Sign in to follow this  
Followers 0
Alexandru

-žE posibil ca Steaua să nu mai joace în Ghencea din iar

31 posts in this topic

gsp.ro:

Patronul FC Steaua, Ciobanul, a declarat că există posibilitatea ca Steaua să piardă dreptul de a juca pe Ghencea din iarna Întrebat dacă jucatorii vor fi trasi la raspundere de Fisc pentru contractele pe care le au semnate cu FC Steaua, Becali a raspuns: Niciodata N-au de ce. Ei au declarat banii. Toti banii pe care i-au primit, i-au primit legal si toti banii pe care ii vor primi de acum vor fi numai legal. Ei nu or să primească bani ilegal. Becali a spus că asteaptă Supercupa Romaniei, care va avea loc duminica de la ora 21:00, pe stadionul Cotroceni, deoarece are foame de fotbal, nu că ar dori să câștige acest trofeu. Bineinteles că astept meciul cu Dinamo că deja am foame de fotbal, nu neaparat că jucam cu Dinamo. Pe mine mă interesează supercupa cum te interesează pe tine dacă plouă la Cluj acum. Să câștige ei supercupa, a incheiat Becali.

stirile "bune" se tin lant...

da ne lovesc ca si pe o furtuna ,trebuie sa fim alaturi de jucatori pentru ca ei pot sa atraga un investitor sau nu.

E clar ca MApN doreste sa-i forteze mana sa renunte la Steaua.

Ce se va intampla cu stadionul in asemenea situatie ?La ce ar mai putea folosi si de unde ar veni fondurile pentru intretinerea lui?

TFP fara Steaua va ramane probabil in paragina.

Decizia in privinta prelungirii sau neprelungirii contractului de inchiriere va fi cutit cu doua taisuri.Vor cadea capete.Ale cui?Vom vedea la timpul potrivit.

Vai ce mai Craciun o sa avem anul asta!!! :lol: Vom vedea mai multi porci cazand... :lol: Ma intreb care o fi mai gras... :lol:

Da, se pare ca trebuie sa ne asteptam si alte surprize , dar dupa parerea mea asta ar pune capac. Steaua daca nu joaca in Ghencea ar fi cel mai rau lucru ce i se putea intampla. Nu zic aici sunt vinovati in primul cei de la MAPN, pentru ca in afra de gazon Becali ce a promis a facut la stadion.Ei or sa isi puna bete unul altuia si o sa ne priveze pe noi suporteri sa putem urmari meciurile pe Ghencea. Si mai am o intrebare care ma apasa de ce tam-tamul asta cu stadionul se intampla numai la Steaua?(vezi cazul rapid si Dinamo)

am ajuns vanati de toti parvenitii. Daca Copos si borcica au stiu pe cine sa gadile normal ca nu au probleme cu stadionul

rapidul sta bine in privinta asta, insa la Dinamo e mai neagra. Se pare ca terenul, pe care se afla nu demult o fabrica de caramida, actualul stadionul, groapa, apartine cu acte in regula unei persoane care isi cere drepturile asupra proprietatii. Daca MI-ul pierde suprafata atunci caini trebuie sa isi caute alt maidan. pe noi ne pot da afara, dar in 2 luni suntem inapoi... Cine sa intretina baza? NATO?!?!?! :lol: :lol:

... Cine sa intretina baza? NATO?!?!?!  :lol:  :lol:

Uite o idee de diversiune.

Daca Armata americana doreste sa aiba o echipa in divizia A?

Stadionul e important.

O echipa o cumperi cu o suma importanta de la orice grupare amatoare de bani multi din primul esalon,sau una nou promovata,sau una care urmeaza sa promoveze.Ii dai un nume apropiat,Steaua B de pilda,si ai terminat cu Gigi. :idea:

Probabil e asa cum spui tu Virgil, insa cred ca NATO ar avea echipa in divizia A, si aceea Steaua, atunci cand arabi ar sti cu toti sa joace baseball

Si daca ramanem fara Stadion? Unde jucam? In Bucuresti sigur nu avem unde juca, si aici imi aduc aminte de ........decaraiman care spune intr-un post de-al lui citez:

o sa ramaneti fara echipa Steaua(Campioana Romaniei 2005) se va muta la onesti si nu aveti voi putere divina sa opriti acest lucru atunci sa va vad retardatilor javre ordinare

Onesti???

Onesti ? Glumesti !

Gigi nu e idiot.A spus-o chiar el,textual : domne,eu nu sunt idiot !...

Onesti? de ce? Se demoleaza Ghencea? Atata vreme cat va exista Ghencea va exista Steaua, si cat va exista Steaua va exista Ghencea.

:wink:

un minister de golani si vagabonzi. sa intelegem ca de fapt Gigi e invitat sa dea spaga ca sa se rezolve problema ?!

ca si pletosu de bodu pe care in ziua meciului din Irlanda il gasisera declaratiile prin ziare despre fiscalitate, Steaua si ca pe jucatorii evazionisti ii paste puscaria daca nu "spune tot" imediat!

o tara de nemernici!

