fcsteaua.ro

Ricardo Pedriel - apt de joc

27 posts in this topic

FC Steaua anunta faptul ca Federatia Romana de Fotbal a primit, in cursul noptii trecute, Certificatul International de Transfer al jucatorului Ricardo Pedriel Suarez, transferat in aceasta vara de la gruparea boliviana Jorge Wilstermann.

Astfel, atacantul in varsta de 21 de ani va fi inregistrat in Liga 1 si va putea debuta pentru Steaua in urmatoarea partida, din Cupa Romaniei, dimpotriva Sportului Studentesc.

SteauaFC.com

In sfarsit. Marea noastra speranta ca o sa avem si noi un atacant de careu ca lumea. Ne-am convins cu totii de valoarea lui Arturo, Stancu si Kapetanos deci daca si asta e prastie o sa avem un sezon greu.

na asa...acum sa te vedem si sper ca macar tu sa areti ceva...

La 250k, nu cred ca ar trebui sa ne facem iluzii. Oricum, imi doresc sa fie peste ceilalti atacanti din lotul nostru.

A dat Domnul .... in sfarsit!

Acum sa-l vedem 'la treaba'! :biggrin:

forzateaua

La 250k, nu cred ca ar trebui sa ne facem iluzii. Oricum, imi doresc sa fie peste ceilalti atacanti din lotul nostru.

Crezi tu? Multi jucatori au fost cumparati pe sume mici si mai tarziu au facut o avere! Exemple sunt multe, iar unele pot veni chiar din Romania! :wink:

Edited by Astristul

in sfarsit Pedriel. sa speram ca s-a adaptat si cand va intra direct sa faca diferenta. mult succes !!!

fz Steaua !!! :steag_cruce_invers:

bine ca a venit odata ,sa il vedem la lucru pe pedriel

Sunt nerãbdãtor sã il vãd la joc alãturi de Dayro sau de B.Stancu

poate-poate explodeazã la Steaua , am mare incredere in el.

SPer sa fie peste Stancu, oricum e sudamerican, si cu siguranta este mult mai technic si mai talentat ca Stancu..

asa...inca un atacant. Sa vedem ce stie si el. Pacat insa ca-l uitam pe Neaga care da gol dupa gol la Steaua 2. Sigur e alt nivel acolo dar parca prea nu i se da si lui o sansa. Neaga in atac e mult peste Neaga la mijloc. Si nu pot sa uit ca anul trecut in Ghencea tot el a dat gol cu Dinamo. Din pacate ne uitam cam repede valorile. Dam prea mult credit la straini si uneori degaba.

Ce sa mai joace saracu dupa atata absenta ?

asa...inca un atacant. Sa vedem ce stie si el. Pacat insa ca-l uitam pe Neaga care da gol dupa gol la Steaua 2. Sigur e alt nivel acolo dar parca prea nu i se da si lui o sansa. Neaga in atac e mult peste Neaga la mijloc. Si nu pot sa uit ca anul trecut in Ghencea tot el a dat gol cu Dinamo. Din pacate ne uitam cam repede valorile. Dam prea mult credit la straini si uneori degaba.

Poate ca ai dreptate dar totusi de la revenirea lui, Neaga a avut evolutii slabe fata de ceea ce se astepta de la el.Spun totusi ca ai dreptate in sensul ca atunci cand vad unii straini ca Arthuro sau Pepe imi dau seama ca s-a renuntat prea usor la Neaga si Badea.Sper insa ca bolivianul sa fie acel atacant de careu pe care-l asteptam toti.

Edited by redondo

da...din filmlete e chiar bun...acum ramane sa il vedem ce poate.si adevarul e ca si Neaga merita o sansa.

aminti`va ca Steaua a castigat cupa campionilor numai cu fotbalisti romani. Ar fi cazul sa punem mai multa baza in fotbalisti de genul lui Bogdan Stancu. Este inca foarte tanar si zic eu a facut o impresie destul de frumoasa in primele 10 etape. Plus ca Steaua a refuzat o oferta de la PSV pt el. Eu unul il vad viitorul Stelei , peste pedriel sau Dayro

Imi place strategia lui Lacatus la Steaua de a transfera jucatori tineri de 20, 21 ani ...... oricare poate exploda......... doar spre binele Stelei.....;)

aminti`va ca Steaua a castigat cupa campionilor numai cu fotbalisti romani. Ar fi cazul sa punem mai multa baza in fotbalisti de genul lui Bogdan Stancu. Este inca foarte tanar si zic eu a facut o impresie destul de frumoasa in primele 10 etape. Plus ca Steaua a refuzat o oferta de la PSV pt el. Eu unul il vad viitorul Stelei , peste pedriel sau Dayro

nu ne zi nouã frãtioare , spune-i lui Argãsealã sau lui Gigi..si de ce crezi cã o sã se investeascã in centrele de copii si juniori , nu pentru ce ai scris tu mai sus ? dar mai rabdã si tu putin pentru asta . Eu zic cã ne va folosi mult acest proiect adus de la AC Milan.

Edited by Guardian

Imi place strategia lui Lacatus la Steaua de a transfera jucatori tineri de 20, 21 ani ...... oricare poate exploda......... doar spre binele Stelei.....;)

Da, daca n-ajung la Buzau sau la Steaua 2.

Cum il vezi peste Pedrier care nu a jucat deloc?:))) nici macar nu sti de ce e bun si gata nu e bun:))