Posted September 6, 2008 · Report post Stadion pe jumatate gol, un public cald si fariseu in acelasi timp, dar si un joc ingrozitor al tricolorilor, iata ingredientele unui adevarat dezastru. Infrangere rusinoasa pe teren propriu in fata "marii" echipe a Lituaniei. Sigur, scuze exista, dar pentru modul in care a fost gandita aceasta partida, pentru neputiinta si lipsa de inteligenta a fotbalistilor romani nu prea exista intelegere. Nu se poate sa nu ai doua ocazii clare de gol intr-un meci pe teren propriu. Este inadmisibil sa vezi ca aceste centrari in careul adversarilor nu au niciun efect si tu sa le folosesti la nesfarsit. Nu se poate sa joci cu Radu Stefan, o leguma de fundas stanga in comparatie cu distrugatorul Nesu dar si cu Daniel Nicolae - cel mai slab jucator din istoria aripilor stanga ce au jucat pentru prima reprezentativa a tarii. "Demisia" este un cuvant romanesc ce poate aparea pe fiecare stadion al tarii si probabil acest aspect nu a fost luat in considerare de oficialii fotbalului romanesc. Si s-a auzit si la Cluj, desi Bucurestiul era departe. Din nefericire pentru primii, ei nu sunt constienti ca acest cuvant poate defini si o stare de spirit, o dorinta, o necesitate. Cel mai probabil cel sacrificat va fi din nou antrenorul. Pe buna dreptate, dar ar fi cazul sa se adopte si alte masuri. Mircea Sandu acest cosmar alaturi de cancerul Dragomir trebuie sa dispara. Cu siguranta Prunea si Lupescu, aceste focare metastazice vor rezista pentru ca un ciolan nu trebuie scapat printre colti. Atata vreme cat la echipa nationala regulile vor fi dictate de oligarhia betivilor si desfranatilor, iar jucatori ca Stancu, Ogararu sunt sacrificati din cauza pohtei gastii exilor si neodinamovistilor din vestiarul Nationalei, viitorul nu va suna bine deloc. Lobont = nu a avut nicio vina la cele trei goluri, desi un Toldo, Canizares sau Buffon nu l-ar fi luat niciodata pe primul (in ciuda "imparabilitatii" sale); Sapunaru = joc discret, un fotbalist care nu trebuie sacrificat si nici admonestat; Goian = in nota intregii aparari. Aparent incredibil, a fost cel mai incisv "atacant" al echipei noastre la fazele fixe; Radoi = joc bun, greseala la al doilea gol al oaspetilor. S-a vazut ca Mirel este obosit. Este de inteles acest aspect, mai ales ca atat timp cat Radoi a jucat, capitanul Stelei a urcat mereu in atac deoarece mijlocul nostru a fost falimentar; Tamas = Caracter jegos, un jucator ce nu ar mai trebui sa joace in echipa Nationala. Mi-as fi dorit sa vorbesti pe teren Gabriele si sa lasi ziaristii in pace; Radu Stefan = in echipa nationala de fotbal a Romaniei sunt bune si majoretele? Contra = mai baiatule, dupa ce l-ai scos abuziv din primul unsprezece pe George Ogararu da dovada de bun simt si anunta-ti retragerea. Esti batran, viciat si conflictual; Dica = singurul jucator care a incercat sa verticalizeze si sa tina capul sus. Din pacate, vechile probleme: lentoare, fragilitate; Cocis = de la victoria impotriva Cehiei nu a mai jucat nimic pentru nationala. Sunt jucatori in Liga I care-i dau ceata; D. Niculae = probabil cel mai slab meci facut vreodata, cu siguranta cel mai slab jucator de pe teren. Ochirosii e curat Zidane prin comparatie; Marica = singurul tricolor care a aratat ca un fotbalist in aceasta seara; Atac dinamovist = pentru fiecare leguma din atacul nostru - Bratu si M. Niculae, adversarii ne-au servit cate un gol in cea de-a doua repriza. Antrenorul Piturca = fara indoiala ca la infragere se pot face inmormantari. Din eleganta si echilibru nu voi arunca cu pietre. Totusi, acest joc infiorator, climatul care domina vestiarul Nationalei ar impune o demisie de onoare. Iordanescu a fost un antrenor de cinci stele si a fost detronat pentru mult mai putin. Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Un 0-3 normal dupa aspectul jocului. Lituanienii ne-au promis ca vin sa castige si s-au tinut de cuvant. Au fost echipa mai buna. Poate ca ar fi fost mai bine daca Piturca ar fi renuntat sa mai conduca echipa nationala. Nationala noastra nu joaca absolut nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Parca poti sa mai zici ceva dupa meciul asta... Trist e ca s-au adunat prea multe scandaluri, mult, mult prea multe, dar putreziciunea nu va disparea. Sandu, Mitica, Prunea si restul javrelor vor continua lupta lor stupida, demna de parodii de la Hollywood, nationala se va scufunda, iar noi vom ajunge sa aflam din intamplare ca "Romania joaca azi". Caracterul infect al conducerii fotbalului romanesc se vede la toate nivelurile lui, iar cum un caracter infect nu poate duce mereu la victorii, rezultatul de azi e normal. Inainte de meci l-am vazut pe Iordanescu si mi-am adus aminte ca singurele motive de "scandal" pe vremea lui erau iconitele pe care le saruta la nesfarsit. E adevarat, tot pe vremea lui am iesit in strada dupa un Romania-Argentina 3-2. Imi pare rau pentru cei mai mici ca nu au prins acele vremuri mult mai calme si mult mai frumoase macar din punctul asta de vedere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Dezastru total.Nu am jucat nimic,dar absolut nimic. Cred ca ar fi nevoie de sange proaspat la Nationala,atat pe banca tehnica,cat si in teren. Demisia-demisia sper sa fie un strigat cu referire mai sus de banca tehnica,altfel nu rezolvam nimic. Mafia din fruntea fotbalului romanesc trebuie sa cada urgent,altfel vor fi contaminate si echipele de club... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Hai sa-mi arunc si eu o parere in avalansa ce va urma Trebuie remarcat ceea ce spuneau niste prosti acum doi ani, cand a inceput importul de jucatori si anume ca vom ajunge fie sa naturalizam, fie sa ne multumim cu privitul la TV. Si mare dreptate au avut. La 2-0 pentru Lituania ma tot gandeam pe cine ar fi putut convoca Piturca pentru a lega jocul... si sincer, n-am gasit un raspuns. Singurele sferturi de raspuns ar fi fost Adrian Cristea si Trica... In momentul asta s-a vazut cat de mult a dus Mutu nationala in spate. Da, Mutu ala de la Fiorentina, care a facut Romania de ras, drogatul care merita huiduit etc. Pana una-alta, e cam singurul jucator roman capabil sa dribleze, sa paseze, sa-si asume responsabilitatea crearii unei faze fara a pasa aiurea... Mutule, esti un jeg ba! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Ai pus punctul pe "ï", parere pertinenta, ca de obicei, felicitari Cataline. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post Piturca e un dobitoc. Nu e nimic de comentat. Nu are habar ca antrenor. tamas,contra,radustefan,cocis,Marius niculae,fl Petre - astia nu au ce cauta la nationala. Selectia a fost facuta pe pile si a dat roade. Echipa nu a avut mijloc.Am fost rupti in 2. Radoi a fost singurul mijlocas.Si nu am inteles de ce avand in vedere ca asta a jucat fundas tot acest inceput de sezon. Trebuia sa inceapa cu Radoi si Goian in aparare.Au jucat foarte bine ca fundasi pana acum.Nu cred ca ar fi dat gres fix in seara asta. La mijloc nu am inteles folosirea lui Cocis.Baiatul asta e pe spate.E complet inexistent.Si asta nu doar de acum.Asa e de mai multe meciuri incoace. Probabil ca o sa ma injurati dar eu cred ca un cuplu Lazar-Lovin ar fi facut legea la mijloc in aceasta seara.Putea sa fie adus si Sorin Paraschiv. Ca oricum vad ca pe Gabriel Paraschiv l-a exclus deja din planurile sale. Nu am inteles de ce a fost convocat radustefan. Pe vremea cand Ogararu era rezerva la Ajax, nu era convocat. Acum, radustefan e rezerva la lazio, dar e convocat constant.Interesant! Miscarea cu contra titular mi s-a parut geniala. GENIALA! Si cica piti nu face selectia pe pile In atac bratu si Marius niculare nu trebuiau convocati. Sunt alti jucatori in atac mult mai in forma ca astia 2. Asta e. Si-a facut-o piti cu mana lui. Daca nu pleaca, e un jeg! p.s. nu cred ca daca ar fi fost prezenti Chivu si Mutu rezultatul ar fi fost altfel. astia 2 de ceva vreme nu mai au treaba cu fotbalul. Edited September 6, 2008 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Cat timp mai exista sanse reale de calificare la CM2010(nu am luat bataie de la o contacandidata) ar trebui sa plece Pitzi si Sanducu. Deocamdata doar ei. Ne-am saturat de Nationala alcatuita pe baza prioritatilor la vanzare din agenda lui giovani si Victor becali. PS: Ce credeati mah, ca la Cluj va asteapta publicul cu tort si sampanie dupa 0-3? Si asta e fix "0", n-ati nimerit voi infrangerea asta in Banie sau pe Ghencea... curvelor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Nu mai am nimic de comentat...sincer,nu am urmarit meciul dar scorul spune totul.Mai pot doar sa adaug ironic: "Vivat Piturca"...asa ii trebuie acestui(ma abtin) daca titularizeaza si convoaca "jucatori cu experienta" gen Tamas care nu stie pe ce lume traieste,are un vocabular si un comportament infect si se da drept "stalpul defensivei"...numai gata,mi s-a luat de tot de a noastra Natinala... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post In grupa noastra s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Romania 0 - 3 Lithuania FT Serbia 2 - 0 Faroe Islands 86' Austria 3 - 1 France Intr-un clasament intocmit pe picior conduce Lituania(!) Nu m-ar mira sa se califice. 2. Austria 3p 3. Serbia 3p 4. Insulele Faroe 0p 5. Franta 0p 6. România 0p Edited September 6, 2008 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Bai, liniste. Ce e cu smiorcaiala asta pe aici. Nu e nici un dezastru. Se mai intampla si sa pierzi cu echipe mai putin cotate. Piturca e foarte bun pentru Nationala. Nici jucatori valorosi si constanti nu avem prea multi si jumate din ei au fost accidentati. Macar acum sa intelegeti si voi ce reprezinta Nicolita pentru Nationala. Hai la culcare. Hai Romania! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Hai sa-mi arunc si eu o parere in avalansa ce va urma Trebuie remarcat ceea ce spuneau niste prosti acum doi ani, cand a inceput importul de jucatori si anume ca vom ajunge fie sa naturalizam, fie sa ne multumim cu privitul la TV. Si mare dreptate au avut. La 2-0 pentru Lituania ma tot gandeam pe cine ar fi putut convoca Piturca pentru a lega jocul... si sincer, n-am gasit un raspuns. Singurele sferturi de raspuns ar fi fost Adrian Cristea si Trica... In momentul asta s-a vazut cat de mult a dus Mutu nationala in spate. Da, Mutu ala de la Fiorentina, care a facut Romania de ras, drogatul care merita huiduit etc. Pana una-alta, e cam singurul jucator roman capabil sa dribleze, sa paseze, sa-si asume responsabilitatea crearii unei faze fara a pasa aiurea... Mutule, esti un jeg ba! Din punctul meu de vedere nu importul de jucatori straini este problema. Stranieri exista si-n Italia, Franta sau Anglia dar nationalele acestor tari au ramas la fel de puternice. Continui pe aceasta idee si argumentez ca si acum patru sau zece ani, problema centrelor de copii si juniori (dublata de necesitatea promovarii acestora) era la fel de spinoasa. Sincer, Stancu, Ochirosii, Sapunaru, Paraschiv, Lazar, Onofras, Mara exista, marcheaza goluri si....NU JOACA. Nu au loc din cauza altora. De Goga, Dinu