se7en

Accidentari

13 posts in this topic

ne-am obisnuit in ultimii ani la Steaua ca buna parte din lot sa nu fie disponibila din cauza accidentarilor. si sezonul acesta nu e cu nimic diferit fata de altele. totusi care credeti ca ar fi motivele abundentei lor? la un moment dat a fost si vina medicilor, si in special a lui Paligora, care a dat rateu in cazurile Radoi, Ghionea, Cristocea si Nesu, insa de aceasta data nu cred ca i se poate imputa ceva.

de asemenea, cineva de pe forum daca imi aduc aminte bine sustinea ca Poli Timisoara ar fi renuntat usor la jucatori precum Ovidiu Petre, Plesan sau Emeghara stiind de predispozitia acestora la accidentari, si iata ca s-a adeverit.

accidentari.jpg

da...nu sunt capabili sa ii tina pe jucatori in forma...pai la Manchester united cand se accidenteaza 2 jucatori e jale,la noi e fericire.nu zic sa angajam medici si preparatori fizici la fel de buni ca la united dar unii capabili

cine a citit SuperSTEAUA lui Vochin stie ca marea echipa a Stelei din anii `80 era si meritul unei pregatiri fizice draconice condusa de cel mai bun preparator fizic pe care`l avea Romania la acea ora. Florentin Marinescu...care daca imi aduc bine aminte le avea cu artele martiale,era si o intamplare hazlie cu "nebunii" din lotul Stelei la ora aia parca Iovan Lacatus si Bumbescu care l-au asteptat dupa un antrenament sau ceva de genul sa-l puna la pamant ( tipul ii amenintase la primele antrenamente ca e maestru in arte martiale si ii avertizase sa nu incerca sa se puna cu el)...urmarea? Marinescu i-a dovedit pe cei 3 care de atunci s-au cumintit :)

da...nu sunt capabili sa ii tina pe jucatori in forma...pai la Manchester united cand se accidenteaza 2 jucatori e jale,la noi e fericire.nu zic sa angajam medici si preparatori fizici la fel de buni ca la united dar unii capabili

Ti-o taie repede Gigi dak aude ca vrei medici si preparatori ca la Manchester "pai ce bai hahalero tu comanzi pe banii mei"...asta e ramanem clienti fideli la Bologna

Steaua are doctori si preparatori amatori. Nu este posibil de atata timp mereu sa apara recidive, mereu sa-i surprinda, mereu ei nu stiu, ori se fac ca nu stiu. Si la meteo sau la horoscop sunt mai multe sanse de adevar, astia parca ghicesc in fasole. Mai da-o draq de treaba, parca ar avea grija de cireada de la Cucuietii din Deal, nu de lotul Stelei.

Ori sunt incompetenti ori pur si simplu isi bat joc, si nu de putin timp.

Si eu cred acelasi lucru...ceva este si din interior...prea multi accidentati , si asta mereu !

Ori sunt incompetenti ori pur si simplu isi bat joc, si nu de putin timp.

Mai grav e ca nimeni din conducere nu rezolva problema asta. Noi in ultimele 3-4 sezoane nu stiu daca am avut macar o luna adunat tot lotul valid. Conducerea stie sa se planga ca vezi-Doamne a lipsit Radoi sau Emeghara sau Plesan, dar nu se gandesc ca jucatorii se accidenteaza usor datorita preparatorului sau le recidiveaza accidentarile datorita medicului.

Nu cumva medicul este ruda cu Becali?

daca esti var cumnat sau sclav a lui Gigi poti sa fi cat de incopetent tot ramai la Steaua daca ii accepti ordinele

Edited by stelistul stelist

Problema este ca nici o echipa, nici macar echipa nationala nu are un medic, il avem toti pe Popiliu Popescu care trimite pe banda rulanta la Bologna....nu mai stiu de cand un jucator de fotbal nu a mai fost operat in Romania, nu avem bani noi pentru asa ceva dar asa a fost nenorocit piciorul lui Radoi, nu a fost nici perioada de refacere respectata, sa nu mai zic de cate ori a jucat cu infiltratii.