Bodu nu e ministru. E o marioneta. El chiar nu isi da seama ca toti angajatii de la patron au salarii mai mici in CM decat iau. Trebuie sa fi un ministru naiv. El controleaza jucatorii care nu reprezinta 5% din populatia tarii. Pai si ceilalti? Noi? pe noi nu ne controleaza? :lol: Ce dobitoc.

inca o data: ne e nici o problema daca sunt controlati toti jucatorii! devine o problema cand NUMAI jucatorii Stelei sunt sub presiune, si cand exact inaintea unor meciuri importante apar decalaratii de amenintare. nici o alta echipa din campionat nu "beneficiaza" de un astfel de tratament!

are dreptate si Gigi cand ii face in toate felurile!

traim intr-o tara in care legea se aplica in mod arbitrar. Din pacate la noi legea nu este deloc oarba; ea vede foarte bine in cazul cui trebuie sa actioneze sau pe cine trebuie sa evite. rapid si Dinamo au baze ce apartin ministerelor de resort si nu li se cere chirie. ba mai mult, isi renoveaza stadionaleor pe banii contribuabililor.

Totusi Ciobanul este iarasi ipocrit. daca tot se crede cel mai corect dintre invetitori trebuia sa respecte contractul care l-a semnat cu Mapn. nerespectandu-l a dovedit ca se asteapta la aceleasi favoruri pe care le primesc militenii si utc-istii.

am ajuns vanati de toti parvenitii. Daca Copos si borcica au stiu pe cine sa gadile normal ca nu au probleme cu stadionul

Dinamo are stadion deoarece Ministerul de Interne se implica cand e vorba de asa ceva. La voi Armata se pare ca nu vrea sa va lase sa respirati aer de Ghencea decat cu frica in spate.

un minister de golani si vagabonzi. sa intelegem ca de fapt Gigi e invitat sa dea spaga ca sa se rezolve problema ?!...o tara de nemernici!

Mai usurel cu insultele.

Gigi,sarmanul,o fi vreun sfant,iar cei din Minister anticristi.Sa fim un pic seriosi.

Si daca ar da spaga care ar fi problema ? Problema e ca probabil nu are cui sa dea,pentru ca ar fi dat-o el de zece ori pana acuma.Nu cred ca are nevoie de incertitudini.

"Cine construieste palate,nu numara maruntisul"/Bill Clinton.

tocmai ca sa evit insulte adevarate am folosit expresia: "minister de golani si vagabonzi!" O MENTIN!

chiria lunara platita de FC Steaua in prezent este de EUR 13,500. inseamna deci EUR 160,000 / an, suma absolut "fabuloasa" la cata grija arata MAPN pentru. Steaua si pentru. Stadion. dupa parerea mea este exclus ca un particular sa faca investitii intr-o baza sportiva cand durata max. a contractului de inchiriere este 2 ani, iar costurile modernizarii nu sunt deductibile.

in acest timp Dinamo si rapid platesc sume modice si investesc "0" in facilitatile de infrastructura.

acum il mai si facem prost pe Gigi ca nu da spaga la generali pentru. a obtine baza sportiva?! adica ca nu e "orientat"! nu mai departe de acum 2 luni erau unii ce se agitau "tare" ca vezi doamne la unele meciuri din Ghencea, echipe de provincie nu s-ar fi batut cu toate fortele contra Stelei. iar agitatori de ocazie indemnau publicul sa plece de la stadion ca sa protesteze impotriva unei astfel de "groaznice imoralitati" a "oierului". ar trebui sa ne decidem cam ce fel de conducere preferam: una care da spaga, sau care se tine cat de cat de niste principii?!

Cica Jiji a facut rost de 35 milioane de dolari si vrea sa cumpere avion! Bai Jiji lasa avionul naibii refa stadionul!!!

tocmai ca sa evit insulte adevarate am folosit expresia: "minister de golani si vagabonzi!"  O MENTIN!

... ar trebui sa ne decidem cam ce fel de conducere preferam: una care da spaga, sau care se tine cat de cat de niste principii?!

Victoras,esti transant si patimas.

Nu sunt partizanul unei astfel de pozitii.

Conducerea va fi intotdeauna asa cum crede ea de cuviinta ca trebuie sa fie,in functie de interese.

In ceea ce priveste FC Steaua esti probabil cel mai bine informat dintre toti cei care isi exprima opiniile pe acest forum.

Asta chiar doream de mult timp.Sa intre in direct cu noi cineva care are habar de ce se petrece acolo sus,sa faca putina lumina in anumite probleme pe care nu ni le explicam.

Este clar insa ca vei fi mereu de partea aceleiasi tabere.Indiferent ce s-ar intampla.