Todoran, Ogararu si Danciulescu nu mai pomenesc. De acord cu tine in privinta lui Mutu. "Cand soarele nu e pe cer, ajuta si luna" (proverb japonez) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post "Explicatia esecului este simpla. Am prins o seara foarte slaba, am pierdut categoric. Nu sunt suparat pe jucatori. Am lucrat toata viata in fotbal , stiu ce inseamna astfel de momente. Responsabilitatea este a mea, mergem inainte, asta e viata." "Nu este un rezultat rusinos, România nu e o echipa imbatabila sa faca numai rezultate bune. Lituania se ridica la nivelul Romaniei. Am plecat cu stangul, sunt convins ca aceasta echipa va mai pune probleme. Acum, ceilalti adversari isi vor lua masuri de precautie", a adãugat selecționerul. "Nu m-a surprins ca s-a strigat "Demisia!", imi asum responsabilitatea. Imi pare rau [entru publicul din Cluj. Sper sa isi revina repede publicul din Cluj", a spus în încheiere Pițurcã. UN JEG! Virgile Rezultatele alea nu ajuta Romania. Era de preferat ca Franta sa bata in Austria. Francezii si asa sunt favoriti la castigarea grupei. Daca ne batem la locul 2, ne batem cu sarbii si cu austriecii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post o continuare a jocului cu Olanda de la euro. echipa este in cadere libera si datorita scandalurilor care au iesit la suprafata; se pare ca Piturca nu mai stapaneste vestiarul si bisericutele curg garla. din pacate daca la euro bulgarii puteau vedea Romania, la mondiale romanii vor putea vedea Bulgaria! articolul are si putina patima in descrierea jucatorilor ceea ce nu-i corect pentru un cronicar obiectiv! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Catalin, Sapunaru si Lazar au jucat azi. Ochirosii si Stancu au jucat in Bosnia, dar nu poti sa pretinzi ca ei sa fie titulari cand nu reusesc sa joace decat ocazional la Steaua. Goga, Todoran sau Danciulescu nu mi se par cu nimic peste Marica sau Bratu (cu un plus pentru Danciu, care poate ar merita sa-i ia locul lui D. Nicolae). La Mara abia acum m-am gandit, dar iti propun ceva. Ia primele 5 echipe din Romania. Uita-te cu cine joaca ele la mijloc si ne dam seama unde ne aflam. Din pacate Romania nu se poate baza pe un Dayro, Spadaccio, Cesinha sau Ljubinkovic, Culio, Peralta. Asta e crudul adevar si oricine va veni dupa Piturca se va lovi de asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post vai ce surpriza - Dinamovistii ti s-au parut penibili si oitele voastre cele mai periculoase. Dica e un zero care nu a dat o pasa buna la mijloc, ratoi a pierdut nenumarate mingi la mijloc - da au fost buni pt voi ... si inca un lucru ... Radoi a aruncat cu pietre nu tamas Da las' ca vedeti in etapa 13 ce pot sa faca Bratu si M.Niculae - care astazi nu au primit nici o pasa buna. hai sa traiti terminatilor! Ohohoooo, de mult timp nu am mai avut mizerie pe site. Solicit echipei Domestos sa intervina pentru a decontamina site-ul. Nu avem nevoie de paduchi, bale si frustrare pe aici. Radoi nu a aruncat cu pietre: e un tip caruia ii place lupta corp la corp. Cu pietre se arunca de obicei in javre. Marsh potaie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Lobont-5.Nici unu7l din goluri n-au fost pe greseala lui,dar totusi sa iei 3 goluri de la Lituania... Sapun-4.Un jucator modest,fara nimic iesit in comun!E mai bun Rat. Goian-5.In nota echipei. Tamas-3.Omu' asta-i nul din toate punctele de vedere.Consuma aerul degaba... Radu Stefan-3.A jucat pe un post unde nu se descurca!De fapt,se descurca el undeva? Contra-4.Sa ne lase! Dica-4.E prea lent pentru fotbalul de azi... Radoi-6.Determinare,fluierat de bozgorii din Cluj,lasa Mirele,noi avem nevoie de tine la Steaua,nu la gluma asta de