Posted September 12, 2008 · Report post Borcea: "Porumboiu a vorbit la toate hotelurile din Vaslui si nu am mai gasit cazare". E si normal, 30 de javre pot infesta cu paduchi un oras mic cum este Vasluiul. Exista custi cu regim hotelier in satul respectiv? Trombetta: "Jocul CFR-ului este peste cel al Nationalei". Ma tem ca si Gaz Metanul joaca mai bine. Marius Niculae: "Feroezii se aparau in cerc". Iar tu Grumaz Gros Minte Putina alergai in sens giratoriu. Sau vedeai cercuri pentru ca mingea nu prea ai atins-o. Pacat ca indicatorul nu era "Drum cu prioritate". Ionut Popa "Visez puncte". Ups, s-a inchis Bingo Topaz in Iasi? Mai rau, aveti meci cu Dinamu' si se urca javrele peste voi, iar datoriile sunt multe. Sterge-te pe bot. 'Aidi Bieul Napoli: "Nu-mi spune mie Piturca unde sa joace Costea". Te intelegem Nicolo, tie iti spune Mititelu' Muresan: "Sunt multumit de noul antrenor, este profesionist". Stiam noi ca Ando e mai varza decat trompeta. Rednic: "Tamas va juca la Vaslui". Pacat ca nu a jucat cu Lituania. E tanar totusi, sa avem rabdare. Oircum, ziaristi sunt multi in Moldova. Sandu: "Fotbalul romanesc se apropie de colaps". Felicitari Nashule, ne bazam pe tine. Esti perseverent si perfectionist. Hai ca se poate. Inca putin. Trombetta: "Punctul forte al Gloriei este organizarea defensiva". Punctul vostru forte e organizarea pe comisii. Iancu: "Sandu, parca era Abramburica". Iar tu, Jabba the Hut. Sandu avertizeaza "Mitica, nu-mi mai folosi numele". Au fost cumva casatoriti? Florin Prunea: "Timpul lui Dragomir a trecut". E si normal, se apropie de 70. Acum e randul tau la ciolan. Noroc de golul ala de rahat din sferturile cu suedezii. Altfel cum sa intri si tu in istoria fotbalului romanesc? Lupescu: "Nu cred ca mai putem sa-l ajutam pe Mutu". E in perfuzii baiatul? Sau vreti sa-l infundati de tot? Mircea Sandu: "Nu vom lua masuri impotriva lui Piturca". Stai linistit Nasule, Piti nu are nevoie de ajutor in acest sens. Se descurca singur. Andrei Vochin: "Statuie pentru Cocis" Lui Nicolita ii faceti icoana? Dar lui Radoi? Iacov: "Dumitru Dragomir stabilea la table rezultatele din Liga I". Asa e unii, mai conservatori. Ce-ai vrea acum, sa joace Counter? Sandu: "Ce facem cu minciunile lui Dragomir". Hmmmm, grea intrebare. Ba nu, hai sa le perfectionam. Mutu: "Voi da totul la nationala". Bun asa, pentru ca grosul il vei da la Chelsea. Piturca: "Ce mare echipa e Romania?" Corect Piti. Atunci de ce am mai avea nevoie de un antrenor atat de mare ca tine. Fii bun si lasa-i pe altii sa se faca de ras. La Euro ne-am calificat cu blaturi? Becali: "Radoi nu are nimic grav. Logic, mai grav e faptul ca iar nu joaca in Champions League la debut. Cocis: "Toate echipele vor avea probleme cu Feroe." Intr-adevar, va fi greu sa-i bage in seama pe feroezi. Dan Petrescu: "Nu avem nimic de pierdut in Giulesti". Fals, complet fals: haine scuipate cu acid de seminte, adidasi de firma, capace de roti, celulare. Inchideti vestiarul si puneti nevestele jucatorilor sa-l pazeasca. La 1-0 pentru Urziceni aduceti repede un generator electric. Aaa, nu uitati umbrelele acasa. In Giulesti ploua cu flaimuci la oficiala, cu brichete in fata si cataroaie in peluze. E vorba de farmec, feerie. Mai bine luati un tanc. Sau, nu va mai duceti. Oricum, daca veti castiga, e clar ca arbitrul e de vina. Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Multumim, Cataline, ne mai destinzi. Foarte tari comentariile, dar cel mai mult mi-a placut asta: ¨Marius Niculae:Feroezii se aparau in cerc. Iar tu Grumaz Gros Minte Putina alergai in sens giratoriu. Sau vedeai cercuri pentru ca mingea nu prea ai atins-o. Pacat ca indicatorul nu era "Drum cu prioritate". ¨ Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post super tare =))...am onoarea sa fiu primu care comenteaza =)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post "Bun asa, pentru ca grosul il vei da la Chelsea. " Asta e cea mai tare... Pana la urma,tu scrii Cataline,sau e Dankressman reloaded? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Sandu avertizeaza "Mitica, nu-mi mai folosi numele". Au fost cumva casatoriti? ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Iti multumesc moldovene ca existi!... Trombetta: "Punctul forte al Gloriei este organizarea defensiva". Punctul vostru forte e organizarea pe comisii. Circ mare azi la Bistrita,ca in vremurile lor bune! Meci bun al clujenilor,datator de moral pt debutul in LC.Au muncit mult,si-au anihilat complet adversarul,si au castigat pe merit,fara sa fie impinsi de la spate de arbitru..)) Redevin serios: rusine sa-i fie lui Tatarusanu,om platit de Steaua care intra in mizeriile lui tata jean. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Poza aia cu Jabba e absolut mortala. Si cum mai si scrie numele lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post "Bun asa, pentru ca grosul il vei da la Chelsea. " Asta e cea mai tare... Pana la urma,tu scrii Cataline,sau e Dankressman reloaded? Dankressman este inconfundabil. Il asteptam sa mai scrie pentru noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Iancu .. Jabba the hut =)) chiar seamanja or fi frati? ahaha =)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post @Catalin Tot respectul ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2008 · Report post Impuscatiiiii ))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2008 · Report post Becali: "Radoi nu are nimic grav. normal , vinataile le au ziaristii prezenti in gradina botanica Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2008 · Report post Iacov: "Dumitru Dragomir stabilea la table rezultatele din Liga I". Asa e unii, mai conservatori. Ce-ai vrea acum, sa joace Counter? Aici m-ai uns la suflet.Super articol Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2008 · Report post Felicitari pentru articol! Este perfect pentru destindere... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2008 · Report post Respect Cataline, super articol! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2008 · Report post Umorul curge in valuri! Bun articol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2008 · Report post ai fost simpatic, dar totusi, Dankressman unde este???????????? Share this post Link to post Share on other sites