Adrian Pacurar

Mihaita Nesu

382 posts in this topic

Agresiv :) , prea agresiv .Viteza excelenta uneori uita de disciplina tactica.Prea subred , mai are mult de munca.

cea mai buna solutie la ora actuala pe partea stanga...alerga non-stop nu se fereste de dueluri...atitudine buna il vad la o mare echipa in 2-3 ani!

muncitor dar cam dezordonat, parca a inceput sa mai puna ordine in joc... Se poate si mai mult pentru ca are potential...

Dar mai are foarte mult de munca ca joaca tare dezordonat. Sa speram ca va creste in continuare.

Sa-l duca cineva la o sala. Sa mai traga de fiare pt ca daca vine Pascovici, va ramane pe banca. Daca nu mai pune 10-11kg nu are nici o sansa in fotbalul modern. Si Petre Marin e bun. Cel putin are un jut devastator.

Lui Nesu ii lipseste cu desavarsire o calitate fara de care azi nu ai ce cauta in fotbalul cu adevarat mare (si nu, nu ma refer la forta..) : luciditatea ! Nesu joaca exclusiv din entuziasm, agresivitatea lui vin tot din entuziasm (plus ca e si singurul mod de a rezista intr-un duel cu un jucator superior ca fizic...daca incerci sa-l deposedezi "clasic" te uita pe drum, asa ca bagi o alunecare "la rupere", care nu tine de kilograme). Este mult prea dezordonat pentru jocul Stelei.

Nu cred ca Nesu are valoare de Steaua in acest moment. Si ma indoiesc ca avea vreodata. :roll:

Jucatorul poate fi analizat in doua ipostaze:

1. Faza defensiva: ii lipseste inca experienta, uneori greseste, poate fi depasit destul de usor de catre un jucator tehnic si are probleme si cu jucatorii rapizi.

2. Faza ofensiva: in multe momente, acesta pare punctul forte al lui Nesu. Insa atunci cand face faza ofensiva, se loveste uneori de o mai veche meteahna de-a lui si anume individualismul. In scoala generala juca mijlocas ofensiv sau atacant(in jocurile din curtea scolii) si era "acuzat" de catre coechipieri ca e prea individualist: ii placea sa dribleze tot ce intalnea in cale si alegea aproape tot timpul sa finalizeze el chiar daca avea colegi situati in pozitii mult mai bune. In alte situatii mai facea un dribling in plus, inutil, si era deposedat. A crescut mult fata de acea perioada. In momentul de fata are incursiuni excelente de multe ori, trece de 2-3 adversari, dar ori ii lipseste pasa decisiva ori vrea sa finalizeze si nu reuseste sa inscrie. Sigur, mai are si pase reusite, si ma refer la acelea pe care le da din lateral dupa o patrundere in careu pe partea stanga.

Din ceea ce e scris mai sus,daca nu l-as cunoaste,as zice ca e cazul sa-si faca valiza si sa-si vada de drum.

Nu.O spun cu toata convingerea ca Nesu e folositor echipei.Una din calitatile sale este darzenia.El nu se da niciodata invins.Imi amintesc foarte bine ca ori de cate ori cand pierde posesia,revine si deseori o castiga.

Nesu centreaza bine,alearga mult si iute,sare la cap la sacrificiu.Si joaca de multe ori la sacrificiu.Cu timpul va veni si experienta.Pana atunci ma bucur sa-l avem titular.Pentru ca a stat destul pe banca pe vremea lui Zenga.De Piti nici nu mai vorbesc,fiindca stim bine ca nu prindea constant primul "18".

Daca am face o combinatie intre nesu si Petre Marin ar iesi fundasul stanga de care avem nevoie...fiecare are ce ii lipseste celuilalt...

Daca am face o combinatie intre nesu si Petre Marin ar iesi fundasul stanga de care avem nevoie...fiecare are ce ii lipseste celuilalt...

Ai perfecta dreptate. Fiecare are calitatile lui. Dintre cei doi, eu il prefer momentan pe Nesu. Insa trebuie sa mai dobandeasca experienta in defensiva. Darzenia nu este suficienta.

Un jucator cu potential. Din pacate in ultimii ani nu a jucat aproape deloc si asta se vede. Viteza si entuziasmul sunt principalele lui calitati. Mai are de lucru la tehnica si ar trebui sa fie (mult)mai disciplinat tactic (cred ca motivul principal pt care Zenga nu-l introducea in primul 11 mai des). Intr-un an doi ar trebui sa confirme, altfel va ramane o speranta...

Frumos meciul de aseara,pacat ca nu am putut merge si noi pe stadion :( ...dar mergem joi :)

In leg cu Nesu,eu zic ca s-a descurcat bine,a confirmat ca e intr-o evidenta crestere de valoare si ma bucur ca accidentul de la nationala nu l-a afectat prea mult psihic.A avut cateva faze bune de joc,niste centrari pe care atacantii nostri nu le-au fructificat,din pacate :( ,dar sper sa fie mai atenti daca viitoare.

In orice caz,trebuie sa recunoastem ca Nesu a devenit un jucator de baza la Steaua si sper sa confirme in continuare ca e un fotbalist valoros.

Sper sa o tina tot asa pentru ca are un start foarte bun dar ar trebui sa intre mai usor si toate o sa fie bune. Bafta in cariera si forever Steaua

creste de la meci la meci.... sa aiba grija .. ca intra prea hotarat.. sa nu se accidenteze....

cred ca gafa de la nationala l-a ambitionat

Nu se accidenteaza stai linistit....din pacate aduna prea multe cartonase...

Intradevar, nu prea stie sa intre la limita, o cam depaseste... :cry:

Macar daca ar stii sa pacaleasca arbitrii asa cum o facea Presedintele pe vremea cand era pe teren...

la stilul lui de joc nu e ceva anormal sa adune cartonase

la stilul lui de joc nu e ceva anormal sa adune cartonase

Pai doar nu e Davids sa primeasca galben meci de meci :lol: