----GRATIS ( NU STIU CE DRAQU CAUTA ASTA IN LOT)

FILIP ???????? (NU STIU CINE ESTE BAIATUL)

GOLANSKI------700.000

Ghionea------600.000

A IONESCU-----500.000

PEDRIEL -----300.000

TIAGO-----300.000

PLESAN----1.000.000

Neaga----500.000

Stancu-----1.000.000

Aici sunt jucatori de 6 mil de euro,pai tot clubul din regie nu face atat.Si atunci de ce am pierdut?Pt ca avem un antrenor slab,foarte slab.Trebuia sa-i motiveze pe acesti jucatori de sute de mii de euro sa joace fotbal.Diferenta de valoare intre cele doua echipe trebuie sa fie mare dar....Va spun eu ca Siman nu vrea mai mult de 2 mil de euro pe club cu tot cu jucatori si ce mai are el pe acolo.Asadar nu-l mai injurati pe Becali ca ar fi el de vina.Jucatorii de mai sus trebuie sa-si faca datoria in frunte cu antrenorul.Nu au nici o scuza.Gigi da-i afara pe toti nesimtitii care nu mor pt Steaua si incearca sa aduci altii mai responsabili.

Problema este ca nu joaca banii investiti. Investiti aiurea. Eu cred ca pe cel putin 5 (cinci) dintre jucatorii (era sa scriu fotbalistii) enumerati de tine s-au aruncat banii pe fereastra. Si mai sunt si altii dar care nu au fost folositi ieri.

@Bogdan_AR, Adrian & company

Dati voi dovada de coloana vertebrala si dati-va demisia din functiile de suporteri Steaua. Ca doar sunteti atat de orgoliosi incat nu acceptati sa inghititi mizeriile ciobanului. Ori noi, suporterii, nu suntem batjocoriti de acest becali? Cu ce suntem noi mai breji?

Haideti sa ne dam demisia toti fiecare de unde este, sa ne dezicem de Steaua, si sa aratam ca suntem niste barbati verticali si corecti pana in maduva oaselor. Ca doar nu suntem inafara fenomenului.

Sau ne asumam doar ce ne convine si ne hraneste orgoliul nostru ipocrit?

Edited by sabin1307

Sabine, nu stiam ca e obligatoriu sa il pupi in fund pe Lacatus ca sa fii Stelist adevarat.

Diferenta intre noi, suporterii, si Lacatus e ca noi nu facem Steaua de rusine.

Noi nu suntem pupinbecali.(exista cateva exceptii dar majoritatea e anti becali)

Ai vazut meciul Sabine?

Iti spune ceva mesajul: "Vrem cupa!"

[

Dar ce voiai de la Filip?Sa dea vreo 3 goluri si o pasa de gol?

Ce putea sa faca Rusu in alea 9 minute cat a jucat?

Dar Ochirosii?

Ionescu, mijlocas central, a jucat mijlocas stanga.

Ce voiai de la el?

De la toti vroiam sa arate o valoare superioara unor juctori care activeaza in B. Ca sa nu mai vorbim de "vedetele" noastre. Nu degeaba-i vedem la echipa a doua pe unii.

Edited by Azazello

Diferenta intre noi, suporterii, si Lacatus e ca noi nu facem Steaua de rusine.

Noi nu suntem pupinbecali.(exista cateva exceptii dar majoritatea e anti becali)

ma faci sa rad sincer. Majoritatea e probecali...

suporterii Stelei sunt si cei care dau cu sapa in comuna x.si aia tin cu Steaua ca e Becali la echipa. tu, eu si altii de pe forum poate suntem antibecali...

@ Dee

se pare ca trebuie sa introducem metode radicale si sa importam modelul CFR - amenzi usturatoare pentru fiecare meci pierdut. Atitudinea, orgoliul, stima, toate se cumpara daca lipsesc cu desavarsire.

Intr-o lume normala cu oameni normaliasa ar trebui sa se intample.Cand insa avem de-a face cu indivizi precum jjjjj care nu stiu unde se termina infatuarea si unde incepe prostia...

In viata nu este injositor sa copiezi ceea ce altii fac bine.Dimpotriva dai dovada de inteligenta daca incerci sa perfectionezi ceea ce asimilezi. CFR este,din pacate,singurul club de fotbal din Romania condus profesionist.