Nationala... Cocis-4.Un om neterminat!Cum naiba a ajuns asta fotbalist?Si de Nationala... Niculae-2.Cel mai slab jucator din istoria Nationalei! Marica-6.A incercat,s-a zbatut,dar s-a accidentat! O gluma macabra de joc!Ma uitam si nu-mi venea sa cred...parca eram MALTA!Cu jocul asta,nu batem nici in Feroe...parca vad ca ne dau gol si pescarii.Asa e cand incerci sa joci cu multi dinamuisti,risti sa dai peste un 17 Nentori mereu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post Catalin, Sapunaru si Lazar au jucat azi. Ochirosii si Stancu au jucat in Bosnia, dar nu poti sa pretinzi ca ei sa fie titulari cand nu reusesc sa joace decat ocazional la Steaua. Goga, Todoran sau Danciulescu nu mi se par cu nimic peste Marica sau Bratu (cu un plus pentru Danciu, care poate ar merita sa-i ia locul lui D. Nicolae). La Mara abia acum m-am gandit, dar iti propun ceva. Ia primele 5 echipe din Romania. Uita-te cu cine joaca ele la mijloc si ne dam seama unde ne aflam. Din pacate Romania nu se poate baza pe un Dayro, Spadaccio, Cesinha sau Ljubinkovic, Culio, Peralta. Asta e crudul adevar si oricine va veni dupa Piturca se va lovi de asta. Omule, pune frana, te rog. 1. Stiu si eu ca primii au jucat astazi (i-am si notat) 2. Ideea era ca nu joaca de obicei pentru ca nu au loc de altii Ce ziceai daca-l vedeai pe Stancu titular in aceasta seara in prima reprezentativa? Alti antrenori ar fi avut acest tupeu, Piturca NU. El joaca cu bunici... Edited September 6, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post S-a dus spurky... Totusi, "echipa domestos" nu suna prea bine ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Un singur antrenor roman cred ca poate face la nationala: Dan Petrescu. Piti sa ne lase. L-a durut fix in palarie de infrangere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post S-a dus spurky... Totusi, "echipa domestos" nu suna prea bine ) Era o gluma mane . A plecat omul (stai sa vezi ce infuzie vom avea inaintea meciului cu latzoshii) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post mai slab decat radu Stefan nu a fost decat Mirel Radoi, astazi balerina echipei. noroc ca a ferit capul la primul gol si nu a pus piciorul la sutul de la golul doi, ca se mai si accidenta si nu juca in Champions League. uite cum se intoarce totul impotriva lui Piturca! suna stelistii sa le spuna sa se menajeze, si ei ce fac: se menajeaza la meciurile nationalei ca sa nu piarda meciurile din Champions League? Piturca a gresit enorm la acest meci, incepand cu trimiterea in teren a 6 fundasi intr-un meci acasa cu o echipa mai slaba. si normal ca atunci cand 6 fundasi sunt solicitati sa atace, ei nu se mai apara. si ca sa fie si mai si, s-a accidentat si marica (sau poate s-a menajat?), si asa am avut trei varfuri specializate in ...contraatac. LA BOUL SARAC NICI OAMENII NU-I TRAG! Cum in tara asta trebuie sa te feresti sa spui "mai rau nu se poate!", ce-ati zice sa demisioneze Piturca si sa-l puna pe Andone selectioner? pe mine nu ma mai mira nimic... in incheiere, sper sa fi fost ultimul meci al lui Cosmin contra. mosh vasilache din mahmudia este iepure pe langa Gurita ala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Piturca e un dobitoc. Nu e nimic de comentat. Nu are habar ca antrenor. tamas,contra,radustefan,cocis,Marius niculae,fl Petre - astia nu au ce cauta la nationala. Selectia a fost facuta pe pile si a dat roade. Echipa nu a avut mijloc.Am fost rupti in 2. Radoi a fost singurul mijlocas.Si nu am inteles de ce avand in vedere ca asta a jucat fundas tot acest inceput de sezon. Trebuia sa inceapa cu Radoi si Goian in aparare.Au jucat foarte bine ca fundasi pana acum.Nu cred ca ar fi dat gres fix in