Adrian Pacurar

Mihaita Nesu

382 posts in this topic

"În primul an mi-a fost foarte greu, chiar si in SUA. Am avut momente de cumpana in care am fost deznadajduit. La clinică lucram aproape cel mai mult dintre toti clientii, avand si una dintre cele mai mari accidentari de acolo, dar vizita pe care am avut-o la Oradea si discutiile cu prieteni si cunostinte m-au facut să am mai multă incredere in Dumnezeu. Doar el poate să facă o minune. Restul depinde de mine, să fac ce pot eu să fac: exercitii si antrenamente, să mananc sanatos, să nu iau proportii ca să imi afecteze sanatatea. Doar comportamentul meu care să fie demn de o minune poate să mă facă sanatos".

"Cea mai grea zi din viata mea a fost una din zilele cand eram la terapie intensivă si aveam vreo opt tuburi pe mine, cand aveam ca obiectiv să scap de cate unul. Cand venea doctorul si imi spunea că nu voi mai putea manca de unul singur, că voi avea nevoie de un tub de oxigen pentru a putea respira. Practic, in cateva zile i-am demonstrat că nu avea dreptate, dar pe moment am avut ganduri negre. S-a dovedit că Dumnezeu si probabil capacitatea mea de efort si faptul că am fost sportiv m-au ajutat să depășesc perioada de după operatie".

Pe contul sau de Facebook, Ogararu a anuntat ieri care sunt ultimele vesti din Olanda: "Am vorbit cu el, mina dreaptă si-o simte mai puternica dar incă nu iși poate folosi degetele normal. Muschii abdomenului incep să reactioneze la comenzi, iar cei ai membrelor din partea stingă prezintă deseori contractii involuntare, ceea ce poate fi un semn bun, dar la fel de bine poate fi doar o reactie normala avind in vedere accidentul pe care l-a suferit".

Fostul fundaș dreapta din Ghencea si al lui Ajax a facut apoi si un apel la cei care vor să-l ajute pe Nesu: "Psihic, nu l-am simtit la fel de tare ca pină acum, ceea ce mă ingrijorează! Are nevoie de incurajari, la fel de mult ca la inceput. Nu ne ramine decit să ne rugam pentru sanatatea lui si, dacă aveti dragoste, să ii trimiteti un mesaj de sustinere!".

690 de zile au trecut de la accidentul lui Nesu, suferit pe 10 mai 2011

gsp

Piturca:

"Nesu a fost si este unul dintre copiii mei si imi permit să vorbesc orice despre Nesu, oricand si cum vreau. Cand i s-a intamplat ceea ce i s-a intamplat, eu am suferit cum nu vă imaginati voi, chiar dacă mă vedeti tare. Am suferit foarte mult. Pe Nesu eu l-am adus la Steaua, cand a plecat, m-a sunat ca să intervin să plece si m-am simtit putin vinovat pentru ceea ce i s-a intamplat. Poate nu avea cursul asta in viață, poate nu ajungea in Olanda. Pai, eu fac glume rasuflate sau cum? I-am zis ceva, dar a fost sub formă de gluma dar nu după cum se spune"

La Multi Ani, Mihai Nesu!

Azi vineri, 19 februarie, Mihai Nesu a implinit , varsta de 33 de ani.

Îi dorim sa aiba aceeasi determinare pe care a aratat-o si pana in prezent, in pofida piedicilor puse de soarta.

Suntem alaturi de tine, "Bicho"!

12744361_1278212245528132_36803817477219