Edited by JDERUL

Eu unul as da salarii mici si prime foarte mari.ATunci probabil ar fi mai motivati jucatorii

Mah baieti cancerul se numeste becali dar stiti ca de cancer mori incet...insa buba mare e Lacatus si de asta se moare instant!!! Va jur ca nu am vrut sa scriu nimic de rau de alenatore supremo insa chiar ma termina asta si mai multe nu!!!!! Bah nene,esti praf,DOVEDIT, pleaca si lasa-ne pe noi cu ciobanul sa ne razboim ca nu am vrea sa iti strici imaginea de simbol!!!!

era un sfat

care noi? care ne razboim? hai ma....ne uitam la filme cu van damme? justitiarii care apara oraselul de la demolare?...ma faci sa rad! cand a fost umilit Hagi , am cerut aici pe forum , sa fie organizata de catre AISS , o demonstratie impotriva .......

mi s-a raspuns ca nu se poate! CLAR ! ce razboi vrei sa faci tu ... don quijote al secolului 21 ? hai..sa nu fim penibili mai mult decat trebuie... tu continua sa-l injuri pe Lacatus , impreuna cu ai tai....eu sa incerc sa-l sustin , impreuna cu ai mei....dar hai sa lasam vedetismele astea!

Mah uriasule doar acum ti-am vazut reactia la cele scrise de mine.E numai problema mea ce scriu aici,nu trebuie sa iti dau tie si nimanui socoteala de asta. Asta faceti voi aia foarte bine,il sustineti pe Lacatus dar problema e ca voi il mangaiati si pe cioban...insa nu stiti asta!

''H'-ul ala adaugat stil ''romanes'' la mult mai frumosul ''MA'' puternic , stramosesc , ROMANESC, nu prea iti face cinste! nu cred ca este numai problema ta ce scrii aici , avand in vedere ca acesta este un FORUM , deci participa mai multi , decat ''tu , unul singur'' , iar fiecare parere este combatuta sau aprobata , dupa bunul plac si opinia personala a fiecaruia!

si mersi ca m-ai luminat.....spumele la gura pe care le-am facut injurand ciobanul , nu neaparat aici pe forum ....sunt defapt o iluzie! sa te cred....sa nu te cred....sa te cred.....mai bine lasa... judeca tu ca tine , eu ca mine.... caci altfel stricam si asa fragilul echilibru universal!

Edited by mikutu

@Adrian

Mesajul ala ar fi trebuit sa spuna omului nr.1 in club, si apoi descendent si celorlalti. Daca generalul preda armele s-a pierdut razboiul. Asta daca nu pretinde alta persoana conducerea suprema si se continua razboiul. La Steaua cum ar fi posibil?

Doar noi nu raspundem direct, nu e in joc onoarea noastra.. Ti se pare ca eu pup pe cineva in partea dorsala? Incerc doar sa nu fiu ipocrit si sa-i arunc noroi in cap cand stiu ca omeneste nu se poate mai mult in relatia cu becali de pe banca tehnica.

Chiar crezi ca exista vreun om pe lumea asta care sa poata antrena in conditii normale? Iar vii cu declaratiile din presa? Credeam ca o lamurisem pe aia, ca n-ai cum sa fii erect doar in presa. Ai fost acolo s-a terminat, ori noi nu despre asta vorbim. Unde suntem noi antibecali? Pe forum? Doar pentru ca noi nu il atacam in presa pe becali suntem mai cinstiti, si ne-¨pupincuristi¨? Bineinteles ca opiniile noastre sunt praf in ochi, dar asta ne situeaza la un nivel moral superior?

Nu ai inteles absolut nimic din ideea de a-ti sacrifica orgoliul, in niste conditii maron pentru a trage pentru un bine al Stelei.

Cine isi da demisia este onest in opinia ta. Tu nu te simti batjocorit de becali?

Daca da, te intreb de ce nu te dezici de ce ineamna acum aceasta Steaua cancerizata.

Daca nu, te felicit pentru carapacea morala automultumitoare in care te-ai refugiat.

Sign in to follow this  
Followers 0