seara asta. La mijloc nu am inteles folosirea lui Cocis.Baiatul asta e pe spate.E complet inexistent.Si asta nu doar de acum.Asa e de mai multe meciuri incoace. Probabil ca o sa ma injurati dar eu cred ca un cuplu Lazar-Lovin ar fi facut legea la mijloc in aceasta seara.Putea sa fie adus si Sorin Paraschiv. Ca oricum vad ca pe Gabriel Paraschiv l-a exclus deja din planurile sale. Nu am inteles de ce a fost convocat radustefan. Pe vremea cand Ogararu era rezerva la Ajax, nu era convocat. Acum, radustefan e rezerva la lazio, dar e convocat constant.Interesant! Miscarea cu contra titular mi s-a parut geniala. GENIALA! Si cica piti nu face selectia pe pile In atac bratu si Marius niculare nu trebuiau convocati. Sunt alti jucatori in atac mult mai in forma ca astia 2. Asta e. Si-a facut-o piti cu mana lui. Daca nu pleaca, e un jeg! p.s. nu cred ca daca ar fi fost prezenti Chivu si Mutu rezultatul ar fi fost altfel. astia 2 de ceva vreme nu mai au treaba cu fotbalul. Piturca "nu are habar ca antrenor"? hmmmm sa fie acelasi Piturca, care ne-a calificat la ultimele 2 turnee finale? curios cum te iei tu numai de dinamovisti, unde l-ai vazut in seara asta pe florentin in teren? Lovin, s.Paraschiv la nationala? ) o dai tare in balarii. Mutu si Chivu sunt FOTBALISTI. a fost o seara dezastruoasa in care nu ne-a iesit nimic. trebuie sa ne revenim si batem miercuri in feroe. haideti baieti avem incredere in voi, astia putini care am mai ramas..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post La caracterizarea facuta lui Lobont as adauga ca a fost cam sobolan azi.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post "Explicatia esecului este simpla. Am prins o seara foarte slaba, am pierdut categoric. Nu sunt suparat pe jucatori. Am lucrat toata viata in fotbal , stiu ce inseamna astfel de momente. Responsabilitatea este a mea, mergem inainte, asta e viata." "Nu este un rezultat rusinos, România nu e o echipa imbatabila sa faca numai rezultate bune. Lituania se ridica la nivelul Romaniei. Am plecat cu stangul, sunt convins ca aceasta echipa va mai pune probleme. Acum, ceilalti adversari isi vor lua masuri de precautie", a adãugat selecționerul. "Nu m-a surprins ca s-a strigat "Demisia!", imi asum responsabilitatea. Imi pare rau [entru publicul din Cluj. Sper sa isi revina repede publicul din Cluj", a spus în încheiere Pițurcã. UN JEG! Virgile Rezultatele alea nu ajuta Romania. Era de preferat ca Franta sa bata in Austria. Francezii si asa sunt favoriti la castigarea grupei. Daca ne batem la locul 2, ne batem cu sarbii si cu austriecii. Guru-Adi sau Adi-Guru, tata din respect ce a facut Piti pt Steaua ca jucator, abtine-te si nu-l jigni. Ca fara el si Mutu, acesta din urma pe care te usurai mandru dupa meciul cu italienii, ne mai calificam pe 20 de ani la vreun turneu final. Iti mai "scurtez"putin din aberatii si te sfatuiesc sa nu-i subestimezi pe sarbi, chiar m-as dori sa se califice alaturi de noi. La franceji e la fel de nasoala situatia, cu precizarea ca Domenech e mai incapabil sa gestioneze situatia - cum bine o sa remarce Banciu in urmatoarea lui interventie la TV- si nu m-as mira sa-i batem la Constanta. Marius & Il Soldatino, cand in iarna lui 2005 a venit Oleg la Steaua, atunci a poposit si Mara la UTA. Cum bine imi amintesc, SSK sau Piece l-au ironizat teribil oferindu-i premiul de "cea mai buna achizitie", cu ghilimele de rigoare. Peste ani si-a dovedit eficienta. Bineinteles ca era mai util decat cei 2 de Niculae, dar am o vaga impresie ca si Piti judeca cu pareri preconcepute ca si unii dintre noi. Hai Romania! Edited September 6, 2008 by Joga Bonito Share this post Link to post Share on other sites