E problema ta.

omu' cred ca ti-ai format o parere usor gresita despre mine! eu nu sunt de partea conducerii trecute, actuale sau viitoare. pe mine ma intereseaza NUMAI Steaua!

inteleg insa sa urmaresc atent presa, sa discut cu multa lume si sa ascult diferite puncte de vedere. abia apoi incerc sa formulez o parere personala. ca o simpla recomandare: evita sa pleci de la idei preconcepute! dincolo de parerile fiecaruia, raman faptele si realitatile, iar orice protest trebuie bine gandit si orientat, caci "mai binele e dusmanul binelui"!

situatia actuala a Stelei trebuie evaluata in context si prin comparatie. ultimii 15 ani au schimbat fata Romaniei, iar anumite lucruri, ne place sau nu, nu se vor mai intoarce. desi multi nu sunt de acord, Gigi a cumparat echipa de fotbal si in prezent el o "tine". fata de situatia precara de acum cinci ani e un mic pas inainte. sigur pot fi solutii mai bune, dar si mai rele, caci intotdeauna e loc si de mai rau. ar trebui sa intelegem ca nu poti obliga pe cineva sa plece din "casa" lui (asta e situatia), eventual ii poti cere sa vanda. iar automat apare intrebarea "cine e dispus sa cumpere ?" in orice situatie, daca va apare un astfel de cumparator, el trebuie sa fie "mai bun" decat Gigi. un pas inapoi (de ex. fratele Paunescu) nu e de acceptat!

exista in prezent un radicalism al suporterilor, parerea mea alimentat de media si e necunoastere. azi nimeni nu mai asculta pe nimeni si tuturora ni se pare ca detinem adevarul absolut. sigur da bine sa te ridici impotriva unui conducator autocrat, asa cum e Gigi, dar pana la urma un astfel de protest ajuta Steaua, sau face si jocul inamicilor ?

eu sunt gata sa ma aliez oricarui protest care are o tinta clara si posibil de atins, care urmareste adoptarea unei masuri in avantajul Stelei. dar vad ca nimeni nu propune actiuni concomitente impotriva MAPN, pentru. o implicare mai mare in sprijinirea echipei si cesionarea stadionului pe termen lung, dar si pentru. al "presa" pe Gigi sa investeasca mai mult in jucatori (si eventual in gazon, desi parerea mea este ca fiind in proprietate publica, stadionul ar trebui intretinut de proprietar). decat sa fie injurat constant, dar la modul general si somat sa plece (niciodata nu va pleca pur si simplu), "oierul" ar trebui "incurajat" sa cheltuie mai mult si mai mult: jucatori de valoare, infrastructura copii si juniori, cluburi ale suporterilor, etc. decat un site "afaradinghencea" cel putin "ciudat", mai bine propuneri clare, punctuale, realiste adresate conducerii, toate cu un singur tel: sa facem Steaua mai puternica! (sunt curios de ex. care ar fi din punctul de vedere al suporterilor primele 3 prioritati ale clubului - dar propuneri punctuale, nu aiureli cu sa plece, sa vina, sa moara....?). sigur e posibil ca la inceput multe sugestii sa fie ignorate sau tratate cu sictir, dar daca vom insista pana la urma nu vor putea fi total abandonate. caci asa cum s-a spus, Steaua inseamna nu doar echipa, ci si suporterii ei, inseamna o stare de spirit! asa cum noi, sustinatorii echipei putem invata o serie de lucruri si Gigi va invata, caci alaturi de Steaua toata lumea se schimba pana la urma si devine mai bun! azi probabil suntem vinovati impreuna, caci de multe ori conducerea nu ne intelege, dar nici noi nu ii respectam. daca nu poti comunica, sigur vina a impartita!

asa cred eu ca ar trebui procedat! restul sunt doar vorbe fara numar...

(pentru. "Virgil")...

Omule,in primul rand as dori sa intelegi ca nu sunt "Virgil".Sunt chiar Virgil.Asta e numele meu adevarat.In speranta ca ai inteles,nu mai folosi,please,ghilimelele.Ma deranjeaza.

In al doilea rand,omu',te incapatanezi sa dai o explicatie de o pagina,cand puteai sa rezumi totul in cateva cuvinte.

Din tot ce ai scris pana acum,rezulta clar ca esti un bun cunoscator al fenomenului fotbalistic si ca esti Stelist.Restul nu ma intereseaza.

Steaua este foarte aproape de reinoirea contractului pentru o noua perioada de 2 ani.

Dupa cum a marturisit actionarul majoritar intr-o transmisie televizata,el personal a fost primit de generalul Badalan,cu care s-a pus de acord sa achite intr-un cont al Armatei suma de 250.000 $,reprezentand garantie pentru regazonarea terenului de joc.

Cu aceasta ocazie acelasi actionar si Armata,au fost de acord sa lichideze creantele de 22 miliarde de dolari cu care Armata era debitoare lui GB,prin marirea chiriei stadionului si plata ei din acele creante.

Vom juca in continuare pe Ghencea !